Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια σκοπευω να παρω το Flex απο το kinito.gr εχουν ακουστεί ομως οτι δεν δινουν DOA και οτι η συσκευασίες έρχονται χωρις ταινιες ασφάλειας ισχυει κατι τετοιο για το συγκεκριμένο μαγαζι?

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια σκοπευω να παρω το Flex απο το kinito.gr εχουν ακουστεί ομως οτι δεν δινουν DOA και οτι η συσκευασίες έρχονται χωρις ταινιες ασφάλειας ισχυει κατι τετοιο για το συγκεκριμένο μαγαζι?

Η lg ΔΕ βαζει ταινια ασφαλειας στα κινητα της. Οποιο μαγαζι εχει το εχει βαλει ειτε το ιδιο ειτε ο εισαγωγεας του

• 2 weeks later...
Παρήγγειλα και εγώ σήμερα το flex απο σκρουτζομαγαζο στα 314 € . η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν έχει ακουστεί η αναβάθμιση σε λολλιποπ και αν δεχεται φορτίση ασυρματα

Τετοι ενθουσιασμο εχω να νοιωσω απο το sony z1 plus για τηλεφωνο. Μηδαμινο λαγκαρισμα βελγικη βερσιον και κατευθειαν αναβαθμιση σε kitkat με το που το ανοιξα.

Καλημέρα παιδιά

Έχω πεισθεί από τα γραφόμενά σας για τα πλεονεκτήματα του flex και σκέφτομαι να το πάρω. Έχω όμως έναν ενδοιασμό και αυτός αφορά το μέγεθός του. Όχι τόσο στον χειρισμό του αφού έχω μεγάλα χέρια όσο στον τρόπο μεταφοράς του. Το ερώτημά μου είναι απλό: χωράει σε μπροστινή τσέπη τζην ή δυσκολεύει στην κίνηση-κάθισμα κλπ?

Η τοποθέτηση στην κωλότσεπη είναι μια λύση (λόγω σχήματος και αντοχών) αλλά τη βρίσκω πολύ επικίνδυνη για κλοπή. Σκέφτομαι και τη λύση της θήκης (οριζόντια με κλιπ ζώνης φαντάζομαι) αλλά δεν παύει να είναι ογκώδης και ίσως ενοχλητική. Πείτε μου λοιπόν πως συμβιώνετε με το… «τέρας» κατά τις μετακινήσεις σας, θα μου ήταν πολύ διαφωτιστικό! :)

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Διαπιστώνω ότι εξακολουθούν να κυκλοφορούν συσκευές με πρόβλημα ghosting (όπως αναφέρει ο φίλος giorgosfd ). Ισχύει ακόμη ότι αυτό αφορά παρτίδες 1.0 και ότι οι παρτίδες 1.1 είναι οκ?

Ολα ειναι θεμα συνηθειας βολευει και στη μπροστα τσεπη απο το τζιν αλλα προσωπικα το βαζω στην εσωτερικη του μπουφαν αλλιως το κραταω στο χερι μαζι με το πορτοφολι επισης αλη λυση ειναι ενα τσαντακι. Σε εμενα με εκδοση 1.0 δεν εχω διαπιστωσει ghosting . Σημερα παρελαβα και την θηκη καρμπον της φερραρι με πολυ καλη καλυψη του τηλεφωνου.

εγω παιδια χρησιμοποιώ αυτην εδω την θήκη http://www.skroutz.gr/s/4982600/Kalaideng-Swift-Series-Black-G-Flex.html?from=recommendation απο την πρωτη μερα που αγόρασα το κινητό και ειμαι πολυ ευχαριστημένος και επίσης δεν χρησιμοποιώ κάποια ζελατίνα προστασίας οθόνης.

Ολα ειναι θεμα συνηθειας βολευει και στη μπροστα τσεπη απο το τζιν αλλα προσωπικα το βαζω στην εσωτερικη του μπουφαν αλλιως το κραταω στο χερι μαζι με το πορτοφολι επισης αλη λυση ειναι ενα τσαντακι. Σε εμενα με εκδοση 1.0 δεν εχω διαπιστωσει ghosting . Σημερα παρελαβα και την θηκη καρμπον της φερραρι με πολυ καλη καλυψη του τηλεφωνου.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι το χειμώνα υπάρχουν τα μπουφάν, για το καλοκαίρι προβληματίζομαι...Άλλος κανείς παιδιά? Την παλεύετε με το flex στις μπροστινές τσέπες του τζην? Προέκυψε σε κανέναν πρόβλημα ghosting σε συσκευή 1.1?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παίδες βάλτε με και εμένα στη λίστα με τους κατόχους του υπέροχου G flex. Μόλις το πήρα αλλά απ'οτι βλέπω μάλλον είμαι από τους άτυχους και μου έκατσε συσκευή με ghosting. Δεν το βλέπω παντού αλλά το βλέπω και γενικά η οθόνη μου φαίνεται λίγο μυστήρια και κάπως σκοτεινή αν και το έχω στο τερμα. Τι μου προτείνετε να κάνω το πήρα σήμερα καινούριο από σκρουτζομαγαζο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά το g flex εσείς που το έχετε με καταλαβαίνεται και οφείλω και ένα ευχαριστώ γιατί όλες οι απαντήσεις που έδωσαν εδώ στο θρεντ τα παιδιά με βοήθησαν πολύ στην αγορά

Τι παρτίδα είναι το κινητό σου φίλε μου? Από που το πήρες αν επιτρέπεται? Νόμιζα ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα ghosting στις νέες παραλαβές...:(

Πάρε παντελόνια με τσέπες χαμηλά στρατιωτικού τύπου Η τσαντάκι μέσης εγώ έτσι την παλεύω.

Kατάλαβα...θα αλλάξουμε τις ενδυματολογικές μας συνήθειες για χάρη του flex :lol:. Αν είναι όμως τόσο καλό όσο το περιγράφετε, χαλάλι :). Χρησιμοποιεί κανείς οριζόντια θήκη με αγκράφα? Κάποια πρόταση?

Εγω παρελαβα αυτη τη http://www.e-shop.gr/ferrari-formula-one-carbon-series-book-flip-case-for-lg-g-flex-black-p-TEL.017321 θηκη προχθες και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος αγκαλιαζει πολυ καλα το τηλεφωνο και εχει πολυ καλη υφη το καρμπον της. Μετα την 5η φορτιση χθες το τηλεφωνο απλα εχει αρχισει τα πανω του απο θεμα μπαταριας πιστευω οτι σαν επιλογη τηλεφωνου τα σπαει, οσο για το μεγεθος απλα συνηθηζεται με αποτελεσμα τα υπολοιπα οταν τα πιανω στα χερια μου να με ζοριζουν σε θεμα ευκρινιας και οθονης.

Παιδιά, είμαι έτοιμος να αγοράσω το flex...έχετε να μου προτείνετε κανένα σκρουτζομάγαζο με...καλή παρτίδα (δηλ. πρόσφατα αγορασμένο από εκεί κινητό χωρίς πρόβλημα ghosting)?

Παρτο απο vnp.gr εχει την χαμηλοτερη τιμη απο εκει παρελαβα κι εγω χωρις προβλημα στη συσκευη

Παρτο απο vnp.gr εχει την χαμηλοτερη τιμη απο εκει παρελαβα κι εγω χωρις προβλημα στη συσκευη

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς δεν έχει -πλέον- απόθεμα...Βλέπω και μια "κινητικότητα" στις τιμές, ίσως περιμένω λίγο ακόμα

Και εμένα έπεσε το μάτι μου τώρα που βγήκε το 2ο. Αξίζει αλήθεια στα 300 όταν και το καλοκαίρι σχεδόν τόσο είχε;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Ειμαι ευτυχης κατοχος lg flex εδω κ 5 μερες.Θα ηθελα να ρωτησω μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 τι αλλο θα μπορουσα να προσθεσω στο κινητο..gravity box δεν ξερω.. γιατι εως τωρα μονο στα κινεζικα βαζαμε για τα μηνυματα κλπ.εδω τι θα αλλαξει? Εχω την εκδοση 1.0 h/w παιζει να εχω το ghosting?το πηρα απο vnp. Ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα παιδιά

Ευτυχής (και ενθουσιασμένος) κάτοχος του flex εδώ και λίγες μέρες! Όσα γράφατε εδώ για το κινητό και την αξία του τα ζω στην πράξη και σας ευχαριστώ. Οι φόβοι που είχα αποδείχθηκαν αβάσιμοι (χωράει μια χαρά στην τσέπη, το χειρίζομαι καλά με το ένα χέρι, καθόλου ghosting ευτυχώς). Ένα βασικό ενδοιασμό έχω και προκύπτει από κάποια προηγούμενα σχόλια: να το αναβαθμίσω σε kitkat? Θα έχω μείωση σε ταχύτητα και αυτονομία όπως διάβασα κάπου? Τι ουσιαστικό θα κερδίσω? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά

Ευτυχής (και ενθουσιασμένος) κάτοχος του flex εδώ και λίγες μέρες! Όσα γράφατε εδώ για το κινητό και την αξία του τα ζω στην πράξη και σας ευχαριστώ. Οι φόβοι που είχα αποδείχθηκαν αβάσιμοι (χωράει μια χαρά στην τσέπη, το χειρίζομαι καλά με το ένα χέρι, καθόλου ghosting ευτυχώς). Ένα βασικό ενδοιασμό έχω και προκύπτει από κάποια προηγούμενα σχόλια: να το αναβαθμίσω σε kitkat? Θα έχω μείωση σε ταχύτητα και αυτονομία όπως διάβασα κάπου? Τι ουσιαστικό θα κερδίσω? Ευχαριστώ.

Κοιτα να δεις. Αν το αναβαθμισεις το τηλεφωνο θα πηγαινει καλυτερα και αυτο ειναι στανταρ.

Να μου πεις ποσο καλυτερα που ειδη παει σφαιρα χωρις lag και αλλες καθυστερήσεις.

Κι ομως σαν πλεον κατοχος G3 και εφοσων ειχα και το flex καθως και αλλα κινητα που εχω τεσταρει Ν3, S4, S5, Z2, κτλ εχω να πω οτι το GFlex σε ταχυτητα τα κατατροπωνει.

Εμπας περιπτωση το μονο που θα δεις χειροτερο μετα την αναβαθμιση ειναι τα benchmarks που θα μειωθουνε. Δηλ καθαρα ψυχολογικο διοτι σαφως θα πηγαινει καλυτερα παντου.

Ενδιαφερομαι να αγορασω τη συσκευη.

Δεν εχω βγαλει ακρη αν φοραει gorilla glass. Ξερει καποιος σιγουρα;

Φιλε cocous, ειμαι αναμεσα σε flex και g3 16gb. Τι λες;

Ενδιαφερομαι να αγορασω τη συσκευη.

Δεν εχω βγαλει ακρη αν φοραει gorilla glass. Ξερει καποιος σιγουρα;

Φιλε cocous, ειμαι αναμεσα σε flex και g3 16gb. Τι λες;

Λοιπον gorilla glass φοραει. Δες full specs εδω

http://m.gsmarena.com/lg_g_flex-5806.php

Τωρα αναμεσα στα δυο αυτα ειναι δυσκολο. Ας πουμε εγω πηρα g3 32gb.

Κοιτα το G3 εχει

Καλυτερη καμερα με διαφορα. Ειδικα σε νυχτερινες ληψεις.

Οθονη δεν θα το λεγα διοτι του flex μπορει να ειναι χαμηλωτερης αναλυσης αλλα ειναι φοβερη.

Βεβαια υπαρχει και φοβος ghosting και καλο θα ειναι να ελενξεις πριν το παρεις εαν πας γι αυτο.

Μετα το G3 εκτος το οτι παιρνει συχνα αναβαθμισεις εχει πολυ custom υλικο ενω το flex οχι. (Λογως που το εδωσα)

Τωρα το flex εχει την καλυτερη μπαταρια που υπαρχει αυτην την στιγμη και ειναι πολυ πιο γρηγορο στο λειτουργικο απο το G3 χωρις καθυστερησεις. Πραγματικος ανεμος.

Αλλα για μενα αν πας σε G3 παρε 32αρι. Αποψη μου ειναι οτι εχει διαφορα και ας λενε οτι ειναι μικρή.

Οτι και να παρεις απο τα 2 σιγουρα θα το ευχαριστηθεις. Απλα θυμησου και στο ξαναλεω αν πας για flex ελενξε την οθονη για ghosting. Στα 5 flex που ετυχε να δω τα 3 ειχανε ghosting.

Πανω κατω οπως μου τα λες τα εχω κι εγω στο μυαλο μου.

Πως να κανω ελεγχο για ghosting πριν το παρω? Εννοεις απ την εκδοση?

Δεν εννοω την ελδοση διοτι δεν λεει τιποτα. Αν εισαι Αθηνα πας στο μαγαζι και απαιτεις να το δεις.

Εξαλου τα περισσότερα ειναι ασφραγγιστα.