Jump to content

[S5] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τις εχει δοκιμασει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος και στο s4 και στο s5.αυτη ομως θα κραταει σαν την μανισια.μην περιμενεις παραπανω.

Γιαννης

καλησπέρα , για αυτη τη μπαταρία τί λέτε ? την έχει δοκιμάσει κανείς ? θα κρατάει 2 μέρες ?

http://www.ebay.com/itm/7800mAh-Battery-EB-BG900BBC-High-Capacity-Back-Case-for-Samsung-Galaxy-S5-I9600-/380953893015?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item58b29f1897

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Παρέλαβα την ultra fit της Spigen. Πολύ καλή θήκη για αυτό που ζητούσα :Κάτι που να μη δίνει όγκο στο κινητό. Την πήρα σε μπλε χρώμα και είναι αρκετά όμορφη καθώς το μπλε είναι ίδιο με αυτό του μπλε S5. Εγώ έχω μαύρο. Επίσης το πίσω μέρος της έχει το ιδιο pattern με τη συσκευή, δηλαδή τις μικρές τρύπες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και θα την πρότεινα σίγουρα σε κάποιον που θέλει μια θήκη χωρίς να δίνει όγκο πολύ στο κινητό.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Εχει καμια σχεση αυτη η θηκη με την spigen slim armor. Γιατι η slim armor το κανει σαν τουβλο μεγαλο! Απο που την πηρες?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εχει καμια σχεση αυτη η θηκη με την spigen slim armor. Γιατι η slim armor το κανει σαν τουβλο μεγαλο! Απο που την πηρες?

Από το επίσημο site την πήρα. Είναι από τος φθηνότερες που έχει η Spigen. Δες τη και στο YouTube που φαίνεται καλά. Προσθέτει μηδαμινό έως ελάχιστο όγκο στη συσκευή και όπως είπα είναι πολύ όμορφη καθώς έχει το ίδιο σχέδιο με το κινητό δηλαδή τις τρυπούλες στην πλάτη.

Δημήτρης

Παιδια ψαχνω θηκη και screen protector αληθεια αυτα τα γυαλινα αξιζουν?

Καποιο καλο σιτε ευρωπη?

Ευχαριστω

Καλημέρα φίλε μου!

Πριν δοκιμάσω και εγώ τα γυαλινα αυτή την απορία είχα. Αν αξίζουν. Αξίζουν και με το παραπάνω κατά την γνώμη μου. Άψογη προστασία και τέλεια αφή! Εγώ συστήνω spigen. http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s5.html .

kountouraN

Καλημέρα φίλε μου!

Πριν δοκιμάσω και εγώ τα γυαλινα αυτή την απορία είχα. Αν αξίζουν. Αξίζουν και με το παραπάνω κατά την γνώμη μου. Άψογη προστασία και τέλεια αφή! Εγώ συστήνω spigen. http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s5.html .

ευχαριστω για θηκες καποιο σιτε ευρωπη?

Πήρα πρόσφατα αυτή τη θήκη σε μπλε. Καταπληκτική σε αυτή την τιμή. Ήθελα κάτι κοντά σε stock. Προστατεύει την κάμερα γιατί χωρίς θήκη προεξέχει και ακουμπάει κάτω οταν αφήνεις το κινητό, προστατεύει και απο μπροστά έχει κάποιο ύψος και το ταίριασμα-κοπές είναι τέλεια. Μόνο λίγο στο πάτημα τον κουμπιών με δυσκολεύει αλλά είναι πολύ καλή γενικά.

Εχει βρει κανενας εδω στην Ελλαδα εκεινο το λαστιχενιο βισμα που βαζουνε στα ακουστικα για να μην μαζευει σκονη;

Εχει βρει κανενας εδω στην Ελλαδα εκεινο το λαστιχενιο βισμα που βαζουνε στα ακουστικα για να μην μαζευει σκονη;

Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα, αυτά:

http://www.ebay.com/itm/261105765524?var=560159824577&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Από Ελλάδα, μπορεί να βρεις σε καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Αν και σε κανα δύο που ρώτησα, δεν .....

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για αδιάβροχη θήκη για να βάζει το κινητό στο θαλασσινό νερό μπορεί να δει στο miniinthebox στην κατηγορία των Samsung accessories και μετά επιλέγετε το μοντέλο του κινητού και την κατηγορία αδιάβροχες θήκες. Αξιόπιστο σαν site καθώς έχω παραγγείλει αρκετά πράγματα από κει. Εγώ έχω αυτή με τα 6.43 ευρώ. Ενώ φαίνεται κάπως όταν την πρωτοπιάνεις στα χέρια σου, είναι μια χαρά και κάνεις καλά τη δουλειά σου . Εγώ έχω βγάλει σε θάλασσα κάτω από το νερό πολλές φωτογραφίες. Βέβαια δεν είναι για να την κατεβάσεις στα δεκα μετρα βάθος έτσι; Εγώ μέχρι τα δυο μέτρα που τη δοκίμασα είναι μια χαρά. Βέβαια λόγω της πίεσης του νερού το υλικό της κολλάει πάνω στην οθόνη μερικές φορές και συμβαίνει το μπέρδεμα με το ζουμ που έγραψα και στο νήμα. Θέλει να βάλεις μέσα μαζί με το κινητό και κάτι ώστε να μην κολλάει το νάυλον της πάνω στην οθόνη. Θα έλεγα οτι για 7 ευρώ είναι άριστη γενικώς.

Δημήτρης

Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάει χθες για καφέ και είδα ένα παιδί με ενα s5 να εχει μια view flip case αλλά χωρίς τα περιθώρια που έχει η αυθεντικη της samsung που προσθετει και ογκο. Επισης απο πίσω έγραφε samsung. Εχει καποιος κατι στο νου του;

Θελω μια μνημη αξιοπιστη.ποια προτηνεται?στα 64gb.γιατι εχω μια samsung απο ebay και μολις τραβηξεις φοτο και video πανω απο 4gb κολαει δεν τραβαει καλες φοτο τα videakia δεν τα πεζει.
SAMSUNG NOTE 5

Θελω μια μνημη αξιοπιστη.ποια προτηνεται?στα 64gb.γιατι εχω μια samsung απο ebay και μολις τραβηξεις φοτο και video πανω απο 4gb κολαει δεν τραβαει καλες φοτο τα videakia δεν τα πεζει.

Αγόρασε την samsung pro 64gb,αλλιως μπορεις να δεις sandisk ultra ή gold..

Εγω πηρα αυτην http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-Adapter-MB-MG64DA-AM/dp/B00IVPU88U ειμαι πολυ ικανοποιημενος και αρκετος χωρος για να βαλεις φωτογραφιες,βιντεο 4Κ,βιντεο HD και οτιδηποτε.Δεν ειχα κανενα προβλημα με playback. Edited by athanasiosthess

νομιζω οτι αυθεντικο back cover φθηνα παιρνεις απο τη smartec! (νομιζω το ειχα παρει 8 ευρω)

Η smartec στέλνει με κουριερ "ανταλλακτικά" στην επαρχία?

kountouraN

νομιζω οτι αυθεντικο back cover φθηνα παιρνεις απο τη smartec! (νομιζω το ειχα παρει 8 ευρω)

Ωραια θενκς!!!

• The title was changed to [S5] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)