blade_ Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το λεντ είναι λίγο αδύναμο πάντως.. Ίσως όμως είναι καλό για τις νυχτερινές φώτο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Από πού το παρήγγειλες; Είσαι 4 μέρες πριν από μένα, νομίζω όπου να ναι πρέπει να το λάβεις. http://www.to2c.com είναι η παραγγελία. Δε ξέρω, δε βλέπω να κινείται τίποτα και ανησυχώ...!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 OnePlus One My Launch Own ROM, Drop CyanogenMod (Rumor) Νάτα, νάταααα... Μα, ήδη η Κινέζικη έκδση έχει Color OS.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 http://www.to2c.com είναι η παραγγελία. Δε ξέρω, δε βλέπω να κινείται τίποτα και ανησυχώ...!!! :p Για τις παραγγελίες από Κίνα υπάρχει οδηγός με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdemijr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρε παιδιά...σήμερα στις 13:35 status: "Handover to airline"...με EMS η παραγγελία από to2c.com ...γνωρίζει κάποιος πότε θα το έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 καλησπερα παιδια , 2 ερωτησουλες που ισως να εχουν απαντηθει.. 1)εχει FM radio? 2)Αμα το αγορασω απο κινα θα λειτουργει το 4g? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 καλησπερα παιδια , 2 ερωτησουλες που ισως να εχουν απαντηθει.. 1)εχει FM radio? 2)Αμα το αγορασω απο κινα θα λειτουργει το 4g? ευχαριστω!! 1. όχι 2. ναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 1. όχι 2. ναι στο minideal λεει οτι εχει... :'( εχει κανεις κανεις σας κανενα συγκεντρωτικο review? με τυχον ελαττωματα η σημεια που οντως τα σπαει ? (πχ καμερα,ηχειο, οθονη) (δεν εχει τιποτα στη πρωτη σελιδα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μου ήρθε χθες! Ότι και να πω είναι λίγο! Μια ερώτηση... Ποσοστό στον κύκλο της μπαταρίας μπορώ να έχω?? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 στο minideal λεει οτι εχει... :'( εχει κανεις κανεις σας κανενα συγκεντρωτικο review? με τυχον ελαττωματα η σημεια που οντως τα σπαει ? (πχ καμερα,ηχειο, οθονη) (δεν εχει τιποτα στη πρωτη σελιδα ) θα πιστέψεις το minideal τώρα ή κάποιον που το έχει στα χέρια του ? Δες και το επίσημο site τι αναφέρει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Όσοι έχετε βάλει μεμβράνη προστασιας μπροστά, ισχυει οτι κανει την οθόνη λιγότερη ευαίσθητη; Λύνει οντως το πρόβλημα της μεγαλης ευαισθησίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 οκ κομπλε περαστηκε, ισως λόγω χαμηλης μπαταριας δεν το εκανε ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η color os είναι της oppo όχι της oneplus Και η OPO της OPPO είναι.. Κάνε μια έρευνα, θα δεις, Color OS έχει.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Όσοι έχετε βάλει μεμβράνη προστασιας μπροστά, ισχυει οτι κανει την οθόνη λιγότερη ευαίσθητη; Λύνει οντως το πρόβλημα της μεγαλης ευαισθησίας; Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα με την μεμβράνη , την πέρασα με το που άνοιξα το κουτί , λειτουργεί απροβλημάτιστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Χμμμ, το coolicool το ανέβασε 9 ευρώ, από 8% έκπτωση πήγε στο 5%, το 64άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ αν ήμουν coolincool όχι μονο θα εκοβα την έκπτωση άλλα θα το ανεβαζα κιόλας. Αν δεν βγάλουν τώρα φράγκα που υπάρχει τρελή ζήτηση και οι άλλοι το δίνουν με παρακάλια, ποτε θα βγάλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 για coolicool κυκλοφορουν και κουπονια που σου δινουν εκπτωση.βαλε στο google coolicool coupons και θα βρεις!εγω πηρα επιπλεον 15 δολαρια εκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 http://lektryk.gr/?p=view&id=2112 Δεν μας λέει και ποια είναι η ελληνική αντιπροσωπεία που δινει και 3 χρόνια εγγύηση;;; Υ.γ. την τιμή την αφήνω ασχολιαστη χαχαχαχαχχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 http://lektryk.gr/?p=view&id=2112 Δεν μας λέει και ποια είναι η ελληνική αντιπροσωπεία που δινει και 3 χρόνια εγγύηση;;; Υ.γ. την τιμή την αφήνω ασχολιαστη χαχαχαχαχχαχαχα Πολύ γέλιο ο τύπος...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 και για να μην ξεχνιόμαστε......έτσι για να δουμε πως πάει η μπαταρία του..... μετά την 1η φόρτιση και κλειστό το βράδυ, η φόρτιση μάλιστα έγινα μέχρι το 94 % Νομίζω ότι είναι οκ :rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 και για να μην ξεχνιόμαστε......έτσι για να δουμε πως πάει η μπαταρία του..... μετά την 1η φόρτιση και κλειστό το βράδυ, η φόρτιση μάλιστα έγινα μέχρι το 94 % Νομίζω ότι είναι οκ :rolleyes: Με αποκλειστική χρήση 3g βγάζει άνετα 5 ώρες οθόνη σε 18 ωρη συνολική διάρκεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τελικά ποια rom χρησιμοποιείτε; ή το έχετε "μαμά"; Ρωταω επειδή δεν έχω ουτε τον χρονο ουτε την διάθεση να κάνω τον beta tester ......πέρασε αυτή η ηλικία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Με αποκλειστική χρήση 3g βγάζει άνετα 5 ώρες οθόνη σε 18 ωρη συνολική διάρκεια. Φίλε μου τώρα είδα το μήνυμα σου σχετικά με την κάμερα που λέγαμε. Ελπίζω να βρήκες άκρη. Δεν δουλεύει καθόλου στο oneplus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγώ το έχω με την εργοστασιακή ρομ. Μια χαρα δουλεύει. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Φίλε μου τώρα είδα το μήνυμα σου σχετικά με την κάμερα που λέγαμε. Ελπίζω να βρήκες άκρη. Δεν δουλεύει καθόλου στο oneplus? Όχι μόλις την ανοίγεις βγάζει μήνυμα ότι δεν ειναι συμβατή με την συσκευή και κλείνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Όχι μόλις την ανοίγεις βγάζει μήνυμα ότι δεν ειναι συμβατή με την συσκευή και κλείνει. Κρίμα. Είναι πάρα πολύ καλύτερη από την στοκ της Google.Εχω την εντύπωση ότι κάποιος θα την κάνει port πάντως σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts