athanasiosthess Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Τι γνωμη εχετε?Θα γινει εκρηξη? :p http://www.ebay.com/itm/3550mAh-High-Capacity-Battery-for-Samsung-Galaxy-S5-SV-i9600-EB-BG900BBC-Gold-/231224471457?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35d60d6fa1 Edited August 20, 2014 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Τι γνωμη εχετε?Θα γινει εκρηξη? :p http://www.ebay.com/itm/3550mAh-High-Capacity-Battery-for-Samsung-Galaxy-S5-SV-i9600-EB-BG900BBC-Gold-/231224471457?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35d60d6fa1 τις εχει δοκιμασει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος και στο s4 και στο s5.αυτη ομως θα κραταει σαν την μανισια.μην περιμενεις παραπανω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπέρα , για αυτη τη μπαταρία τί λέτε ? την έχει δοκιμάσει κανείς ? θα κρατάει 2 μέρες ? http://www.ebay.com/itm/7800mAh-Battery-EB-BG900BBC-High-Capacity-Back-Case-for-Samsung-Galaxy-S5-I9600-/380953893015?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item58b29f1897 Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παρέλαβα την ultra fit της Spigen. Πολύ καλή θήκη για αυτό που ζητούσα :Κάτι που να μη δίνει όγκο στο κινητό. Την πήρα σε μπλε χρώμα και είναι αρκετά όμορφη καθώς το μπλε είναι ίδιο με αυτό του μπλε S5. Εγώ έχω μαύρο. Επίσης το πίσω μέρος της έχει το ιδιο pattern με τη συσκευή, δηλαδή τις μικρές τρύπες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και θα την πρότεινα σίγουρα σε κάποιον που θέλει μια θήκη χωρίς να δίνει όγκο πολύ στο κινητό. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχει καμια σχεση αυτη η θηκη με την spigen slim armor. Γιατι η slim armor το κανει σαν τουβλο μεγαλο! Απο που την πηρες? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχει καμια σχεση αυτη η θηκη με την spigen slim armor. Γιατι η slim armor το κανει σαν τουβλο μεγαλο! Απο που την πηρες? Από το επίσημο site την πήρα. Είναι από τος φθηνότερες που έχει η Spigen. Δες τη και στο YouTube που φαίνεται καλά. Προσθέτει μηδαμινό έως ελάχιστο όγκο στη συσκευή και όπως είπα είναι πολύ όμορφη καθώς έχει το ίδιο σχέδιο με το κινητό δηλαδή τις τρυπούλες στην πλάτη. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδια ψαχνω θηκη και screen protector αληθεια αυτα τα γυαλινα αξιζουν? Καποιο καλο σιτε ευρωπη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδια ψαχνω θηκη και screen protector αληθεια αυτα τα γυαλινα αξιζουν? Καποιο καλο σιτε ευρωπη? Ευχαριστω Καλημέρα φίλε μου! Πριν δοκιμάσω και εγώ τα γυαλινα αυτή την απορία είχα. Αν αξίζουν. Αξίζουν και με το παραπάνω κατά την γνώμη μου. Άψογη προστασία και τέλεια αφή! Εγώ συστήνω spigen. http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s5.html . Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλημέρα φίλε μου! Πριν δοκιμάσω και εγώ τα γυαλινα αυτή την απορία είχα. Αν αξίζουν. Αξίζουν και με το παραπάνω κατά την γνώμη μου. Άψογη προστασία και τέλεια αφή! Εγώ συστήνω spigen. http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s5.html . ευχαριστω για θηκες καποιο σιτε ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πήρα πρόσφατα αυτή τη θήκη σε μπλε. Καταπληκτική σε αυτή την τιμή. Ήθελα κάτι κοντά σε stock. Προστατεύει την κάμερα γιατί χωρίς θήκη προεξέχει και ακουμπάει κάτω οταν αφήνεις το κινητό, προστατεύει και απο μπροστά έχει κάποιο ύψος και το ταίριασμα-κοπές είναι τέλεια. Μόνο λίγο στο πάτημα τον κουμπιών με δυσκολεύει αλλά είναι πολύ καλή γενικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εχει βρει κανενας εδω στην Ελλαδα εκεινο το λαστιχενιο βισμα που βαζουνε στα ακουστικα για να μην μαζευει σκονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εχει βρει κανενας εδω στην Ελλαδα εκεινο το λαστιχενιο βισμα που βαζουνε στα ακουστικα για να μην μαζευει σκονη; Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα, αυτά: http://www.ebay.com/itm/261105765524?var=560159824577&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Από Ελλάδα, μπορεί να βρεις σε καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Αν και σε κανα δύο που ρώτησα, δεν ..... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για αδιάβροχη θήκη για να βάζει το κινητό στο θαλασσινό νερό μπορεί να δει στο miniinthebox στην κατηγορία των Samsung accessories και μετά επιλέγετε το μοντέλο του κινητού και την κατηγορία αδιάβροχες θήκες. Αξιόπιστο σαν site καθώς έχω παραγγείλει αρκετά πράγματα από κει. Εγώ έχω αυτή με τα 6.43 ευρώ. Ενώ φαίνεται κάπως όταν την πρωτοπιάνεις στα χέρια σου, είναι μια χαρά και κάνεις καλά τη δουλειά σου . Εγώ έχω βγάλει σε θάλασσα κάτω από το νερό πολλές φωτογραφίες. Βέβαια δεν είναι για να την κατεβάσεις στα δεκα μετρα βάθος έτσι; Εγώ μέχρι τα δυο μέτρα που τη δοκίμασα είναι μια χαρά. Βέβαια λόγω της πίεσης του νερού το υλικό της κολλάει πάνω στην οθόνη μερικές φορές και συμβαίνει το μπέρδεμα με το ζουμ που έγραψα και στο νήμα. Θέλει να βάλεις μέσα μαζί με το κινητό και κάτι ώστε να μην κολλάει το νάυλον της πάνω στην οθόνη. Θα έλεγα οτι για 7 ευρώ είναι άριστη γενικώς. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάει χθες για καφέ και είδα ένα παιδί με ενα s5 να εχει μια view flip case αλλά χωρίς τα περιθώρια που έχει η αυθεντικη της samsung που προσθετει και ογκο. Επισης απο πίσω έγραφε samsung. Εχει καποιος κατι στο νου του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα καμια δερματινη θηκη flip καφε? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Θελω μια μνημη αξιοπιστη.ποια προτηνεται?στα 64gb.γιατι εχω μια samsung απο ebay και μολις τραβηξεις φοτο και video πανω απο 4gb κολαει δεν τραβαει καλες φοτο τα videakia δεν τα πεζει. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Θελω μια μνημη αξιοπιστη.ποια προτηνεται?στα 64gb.γιατι εχω μια samsung απο ebay και μολις τραβηξεις φοτο και video πανω απο 4gb κολαει δεν τραβαει καλες φοτο τα videakia δεν τα πεζει. Αγόρασε την samsung pro 64gb,αλλιως μπορεις να δεις sandisk ultra ή gold.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Εγω πηρα αυτην http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-Adapter-MB-MG64DA-AM/dp/B00IVPU88U ειμαι πολυ ικανοποιημενος και αρκετος χωρος για να βαλεις φωτογραφιες,βιντεο 4Κ,βιντεο HD και οτιδηποτε.Δεν ειχα κανενα προβλημα με playback. Edited September 15, 2014 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 http://www.dshop.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%91/%CE%91%CF%80%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%91/MICROSD/KINGSTONMemoryCardMicroSDSDCA10/64GB9025203.html για αυτήν εδώ τη λέτε? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 http://www.dshop.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%91/%CE%91%CF%80%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%91/MICROSD/KINGSTONMemoryCardMicroSDSDCA10/64GB9025203.html για αυτήν εδώ τη λέτε? Kingston προσωπικά στην παρούσα φάση δε θα αγόραζα.. Θα σου έλεγα για Samsung.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια καποιο λινκ για αυθεντικο back cover? Επισης ξερετε αν υπαρχει αυθεντικο flip να μην ειναι ομως δερματινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Back cover Θα βρεις εδώ http://www.extreme-mobile.gr/search?q=Samsung+Galaxy+S5+G900 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 νομιζω οτι αυθεντικο back cover φθηνα παιρνεις απο τη smartec! (νομιζω το ειχα παρει 8 ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 νομιζω οτι αυθεντικο back cover φθηνα παιρνεις απο τη smartec! (νομιζω το ειχα παρει 8 ευρω) Η smartec στέλνει με κουριερ "ανταλλακτικά" στην επαρχία? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Back cover Θα βρεις εδώ http://www.extreme-mobile.gr/search?q=Samsung+Galaxy+S5+G900 νομιζω οτι αυθεντικο back cover φθηνα παιρνεις απο τη smartec! (νομιζω το ειχα παρει 8 ευρω) Ωραια θενκς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts