Sofos_5 Δημοσιεύτηκε April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2014 (edited) Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για τα αξεσουάρ του Galaxy S5 το οποίο αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Τα δημοφιλέστερα αξεσουάρ θα προστίθενται εδώ ώστε να μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται εύκολα και γρήγορα. Edited April 23, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Παίδες έχω αποφασίσει να παραγγείλω spigen screen protector glass tr nano, μιας και είμαι πολύ ευχαριστιμενος από το γυαλί spigen το οποίο έχω και στο s4. Και μια θήκη για να έχω πρωτα αυτά και μετά να παραγγείλω και το κινητό. Η ερώτηση μου είναι να παραγγείλω από το επίσημο Site η από ebay? Και από θήκες πια λέτε να πάρω γιατί δεν είχα ποτέ spigen θήκη και δεν ξέρω. Μ αρέσει από της φωτογραφίες η neo hybrid. Έχει κανένας γνώμη για την συγκεκριμένη? Ευχαριστώ Edited April 23, 2014 by m7ixalis Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά καλησπέρα σας... Φίλος ψάχνει τις 2 θήκες που φαίνονται στα link και για να μην ψωνίζει από εξωτερικό, την ψάχνει στο Ελλάδα και δεν τις βρίσκεις. Μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να βρεθούν από Ελληνικό κατάστημα? http://www.amazon.de/gp/product/B00I3ULQQ6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AVIKFG2I35X94 http://www.amazon.de/gp/product/B00IN6QI5Y/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AVIKFG2I35X94 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά καλησπέρα σας... Φίλος ψάχνει τις 2 θήκες που φαίνονται στα link και για να μην ψωνίζει από εξωτερικό, την ψάχνει στο Ελλάδα και δεν τις βρίσκεις. Μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να βρεθούν από Ελληνικό κατάστημα? http://www.amazon.de/gp/product/B00I3ULQQ6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AVIKFG2I35X94 http://www.amazon.de/gp/product/B00IN6QI5Y/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AVIKFG2I35X94 Το έψαξα και εγω αλλα τίποτα, τα μεταφορικά απο εξωτερικό είναι πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα, έχει να προτείνει κάποιος κάποια καλή θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα, έχει να προτείνει κάποιος κάποια καλή θήκη? Πήρα την γνήσια s-view είναι καλή και δεν θα βάλω στην οθόνη κάτι μια και αυτή το καλύπτει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Πήρα την γνήσια s-view είναι καλή και δεν θα βάλω στην οθόνη κάτι μια και αυτή το καλύπτει μια χαρά. Το κακό με τις S-View είναι ότι δεν έχουν μαγνητάκι και ανοίγουν σε πτώσεις. Επίσης το κακό με τα Samsung είναι ότι κατά ένα περίεργο τρόπο (που μόνο τυχαίος δεν μου φαίνεται) και σε τεράστιο ποσοστό αν σου πέσουν από το ύψος τους στήθους και πάνω, σκάνε κάτω με την "μούρη" και σπάει η οθόνη. Θα έπρεπε να έχουν βάλει αλλού το κέντρο βάρους ώστε αν πέσει από κάποιο ύψος να σκάει με τις γωνίες και όχι με την οθόνη. Για αυτό λέω ότι μου κάνει περίεργο που όλα τα Samsung σκάνε με την οθόνη (και εγώ παθόν με το S3 και φίλοι με Note 3 και S4 από πτώση από ύψος στήθους και πάνω έσπασε όλων μας το digitizer με ακριβώς τον ίδιο τρόπο - έσκασε το τηλέφωνο με την μούρη και δεν κούνησε), και μάλλον είναι θέμα του κέντρου βάρους. Οπότε αν λάβεις αυτό υπόψιν σου συν το ότι σε μια πτώση (χτύπα ξύλο) η S-View θα ανοίξει, καλύτερα να βάλεις και προστατευτικό οθόνης που ίσως σε σώσει... Edited April 25, 2014 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Το κακό με τις S-View είναι ότι δεν έχουν μαγνητάκι και ανοίγουν σε πτώσεις. Επίσης το κακό με τα Samsung είναι ότι κατά ένα περίεργο τρόπο (που μόνο τυχαίος δεν μου φαίνεται) και σε τεράστιο ποσοστό αν σου πέσουν από το ύψος τους στήθους και πάνω, σκάνε κάτω με την "μούρη" και σπάει η οθόνη. Θα έπρεπε να έχουν βάλει αλλού το κέντρο βάρους ώστε αν πέσει από κάποιο ύψος να σκάει με τις γωνίες και όχι με την οθόνη. Για αυτό λέω ότι μου κάνει περίεργο που όλα τα Samsung σκάνε με την οθόνη (και εγώ παθόν με το S3 και φίλοι με Note 3 και S4 από πτώση από ύψος στήθους και πάνω έσπασε όλων μας το digitizer με ακριβώς τον ίδιο τρόπο - έσκασε το τηλέφωνο με την μούρη και δεν κούνησε), και μάλλον είναι θέμα του κέντρου βάρους. Οπότε αν λάβεις αυτό υπόψιν σου συν το ότι σε μια πτώση (χτύπα ξύλο) η S-View θα ανοίξει, καλύτερα να βάλεις και προστατευτικό οθόνης που ίσως σε σώσει... Ξέρεις κανένα καλό προστατευτικό οθόνης που να μπορώ να προμηθευτώ από ελληνικό κατάστημα ή eshop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ξέρεις κανένα καλό προστατευτικό οθόνης που να μπορώ να προμηθευτώ από ελληνικό κατάστημα ή eshop? Νομίζω όλα αυτά που κάνουν γύρω στα 10€ καλά είναι... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Νομίζω όλα αυτά που κάνουν γύρω στα 10€ καλά είναι... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Παίδες έχω αποφασίσει να παραγγείλω spigen screen protector glass tr nano, μιας και είμαι πολύ ευχαριστιμενος από το γυαλί spigen το οποίο έχω και στο s4. Και μια θήκη για να έχω πρωτα αυτά και μετά να παραγγείλω και το κινητό. Η ερώτηση μου είναι να παραγγείλω από το επίσημο Site η από ebay? Και από θήκες πια λέτε να πάρω γιατί δεν είχα ποτέ spigen θήκη και δεν ξέρω. Μ αρέσει από της φωτογραφίες η neo hybrid. Έχει κανένας γνώμη για την συγκεκριμένη? Ευχαριστώ Αυτό το glass.tr Nano, μια και το έχεις ήθελα να μου πεις αν επηρεάζει καθόλου το άγγιγμα της συσκευής στην οθόνη. Αν λειτουργούν δηλαδή το touch και το airview τόσο καλά όσο και χωρίς αυτό. Επίσης αν είναι crystal clear και βλέπεις την οθόνη πεντακάθαρα ή είναι ματ ελαιοφοβικό, τα οποία κάνουν την οθόνη να χάνει πολύ σε φωτεινότητα και δεν βλέπεις και πολύ καθαρά? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 το εχω εγω. Κανενα προβλημα και ειναι αξαιρετικη η αισθηση. Κατανταω κουραστικος το ξερω αλλα αν βρει καποιος κανα καλο tag για ασυρματη φορτιση να ενημερωσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) παιδες εχει παρει κανεις καλωδιο usb 3.0 για να φορτιζει το κινητο; δεν με ενδιαφερει ναναι το αυθεντικο,μην πληρωσω και ο κουκος αηδονι χΔ πηγα και πηρα απο το e-shop αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810987 αλλα δυστηχως δεν κανει.. Edited April 25, 2014 by neokosmitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 παιδες εχει παρει κανεις καλωδιο usb 3.0 για να φορτιζει το κινητο; δεν με ενδιαφερει ναναι το αυθεντικο,μην πληρωσω και ο κουκος αηδονι χΔ πηγα και πηρα απο το e-shop αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810987 αλλα δυστηχως δεν κανει.. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60414 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60414 εε δεν προκειται να δωσω τοσα λευτα.. και δεν με ενδιαφερει ναναι αυθεντικο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 παιδες εχει παρει κανεις καλωδιο usb 3.0 για να φορτιζει το κινητο; δεν με ενδιαφερει ναναι το αυθεντικο,μην πληρωσω και ο κουκος αηδονι χΔ πηγα και πηρα απο το e-shop αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810987 αλλα δυστηχως δεν κανει.. Απο το e-click το πηρα 21 ευρω και κανει. Στο extreme mobile νομιζω το εχει πιο φτηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 εε δεν προκειται να δωσω τοσα λευτα.. και δεν με ενδιαφερει ναναι αυθεντικο :/ Τόσα λεφτά εδωσες στο S5 και κολλάς στο 20άρικο;; Ας είναι, δε νομίζω να βρεις πιο φτηνό και γνώμη μου να προτιμάς τα γνήσια όταν πρόκειται για φορτιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 το θεμα ειναι πως θελω μονο το usb οχι και τον φορτιστη.. αυτο κανει; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 το θεμα ειναι πως θελω μονο το usb οχι και τον φορτιστη.. αυτο κανει; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60536 Ναι πάρτο :) Αν το είχα δει θα σου είχα ποστάρει αυτό. Το κατάλαβα οτι ψάχνεις μόνο το καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdouker Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Λοιπον παιδια τη δευτερα παραλαμβανω το κινητο και θελω να παραγγειλω καποια αξεσουαρ. Θα παρω το s view cover της samsung και σκεφτομουν να παρω και καποιο screeen protector.Θα ηταν υπερβολη?Ποιο προτεινετε ανεξαρτητου τιμης?Επισης θελω να παρω ενα καλωδιο usb 3.0 γνησιο.Να επισημανω οτι θελω μονο απο ελληνικα καταστηματα.Ευχαριστω Edited April 26, 2014 by alexdouker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Λοιπον παιδια τη δευτερα παραλαμβανω το κινητο και θελω να παραγγειλω καποια αξεσουαρ. Θα παρω το s view cover της samsung και σκεφτομουν να παρω και καποιο screeen protector.Θα ηταν υπερβολη?Ποιο προτεινετε ανεξαρτητου τιμης?Επισης θελω να παρω ενα καλωδιο usb 3.0 γνησιο.Να επισημανω οτι θελω μονο απο ελληνικα καταστηματα.Ευχαριστω Φίλε μου εγώ είδη έχω παραγγείλει αξεσουάρ και μόλις έρθουν θα παραγγείλω και το κινητό.. Αν επιτρέπεται γιατί μόνο ελληνικά καταστήματα? Σε ρωτάω γιατί εδώ δεν θα βρεις ένα εξαιρετικό προϊόν που λέγεται spigen screen protector glass tr. Το έχω στο s4, έχει τέλεια αίσθηση και προστασία. Στην αφή δεν θα καταλάβεις ότι έχεις screen protector. Είναι λίγο ακριβ ό αλλά κατά την γνώμη μου πάντα, αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ας ζωντανεψουμε λίγο το θέμα.. Ποια θήκη προτείνετε για το κινητόμας? Εγώ πριν το κινητό είχα πάρει spigen neo hybrid, αλλά τώρα που την έχω φορεμενη δεν μου αρέσει και πολύ. Ειδικά τα πλήκτρα στο πλάι τα ασημί. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 καμοια θηκη λεπτη και διακριτικη χωρις να χαλαει και μεγαλώνει πολυ το κινητο εχει βρει κανεις?κατα προτιμησει απο ελλαδα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να πουμε καμια γνωμη για τις θηκες (οσοι εχουμε)?2 μερες ψαχνομαι γιατι αυτη που εχω δεν μου αρεσε και δεν μπορω να καταληξω.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να πουμε καμια γνωμη για τις θηκες (οσοι εχουμε)?2 μερες ψαχνομαι γιατι αυτη που εχω δεν μου αρεσε και δεν μπορω να καταληξω.. Έχω την γνήσια s-view είναι πολύ καλή αλλά σε πέσιμο δεν προστατεύει γιατί συνήθως ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts