Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα ωραια λοιπον γιατι το κινητο μου αρεσει πολυ και ειναι τουμπανο.Ειδα οτι το εχει το e-shop στα 399 ευρω αλλα λεει οτι εχει αγγλικο μενου μονο παιζει να εχει μονο αυτο η να εχει και ελληνικα και κατι αλλο λεει απο e-shop η απο σκρουτζομαγαζο να παρω και το λεω αυτο γιατι ο cocous αν δεν κανω λαθος το ειχε παρει απο το e-shop και του ειχε βγαλει προβλημα.Τι λετε απο που να το παρω καλυτερα;

Θα τους πεις αυτο που θα σου στειλουν να ειναι σφραγισμενο.

Εμενα στην αρχη μου στειλανε ενα Πολωνικο και μου ειπανε οταν το παρελαβα οτι ερχονται ολα ανοιγμενα χωρις ταινια ασφαλειας.

Το δεχτηκα γιατι ητανε καινουριο με τις ζελατινες του κτλ. Αλλα ειχα θεμα με την οθονη οποτε το επεστρεψα και μετα τους ειπα οτι θελω σφραγισμενο και μου στειλανε της Ελληνικης αντιπροσωπειας.

Παρεπιπτωντος ομως στο Ελληνικο πηρα την ΚιτΚατ, ενω το Πολωνικο δεν ειχε ακομα διαθεσιμη την αναβαθμιση αλλα και το τελευταιο αν και το Eshop ελεγε οτι δεν εχει Ελληνικα αυτο ειχε κανονικοτατα. Αυτο ομως δεν το εδωσα σημασια μιας και ειναι λιγο δυσκολο android 4.2.2 να μην εχει Ελληνικα.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα παραγγειλω απο σκρουτζομαγαζο τελικα αν και με βολευε το e-shop γιατι εκει που μενω το εχω σχεδον διπλα μου οποτε αν ειχα θεμα με το κινητο το πηγαινα πισω αλλα σκρουτζομαγαζο τελικα.

Θα παραγγειλω απο σκρουτζομαγαζο τελικα αν και με βολευε το e-shop γιατι εκει που μενω το εχω σχεδον διπλα μου οποτε αν ειχα θεμα με το κινητο το πηγαινα πισω αλλα σκρουτζομαγαζο τελικα.

ΟΚ οπως αγαπας

Παιδες παρεπιπτωντος η θηκη Rockflip του eshop ειναι ολα τα λεφτα μιλαμε.

Τελεια ποιοτητα και σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με την official για οσους ψαχνουνε θηκη με quickwindow mode.

Edited by cocous

οτι σε βολευει....απλα απο σκρουτζομαγαζο γλυτωνεις 36 ευρω

Θα τους πεις αυτο που θα σου στειλουν να ειναι σφραγισμενο.

Εμενα στην αρχη μου στειλανε ενα Πολωνικο και μου ειπανε οταν το παρελαβα οτι ερχονται ολα ανοιγμενα χωρις ταινια ασφαλειας.

Το δεχτηκα γιατι ητανε καινουριο με τις ζελατινες του κτλ. Αλλα ειχα θεμα με την οθονη οποτε το επεστρεψα και μετα τους ειπα οτι θελω σφραγισμενο και μου στειλανε της Ελληνικης αντιπροσωπειας.

Παρεπιπτωντος ομως στο Ελληνικο πηρα την ΚιτΚατ, ενω το Πολωνικο δεν ειχε ακομα διαθεσιμη την αναβαθμιση αλλα και το τελευταιο αν και το Eshop ελεγε οτι δεν εχει Ελληνικα αυτο ειχε κανονικοτατα. Αυτο ομως δεν το εδωσα σημασια μιας και ειναι λιγο δυσκολο android 4.2.2 να μην εχει Ελληνικα.

Όλα τα ευρωπαϊκά με αγγλικά έρχονται(νομιζω στην γραφή μόνο αυτό). Όλα τα κινητά όχι το τζι 2 μόνο...

Και πας από το μενού των γλωσσών και του λες λήψη της ελληνικής γλώσσας. 2 λεπτά δουλειά είναι και λιγα μεγαμπαιτ...

Edited by Mihalisgggg

Παιδες μια ερωτηση. Βιντεοκληση μπορεις να κανεις κανονικα? Οπως πχ μπορεις να κανεις με τα samsung? Δεν ξερω αν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα εχω την εντυπωση οτι οι αλλες εταιριες την εχουν κλειδωμενη αυτη τη δυνατοτητα εκτος απο τη σειρα galaxy της samsung. Δεν εννοω με χρηση δεδομενων...απλη βιντεοκληση χωρις εξτρα χρεωση. ευχαριστω.

Παιδες μια ερωτηση. Βιντεοκληση μπορεις να κανεις κανονικα? Οπως πχ μπορεις να κανεις με τα samsung? Δεν ξερω αν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα εχω την εντυπωση οτι οι αλλες εταιριες την εχουν κλειδωμενη αυτη τη δυνατοτητα εκτος απο τη σειρα galaxy της samsung. Δεν εννοω με χρηση δεδομενων...απλη βιντεοκληση χωρις εξτρα χρεωση. ευχαριστω.

Εγω παντως δεν βλεπω επιλογη για βιντεοκληση.

Μονο μεσω viber κτλ.

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Δεν υπαρχει ομως επιλογη για βιντεοκληση στις επαφες.

Edited by cocous

φίλε μου δεν γίνεται να κάνεις βίντεο κλήση μόνο τα Samsung το έχουν αυτό

Τα σαμσουνγκ μεταξύ τους και τα αιφον μεταξύ τους, δυστυχώς!

Παιδια η παραγγελια εγινε τελικα απο σκρουτζομαγαζο και συγκεκριμενα απο το cityshop ελπιζω το συγκεκριμενο καταστημα να ειναι οκ και να ευχαριστηθω το κινητο.

Παιδια η παραγγελια εγινε τελικα απο σκρουτζομαγαζο και συγκεκριμενα απο το cityshop ελπιζω το συγκεκριμενο καταστημα να ειναι οκ και να ευχαριστηθω το κινητο.

Σου ευχομαι με το καλο να ερθει και να το χαρεις το θηριο.

χααχαχαχαχαχ

Σου ευχομαι με το καλο να ερθει και να το χαρεις το θηριο.

χααχαχαχαχαχ

Να εισαι καλα ευχαριστω οντως ειναι θηριο:lol: και ελπιζω να με βγαλει αρκετο καιρο.

Τα σαμσουνγκ μεταξύ τους και τα αιφον μεταξύ τους, δυστυχώς!

Την πατησαμε ως προς αυτο....ευχαριστω φιλε μου :)

Ρε παιδια μια απορια απο εμενα τωρα.

μπορεσατε να μπειτε στο μενου για επαναφορα ρυθμισεων απο τα πληκτρα?

δεν μπορω με τιποτα να τα καταφερω και το γραφει και μεσα στο manual αλλα τιποτα. Θελει ειδικο χειρισμο?

Κανενας που το εχει πετυχει?

5. Πλήρης επαναφορά (Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Αν το τηλέφωνο δεν επανέρχεται στην αρχική κατάσταση, χρησιμοποιήστε την Πλήρη επαναφορά (Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) για να το ενεργοποιήσετε. 1 Απενεργοποιήστε τη συσκευή. 2 Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ+ πλήκτρο μείωσης ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. 3 Όταν εμφανιστεί το λογότυπο LG, αφήστε το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ + πλήκτρο μείωσης ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ + πλήκτρο αύξησης ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ και πάλι. 4 Αφήστε όλα τα πλήκτρα όταν εμφανιστεί η οθόνη επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων. 5 Επιλέξτε Ναι με το πλήκτρο ΑΥΞΗΣΗΣ/ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ και πιέστε το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ για να συνεχίσετε ή επιλέξτε Όχι με το πλήκτρο ΑΥΞΗΣΗΣ/ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ και πιέστε το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ για ακύρωση. 6 Επιλέξτε Ναι με το πλήκτρο αύξησης/μείωσης ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ και πιέστε το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ακόμα μία φορά για επιβεβαίωση ή επιλέξτε Όχι με το πλήκτρο αύξησης/μείωσης ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ και πιέστε το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ για ακύρωση.

OK Τελικα τα καταφερα.

Edited by cocous

Την πατησαμε ως προς αυτο....ευχαριστω φιλε μου :)

υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά

υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά

ναι το ξερω φιλε μου. Αλλα χρειαζονται δεδομενα...εγω εχω βεβαια 5gb η κοπελα μου ομως δεν εχει :( . Τωρα με νοτε 2 και σ4 μινι καναμε κανονικη βιντεοκληση χωρις δεδομενα...τι να κανουμε ομως... :)

Δεν φταίνε τα τηλεφωνα σ' αυτο το πραγμα. Απλα το android δεν σχεδιάστηκε να υποστηρίζει βιντεο κλήση.

Η Σαμμυ με proprietary, δικο της τρόπο το κανει και οχι σε ολες τις συσκευες της.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν φταίνε τα τηλεφωνα σ' αυτο το πραγμα. Απλα το android δεν σχεδιάστηκε να υποστηρίζει βιντεο κλήση.

Η Σαμμυ με proprietary, δικο της τρόπο το κανει και οχι σε ολες τις συσκευες της.

καταλαβα...ειναι πολυ βολικο παντως! :)

Λοιπον σημερα πηρα τηλεφωνο στο σκρουτζομαγαζο στο cityshop αφου δεν με πηραν αυτοι να με ρωτησουν για την παραγγελια πρωτο φαουλ και σε ερωτηση δευτερο φαουλ που τους εκανα για το κινητο αν ειναι σφραγισμενο με ταινια ασφαλειας μου τα μασαγανε λεγοντας οτι δεν ξερουν και οτι η lg μαλλον δεν τα δεινει με ταινια ασφαλειας με λιγα λογια μου ελεγαν μ@@@@ες τελος παντων μου ειπαν θα το εχω την Πεμπτη εγω θα το παραλαβω και ελπιζω να μην εχω πεσει σε καμια επιστροφη και το παρω εγω.Για να δουμε.

Ρε παιδιά πόσο smooth είναι η αίσθηση που έχει αυτό το flex...Πόσο νεράκι τρέχουν τα διάφορα animations κατά το multitasking πχ...Αν δεν το δει κάποιος δεν το πιστεύει...πραγματικά ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ με note 3...

Ρε παιδιά πόσο smooth είναι η αίσθηση που έχει αυτό το flex...Πόσο νεράκι τρέχουν τα διάφορα animations κατά το multitasking πχ...Αν δεν το δει κάποιος δεν το πιστεύει...πραγματικά ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ με note 3...

Ειναι σκετη τρέλλα πραγματικά.Πιο γρήγορο δεν γίνεται. Απιστευτο τηλεφωνο.

Εγώ έχω και τα 2 τηλ το note με ρουτ custom Rom και κερνελ τώρα έχει φτάσει στα επίπεδα του flex που το έχω μόνο ροοτ γενικά η LG έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο software και ακόμη καλύτερα στο θέμα της μπαταρίας. Στο μόνο που υστερεί το flex είναι η κάμερα και για κάποιους η οθόνη.

Εγώ έχω και τα 2 τηλ το note με ρουτ custom Rom και κερνελ τώρα έχει φτάσει στα επίπεδα του flex που το έχω μόνο ροοτ γενικά η LG έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο software και ακόμη καλύτερα στο θέμα της μπαταρίας. Στο μόνο που υστερεί το flex είναι η κάμερα και για κάποιους η οθόνη.

Η οθόνη ειναι τέλεια και η ανάλυση σε σχεση με τις full hd ειναι κατι που δεν φαίνεται. Τωρα οσων αφορα την καμερα ειναι πολυ καλη και καλυτερη του Note3. Εσενα που δεν σου αρεσε η καμερα? Εμενα προσωπικα με ικανοποιει. Λιγο μονο με μη καλο φωτισμο υστερει λόγο της απουσίας image optical stabilization αλλα ποιο τηλ εκτος του G2 το εχει;

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος όσο για την κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου αν κάποια στιγμή δώσω ένα από τα δύο αυτό θα είναι το note και το μόνο που θα σκεφτώ είναι που θα χάσω τα φλασαρισματα γιατί σε αυτό το θέμα δεν υπάρχουν developers για το flex

Αντε ρε παιδια να το παρω και εγω να δω ολα αυτα που λετε ειναι οντως τοσο καλο γιατι ειχα παλιοτερα note 3 για να δουμε τι λεει αυτο υπομονη λοιπον μεχρι τη Πεμπτη που θα το εχω.