jon_robocop Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε κανένα κινεζομάγαζο έψαξες; ίσως το βρεις φθηνότερο! εμ, αυτό είναι ολόϊδιο με το δικό μου http://www.aliexpress.com/item/Smart-Watch-GT08-Clock-Sync-Notifier-Support-Sim-Card-Bluetooth-Connectivity-Apple-iphone-Android-Phone-Smartwatch/32464756806.html . Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 100E! Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλή χρονιά σε όλους! Σήμερα παρέλαβα το colmi GT08 watch phone μαζί με μεμβράνη οθόνης μετά από 15 μόνο μέρες αναμονής από aliexpress. Μερικές πολύ πρώιμες εντυπώσεις . Σαν κατασκευή ακριβώς στα λεφτά του (24Ε), τίποτα το αξιομνημόνευτο. Μεταλλική κάσα, πλαστικό καπάκι πίσω, που δεν το λες και αεροστεγές. Έχει κι ένα ανεπαίσθητο άσπρο σημαδάκι στο όριο κάσας-οθόνης (ίσως είμαι ψείρας αλλά το πρόσεξα). Οθόνη αρκετά φωτεινή, ευαισθησία μέτρια στην αφή. Ελληνική γλώσσα στο μενού, αλλά απουσία ελληνικής γραμματοσειράς στο πληκτρολόγιο! Οπότε μην την ψάχνετε πολύ στα φτηνά για ελληνική γλώσσα.Ομιλία που δοκίμασα σε σύζευξη με το Lenovo A806 μου ήταν πεντακάθαρη και με δυνατό ήχο. Λουράκι καλό,λαστιχένιο με επαρκές μήκος για κανονικό άνθρωπο. Κάρτα sim δεν έβαλα ακόμη. Θα επανέλθω με πλήρες review αφού το δουλέψω Παιρνει viber η watsapp msn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Καλη χρονια σε ολους και απο μενα... Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα smart watches αλλα επεσε το ματι μου στο RWATCH M26 http://www.gearbest.com/sports-led-watches/pp_41652.html Και μου αρεσε οπτικα.... Εχει κανεις εικονα για αυτο το ρολογακι? Ζαφειρα τελικα ποιο αγορασες ή ακομα εισαι στην ερευνα? Edited January 5, 2016 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Έμπλεξα τελικά Addison με τα Android Tv box και το άφησα πίσω. Πάνω που έλεγα να πάρω το no. 1 d3 από σχόλια εδώ, δεν τρελάθηκα. Οπότε αναμένω για κάτι άλλο. Μου αρεσε επίσης το no. 1 d5 αλλά τώρα με 120 περίπου δολάρια είναι απαγορευτικό. Για αυτό που λες απλά έχω διαβάσει καλές κριτικές. Αλλά μου φαίνεται στο μάτι λίγο χοντροκομμένο. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Παιρνει viber η watsapp msn? Δεν παίρνει την τύφλα του. Η εφαρμογή της mtk για το κινητό είναι επιεικώς απαράδεκτη, 0 λειτουργίες, για να μη σου πω ότι από τη στιγμή που την εγκατέστησα το κινητό άρχισε να βγάζει μνμ "η υπηρεσία google τάδε έχει σταματήσει", και επιπλέον δε μπορώ καν να συνδέσω το bluetooth hands free. Και είπαμε, γράφει ότι γλώσσα θες εκτός από ελληνικά. Είναι για πολύ βασικές λειτουργίες, είτε μεμονωμένο σαν watch phone, είτε σε συνεργασία με το κινητό. update: ήδη το έβαλα σε αγγελία, δε με ικανοποίησε η λειτουργία του. Edited January 6, 2016 by jon_robocop Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gprs Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Βρήκες τιποτα τελικά...; Και εγω την ίδια απορία έχω! Λένε οτι το Lg urban ειναι συμβατό, αλλα δεν βρίσκω λεπτομέρειες. Αρκετές πληροφορίες θα βρείτε ατό http://smartwatches.specout.com/, κρητίρια αναζήτησης και συγκρίσεις. Εγώ μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Urbane λόγο κυρίως design αλλά και δυνατοτήτων. Αλλά δυστυχώς οι περισσότερες είναι διαθέσιμες μόνο σε android. Μετά απο μια εβδομάδα χρήσης είμαι υπερευχαρηστιμένος, Αφού κατεβάσεις to androidwear app απο το app store και ανοίξεις bluetooth, επικοινωνεί με ios μπορεί να σου δείχνει όλες τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου (sms, αναπάντητες, email κ.α.). Ασφαλώς δείχνει ώρα μετράει τους σφυγμούς και τα βήματα αλλά δεν τα αξιοποιεί το τηλέφωνο, μπορεί επίσης να δείξει κάποιες πληροφορίες απο google now, επίσης μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση και να εγκαταστήσεις νέα από την εφαρμογή του τηλεφώνου. Τέλος σε εισερχόμενη κλήση μπορείς να αποδεχθείς ή να απορρίψεις την κλήση χρήσιμο μόνο το δεύτερο μιας και στο ios δεν μπορείς να μιλήσεις από το ρολόι.Βασικά παρ' ότι με το ios είναι αρκετά περιορισμένες οι δυνατότητες του, το συστήνω ανεπιφύλακτα, συγκριτικά με το applewatch είναι ποιό όμορφο, φθηνότερο και συμβατό και με android, τέλος να αναφέρω πως με μέτρια χρήση κρατάει 2 μέρες η μπαταρία. Στο skroutz θα το βρείτε από 255 + έξοδα αποστολής από Κρήτη με γρήγορη εξυπηρέτηση. Παράθεση Mobiles I had as primery phones: NOKIA 5110, 6130, 6150, 7110, PANASONIC GD 93, NOKIA 6310, 7650, SONYERICSSON P800, P900, QTEK 9090, QTEK 9100 HTC P3300 TOUCH CRUISE SAMSUNG OMNIA, I-PHONE 3GS, 4S, 5S,SAMSUNG GALAXY S7 S9+,Sony Xperia 5 II Mobiles I had as secondary phones: ERICSSON GH 688, NOKIA 8850, 3510i, SONYERICSSON T310, NOKIA 2650, SE K750i,K770i, ZTE mimosa,K770i, LG G4C, Sony Galaxy A41 Tablets: PIPO M9 pro SAMSUNG galaxy a10/17 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ψάξτε στην ελληνική αγορά για το Casio STB-1000. Κανονικότατο ρολόι, άψογη εφαρμογή μέσα στο App Store, όλες οι ειδοποιήσεις, και όταν λέω όλες εννοώ ΟΛΕΣ, μπαταρία για 2 χρόνια, αδιάβροχο πλήρως, μορφή και σχήμα g shock και τιμή πλέον (νομίζω) κάτω από 150€. Το έχω εδώ και περίπου 5 μήνες και το έχω ευχαριστηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Παρέλαβα πρόσφατα το bluboo U watch. Ωραια ποιότητα και το λουράκι του. Πολύ καλή μπαταρία. Συνδέεται με Bluetooth και κάνει κανονικά κλήσεις με πολύ δυνατή και καλή ποιότητα ήχου που δεν το περίμενα. Έχει μετρητή βήματα ύπνου κτλ Μόνο αρνητικό δεν έχει Ελληνικά και στα μηνύματα εμφανίζει κουτάκια αντί για γράμματα αλλά οκ κάνει την δουλειά του μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Παρέλαβα πρόσφατα το bluboo U watch. Ωραια ποιότητα και το λουράκι του. Πολύ καλή μπαταρία. Συνδέεται με Bluetooth και κάνει κανονικά κλήσεις με πολύ δυνατή και καλή ποιότητα ήχου που δεν το περίμενα. Έχει μετρητή βήματα ύπνου κτλ Μόνο αρνητικό δεν έχει Ελληνικά και στα μηνύματα εμφανίζει κουτάκια αντί για γράμματα αλλά οκ κάνει την δουλειά του μια χαρά. Καλοφόρετο! Οπότε να διαβάσεις μηνύματα, το αχρηστεύει με λίγα λόγια το smartwatch. Σου κρατάει μια μέρα; από μέγεθος πως είναι στο χέρι σου; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλοφόρετο! Οπότε να διαβάσεις μηνύματα, το αχρηστεύει με λίγα λόγια το smartwatch. Σου κρατάει μια μέρα; από μέγεθος πως είναι στο χέρι σου; Ευχαριστώ! Μηνύματα δεν διαβάζει η αλήθεια είναι αλλά δεν με βολεύει κιόλας επειδή είναι μικρό. Το περίμενα πιο μεγάλο αλλά για 20 ευρώ που έδωσα... Είναι ελαφρύ και ποιοτικό. Αλουμίνιο λέει η εταιρία και νομίζω είναι αλήθεια γιατί και στο zuk z1 μου που έχει αλουμινίου έχουν την ίδια υφή. Η μπαταρία μου κρατάει μια μέρα κανονικά. Επίσης και στης επαφές πρέπει να τις γράψεις στα greeklish για να τις διαβάζει αλλά οκ δεν μου ήταν αυτό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έτσι και αλλιώς σε όλα τα κινέζικα smartwatch δύσκολα βρίσκεις ελληνικά σε αυτή την τιμή κιόλας. 2 watchfaces φαντάζομαι όπως στις φωτογραφίες; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έτσι και αλλιώς σε όλα τα κινέζικα smartwatch δύσκολα βρίσκεις ελληνικά σε αυτή την τιμή κιόλας. 2 watchfaces φαντάζομαι όπως στις φωτογραφίες; Όχι έχει 4 θέματα με ρολόγια 2 αναλογικά και δύο ψηφιακά με αριθμούς. Ακόμα έχει 2 θέματα για το μενού μέσα. Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι στυλατο και έχει και πολύ δυνατή δόνηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ωραία, από που το πήρες; πόσες μέρες για να έρθει; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ωραία, από που το πήρες; πόσες μέρες για να έρθει; Απο everbuying στα 20 ευρώ και η παραγγελία έγινε 12/11 όταν το είχαν pre-sale σε έκπτωση. Το έστειλαν 23/12 και μου ήρθε την Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Τα πράγματα σοβαρεύουν. Κατέφθασαν οι μεγάλοι παίκτες :cool: Η εταιρεία που είναι συνυφασμένη με το ηλεκτρονικό ρολόι και τα ρολόγια αντοχής, παρουσίασε στη CES 2016 το δικό της Android Wear ρολόι. Και ξαφνικά όλα άλλαξαν! Αδιάβροχο ως 50μ, αντοχή στα χτυπήματα, κατασκευασμένο σύμφωνα με στρατιωτικά στάνταρ. Διαθέτει πυξίδα, αισθητήρες ατμοσφαιρικής πίεσης, αλτίμετρο και πιθανόν GPS. Η Casio το έχει ήδη εξοπλίσει με εφαρμογές για διάφορες δραστηριότητες αλλά και με ενδείξεις για ανατολή - δύση ηλίου και παλίρροια! Η οθόνη είναι 1.32-inch ανάλυσης 320 x 300 LCD και έχει δυνατότητα "κλασικής" λειτουργίας που αυξάνει την αυτονομία στον ένα μήνα. Σε smart λειτουργία η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία μίας ημέρας. Πριν απολαύσετε το βίντεο, υπολογίστε 500 δολάρια... https://youtu.be/aXWhv0Yd5Sg Edited January 6, 2016 by Muck Smith Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smitsos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) καλησπερα σε ολους! επεσε το ματι μου σε αυτο το K18-Mini-3G-Smartwatch και στο LEMFO LEM1 Ξερει κανεις τιποτα για αυτα? Ευχαριστω εκτον προτερον! Edited January 8, 2016 by smitsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Γεια σας, Αναζητώντας smartwatch με υποστήριξη ελληνικών έπεσα πάνω στο orion arc το οποίο πωλείται και στην Ελλάδα στην τιμή των 99 ευρώ. https://orionsmartwatches.com Μήπως το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις? (Μπαταρια κτλ) Ξέρει κάποιος ποιο είναι το αντίστοιχο κινεζικό μοντέλο μήπως το βρούμε κάπου φθηνοτερα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 καλησπερα παιδια επειδη κανω ποδηλατο σε καθημερινη βαση με ενδιαφερει η αγορα ενος ρολογιου το οποιο να κανει σωστη μετρηση των καρδιακων παλμων ωστε για τους βλεπω στο κινητο μεσω διαφορων εφαρμογων γυμναστικης η στην οθονη του ρολογιου οποτε αυτο χρειαστει και να ειναι αδιαβροχο επισης αν εχει δυνατοτητα συνομηλιας μεσω bt (αλλα οχι οτι καιγομαι κιολας) και η τιμη του να κυμαινεται εως τα 120 ευρω το πρωτο που ειδα σε διαφορα rewie και μου αρεσε ειναι το http://www.myphone.gr/d/no1/g2-smartwatch.429/hands-on/ αλλα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα συμβατοτητας με το κινητο που εχω και για το σκοπο που το θελω δηλαδη σαν κυριο σκοπο την σωστη καταγραφη αθλητικης δραστηριοτητας το δευτερο που σκεφτομαι ειναι το Samsung Gear Fit που πιστευω θα εχει σωστη συνεγρασια με το κινητο λογω ιδιας εταιριας και το τριτο το οποιο δεν ειναι ακριβως Smartwatch αλλα wearable το :Xiaomi Mi Band Pulse να παω δηλαδη σε κατι επωνυμο η σε καποιο κινεζικο? και ισως εχω προβληματα συμβατοτητας με το κινητο (το κινητο που εχω ειναι samsung galaxy note2 ) απο την εμπειρια σας ποιο απο τα παραπανω που αναφερω η καποιο αλλο που δεν γνωρηζω θα μου προτεινατε για αγορα ? ευπροσδεκτη η καθε προταση σας και συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Επειδή στο επίσημο θέμα δεν υπάρχει καθόλου κίνηση, ας ρωτήσω εδώ αν έχει ασχοληθεί κανείς με το LG G Watch. Τι λέει το ρολογάκι αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Επειδή στο επίσημο θέμα δεν υπάρχει καθόλου κίνηση, ας ρωτήσω εδώ αν έχει ασχοληθεί κανείς με το LG G Watch. Τι λέει το ρολογάκι αυτό; το είχα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μέχρι ένα μήνα πριν που το έδωσα. αν σου κάνει το android wear σου κάνει και το G Watch. Δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τα νεότερα android wear. Και η μπαταρία του μια χαρά ήταν και η λειτουργία του σωστή. Αν δε σε απασχολεί η απουσία αισθητήρα καρδιακών παλμών και το βρεις σε χαμηλή τιμή, νομίζω ότι θα σε καλύψει. Η υποστήριξη ηχείου είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά στο android wear γι αυτό έχω από χτες το Zenwatch 2 στα χέρια μου. Ελπίζω να ενεργοποιηθεί το ηχείο της συσκευής με την έκδοση 1.4 και τότε και η συσκευή της Asus θα είναι μια πολύ δυνατή και οικονομική σχετικά πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την κατατοπιστική απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να το πάρω πολύ φθηνά. Και στα ίδια λεπτά παίζει και το SONY smertwatCh 2 αλλά το LG είναι πολύ καλύτερο σε όλα. Δεν με απασχολεί ο αισθητήρας. Για τις ειδοποιήσεις θα το χρησιμοποιώ. Δυστυχώς ενώ το το zenwatch μου αρέσει πολυ ξεφευγει σε τιμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) μην προσπαθείς να συγκρίνεις τις ειδοποιήσεις του android wear με κάποια άλλη πλατφόρμα και ειδικά με το SW2. Να μου πεις για το SW3 μάλιστα. Για μένα το SW3 είναι το καλύτερο android wear πρώτης γενιάς. Μπαταρία και οθόνη που στον ήλιο "σκοτώνει". Edited January 23, 2016 by Muck Smith αφαίρεση αγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 μην προσπαθείς να συγκρίνεις τις ειδοποιήσεις του android wear με κάποια άλλη πλατφόρμα και ειδικά με το SW2. Να μου πεις για το SW3 μάλιστα. Για μένα το SW3 είναι το καλύτερο android wear πρώτης γενιάς. Μπαταρία και οθόνη που στον ήλιο "σκοτώνει". Το έχω και αυτό και το πουλάω αλλά δυστυχώς με γρατζουνιές στην οθόνη..:( Ναι το ξέρω για το SW3 αλλά ρε συ δεν θυμίζει και πολύ ρολόι. Κατά τα άλλα το G Watch στον ήλιο δεν παλεύεται. Αν ανέβω λίγο budget αξίζει το zenwatch το πρώτο πιστεύεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ναι το ξέρω για το SW3 αλλά ρε συ δεν θυμίζει και πολύ ρολόι. Κατά τα άλλα το G Watch στον ήλιο δεν παλεύεται. Αν ανέβω λίγο budget αξίζει το zenwatch το πρώτο πιστεύεις; γιατί να πας στο πρώτο, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις το 2 θα το βρεις φτηνότερο από το 1. Στα 129 πωλείται στο amazon.com. το δικό μου ήρθε σε 5 μέρες με φόρους και μεταφορικά για έχω το κεφάλι μου ήσυχο από το τελωνείο κάτω από 170 ευρώ. Είναι και πιο μαζεμένο από το 1 και θα έχεις και την προοπτική του ηχείου. αρκεί να έχεις μεγάλο χέρι να κάθεται καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 γιατί να πας στο πρώτο, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις το 2 θα το βρεις φτηνότερο από το 1. Στα 129 πωλείται στο amazon.com. το δικό μου ήρθε σε 5 μέρες με φόρους και μεταφορικά για έχω το κεφάλι μου ήσυχο από το τελωνείο κάτω από 170 ευρώ. Είναι και πιο μαζεμένο από το 1 και θα έχεις και την προοπτική του ηχείου. αρκεί να έχεις μεγάλο χέρι να κάθεται καλά Γιατί αν το πάρω θα το πάρω από συγκεκριμένο site που το έχει 150Ε. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts