Jump to content

[Note 3] Φωτογραφίες & Βίντεο

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ συχνά δεν μου ανοίγει η κάμερα και βγάζει σφάλμα κάμερας το κιν δεν το έχω πολύ καιρό. Το έχει πάθει κάνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα μου βγάζει συχνά "σφάλμα κάμερας" και δεν ανοίγει η κάμερα αν δεν κάνω επανεκκίνηση. δεν έχω πολύ καιρό το κινητό. Το έχει πάθει κανείς?

• Απαντήσεις 245
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως το πρόβλημα στο προκαλεί το viber; Στο κάνει από την αρχή που πείρες το κινητό ή μετά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής;

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια , μια ερωτηση για τις φωτο του note 3.

οταν τραβαω φωτο με πεταει κατευθειαν στην προβολη της φωτο που τραβηξα,

αλλαζει αυτο δηλαδη να τραβαω διαφορες φωτο και μετα να τις βλεπω

Ευχαριστω

Βασίλης

Γεια σας παιδια , μια ερωτηση για τις φωτο του note 3.

οταν τραβαω φωτο με πεταει κατευθειαν στην προβολη της φωτο που τραβηξα,

αλλαζει αυτο δηλαδη να τραβαω διαφορες φωτο και μετα να τις βλεπω

Ευχαριστω

Βασίλης

Γεια σ φίλε. Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Εμφάνιση και στην τελευταία επιλογή κάτω κάτω ξεκλικάρεις

(Επεξεργασία μετά την αποτύπωση οθόνης □)

Edited by Papaioannou

Καλημέρα

πηγα αλλα δεν το εχω τικαρει, το συγκεκριμενο ίσως αφορα το screenshot και οχι την καμερα

Καλημέρα

πηγα αλλα δεν το εχω τικαρει, το συγκεκριμενο ίσως αφορα το screenshot και οχι την καμερα

Τελικα εκανα επαναφορα καμερας και ολα οκ.

Παντως οσο καιρο το εχω η καμερα σε χαμηλο φωτισμο πχ. μεσα στο σπιτι ή λιγο πριν νυχτωσει ειναι απαραδεχτη, ενω μερα ειναι απιστευτη!

Παντως οσο καιρο το εχω η καμερα σε χαμηλο φωτισμο πχ. μεσα στο σπιτι ή λιγο πριν νυχτωσει ειναι απαραδεχτη, ενω μερα ειναι απιστευτη!

Εδώ dslr και είναι απαράδεκτες στα σκοτάδια και συ θές το κινητό να είναι παραδεκτό;; :lol::lol::p

Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα τόσο μικρό αισθητήρα να έχει καλή απόδοση σε μειωμένο φως, δουλεύοντας δλδ με μεγάλα iso

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Ενεργοποίησε την έξυπνη σταθεροποίηση για καλύτερα αποτελέσματα στο χαμηλό φως, η εγκατέστησε την night camera από το play store.

Edited by kouros17

Η camera με Lollipop εχει σημαντικα καλυτερη συμπεριφορα σε χαμηλο φωτισμο και σωτερικους χωρους σε σχεση με kit kat.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Η camera με Lollipop εχει σημαντικα καλυτερη συμπεριφορα σε χαμηλο φωτισμο και σωτερικους χωρους σε σχεση με kit kat.

ναι ειναι αληθεια αυτο!

Στο δικο μου γαλλικό ο ηχος της καμερας δεν εκλεινε στο αθορυβο,

μονο με εφαρμογη τριτου κατασκευαστη μπορουσα.

Αλλα εδω και λιγο καιρο οταν το βαζω στο αθορυβο δεν ακουγεται ο ηχος του κλειστρου ουτε στην εργοστασιακη εφαρμογη, ( να αλλαξε η νομοθεσια στη Γαλλια? ).

Παντα με kitkat official.

:ninja:

Απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου, γίνεται ?

Βάλε την opencamera να τελειώνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Στο δικο μου γαλλικό ο ηχος της καμερας δεν εκλεινε στο αθορυβο,

μονο με εφαρμογη τριτου κατασκευαστη μπορουσα.

Αλλα εδω και λιγο καιρο οταν το βαζω στο αθορυβο δεν ακουγεται ο ηχος του κλειστρου ουτε στην εργοστασιακη εφαρμογη, ( να αλλαξε η νομοθεσια στη Γαλλια? ).

Παντα με kitkat official.

Πραγματικα τραγικο.Η συσκευη που ΕΣΥ πληρωσες απο την τσεπη σου,να μην ανηκει πραγματικα σε σενα,και να ψαχνεις τα αιτια των προβληματων σου στη νομοθεσια καποιας αλλης χωρας.

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

γεια σας.. μια ερωτηση γιατι ακομα δεν βρηκα απαντηση.. μπορει το κινητο μας να κανει ενα video που τραβηχτηκε κανονικα slow motion? θελει μηπως αλλη εφαρμογη??
The quieter you become, the more you are able to hear...

• 2 months later...
Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to [Note 3] Φωτογραφίες & Βίντεο