Jump to content

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο ;

MarkPalios19_96
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κανονίζεις καφέ τρεις μέρες πριν και την τελευταία στιγμή να στο ακυρώσουν..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• Απαντήσεις 229
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν κανονίζεις καφέ τρεις μέρες πριν και την τελευταία στιγμή να στο ακυρώσουν..

+1000

Σε νιώθω!!!

Μα 3 μέρες πριν για καφέ? Με υπουργό τον κανονίζεις?

Τελευταία με τη δίνουν στα νεύρα οι στόκοι. Η χ@ζομαρα είναι ότι τους έχω κάθε μέρα τριγύρω μου. Δε μπορώ να τους αποφυγω

Η από τους δέκα που κανονίζεις, έρχεται ένας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν είμαστε πολύ μακριά σαν τώρα πχ διακοπές, δεν βρισκόμαστε και κάθε μέρα και το κανονίζουμε έτσι αλλά όταν όταν σε στήνουν είναι να τους βαράς στον τοίχο.

Eίναι και το άλλο, σήμερα το πρωί όπως κοιμόμουν χτυπάει το τηλέφωνο και λέω το βαριεστημένο ''ναιι'', μου λέει ''γεια σας είμαστε από την cosmote και θέλουμε να σας ρωτήσουμε αν θέλετε να αλλάξετε σε συμβόλαιο'' τα παίρνω στο κρανίο και τους λέω ''αφήστε με να κοιμηθώ γ@μώ το κέρατο μου μέσα'' μου απαντάει ''σας ξύπνησα;'' της λέω ''εσύ τι λες που με παίρνεις πρωινιάτικα (9:30 :p) να μου πεις να κάνω συμβόλαιο; Αστο δι@ολο και το κλείνω. Ε μα πια

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Έχω και εγώ έναν τέτοιο φίλο. Και φαντάσου είναι αδελφικός... 19 χρόνια τον ξέρω.

Και μια βδομάδα πριν να του πω θα μου πει "ναι φιλαρακι μεσα ειμαι! χαθηκαμε".

Εν τέλει δεν θα έρθει. Τραγικός... απορώ με τον εαυτό μου.

Τελευταία με τη δίνουν στα νεύρα οι στόκοι. Η χ@ζομαρα είναι ότι τους έχω κάθε μέρα τριγύρω μου. Δε μπορώ να τους αποφυγω

Δεν είναι μόνο θέμα "στόκου". Θέμα παιδείας είναι.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οι απόλυτοι άνθρωποι.......!!!:mad:

...είπε με απόλυτο τρόπο!

: p

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

...είπε με απόλυτο τρόπο!

: p

Χαχα! Εύστοχο!

Για να εξηγηθώ λοιπόν. Οι άνθρωποι οι οποιοι επιμένουν εντόνως στην άποψη τους, θέλοντας να την επιβάλλουν και στο συνομιλητη τους. Έχει ο καθένας την άποψη του, δε χρειάζεται να φυγουμε απο το τραπέζι μόνο όταν θα μου έχεις κάνει πλύση εγκεφάλου..

Καλή η απολυτότητα σε κάποια πράγματα , αλλά καλό και το μέτρο.. Να αφήνουμε και λίγα περιθώρια μήπως και υπάρχει κάποιος που ιιιίσως γνωρίζει λίγα παραπάνω...;)

Εγώ κατάλαβα από το πρώτο post τι θες να πεις... και έχεις απόλυτο δίκιο.

Αστειευόμουν. Εξ ου και η γλωσίτσα ---> : p

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τώρα που το θυθμήθηκα, με εκνευρίζουν οι τζαμπατζίδες και αυτοί που μου χρωστάνε!!! :mad: Edited by Superuser

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

με εκνευρίζουν οι τζαμπατζίδες και αυτοί που μου χρωστάνε!!! :mad:

Moυ χρωστάς ένα καφέ μεγάλε.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Moυ χρωστάς ένα καφέ μεγάλε.

:lol::lol::lol::lol:

Έλιωσα λέμε!!!!

Όταν είμαστε πολύ μακριά σαν τώρα πχ διακοπές, δεν βρισκόμαστε και κάθε μέρα και το κανονίζουμε έτσι αλλά όταν όταν σε στήνουν είναι να τους βαράς στον τοίχο.

Eίναι και το άλλο, σήμερα το πρωί όπως κοιμόμουν χτυπάει το τηλέφωνο και λέω το βαριεστημένο ''ναιι'', μου λέει ''γεια σας είμαστε από την cosmote και θέλουμε να σας ρωτήσουμε αν θέλετε να αλλάξετε σε συμβόλαιο'' τα παίρνω στο κρανίο και τους λέω ''αφήστε με να κοιμηθώ γ@μώ το κέρατο μου μέσα'' μου απαντάει ''σας ξύπνησα;'' της λέω ''εσύ τι λες που με παίρνεις πρωινιάτικα (9:30 :p) να μου πεις να κάνω συμβόλαιο; Αστο δι@ολο και το κλείνω. Ε μα πια

μέχρι πριν λίγα χρόνια συμφωνούσα με αυτό, αλλά πλέον έχοντας στο περιβάλλον γνωστή που δουλεύει σε call center της vodafone, είναι από τις πιο εξουθενωτικές δουλειές καθώς πρέπει να ανέχεσαι τον οποιοδήποτε και προσπαθείς να πετύχεις τον στόχο σου, να του κάνεις συμβόλαιο. να προσέχεις αν πληροί τις προϋποθέσεις, αν, αν, αν. μόνο και σε πετύχει. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς έτσι. Ενώ με εκνευρίζει η βλακεία, υπάρχει γύρω μου. :(:mad: Και το χειρότερο :Δεν υπάρχει τρόπος να φύγει.

Ακριβώς έτσι. Ενώ με εκνευρίζει η βλακεία, υπάρχει γύρω μου. :(:mad: Και το χειρότερο :Δεν υπάρχει τρόπος να φύγει.

Βασικά υπάρχει... Απλά μετά θα πρέπει να κρύψεις το πτώμα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Έχω και εγώ έναν τέτοιο φίλο. Και φαντάσου είναι αδελφικός... 19 χρόνια τον ξέρω.

Και μια βδομάδα πριν να του πω θα μου πει "ναι φιλαρακι μεσα ειμαι! χαθηκαμε".

Εν τέλει δεν θα έρθει. Τραγικός... απορώ με τον εαυτό μου.

Δεν είναι μόνο θέμα "στόκου". Θέμα παιδείας είναι.

Μερικοί που ακυρώνουν κάθε τρεις και λίγο γιατί. "Δε νοιώθω καλά, κοίτα τον καιρό, που να τρέχουμε, άσε για αύριο.."

Τώρα που το θυθμήθηκα, με εκνευρίζουν οι τζαμπατζίδες και αυτοί που μου χρωστάνε!!! :mad:

Α, και οι άλλοι, που στις 10 φορές, τις μισές μπορούν...Και ακόμα και τότε, μια στις δέκα έρχονται...

:p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Α, και οι άλλοι, που στις 10 φορές, τις μισές μπορούν...Και ακόμα και τότε, μια στις δέκα έρχονται...

:p

Καλά, αυτοί είναι για σκότωμα!!!

Εκτός κι αν είναι μπαμπάδες. :)

μέχρι πριν λίγα χρόνια συμφωνούσα με αυτό, αλλά πλέον έχοντας στο περιβάλλον γνωστή που δουλεύει σε call center της vodafone, είναι από τις πιο εξουθενωτικές δουλειές καθώς πρέπει να ανέχεσαι τον οποιοδήποτε και προσπαθείς να πετύχεις τον στόχο σου, να του κάνεις συμβόλαιο. να προσέχεις αν πληροί τις προϋποθέσεις, αν, αν, αν. μόνο και σε πετύχει. :p

Yποθέτω πως όντως είναι εξουθενωτική δουλειά, αλλά η δική μου εμπειρία είναι πως την εξουθένωση, τη βγάζουν στους (πιθανώς μελλοντικούς) πελάτες! Στη δική μου άρνηση για παράδειγμα:

1. μου έχουν κλείσει κατάμουτρα το τηλέφωνο

2. είναι αγενέστατες

3. με αντιμετωπίζουν λες κι έχω κατέβει απ' τον πλανήτη της ασχετοσύνης και δε βλέπω την τύφλα μου, δηλαδή το σωτήριο συμβόλαιο που μου προτείνουν!

Ασε τις άκρως ακατάλληλες ώρες που παίρνουν!

Ασε, πίκρα..

Scotty, beam us up.

Yποθέτω πως όντως είναι εξουθενωτική δουλειά, αλλά η δική μου εμπειρία είναι πως την εξουθένωση, τη βγάζουν στους (πιθανώς μελλοντικούς) πελάτες! Στη δική μου άρνηση για παράδειγμα:

1. μου έχουν κλείσει κατάμουτρα το τηλέφωνο

2. είναι αγενέστατες

3. με αντιμετωπίζουν λες κι έχω κατέβει απ' τον πλανήτη της ασχετοσύνης και δε βλέπω την τύφλα μου, δηλαδή το σωτήριο συμβόλαιο που μου προτείνουν!

Ασε τις άκρως ακατάλληλες ώρες που παίρνουν!

Ασε, πίκρα..

Όντως, αφού έχουν ζητήσει μια φορά το μήνα να βρίζουν έναν πελάτη. Αλλά αφού ο στόχος τους είναι τα συμβόλαια, τι να κάνουν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά σου λένε για συμβόλαιο. Λες Όχι, επιμένει... Δεν μπορείτε να μου κάνετε οικονομία λέω, επιμένει ότι μπορεί...

Αρχίζει λέει νούμερα κτλ κτλ (δεν ακούω καν..), πετάω ένα έχω φοιτητικό κινητό και nova σπίτι και συνήθως μου το κλείνουν στα μούτρα...

Καλά, αυτοί είναι για σκότωμα!!!

Εκτός κι αν είναι μπαμπάδες. :)

Ούτε τότε :p

Μερικοί που ακυρώνουν κάθε τρεις και λίγο γιατί. "Δε νοιώθω καλά, κοίτα τον καιρό, που να τρέχουμε, άσε για αύριο.."

Τα κάνω πολλές φορές αυτά. Τις ατάκες αυτές εννοώ.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το ξέρω από πρώτο χέρι :p

Τα κάνω πολλές φορές αυτά. Τις ατάκες αυτές εννοώ.

Γιατί; Γιατί το κάνεις αυτό στους ανθρώπους;; :p

Γιατί; Γιατί το κάνεις αυτό στους ανθρώπους;; :p

Βαριεται να μας βλεπει ο κυριος :rolleyes::lol::lol: