vadergr Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εχω και το nexus 5 που πήρε lollipop και ζηλεύω. Παιζει να βγει η επίσημη δική μας σε κάνα δυο εβδομάδες η χλωμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 CM όπως την ξέρεις χριστούγεννα και εαν :happy: εάν κάνουν release με κάθε future add θα δεις πιο πριν Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπέρα στην παρέα... υπάρχει κάποια ρυθμιση για τα προφίλ(επιδοσεων-εξικονομιση ενεργειας κτλ)ωστε όταν επιλεξω πχ επιδόσεις μετα απο μια επανεκκινηση να παραμεινει και να μην μου αλλάζει σε ισορροπημενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 οταν μπορεις να δουλεψεις 5.5 ιντσες δεν μπορεις να γυρισεις πισω... ειναι απολαυση. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Έχω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει ηδη απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Έχω το sygic κανονικά αγορασμενο και ενω το εκανα εγκατάσταση δεν παίζει. Μόλις πάω να ψαξω μια διεύθυνση κλείνει τελείως η εφαρμογή! Έχει κανεις κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Και κάτι τελευταίο, μπορούμε τα εικονίδια στο κινητό μας να τα αλλάξουμε μεγεθος, διότι μου φαίνονται λίγο μεγάλα. Υπάρχει κάπου αυτή η ρύθμιση; Edited November 15, 2014 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει ηδη απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Έχω το sygic κανονικά αγορασμενο και ενω το εκανα εγκατάσταση δεν παίζει. Μόλις πάω να ψαξω μια διεύθυνση κλείνει τελείως η εφαρμογή! Έχει κανεις κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Και κάτι τελευταίο, μπορούμε τα εικονίδια στο κινητό μας να τα αλλάξουμε μεγεθος, διότι μου φαίνονται λίγο μεγάλα. Υπάρχει κάπου αυτή η ρύθμιση; Αν ψάξεις λίγες σελίδες πριν είχα ένα θέμα με αυτόματα κλεισίμα του Sygic αλλά όταν το άνοιγα και πήγαινε να δείξει χάρτη. Τελικά έκανα unistall, διαγραφή του φακέλου sygic (συμπεριλαμβανομένων και των χαρτών) και επανεγκατάσταση του προγράμματος και επαναμεταφόρτωση των χαρτών. Τα εικονίδια σίγουρα αλλάζουν αν αλλάξεις launcher, πχ Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει ηδη απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Έχω το sygic κανονικά αγορασμενο και ενω το εκανα εγκατάσταση δεν παίζει. Μόλις πάω να ψαξω μια διεύθυνση κλείνει τελείως η εφαρμογή! Έχει κανεις κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Και κάτι τελευταίο, μπορούμε τα εικονίδια στο κινητό μας να τα αλλάξουμε μεγεθος, διότι μου φαίνονται λίγο μεγάλα. Υπάρχει κάπου αυτή η ρύθμιση; Υπάρχει ρύθμιση για μεγάλα/μικρά εικονίδια στις επιλογές πατώντας το αριστερό soft key ενώ είσαι στη home screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδια SOS σημερα μου επεσε το κινητο (το ειχα σε γνησια θηκη της oneplus) βγήκε απο τη θηκη και εγδαρα το bezel ασημι πλαισιο. υπαρχει ως ανταλλακτικο - αλλαζει η ειναι εννιαιο με το touch panel???εχω ξενερωσει σε σημειο να το παρατησω στο συρταρι Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδια SOS σημερα μου επεσε το κινητο (το ειχα σε γνησια θηκη της oneplus) βγήκε απο τη θηκη και εγδαρα το bezel ασημι πλαισιο. υπαρχει ως ανταλλακτικο - αλλαζει η ειναι εννιαιο με το touch panel???εχω ξενερωσει σε σημειο να το παρατησω στο συρταρι Σε δυο μέρες ανοίγει το preorder. Νομίζω είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις στην προκειμένη περίπτωση. Όλο κ κάποιος δεν θα χαλιέται να το αγοράσει στη κατάσταση που είναι με την ανάλογη έκπτωση βέβαια. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 εχμμμ δε το εχω χρησιμοποιησει ουτε μηνα....δε θελω να παρω αλλο ουτε να το πουλησω θελω να αλλαξω το bezel....... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) παιδια SOS σημερα μου επεσε το κινητο (το ειχα σε γνησια θηκη της oneplus) βγήκε απο τη θηκη και εγδαρα το bezel ασημι πλαισιο. υπαρχει ως ανταλλακτικο - αλλαζει η ειναι εννιαιο με το touch panel???εχω ξενερωσει σε σημειο να το παρατησω στο συρταρι Φίλε μου, μια συνήθεια/ιδέα είναι... Το δικό μου είναι έτσι από την μέρα 3 (Αύγουστος) [ATTACH]52629[/ATTACH] Δεν είναι καθόλου εύκολο - πρέπει να λύσεις κυριολεκτικά το τηλεφωνο Δες στο step 20 Edited November 15, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 απο λυσιμο δεσιμο δεν υπαρχει προβλημα!!το ανταλλακτικο θελω να βρω...καλα απο ποιοτητα αηδια το bezel αηδια Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν θες να σου πω για το note 3 που έπεσε στραβοσε το bezel στο πενάκι και δεν έβγαινε ούτε το πενάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 προσπαθω να καταλαβω αν το bezel ειναι μαζι με το touch panel να παρω ολοκληρο το touch panel και θα μου μεινει κ spare! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 προσπαθω να καταλαβω αν το bezel ειναι μαζι με το touch panel να παρω ολοκληρο το touch panel και θα μου μεινει κ spare! Μα φαίνεται στον οδηγο του ifixit - δεν είναι στην οθόνη, σε ειδικό "πλαίσιο" του σκελετού είναι https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/ProFTcxkSnqVRPCE.huge Προς το παρόν, δεν θα βρεις εύκολα τέτοιο (bezel) ως ανταλλακτικό... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Θα το αλλαξω !αρκει να μου ερθει το part..σε κανα μηνα που θα κανει να φτασει θα σας ενημερωσω :p Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Charlie να σε έχουμε υπ'όψη αν είσαι όντως τόσο καλός μάστορας :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 οσο υπαρχουν τα μεσα ολα ειναι εφικτα :D Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 http://www.gizmochina.com/2014/11/12/oneplus-one-android-5-0-firmware-released/ OnePlus One: Android 5.0 firmware released Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 http://www.gizmochina.com/2014/11/12/oneplus-one-android-5-0-firmware-released/ OnePlus One: Android 5.0 firmware released Ήδη στο xda υπάρχουν builds που δουλεύουν αλλά με κάποια bugs. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το κινητό το περιμένω από εβδομάδα :) εχω απορία με της μεμβράνες τύπου (Tempered Glass Screen Protector ) είναι απαραίτητες ? Τα χρώματα και η συμπεριφορά τησ οθόνης είναι σωστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κρίμα που είναι out of stock , Oneplus two Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Τι είναι τούτο κ πάλι ακόμα δεν βγήκε στο επισημο site..το πουλανε? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Fm radio εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κρίμα που είναι out of stock , Oneplus two Δεν το πουλάνε. Πιο πολύ για το πως θα ήθελαν γράφουν Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts