asot Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Γιατί να πάρεις ("μπουκάρεις") ένα κινητό για το οποίο έχεις τόσες απορίες? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 παιδες λεω να μπουκαρω κι εγω στους αγοραστες του κινητου. μπορει καποιος να μου απαντησει συντομα στις παρακατω ερωτησεις: 1. gps κλειδωνει γρηγορα? εχει glonass? 2. ποιοτητα φωτογραφιας? 3. ποιοτητα κλησης/σημα? 4. μπαταρια εχει αξιολογη? βγαζει 2 μερες με μετρια χρηση? 5. led για ειδοποιηση μηνυματων/κλησεων εχει? 6. τα πληκτρα κατω ειναι φωτιζομενα? ευχαριστω!!!!! 1.ναι 2.ναι 3.ναι 4.ναι 5.ναι 6.ναι 7. Διαβάστε και κανά μήνυμα εδώ μέσα. σχεδόν τα πάντα έχουν απαντηθεί. μην περιμένετε μασημένη τροφή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 λοιπόν απορία που είχα καιρό και όλο ξεχνούσα να την γράψω, οκ έχει glonass αλλά πως βλέπουμε ποιοι είναι οι δορυφόροι του glonass ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) λοιπόν απορία που είχα καιρό και όλο ξεχνούσα να την γράψω, οκ έχει glonass αλλά πως βλέπουμε ποιοι είναι οι δορυφόροι του glonass ? Βάλε αυτό το app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free&hl=el ειναι αυτοί με Ρώσικη σημαία/GLONASS (και επίσης, θα δεις και Κινέζικο QZSS BeiDou !) πχ οι τρεις τελευταίοι Edited March 17, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έρχεται η Lollipop. Μέχρι τέλος Μαρτίου, ή κάπου εκεί κοντά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τουλάχιστον ξέρουμε ημερομηνίες στο περίπου. Καλύτερα λίγο πιο αργά και κακή Ρομ, παρά νωρίς και γεμάτη προβλήματα. Πιστεύω να δώσουν την 5.1 γιατί εάν δουλεύουν την 5.0 2 θα περάσουν άλλοι 3 μήνες μέχρι να δώσουν την 5.1 και εν τω μεταξύ, θα έχει βγει η 5.3:p Εντάξει πλάκα κάνω, καλά πάει, λιγάκι αργά αλλά καλά πάει, προσπαθούν. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Έρχεται η Lollipop. Μέχρι τέλος Μαρτίου, ή κάπου εκεί κοντά. Πάντως εκεί στην One Plus, από τα γραφόμενα τους, φαίνεται πως κάνουν σωστά και αρκετά σοβαρά τη δουλειά τους. Θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι ότι η αναβάθμιση θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και lags προτού τη διαθέσουν ΟΤΑ. Έχω ακούσει και από γνωστό μου που έχει περάσει τη Lollipop με custom rom, ότι έχουν θέμα με τη μπαταρία. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Πάντως εκεί στην One Plus, από τα γραφόμενα τους, φαίνεται πως κάνουν σωστά και αρκετά σοβαρά τη δουλειά τους. Θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι ότι η αναβάθμιση θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και lags προτού τη διαθέσουν ΟΤΑ. Έχω ακούσει και από γνωστό μου που έχει περάσει τη Lollipop με custom rom, ότι έχουν θέμα με τη μπαταρία. Αλλιως ειναι η stable εκδοσεις τις περισσοτερες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Πάντως εκεί στην One Plus, από τα γραφόμενα τους, φαίνεται πως κάνουν σωστά και αρκετά σοβαρά τη δουλειά τους. Θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι ότι η αναβάθμιση θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και lags προτού τη διαθέσουν ΟΤΑ. Έχω ακούσει και από γνωστό μου που έχει περάσει τη Lollipop με custom rom, ότι έχουν θέμα με τη μπαταρία. Μαζί σου είμαι,αλλά κάτσε να την δούμε πρώτα,αν και πόσα bugs θα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μαζί σου είμαι,αλλά κάτσε να την δούμε πρώτα,αν και πόσα bugs θα έχει... Τιποτα δεν ειναι τελειο. Γι'αυτο βγαζουν updates. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για άλλο μεγαλύτερο καλώδιο που να φορτίζει γρήγορα και να το βλέπει και το PC, που κοιτάμε;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Εγω περιμενω αυτο http://www.miniinthebox.com/nl/micro-usb-kabel-28awg-1p-24awg-2c-snelheid-480m-telefoonkabel-usb2-0-data-sync-charger-kabel-voor-nokia-htc-samsung-100cm_p2634966.html Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς xaxa καλο αλλα μην το λες υπαρχουν και αλλες τετρακοσμικη ομως καμια αλλη. Edit.τελικά ήρθε και φορτώνει με 230 Μa καμιά σχέση με το γνήσιο που δίνει από 450 Μa μέχρι και 900 Μa, θα πρέπει να παραγγείλω από σοβαρό μαγαζί Edited March 19, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλησπέρα!!ξέρει κανείς αν φορτίζει ασύρματα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλησπέρα!!ξέρει κανείς αν φορτίζει ασύρματα? όχι δεν φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 όχι δεν φορτίζει σ'ευχαριστω! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Σόρρυ τώρα το είδα, επέλεξε την express μέθοδο και θα σου έρθει με courier σπίτι σου Με όποιον τροπο και να επιλέξεις θα έρθει με courier οχρονος παράδοσης διαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Με όποιον τροπο και να επιλέξεις θα έρθει με courier οχρονος παράδοσης διαφέρει... με κουριερ ποσες μέρες ακριβώς κάνει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν ξέρω και εγώ στην αναμονή είμαι από την Τριτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Προλάβετεεεεε...αντί να μειώνουν,αυτοί αυξάνουν...:wacko::wacko: http://techblog.gr/mobile/oneplus-one-more-expensive-europe-9876/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Invite για όποιον θέλει https://account.oneplus.net/invite/claim/GL83-T5YE-8TLR-W7VM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν ξέρω και εγώ στην αναμονή είμαι από την Τριτη στο εχουν στείλει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γνωρίζει κάποιος εάν είναι θέμα Hardware ή Software το ότι το Oneplus One δεν υποστηρίζει την Band 20 στο 4g ; Αν είναι θέμα Software είναι πιθανό κάτι τέτοιο να μπορέσει αν διορθωθεί στο μέλλον. Από την στιγμή που οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν εξαγοράσει από φέτος και όλας τις συγκεκριμένες συχνότητες (Band 20) για χρήση τους, δεν κρίνετε ότι θα είναι πρόβλημα για το Oneplus One ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γνωρίζει κάποιος εάν είναι θέμα Hardware ή Software το ότι το Oneplus One δεν υποστηρίζει την Band 20 στο 4g ; Αν είναι θέμα Software είναι πιθανό κάτι τέτοιο να μπορέσει αν διορθωθεί στο μέλλον. Από την στιγμή που οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν εξαγοράσει από φέτος και όλας τις συγκεκριμένες συχνότητες (Band 20) για χρήση τους, δεν κρίνετε ότι θα είναι πρόβλημα για το Oneplus One ; Σχεδόν όλα τα κινητά που βγήκαν την εποχή του opo δεν την υποστηρίζουν νομίζω.. Μέχρι να μπει σε ισχύ από τις ελληνικές εταιρείες οι περισσότεροι από εδώ θα έχουν αλλάξει κινητό.. Αλλά και αυτοί που θα το έχουν ακόμα μια χαρά θα παίζει σε 4g μιας και δεν θα καταργηθούν οι άλλες μπάντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolt Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 γεια σας παιδια! υπαρχει δυνατοτητα να μου στειλει καποιος ενα invitation σε pm για να μπορεσω να προμηθευτω το κινητο? να στε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 καλησπερα παιδια. ενδιαφερομαι για το 16αρι OPO. ηθελα να ρωτησω αν τα 16gb αρκουν. εχω ενα galaxy nexus i9250 και ποτε δεν ειχα θεματα μνημης, αλλα λεω μηπως και υπαρχει θεμα σ αυτο. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts