Jump to content

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο ;

MarkPalios19_96
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο που ν'αρχισω και που να τελειωσω.Εχουμε και λεμε:

-Τα κουνουπια και γενικα ολα τα ζωυφια που τσιμπανε

-Η υπερβολικη ζεστη την ωρα που κοιμαμαι

-Το να αργει το λεωφορειο ή το τρενο και οταν επιτελους ερχεται να ειναι φισκα απο κοσμο

-Οι απλυτοι και ιδρωμενοι στα λεωφορεια,ιδιαιτερα το καλοκαιρι

-Οι καλοκαιρινες επαναληψεις στην tv που τα τελευταια χρονια κρατανε μεχρι τον Νοεμβριο

-Να κολλαει ο υπολογιστης ή το κινητο

-Να μην εχω internet

-Οσοι τρωνε μανιωδως φετα διοτι την σιχαινομαι

-Το κλαμα των μωρων

-Ο ηχος των τακουνιων

-Ο ηχος της ηλεκτρικης σκουπας

-Το βαρβαρο πρωϊνο ξυπνημα

-Να καθαριζει η μανα μου το σπιτι και να ανοιγει διαπλατα ολες τις μπαλκονοπορτες και τα παραθυρα μεσα στο καταχειμωνο

-Ο ηχος των τζιτζικιων το καλοκαιρι

-Η αμμος στις παραλιες που κολλαει στο σωμα,στο μαγιο,στα ρουχα,στις τσαντες,παντου

-Τα σουβλατζιδικα που δεν εχουν γυρο

-Οι μεσημεριανες σαχλοεκπομπες τυπου δεστε τους και μενεγακη που αν παρακουλουθησεις εστω και 5 λεπτα χανεις τουλαχιστον 1 εκατομμυριο εγκεφαλικα κυτταρα

-Οι παρουσιαστες των προαναφερθεντων εκπομπων

-Οι εκνευριστικες διαφημισεις

-Η Ναταλια Γερμανου.Δεν ξερω γιατι,ετσι μου τη σπαει

-Η πανηλιθια σειρα "friends"

-Τα κλαψομ*****κα τραγουδια ανδρων τραγουδιστων που κλαιγονται για γκομενες που τους παρατησαν

-Τα δημοτικα τραγουδια και τα κλαρινα

-Οι κλασικοι ελληνες οδηγοι(ξερεται ποιους εννοω)

-Οι γυναικες οδηγοι και ιδιαιτερα κατι χαζογκομενες που πιανουν τιμονι στα χερια τους ενω δεν ξερουν να ξεχωρισουν το φλας απο το αλαρμ

-Οι ξερολες ταξιτζηδες που επειδη η δουλεια τους ειναι στον δρομο νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και οτι στον δρομο εχουν παντα δικιο

-Η καταληψη θεσεων παρκινγκ διπλα σε πεζοδρομια με αντικειμενα οπως καρεκλες,γλαστρες κ.τ.λ.

-Το ψωνιστικο υφακι που εχουν μερικες γκομενες

-Οι 12χρονοι-15χρονοι ποζεραδες-wannabe καγκουρες που το μοναδικο οχημα που εχουν οδηγησει ειναι το ποδηλατο(κλασσικο στυλακι με μαλλι ξυρισμενο στα πλαγια,φουντωτο στην κορυφη,απαραιτητα σκουλαρικι και γυαλι καθρεφτης,παντελονι σωληνας και ηλιθια ονοματα στο fb του τυπου "μικρος σεξολογος","ερωτευμενος αλανιαρης ")

-Οσοι θεωρουν οτι το ατριχο σωμα στους αντρες ειναι σεξυ

-Να χαλαει το air-condition του σπιτιου ή του αυτοκινητου μεσα στο κατακαλοκαιρο

-Να θελω να φτιαξω φραπε και να ανακαλυπτω οτι εχω ξεμεινει απο παγακια

-Να με πιανει κατουρημα εκει που δεν υπαρχει τουαλετα

-Οι κολλημενοι με το lol και αλλα παρομοια παιχνιδια

-Ο μηνας Μαρτιος διοτι εχει τον πιο ασταθη και εκνευριστικο καιρο

-Οσοι μισουν τα Χριστουγεννα

-Το αθλιο ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα

-Οι ελληνες πολιτικοι

Αν θυμηθω και αλλα θα συμπληρωσω

Γενικά πρέπει να είσαι πολύ ήρεμος... :P

• Απαντήσεις 229
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε ενοχλουν οι κολλημένοι παντός τύπου.

Η ήχος της κιμωλίας στον πίνακα. :mad:

Μου τη σπάνε απίστευτα οι "φίρμες" παντός είδους, οι δήθεν δημοφιλείς και λαοπρόβλητοι, ακόμα και εδώ μέσα. Ειδήμονες με το νου τους, που έχουν την εντύπωση ότι οι κοινοί θνητοί του φόρουμ κρέμονται από τα χείλη τους, λες και είναι οι απόλυτοι γνώστες και εμπειρογνώμονες και πραγματογνώμονες περί των κινητών/smartphones/tablets/whatever.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτοι που στους αγωνες δρομου ,που τρεχω,τερματιζουν μπροστα απο μενα :p

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

:lol: Εννοείς οι προηγούμενοι ή οι άλλοι γενικώς ;

«Κόλαση είναι οι άλλοι» Ζαν-Πωλ Σαρτρ ;)

Με εκνευρίζει αφάνταστα, όταν οι άλλοι αποφασίζουν για το πιο είναι το καλό μου, αντί για μένα, χωρίς καν να με ρωτήσουν!

Με εκνευρίζει αφάνταστα, όταν οι άλλοι προσθαθούν να με "διορθώσουν", για να ταιριάζω με τη "νόρμα" της κοινωνίας.

Τα ****** στο Mall. Πάνε και παίρνουν ένα φθηνό πακέτο τσιγάρα τύπου RGD (καρκίνος ο ίδιος) και κάθονται στην είσοδο και καπνίζουν και λες και μασάνε τσίχλα. Φωνάζουν και τσιριζουν μέσα στο Mall αγνοώντας τον κόσμο λες και είναι στην αυλή τους

Το LoL. Μου έχουν ****** στο σχολείο. Όπου και να πάω άκου κάτι για καταρινα, καζικς premade και τέτοιες μουφες.

Η πρώην μου. Περνάει κάθε μέρα από μπροστά μου λες και το κάνει επίτηδες (Σκύλα μέγιστη)

Οι noobades στο CS:GO. Ειδικά στο Competitve.

Ή Γεωργαντά (ξέρει αυτή)

Το Xperia Neo V. Κολλάει άσχημα.

Το ψέμα.

Η λογοκρισία.

Η μυξοπαρθενες που το παίζουν Thug Life σε φάση 2Pac ενώ το μόνο που ξέρουν είναι να κλαψωμουν**ζουν.

Η παρθένες γενικώς. Γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν και παιδεύουν τους πάντες

Οι ψεύτικοι φίλοι. Δεν είναι φίλοι.

Edited by impreza_sti
Προσέχουμε πως εκφραζόμαστε

Οι ξερόλες. Εκείνοι που έχουν άποψη επί παντός επιστητού. Από τις μαύρες τρύπες, μέχρι πως φτιάχνονται τα γιουβαρλάκια :p
Scotty, beam us up.

• 4 weeks later...
Με εκνευρίζει η γκρίνια, όταν μου λένε ψέματα, το ξύπνημα πριν τις 12:X (και να φανταστείτε ότι πρέπει να πάω σχολείο) η φασαρία και τα μικρά παιδιά όταν τσιρίζουν, μού'ρχεται να τα πνίξω. Αυτά:)

Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα στο πεζοδρόμιο που με αναγκάζουν να κατεβαίνω και να περπατάω:mad::mad: στον δρόμο με ότι συνεπάγεται αυτό...... παιδεία του κ.... και κλασική ελληνικουρα όπου φάμε όπου διασκεδασουμε και όπου ψωνίζουμε να έχουμε το ιχ μπροστά μας.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Οι τσακωμοι apple vs android vs wp vs οποιο αλλο os υπαρχει....

Σωνει και καλα να βγει καποιο καλυτερο...

Ενω ΟΛΑ εξαρτωνται απτο ΤΙ θελει ο καθενας.-

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα στο πεζοδρόμιο που με αναγκάζουν να κατεβαίνω και να περπατάω:mad::mad: στον δρόμο με ότι συνεπάγεται αυτό...... παιδεία του κ.... και κλασική ελληνικουρα όπου φάμε όπου διασκεδασουμε και όπου ψωνίζουμε να έχουμε το ιχ μπροστά μας.

Αυτό με τρελαίνει και εμενα. Όχι βέβαια να το παίξω άγιος και να πω πως δεν το έχω κάνει ποτέ. Όμως ναι είναι πολύ εκνευριστικό.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης μου τη δίνουν αυτοί που τρέχουν με τα μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια. Για μπουνιές...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Με εκνευρίζει αφάνταστα, όταν οι άλλοι αποφασίζουν για το πιο είναι το καλό μου, αντί για μένα, χωρίς καν να με ρωτήσουν!

Με εκνευρίζει αφάνταστα, όταν οι άλλοι προσθαθούν να με "διορθώσουν", για να ταιριάζω με τη "νόρμα" της κοινωνίας.

Πράγματι, είναι ΠΟΛΥ εκναυριστικό όταν αποφασίζουν για εσένα οι άλλοι. Για το δεύτερο, δεν με εκνευρίζει, δε μου έχει τύχει, αλλά το έχω κάνει:lol::p

Αυτό με τρελαίνει και εμενα. Όχι βέβαια να το παίξω άγιος και να πω πως δεν το έχω κάνει ποτέ. Όμως ναι είναι πολύ εκνευριστικό.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης μου τη δίνουν αυτοί που τρέχουν με τα μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια. Για μπουνιές...

Που να δεις, να εισαι και με το καροτσι του μικρου....:mad:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τώρα που το λέτε, με ενοχλεί επίσης που ο καθένας, έξω από το σπίτι του, βάζει μια καρέκλα ή μια γλάστρα ή ένα «απαγορεύεται το παρκάρισμα» για να παρκάρει μόνο αυτός. (ενώ δεν υπάρχει νόμιμο πάρκιγκ).

Την τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο, άνοιξα πόρτ-μπαγκάζ, έβαλα μέσα την καρέκλα που υπήρχε στο δρόμο και πάρκαρα στη θέση. ;) ;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350