Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί να πάρεις ("μπουκάρεις") ένα κινητό για το οποίο έχεις τόσες απορίες?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες λεω να μπουκαρω κι εγω στους αγοραστες του κινητου.

μπορει καποιος να μου απαντησει συντομα στις παρακατω ερωτησεις:

1. gps κλειδωνει γρηγορα? εχει glonass?

2. ποιοτητα φωτογραφιας?

3. ποιοτητα κλησης/σημα?

4. μπαταρια εχει αξιολογη? βγαζει 2 μερες με μετρια χρηση?

5. led για ειδοποιηση μηνυματων/κλησεων εχει?

6. τα πληκτρα κατω ειναι φωτιζομενα?

ευχαριστω!!!!!

1.ναι

2.ναι

3.ναι

4.ναι

5.ναι

6.ναι

7. Διαβάστε και κανά μήνυμα εδώ μέσα. σχεδόν τα πάντα έχουν απαντηθεί. μην περιμένετε μασημένη τροφή :)

λοιπόν απορία που είχα καιρό και όλο ξεχνούσα να την γράψω, οκ έχει glonass αλλά πως βλέπουμε ποιοι είναι οι δορυφόροι του glonass ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

λοιπόν απορία που είχα καιρό και όλο ξεχνούσα να την γράψω, οκ έχει glonass αλλά πως βλέπουμε ποιοι είναι οι δορυφόροι του glonass ?

Βάλε αυτό το app

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free&hl=el

ειναι αυτοί με Ρώσικη σημαία/GLONASS (και επίσης, θα δεις και Κινέζικο QZSS BeiDou !)

πχ οι τρεις τελευταίοι

jGoawAQ4USK7DC8vKLoUAaN9eE-gKD2kuKttGmeIbZGLux2CmL1ULyabruuIzHqnmxjT=h900

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Έρχεται η Lollipop. Μέχρι τέλος Μαρτίου, ή κάπου εκεί κοντά.

Τουλάχιστον ξέρουμε ημερομηνίες στο περίπου. Καλύτερα λίγο πιο αργά και κακή Ρομ, παρά νωρίς και γεμάτη προβλήματα. Πιστεύω να δώσουν την 5.1 γιατί εάν δουλεύουν την 5.0 2 θα περάσουν άλλοι 3 μήνες μέχρι να δώσουν την 5.1 και εν τω μεταξύ, θα έχει βγει η 5.3:p

Εντάξει πλάκα κάνω, καλά πάει, λιγάκι αργά αλλά καλά πάει, προσπαθούν.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Έρχεται η Lollipop. Μέχρι τέλος Μαρτίου, ή κάπου εκεί κοντά.

Πάντως εκεί στην One Plus, από τα γραφόμενα τους, φαίνεται πως κάνουν σωστά και αρκετά σοβαρά τη δουλειά τους. Θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι ότι η αναβάθμιση θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και lags προτού τη διαθέσουν ΟΤΑ. Έχω ακούσει και από γνωστό μου που έχει περάσει τη Lollipop με custom rom, ότι έχουν θέμα με τη μπαταρία.

Πάντως εκεί στην One Plus, από τα γραφόμενα τους, φαίνεται πως κάνουν σωστά και αρκετά σοβαρά τη δουλειά τους. Θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι ότι η αναβάθμιση θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και lags προτού τη διαθέσουν ΟΤΑ. Έχω ακούσει και από γνωστό μου που έχει περάσει τη Lollipop με custom rom, ότι έχουν θέμα με τη μπαταρία.

Αλλιως ειναι η stable εκδοσεις τις περισσοτερες φορες.

Μαζί σου είμαι,αλλά κάτσε να την δούμε πρώτα,αν και πόσα bugs θα έχει...

Για άλλο μεγαλύτερο καλώδιο που να φορτίζει γρήγορα και να το βλέπει και το PC, που κοιτάμε;;;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εγω περιμενω αυτο http://www.miniinthebox.com/nl/micro-usb-kabel-28awg-1p-24awg-2c-snelheid-480m-telefoonkabel-usb2-0-data-sync-charger-kabel-voor-nokia-htc-samsung-100cm_p2634966.html

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς xaxa καλο αλλα μην το λες υπαρχουν και αλλες τετρακοσμικη ομως καμια αλλη.

Edit.τελικά ήρθε και φορτώνει με 230 Μa καμιά σχέση με το γνήσιο που δίνει από 450 Μa μέχρι και 900 Μa, θα πρέπει να παραγγείλω από σοβαρό μαγαζί

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Σόρρυ τώρα το είδα, επέλεξε την express μέθοδο και θα σου έρθει με courier σπίτι σου

Με όποιον τροπο και να επιλέξεις θα έρθει με courier οχρονος παράδοσης διαφέρει...

Με όποιον τροπο και να επιλέξεις θα έρθει με courier οχρονος παράδοσης διαφέρει...

με κουριερ ποσες μέρες ακριβώς κάνει?

IPhone 15 Pro 

Προλάβετεεεεε...αντί να μειώνουν,αυτοί αυξάνουν...:wacko::wacko:

http://techblog.gr/mobile/oneplus-one-more-expensive-europe-9876/

Δεν ξέρω και εγώ στην αναμονή είμαι από την Τριτη

στο εχουν στείλει?

IPhone 15 Pro 

Γνωρίζει κάποιος εάν είναι θέμα Hardware ή Software το ότι το Oneplus One δεν υποστηρίζει την Band 20 στο 4g ; Αν είναι θέμα Software είναι πιθανό κάτι τέτοιο να μπορέσει αν διορθωθεί στο μέλλον. Από την στιγμή που οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν εξαγοράσει από φέτος και όλας τις συγκεκριμένες συχνότητες (Band 20) για χρήση τους, δεν κρίνετε ότι θα είναι πρόβλημα για το Oneplus One ;

Γνωρίζει κάποιος εάν είναι θέμα Hardware ή Software το ότι το Oneplus One δεν υποστηρίζει την Band 20 στο 4g ; Αν είναι θέμα Software είναι πιθανό κάτι τέτοιο να μπορέσει αν διορθωθεί στο μέλλον. Από την στιγμή που οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν εξαγοράσει από φέτος και όλας τις συγκεκριμένες συχνότητες (Band 20) για χρήση τους, δεν κρίνετε ότι θα είναι πρόβλημα για το Oneplus One ;

Σχεδόν όλα τα κινητά που βγήκαν την εποχή του opo δεν την υποστηρίζουν νομίζω.. Μέχρι να μπει σε ισχύ από τις ελληνικές εταιρείες οι περισσότεροι από εδώ θα έχουν αλλάξει κινητό.. Αλλά και αυτοί που θα το έχουν ακόμα μια χαρά θα παίζει σε 4g μιας και δεν θα καταργηθούν οι άλλες μπάντες

γεια σας παιδια!

υπαρχει δυνατοτητα να μου στειλει καποιος ενα invitation σε pm για να μπορεσω να προμηθευτω το κινητο?

να στε καλα!

καλησπερα παιδια. ενδιαφερομαι για το 16αρι OPO. ηθελα να ρωτησω αν τα 16gb αρκουν. εχω ενα galaxy nexus i9250 και ποτε δεν ειχα θεματα μνημης, αλλα λεω μηπως και υπαρχει θεμα σ αυτο.

OPO Sandstone 64GB

ROM: CM12S

• The title was changed to OnePlus One