lefteriz Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αχα!!! δεν ηξερα οτι ειχε τετοια ποικιλία κι εδώ :) Εχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο;; μεχρι 15 αντε 20 ευρώ το πολυ. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Αχα!!! δεν ηξερα οτι ειχε τετοια ποικιλία κι εδώ :) Εχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο;; μεχρι 15 αντε 20 ευρώ το πολυ. Πάρε από ebay το Nilkin 9H amazing H+ με round edges (στη μισή τίμή από Ελλάδα). Edited April 15, 2015 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγω πάντως πήρα απο το eshop.gr με 6€ το forever. Κατα καιρους το βγαζει προσφορα. Χωρις προσφορα το δινει διπλάσια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αχα!!! δεν ηξερα οτι ειχε τετοια ποικιλία κι εδώ :) Εχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο;; μεχρι 15 αντε 20 ευρώ το πολυ. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=65355 Αν μπορεις να δωσεις τα 22, πήγαινε για το nilkin. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 μαγκες επειδη βλεπω πολλες ερωτησεις για θηκη ακουστε υπαρχει στα παμπλικ η γνησια σπιγκεν με 20 ευρω-η slim armor ,ειναι εξαιρετικη επιλογη για την τιμη της ειναι και κομψη αλλα κυριως προσφερει πολυ καλη προστασια αντιθετα για οσους ρωτουν για την hybrid της σπιγκεν - ειναι πιο κομψη απο την σλιμ αλλα χανει πολυ σε προστασια ειδικα το πλαστικο περιμετρικα ειναι αρκετα ευσαισθητο και σπαει ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει με τις tempered Glass να παρω οποιαδηποτε η εχουν θεμα στην ευκρινεια-αφη κτλ??? πχ αυτην εδω την βρηκα σε διαφορα μαγαζια ,και δεν αναφερει καθολου λεπτομερειες http://kinitomania.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2561&Itemid=0 μπορειτε να μου προτεινετε καποια συγκεκριμενη απο ελληνικο καταστημα για πληρωμη μεσω αντικαταβολης(δεν εχω παιπαλ για amazon,ebay κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ναι, η slim armor ειναι καλη θήκη και τ' αξίζει τα λ7 της. Δεν του προσθέτει πολύ όγκο και ειναι καλή απο θεμα προστασίας. Για tempered glass, στα προηγούμενα μηνύματα μιλάγαμε. Εχει πολυ πραγμα και εδώ (δεν χρειάζεται ebay/amazon κλπ). Έδωσα και link 2-3 μηνύματα πιο πριν, με τιμές απο λιγα ευρώ μέχρι 20τόσα, που εχει το nilkin. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πήρα κάρτα μνήμης. Χρειάζεται να την κάνω φορματ για πρώτη φορά που λένε στο κινητό ή δεν χρειάζεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πήρα κάρτα μνήμης. Χρειάζεται να την κάνω φορματ για πρώτη φορά που λένε στο κινητό ή δεν χρειάζεται?? Kαλο θα ειναι να κανεις....:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Kαλο θα ειναι να κανεις....:) Πρέπει να την κάνω στον υπολογιστή ή και μέσα από το κινητό γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πρέπει να την κάνω στον υπολογιστή ή και μέσα από το κινητό γίνεται? Και απ το κινητο γινεται Ρυθμισεις-χωρος αποθηκευσης-διαμορφωση καρτας SD. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Γεια σας, πηρα μια 16αρα καρτα μνημης sandisk, την βαζω στο κινητο, κανω διαμορφωση και μετα προσπαθω να μεταφερω τις εφαρμογες μου στη καρτα μνημης. Παρατηρω οτι αν και μεταφερω σχεδον ολες τις εφαρμογες η διαθεση μνημη στο τηλεφωνο δεν μειωνεται σημαντικα (ειχα 4,2gb σε χρηση εφαρμογων και μετα την μετακινηση στην sd εγινε 3,8gb) ενω και στη καρτα μνημης δε μου δινει τη δυνατοτητα να δω τι εχει μεσα η καρτα παρα το διαθεσιμο που εχει, το οποιο και εχει μειωθει μονο απο τα 15gb στα 14,5gb. Σαν να καταλαβαινω οτι κατι γινεται λαθος ναι? Μηπως δεν την αναγνωριζει το κινητο τη καρτα? Εχω διαβασει οτι θελει μονο samsung καρτες? Δεν θα επρεπε αφου κανω μεταφορα των εφαρμογων στη καρτα να εχω πολυ περισσοτερο ελευθερο χωρο στο τηλεφωνο? Επισης οσες εφαρμογες περασα στη καρτα μετα εξαφανιστηκαν τα αντιστοιχα εικονιδια που ειχα στην επιφανεια του κινητου και τωρα στη θεση τος γραφει sd. Tα φωτα σας παρακαλω!!!! Edited April 24, 2015 by bekatakis προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κατά την μετακίνηση εφαρμογών από την κυρία μνήμη προς την εξωτερική, μετακινείται μόνο ένα μικρό μέρος αυτών και όχι ο κύριος όγκος των δεδομένων τους. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κατά την μετακίνηση εφαρμογών από την κυρία μνήμη προς την εξωτερική, μετακινείται μόνο ένα μικρό μέρος αυτών και όχι ο κύριος όγκος των δεδομένων τους. Δεν θα επρεπε ομως μεσα στη καρτα μνημης στη μνημη που εχει χρησιμοποιηθει αν δουλευει σωστα να μου δινει τη δυνατοτητα να μπορω να δω τι εχει μεσα? Γιατι τωρα βλεπω μονο το διαθεσιμο στη καρτα μνημης και οταν παταω πανω του,δε μου ανοιγει κατι επιπλεον! Ειχα την εντυπωση οτι το θεμα με τη μετακινηση των εφαρμογων απο το κινητο στη καρτα μνημης ηταν ενα προβλημα των αρχικων εκδοσεων του ANDROID, οι μετεπειτα εκδοσεις το εχουν λυσει αυτο το θεμα η κανω λαθος? Αν ακομη και στη περιπτωση του s5 δεν υπαρχει απλως η δυνατοτητα με μια καρτα μνημης να μεταφερω τις εφαρμογες μου και να αυξησω εμμεσα τη χωρητικοτητα του κινητου τι να πω! Η μονη λυση δηλαδη ειναι να γινει ροοτ κτλ κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι, μόνο με ρούτ γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπερα παιδια, επειδη ενδιαφερομαι να παραγγειλω μπαταρια μεγαλυτερων mah,μηπως καποιος γνωριζει εαν οι μπαταριες k zoom που εχω,και s5 ταιριαζουν κ στα δυο τηλεφωνα σε διαστασεις κτλ? Για s5 εχω βρει επιλογες,ενω για το δικο μου τπτ. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ποια η γνωμη σας για την Samsung microSDXC Pro 64GB Class 10 τη βρισκω στο κωταρελο στα 49ευρω. Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη μηπως? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Πολύ καλή επιλογή η συγκεκριμένη κάρτα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλησπερα!Οταν βαζω το κινητο στον υπολογιστη και παω να κανω μεταφορα καποια αρχεια,εκει που ξεκιναει να γινουν αντιγραφη κολλαει ο υπολογιστης και σταματαει η αντιγραφη.Δοκιμασα την παλια καρτα αλλα εκει γινετε κανονικα αντιγραφει....Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλησπερα!Οταν βαζω το κινητο στον υπολογιστη και παω να κανω μεταφορα καποια αρχεια,εκει που ξεκιναει να γινουν αντιγραφη κολλαει ο υπολογιστης και σταματαει η αντιγραφη.Δοκιμασα την παλια καρτα αλλα εκει γινετε κανονικα αντιγραφει....Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευχαριστω για τον χρονο σας Να φανταστώ οτι εβαλες κάποια καινούργια sd? Format μεσα απο το κινητο την έκανες ή κατευθείαν την έβαλες και άρχισες να ριχνεις αρχεια? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Να φανταστώ οτι εβαλες κάποια καινούργια sd? Format μεσα απο το κινητο την έκανες ή κατευθείαν την έβαλες και άρχισες να ριχνεις αρχεια? Ναι,καινουργια εβαλα!Φορματ απο το κινητο την εκανα.Εχει καποια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πολύ καλή επιλογή η συγκεκριμένη κάρτα . Τελικα εκανα τη παρακατω αγορα Samsung microSDXC Pro 64GB Class 10, νομιζω οτι τη βρηκα σε πολυ καλη τιμη! http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τελικα εκανα τη παρακατω αγορα Samsung microSDXC Pro 64GB Class 10, νομιζω οτι τη βρηκα σε πολυ καλη τιμη! http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 Και εγω αυτην αγορασα,ειναι πολυ γρηγορη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εβαλε ενας φίλος στο S5 του ένα tempered glass μάρκας inos και ενω εκατσε καλά,εχει μειωθει η φωτεινοτητα. Εννοώ οτι φαινεται σα να ειναι φιμε το γυαλι (οκ, οχι τόσο εντονο αλλά αρκετά σκούρο). Απο ο,τι ειδα, δεν φαίνεται να εχει προστατευτική μεμβράνη στο πανω μέρος για να πω οτι φταιει αυτο. Ειχε κανεις παρομοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εβαλε ενας φίλος στο S5 του ένα tempered glass μάρκας inos και ενω εκατσε καλά,εχει μειωθει η φωτεινοτητα. Εννοώ οτι φαινεται σα να ειναι φιμε το γυαλι (οκ, οχι τόσο εντονο αλλά αρκετά σκούρο). Απο ο,τι ειδα, δεν φαίνεται να εχει προστατευτική μεμβράνη στο πανω μέρος για να πω οτι φταιει αυτο. Ειχε κανεις παρομοιο πρόβλημα; Η λυση ειναι PAINTBULL 9H , φτηνοτερο, ευκολοτερο, ομορφοτερο (αφου δε φαινεται τιποτα) και με εγγυηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά τί ξέρουμε για φορτιστές αυτοκινήτου; Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη , αξιόπιστη και ασφαλής λύση; Και ας δώσω κάτι παραπάνω Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts