Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν κάνει τίποτα.

16ari ή 64αρι?το δικό μου Τετάρτη θα είναι Γερμανία και μετά από 2-3 μέρες πιστεύω θα το έχω.

Ευχαριστω για το tip φιλε. Δουλεψε μια χαρα. Εφυγε η παραγγελια λεμε.

Μετά απο 5 μέρες χρήσης εγώ το αντίθετο έχω να πω χωρίς καν σκέψη. Κάθε βράδυ μετά από υπερεντατική χρήση φτανω σπίτι με 35% μπαταρία. ;)

Έτσι. Στο xda διαβάζουμε τρελά πράγματα για όλες τις συσκευές.

Πότε θα δούμε review στο myphone?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μετά απο 5 μέρες χρήσης εγώ το αντίθετο έχω να πω χωρίς καν σκέψη. Κάθε βράδυ μετά από υπερεντατική χρήση φτανω σπίτι με 35% μπαταρία. ;)

Συμφωνώ αγαπητέ φίλε μου...

Το τηλέφωνο έχει εξαιρετική μπαταρία αλλά και διαχείριση μπαταρίας...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έτσι. Στο xda διαβάζουμε τρελά πράγματα για όλες τις συσκευές.

Πότε θα δούμε review στο myphone?

Αν προλαβω, μέσα στην εβδομαδα ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μην ασχολείσαι!Κοίτα να το χαρείς όπως θα κάνω και εγώ όταν με το καλό μου έρθει!!:)

οχι οχι με τιποτα προς Θεου μην το παρεις κανεις ετσι...απλα θετω τον προβληματισμο μου..μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθοι τωρα που τα βλεπω :lol: για να μου καποιος την γνωμη του. ξανα λεω λοιπον οτι ισως εγω εχω αμελησει κατι και εκανα εγω ανοησια.

Λοιπόν μεχρι να μας στείλουν δείγματα οσοι το έχουν, κατέβασα απο το gsmarena τα κλασσικά δείγματα φωτογραφίας απο το one+, S5 και Z2.

Τα έκανα crop στο ιδιο σημείο και τα έβαλα δίπλα διπλα στην οθόνη του macbook μου.

Φυσικά η σύγκριση δεν ειναι υπο τις ίδιες συνθήκες αλλά φαίνεται καθαρά οτι το plus διαθέτει μια πολυ καλη κάμερα. Δεν είναι ανώτερη, αλλά υστερεί ελάχιστα και μάλλον περισσότερο σε software παρα σε hardware.

http://img829.imageshack.us/img829/933/9qc4.jpg

http://img856.imageshack.us/img856/5108/cofx2.jpg

εμενα πιο καλες μου φενονται το opo απο το 5s

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Αν και οι συνθήκες φωτισμού είναι διαφορετικές ... το αποτέλεσμα δείχνει καλό ...

Τι επεξεργασία έχει γίνει ?

Μπορείς να ανεβάσεις τις αρχικές να τις δούμε σε πλήρη ανάλυση ?

Καλημερα χθες βραχηκε το zopo 980 2/32 που ειχα και τελος το κινητακι. Θελω να παρω το one plus one οσο πιο γρηγορα γινεται λογω δουλειας( καρδιολογος καταλαβενετε). Το θεμα ειναι απο που βρε παιδια για να το παραλαβω οσο πιο γρηγορα;;; Καθε βοηθεια δεκτη!!!!

εμενα πιο καλες μου φενονται το opo απο το 5s

Οι φωτο του one plus ειναι υπό ιδανικές συνθήκες. Οι άλλες ειναι με βαριά συννεφιά και υπό διαφορετική γωνία.

Έχω δει πολλά δειγματα. Η γνώμη μου ότι το one βγάζει καλές φωτο που μπορούν να σταθούν δίπλα στις άλλες ναυαρχιδες μόνο όταν έχουμε τέλειας συνθήκες. Μόλις μειωθεί ο φωτισμός όμως δεν διαθέτει καμία βοήθεια από το software. Οπότε οι φωτογραφίες του βγάζουν έντονο θόρυβο.

Αντιθέτως στην βιντεοσκόπηση τα παει πολύ καλά.

Επίσης το HDR δεν κάνει σωστά την δουλειά του.

Όταν υπάρχουν στο πλάνο έντονα φωτισμένα σημεία από τον ήλιο και παράλληλα σκοτεινά από σκιά, αν κανεις focus στα σκιασμενα σημεία, τα φωτεινά βγαίνουν σαν καμένα από το υπερβολικό exposure.

Αν κανεις focus στο κέντρο βγαίνουν σκοτεινά. Γενικά οι δύσκολες φωτο από το one χρειάζονται επεξεργασία στον υπολογιστή για να έλθουν εκεί που πρέπει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οι φωτο του one plus ειναι υπό ιδανικές συνθήκες. Οι άλλες ειναι με βαριά συννεφιά και υπό διαφορετική γωνία.

Έχω δει πολλά δειγματα. Η γνώμη μου ότι το one βγάζει καλές φωτο που μπορούν να σταθούν δίπλα στις άλλες ναυαρχιδες μόνο όταν έχουμε τέλειας συνθήκες. Μόλις μειωθεί ο φωτισμός όμως δεν διαθέτει καμία βοήθεια από το software. Οπότε οι φωτογραφίες του βγάζουν έντονο θόρυβο.

Αντιθέτως στην βιντεοσκόπηση τα παει πολύ καλά.

Επίσης το HDR δεν κάνει σωστά την δουλειά του.

Όταν υπάρχουν στο πλάνο έντονα φωτισμένα σημεία από τον ήλιο και παράλληλα σκοτεινά από σκιά, αν κανεις focus στα σκιασμενα σημεία, τα φωτεινά βγαίνουν σαν καμένα από το υπερβολικό exposure.

Αν κανεις focus στο κέντρο βγαίνουν σκοτεινά. Γενικά οι δύσκολες φωτο από το one χρειάζονται επεξεργασία στον υπολογιστή για να έλθουν εκεί που πρέπει.

δοκιμασες την εφαρμογη google που λεγαμε?

Vamos Aris

δοκιμασες την εφαρμογη google που λεγαμε?

Δεν υπάρχουν ορατές διαφορές περα απο το οτι η CM camera κάνει μεγάλη συμπίεση στο μέγεθος του αρχείου της φωτογραφίας.

Τουλάχιστον στις ημερήσιες φώτο που μου έστειλε ο Galanakop δεν είδα διαφορά.

Η samsung και η LG έχουν δυνατό processing οπότε βελτιώνουν αυτόματα τις φωτογραφίες.

Μονο σε manual mode μπορείς να συγκρινεις κάμερες.

Για μένα το καλύτερο camera software το διαθέτει η apple στο iphone. Παίρνεις την καλύτερη δυνατή φώτο χωρίς καμια προσπάθεια.

Για μένα το καλύτερο camera software το διαθέτει η apple στο iphone. Παίρνεις την καλύτερη δυνατή φώτο χωρίς καμια προσπάθεια.

Πέστα χρυσόστομε :)

Το review είναι σχεδόν έτοιμο btw. Στις φωτογραφίες συμφωνώ σε αρκετά από όσα λες. Μένει όμως το συμπέρασμα οτι σε ιδανικές συνθήκες βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Σε μη ιδανικές, θέλει δουλειά, καλό χέρι, επιλογή σκηνικού, να ξέρεις τι γωνία θα έχεις στην λήψη κλπ. Καλές φωτογραφίες λοιπόν, όχι όμως ανώτερο στην κάμερα από τα άλλα της αγοράς. Οι camera addicts μάλλον δεν θα ικανοποιηθούν, αλλά αυτό νομίζω είναι αναμενόμενο από μια τέτοια vfm συσκευή. Πάει να πιάσει τον μέσο όρο των χρηστών, όχι τα άκρα. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

πολλοι εχουμε σαν κριτηριο τις φωτογραφιες απο samsung συσκευες που θεωρω οτι εχουν υπερκορεσμο χρωματων και δεν κανουν σωστη απεικονιση χρωματων ως προς το θεμα

που φωτογραφιζουμε, ολα αυτα βεβαια προσωπικη εκτιμηση εχοντας δουλεψει ολα τα high end camera phones

Η LG στο G3 εχει ακόμα πιο υπερκορεσμενα χρώματα από την Samsung.

Στο S4 zoom στο auto τα χρώματα είναι πολύ πιο φυσικά σε σχέση με τα galaxy.

Γενικά κάθε εταιρεία επεμβαίνει στο software της κάμερας. Για παράδειγμα οι φώτο του iphone έχουν αυξημένο κοντράστ και δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όμως στην απόδοση των χρωμάτων είναι πολύ πιο ακριβής.

Στην δουλειά μου χρειάζεται να στείλω φώτο με χρώματα υφασμάτων. Από τις κάμερες κινητών το iphone μου δίνει τα πιο κοντινά αποτελέσματα και μετά το S4 zoom.

Δεν έχω δοκιμάσει Nokia 1020 κλπ.

Οι Κορεάτες έχουν δώσει ολη την προσοχή στις ημερήσιες υπο ιδανικες συνθήκες φώτο και εκεί τα πανε πολύ καλά ειδικά σε θέματα ευκρίνειας και οξύτητας.

Παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα κάνοντας crop.

Πέστα χρυσόστομε :)

Το review είναι σχεδόν έτοιμο btw. Στις φωτογραφίες συμφωνώ σε αρκετά από όσα λες. Μένει όμως το συμπέρασμα οτι σε ιδανικές συνθήκες βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Σε μη ιδανικές, θέλει δουλειά, καλό χέρι, επιλογή σκηνικού, να ξέρεις τι γωνία θα έχεις στην λήψη κλπ. Καλές φωτογραφίες λοιπόν, όχι όμως ανώτερο στην κάμερα από τα άλλα της αγοράς. Οι camera addicts μάλλον δεν θα ικανοποιηθούν, αλλά αυτό νομίζω είναι αναμενόμενο από μια τέτοια vfm συσκευή. Πάει να πιάσει τον μέσο όρο των χρηστών, όχι τα άκρα. ;)

το review σου περιμένω, όπως και πολλά άλλα παιδιά για να δούμε τα υπέρ και τα κατά του. αν αξίζει πάντως με τα λεγόμενα σου, λέω να το παραγγείλω μέχρι τέλος εβδομάδος. :)

παιδια καλησπερα... λιγες ερωτησεις μονο θα ηθελα να κανω οποιος δεν βαριεται ας μου απαντησει..

καλυτερο ειναι το cyanomoged πως λεγεται αυτο η το color os; η καλυτερη τιμη που βρηκα ειναι 316 ευρω για το 64 αλλα ειναι color os.. εχετε να μου προτεινεται κατι καλυτερο; στα λεφτα αυτα πιστευεται ειναι το καλυτερο; η καμερα χολενει; ψαχνω ενα κινητο λογο ταξιδιων που να εχει ''καλη καμερα'' και δυνατοτητες.. διαβασα οτι και οταν σε περνουν ο ηχος δεν ειναι δυνατος.. ισχυει; και τελος το international phone 64 καλυτερη τιμη που μπορω να το βρω και που αν ειναι ευκολο.. ευχαριστω πολυ

Aν δεν κανω λαθος μελος του φορουμ το πηρε απο εδω http://icell4u.eu/ONEPLUS . Ισως αξιζει να τους κανεις ενα τηλεφωνημα

Το έχουν όμως 340 ευρώ όταν στα Κινέζικα το βρίσκεις 280 περίπου.Οπότε ίσως αξίζει (για μένα) να το πάρεις από Κινέζο με το μικρό ρίσκο του τελωνίου.

Μπορεί κάποιος να μου πει από αυτούς που αγόρασαν μέσω oneplus σε πόσες μέρες έγινε shipped και από που στέλνουν στην Ευρώπη? Μην φάω και κερατιάτικα σε φόρους και τέλη στην Ιταλία...

Μάλιστα καλό αυτό. Αμα ήξερα ότι στέλνουν από Αγγλία θα είχα κάνει την παραγγελία εκεί :( Εν πάσει περιπτώσι πιστεύω την επόμενη βδομάδα πιστεύω να παραλάβω και εγώ. Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι οι τιμές στα κινεζομάγαζα χτυπάν σχεδον στα ίσια την Oneplus. Εμένα μου βγήκε με εξπρές μεταφορικά για Ιταλία 324 και διαβάζω 325 για την κινέζικη έκδοση σε κάποια μαγαζιά :confused:

Μάλιστα καλό αυτό. Αμα ήξερα ότι στέλνουν από Αγγλία θα είχα κάνει την παραγγελία εκεί :( Εν πάσει περιπτώσι πιστεύω την επόμενη βδομάδα πιστεύω να παραλάβω και εγώ. Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι οι τιμές στα κινεζομάγαζα χτυπάν σχεδον στα ίσια την Oneplus. Εμένα μου βγήκε με εξπρές μεταφορικά για Ιταλία 324 και διαβάζω 325 για την κινέζικη έκδοση σε κάποια μαγαζιά :confused:

Ναι αλλά τα περισσότερα δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο και αργεί πολύ

• The title was changed to OnePlus One