kassotis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κοίτα σε μένα η αλήθεια είναι ότι χάλασαν :-/ αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην το πας! Ούτε σημάδια αφήνουν ούτε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν το πήγα. Απλά θέλω να ξέρω αν με καλύπτει π.χ η εγγύηση... Την 2+ μέρα έβγαλε έναν τεράστιο κόκκο σκόνης κάτω αριστερά. Ούτε πέσιμο Ούτε τίποτα. Απλά φοβάμαι μην έχει σημάδια που ανοίχτηκε ή αν το αντικαταστησουν βάλουν καμιά οθόνη προβληματική ή με καμμένα πιξελ κ εγω που το πηγα για τον ακριβως ιδιο λογο με εσενα απλα αλλαξαν ολη την οθονη κ ηταν σαν καινουριο. μην σου πω κ καλυτερο! οχι σημαδια απο κατσαβιδια κ τετοια δν ειχα.. ηταν ακριβως οπως το αγορασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τους έστειλα εμαιλ και μου είπαν όλα όκ μπορώ να το πάω κλπ.. Απλά επειδή δεν θα κάτσω πολύ Αθήνα ελπίζω να μην αλλάξει κάτι μέχρι τον Ιούλιο και να μπορούν να μου το κάνουν και τότε xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Τους έστειλα εμαιλ και μου είπαν όλα όκ μπορώ να το πάω κλπ.. Απλά επειδή δεν θα κάτσω πολύ Αθήνα ελπίζω να μην αλλάξει κάτι μέχρι τον Ιούλιο και να μπορούν να μου το κάνουν και τότε xD procordia το πηγες? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 procordia το πηγες? Δεν το πήγα γιατί δεν είχα χρόνο.. Λέτε να κάνουν κάτι και το για το πίσω που κάνει κρακ κρακ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Δεν το πήγα γιατί δεν είχα χρόνο.. Λέτε να κάνουν κάτι και το για το πίσω που κάνει κρακ κρακ? Όταν λες το πίσω που κάνει κρακ κρακ εννοείς ότι τρίζει το καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Όταν λες το πίσω που κάνει κρακ κρακ εννοείς ότι τρίζει το καπάκι; Yep αυτό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Yep αυτό εννοώ Άλλαξα εγώ καπάκι επειδή ετριζε και για την ώρα το καινούργιο τρίζει σαφώς λιγότερο και σε λιγότερα σημεία. Με τον καιρό θα φανεί αν θα γίνει και αυτό έντονα "τριζάτο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Άλλαξα εγώ καπάκι επειδή ετριζε και για την ώρα το καινούργιο τρίζει σαφώς λιγότερο και σε λιγότερα σημεία. Με τον καιρό θα φανεί αν θα γίνει και αυτό έντονα "τριζάτο". Έτριζε κι εμένα το καπάκι και το άνοιξα και περιμετρικά του έριξα λίγες σταγόνες σπρέι σιλικόνης... Από τότε, περίπου 2 μήνες, έχω ξεχάσει τι θα πει τρίξιμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Όταν βγάλει κιτρινιλα στην οθόνη είναι κάτι έντονο? Έχει βγάλει κάποιος πού είχε πρόβλημα φώτο το κινητό του? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Στην αρχή δεν είναι έντονο... Σιγά σιγά γίνεται... Που είναι εσένα; εμένα την έβγαλε δεύτερη φορά :P Θα το ππάω από Σεπτέμβρη όμως για φτιάξιμο Γτ στο μήνα με την ζέστη που έχει θα την ξανακιτρινησω! Δυστυχώς δεν έχω άλλη συσκευή να το βγάλω φωτογραφία... Όταν βρω θα ανεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Όταν βγάλει κιτρινιλα στην οθόνη είναι κάτι έντονο? Έχει βγάλει κάποιος πού είχε πρόβλημα φώτο το κινητό του? Ειναι σπαστικο και μεγαλωνει ρε γ@μøτο! Και πλεον δεν ειναι κιτρινιλα αρχιζει και παιρνει κι αλλα χρωματα οπως κοκινο, μοβ και μπλε. Ξερεις, σαν να πιεζεις με δυναμη καποια οθονη. Οταν βρω φωτογραφικη θα ανεβασω μια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Όταν βγάλει κιτρινιλα στην οθόνη είναι κάτι έντονο? Έχει βγάλει κάποιος πού είχε πρόβλημα φώτο το κινητό του? Ειναι σπαστικο και μεγαλωνει ρε γ@μøτο! Και πλεον δεν ειναι κιτρινιλα αρχιζει και παιρνει κι αλλα χρωματα οπως κοκινο, μοβ και μπλε. Ξερεις, σαν να πιεζεις με δυναμη καποια οθονη. Οταν βρω φωτογραφικη θα ανεβασω μια. Εχω το 32αρι και για εγγυηση πρεπει να το στειλω στο expansys και το σκεφτομαι. Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το μαγαζι και ποσες μερες θα παρει; Σορρυ για το διπλο ποστ. Ειχα προβλημα συνδεσης και δεν καταλαβα αν αναρτηθηκε το πρωτο. Edited August 2, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Σε λευκο φοντο και σε σκουρο μπλε φοντο με 60% μη αυτοματη φωτεινοτητα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Φαίνεται και όντως είναι πολύ σπαστικό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ περιμένω να μπει Σεπτέμβρης Για να μην την ξανά αλλάξω και τρίτη φορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ περιμένω να μπει Σεπτέμβρης Για να μην την ξανά αλλάξω και τρίτη φορά :) Τί εννοεις; Την αλλαξες δυο φορες; Για ποιους λογους; Με την ελληνικη εγγυηση; Ποσο καιρο ησουν χωρις τη συσκευη περιμενοντας την αλλαγη; Καταλαβες διαφορα μεταξυ των τριων οθωνων που εχεις χρησιμοποιησει; Τί σχεση εχει ο Σεπτεμβρης; Παρε να' χεις ερωτησεις. :) Εγω το σκεφτομαι ακομα γιατι εχω το 32αρι και πρεπει να το στειλω στο expansys και φοβαμαι τον χρονο που θα κανει να παει, να φτιαχτει και να ερθει και φοβαμαι μην δεν την κολλησουν καλα και δεν ειναι ακριβως οπως ειναι τωρα ή μηπως βαλουν καμια χειροτερη οπως αυτες που αναφερουν τα παιδια που τους εμφανιζοντε πιο εντονα οι καθετες γραμμες. Ειμαι ψίρας, το ξερω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 τριτη φορα στο σερβις εννοω! μια φορα εχω αλλαξει την οθονη! αλλα λογω φρικτης εως απαραδεκτης χρησης του κινητου εκ μερους μου σε συνδιασμο με τις θερμοκρασιες του καλοκαιριου ξανακιτρινησε και αν το παω πριν τελειωσει το καλοκαιρι θα ξανακιτρινησει! ελληνικη εγγυηση ειχε! δυο μερες κανανε νομιζω να το επισκευασουν αλλα μ ειχαν αλλαξει και πλακετα και καπακι για το gps (και μ εβαλαν ελλατωματικη πλακετα κ ειχα αλλη ταλαιπωρια μετα!) εμενα ιδια μ φανηκε η οθονη π μ εβαλαν και η επισκευη ηταν αψογη! το ιδιο ψειρας ειμαι κ εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Την cpu με πιο πρόγραμμα μην μετράτε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts