nionios88 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πολύ συχνά δεν μου ανοίγει η κάμερα και βγάζει σφάλμα κάμερας το κιν δεν το έχω πολύ καιρό. Το έχει πάθει κάνεις? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου βγάζει συχνά "σφάλμα κάμερας" και δεν ανοίγει η κάμερα αν δεν κάνω επανεκκίνηση. δεν έχω πολύ καιρό το κινητό. Το έχει πάθει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μήπως το πρόβλημα στο προκαλεί το viber; Στο κάνει από την αρχή που πείρες το κινητό ή μετά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γεια σας παιδια , μια ερωτηση για τις φωτο του note 3. οταν τραβαω φωτο με πεταει κατευθειαν στην προβολη της φωτο που τραβηξα, αλλαζει αυτο δηλαδη να τραβαω διαφορες φωτο και μετα να τις βλεπω Ευχαριστω Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Γεια σας παιδια , μια ερωτηση για τις φωτο του note 3. οταν τραβαω φωτο με πεταει κατευθειαν στην προβολη της φωτο που τραβηξα, αλλαζει αυτο δηλαδη να τραβαω διαφορες φωτο και μετα να τις βλεπω Ευχαριστω Βασίλης Γεια σ φίλε. Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Εμφάνιση και στην τελευταία επιλογή κάτω κάτω ξεκλικάρεις (Επεξεργασία μετά την αποτύπωση οθόνης □) Edited April 16, 2015 by Papaioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα πηγα αλλα δεν το εχω τικαρει, το συγκεκριμενο ίσως αφορα το screenshot και οχι την καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα πηγα αλλα δεν το εχω τικαρει, το συγκεκριμενο ίσως αφορα το screenshot και οχι την καμερα Τελικα εκανα επαναφορα καμερας και ολα οκ. Παντως οσο καιρο το εχω η καμερα σε χαμηλο φωτισμο πχ. μεσα στο σπιτι ή λιγο πριν νυχτωσει ειναι απαραδεχτη, ενω μερα ειναι απιστευτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τελικα εκανα επαναφορα καμερας και ολα οκ. Παντως οσο καιρο το εχω η καμερα σε χαμηλο φωτισμο πχ. μεσα στο σπιτι ή λιγο πριν νυχτωσει ειναι απαραδεχτη, ενω μερα ειναι απιστευτη! Εδώ dslr και είναι απαράδεκτες στα σκοτάδια και συ θές το κινητό να είναι παραδεκτό;; :lol::lol::p Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα τόσο μικρό αισθητήρα να έχει καλή απόδοση σε μειωμένο φως, δουλεύοντας δλδ με μεγάλα iso Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Τελικα εκανα επαναφορα καμερας και ολα οκ. Παντως οσο καιρο το εχω η καμερα σε χαμηλο φωτισμο πχ. μεσα στο σπιτι ή λιγο πριν νυχτωσει ειναι απαραδεχτη, ενω μερα ειναι απιστευτη! Ενεργοποίησε την έξυπνη σταθεροποίηση για καλύτερα αποτελέσματα στο χαμηλό φως, η εγκατέστησε την night camera από το play store. Edited April 17, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 http://s9.postimg.org/n9yr7dohb/IMG_20150416_155738.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Η camera με Lollipop εχει σημαντικα καλυτερη συμπεριφορα σε χαμηλο φωτισμο και σωτερικους χωρους σε σχεση με kit kat. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Η camera με Lollipop εχει σημαντικα καλυτερη συμπεριφορα σε χαμηλο φωτισμο και σωτερικους χωρους σε σχεση με kit kat. ναι ειναι αληθεια αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου, γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αν θυμάμαι καλά μόνο στα Γερμανικά όσον αφορά την Kit Kat. Σε lollipop δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Στο δικο μου γαλλικό ο ηχος της καμερας δεν εκλεινε στο αθορυβο, μονο με εφαρμογη τριτου κατασκευαστη μπορουσα. Αλλα εδω και λιγο καιρο οταν το βαζω στο αθορυβο δεν ακουγεται ο ηχος του κλειστρου ουτε στην εργοστασιακη εφαρμογη, ( να αλλαξε η νομοθεσια στη Γαλλια? ). Παντα με kitkat official. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου, γίνεται ? Βάλε την opencamera να τελειώνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Σε kitkat και wanam xposed κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 [ATTACH]60500[/ATTACH] Ηλιοβασίλεμα με HDR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitsaMapola Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Στο δικο μου γαλλικό ο ηχος της καμερας δεν εκλεινε στο αθορυβο, μονο με εφαρμογη τριτου κατασκευαστη μπορουσα. Αλλα εδω και λιγο καιρο οταν το βαζω στο αθορυβο δεν ακουγεται ο ηχος του κλειστρου ουτε στην εργοστασιακη εφαρμογη, ( να αλλαξε η νομοθεσια στη Γαλλια? ). Παντα με kitkat official. Πραγματικα τραγικο.Η συσκευη που ΕΣΥ πληρωσες απο την τσεπη σου,να μην ανηκει πραγματικα σε σενα,και να ψαχνεις τα αιτια των προβληματων σου στη νομοθεσια καποιας αλλης χωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/20150502_132833_RichtoneHDR_zpsmdax67nu.jpg Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 γεια σας.. μια ερωτηση γιατι ακομα δεν βρηκα απαντηση.. μπορει το κινητο μας να κανει ενα video που τραβηχτηκε κανονικα slow motion? θελει μηπως αλλη εφαρμογη?? Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Για όσους δεν το είδαν :) myphone.gr: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Καλοκαίρι 2015» Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts