Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί αν το πάρω θα το πάρω από συγκεκριμένο site που το έχει 150Ε. :)

πολλά είναι, δεν έχει και wifi το 1, μην ξεχνάς

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή στο επίσημο θέμα δεν υπάρχει καθόλου κίνηση, ας ρωτήσω εδώ αν έχει ασχοληθεί κανείς με το LG G Watch. Τι λέει το ρολογάκι αυτό;

Το έχω από τον Νοέμβριο γιατί ως γνωστόν είμαι τρελός gadjetakias. Εξαιρετικό για χρήση με το LG G4 αλλά και το SG S5. Δείχνει το 90% των ειδοποιήσεων του κινητού.

Όμως, όπως και πολλοί, το βαρέθηκα μετά από λίγο.

Edited by Muck Smith
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Guys, απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών σε θέματα εκτός των νημάτων με τις αγγελίες. :)

Όπως και να έχει, έχω ένα υπόλοιπο σε ένα συγκεκριμένο site που μπορώ να αγοράσω κάποιο gadget. Το G watch το παίρνω δωρεάν. Το zenwatch το 1 το βρίσκω με ένα 50αρι από την τσέπη μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη, παρασύρθηκα... Πάντως το G WATCH εγω, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Βλέπω ότι δεν υπάρχει thread για το no.1 S3 και επειδή μόλις παρέλαβα το δικό μου, είπα να φτιάξω ένα να συνεννοηθούμε οι κάτοχοι (αν υπάρχει κι άλλος εκτός από μένα). Ή έστω αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω ένα συγκεκριμένο watchface και συγκεκριμένα αυτό εδώ:

http://en.001phone.cn//UploadFiles/Files/C/0/476/492/000000.jpg

Στο δικό μου δεν υπάρχει εξαρχής, ούτε στα διάφορα apps, πρέπει να είναι από το s2, αλλά κάποιος τρόπος πρέπει να υπάρχει για να το βάζεις, το έχω δει σε κάποια βινεάκια παρουσίασης.

Το πήρα από gearbest, έκανε δύο βδομάδες να έρθει, είναι σχετικά όμορφο, κλήσεις κάνει κανονικά, του έκανα και αναβάθμιση. Θα δείξει αν και σε τι είναι χρήσιμο.

Πήρα το U8 για να δοκιμάσω αν με βολεύουν τα smartwatches, όταν πάω να δω τα μηνύματα μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή "Ανακοίνωση". Ποιά είναι αυτή;

Στο ρολοι εχει μια εικονα με ενα QR CODE . Σκαναρε το με το κινητο και θα σου παει αυτοματα να κατεβασεις την εφαρμογη.

EDIΤ: ισως ειναι αυτη η εφαρμογη

Edited by kokolokor5a

Πήρα το U8 για να δοκιμάσω αν με βολεύουν τα smartwatches, όταν πάω να δω τα μηνύματα μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή "Ανακοίνωση". Ποιά είναι αυτή;

Μπορείς να βάλεις λινκ απο το κατάστημα; :)

Μπορείς να βάλεις λινκ απο το κατάστημα; :)

Από το gearbest το πήρα, το είχε 10€ αλλά είχα κάτι κουπόνια και το πήρα 7€.

Δεν ξέρω γιατί το πήγε τώρα 15

Δεν κατάφερα να το δουλέψω με όλες τις λειτουργίες του γιατί το άφησα για αργότερα.

Πάντως ομιλία είναι τέλεια.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_28983.html

Εδώ μια παρουσίαση στα Ελληνικά

Edited by soleman

Το χρησιμοποιώ για να παρακολουθώ την εξέλιξη της υγείας μου μέσω του S Health, αλλά και σαν απλό ρολόι, και για να πέρνω τις ειδοποιήσεις από τον κινητό στο χέρι μου (κλήσεις, facebook, instagram, gmail etc) χωρίς να βγάζω το κινητό από την τσέπη μου.

Υπέρ

- Μπαταρία 2-3 ημέρες, ανάλογα της χρήσης

- Συνδεσιμότητα (Bluetooth 4.0)

- Υποστήριξη Google play με πολλά προγράμματα δωρεάν και επί πληρωμή

- Ελαφρύ στο χέρι

- Ανθεκτικό στο νερό

Κατά

- Δεν ξέρω αν δουλεύει με τηλέφωνα αλλής εταιρίας, εκτός Samsung

- Δεν έχει μεγάφωνο/μικρόφωνο, παρά μόνο δόνηση (για κάποιους που θέλουν ιδιωτικότητα, σαν εμένα, είναι προτέρημα )

Αγορά : Περίπου 110 €

Edited by Andkim
EricssonGH197EricssonGH337MotorolaStartacNOKIA3310NOKIA6600SONYEricssonT68iSHARP903NOKIAN80SamsungOMNIASamsungOMNIAIISamsungGalaxyS2LGNexus4SamsungNoteIILGG3SamsungNote3LeagooShark1SamsungNote4MotoraNexus6XiaomiMiMax2LGV20 :kill:

Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τη συμβατότητα των ρολογιών

με root και custom roms? Θα υπάρχει θέμα?

Καλημέρα! Διάβασα το hands on του no1. D5 http://www.myphone.gr/d/no1/d5.598/hands-on/ και με ψήνει αρκετά. Βασικά μου αρέσει εμφανισιακά και το ότι έχει πολλά ρολόγια να διαλέξεις. Συν του ότι λειτουργεί σαν κινητό.

Τι γνώμη έχετε για την εταιρεία ή για το συγκεκριμένο μοντέλο; έχετε να μου προτείνετε κάτι παρόμοιο; στα κοντά στα 100ευρώ;

• 3 weeks later...
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τη συμβατότητα των ρολογιών

με root και custom roms? Θα υπάρχει θέμα?

Εχω το redmi note 2 prime με την ελληνικη stable rom 5.12.17 beta και για ρολοι το sony smartwatch 3. Δουλευουν ολα εκτος απο τις επαφες. Αλλα υπαρχουν εφαρμογες που τις βρισκουν αμεσως. Εχω κατεβασει το wear messenger που εκτος των αλλων μου εμφανιζει αμεσως και ολες τις επαφες.

Αγόρασα από το Πλαίσιο το Smartwatch Tempus. Μέχρι στιγμής όλα καλά για τα λεφτά που έδωσα. Θέλω λίγο τα "φωτα" σας, σχετικά με το πως μπορώ να κατεβάσω νεά θέματα στα ρολόγια (watchfaces) διότι έχει να επιλέξω μεταξύ τριών τα οποία δεν με συγκινούν!!! Edited by huskyaris

Κατέβασέ το watchmaker απο το playstore. Αν μπορείς αγόρασε την έκδοση επι πληρωμή. Εξναι εξαιρετικό και με άπειρες επιλογές. Χιλιάδες δωρεάν watchfaces στο Δίαδιαδίκτυο!

Ε τοτε πάσο !

δεν μπορω να βοηθήσω επιπλέον!

• 3 weeks later...
  • The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)