ShevaGR Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του τηλεφώνου δεδομένης της νέας παρτίδας gpu adreno 420 που υπόσχεται boost στα γραφικά κατά 40%;;;;... Η να περιμένω μήπως βγει κάποιο αντίστοιχο με τη νέα παρτίδα επεξεργαστών/gpu;;;;.... Από την άλλη 300 ευρώ είναι λίγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του τηλεφώνου δεδομένης της νέας παρτίδας gpu adreno 420 που υπόσχεται boost στα γραφικά κατά 40%;;;;... Η να περιμένω μήπως βγει κάποιο αντίστοιχο με τη νέα παρτίδα επεξεργαστών/gpu;;;;.... Από την άλλη 300 ευρώ είναι λίγα.... Κι εγώ στην ίδια φάση ήμουν και τελικά πριν από λίγο έβαλα την παραγγελία στην OnePlus. Το καλό είναι ότι λόγω του χαμηλού του κόστους κρατά αξία μεταπώλησης. Και να θελήσεις να το δώσεις μετέπειτα θα χάσεις λίγα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Στο θέμα των επαφών, το Google Plus κάνει τη ζημιά. Σου περνάει όλα τα contacts σου στο Gmail και φαίνονται με τα G+ στοιχεία τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Κι εγώ στην ίδια φάση ήμουν και τελικά πριν από λίγο έβαλα την παραγγελία στην OnePlus. Το καλό είναι ότι λόγω του χαμηλού του κόστους κρατά αξία μεταπώλησης. Και να θελήσεις να το δώσεις μετέπειτα θα χάσεις λίγα χρήματα. Ευχαριστώ. Είμαι σε δίλημμα βέβαια, γιατί γενικά δεν αλλάζω συχνά κινητό.... Με ένα nexus s, είμαι φαντάσου και έχω λίγα λεφτά για νέο κινητό.... Κοίταζα αυτό και το xiaomi mi4, αλλά διάβασα για τα gpu και το ξανασκέφτηκα. Ίσως γιαυτό κλείνουν και το σύστημα προσκλήσεων.... Πάντως και να αποφασίσω να πάρω το κινητό θέλω πρόσκληση και από ότι κατάλαβα βρίσκεις δύσκολα.... Άλλο ένα μείον.... Αλλά το κινητό είναι πανέμορφο και καλά σπεκς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ευχαριστώ. Είμαι σε δίλημμα βέβαια, γιατί γενικά δεν αλλάζω συχνά κινητό.... Με ένα nexus s, είμαι φαντάσου και έχω λίγα λεφτά για νέο κινητό.... Κοίταζα αυτό και το xiaomi mi4, αλλά διάβασα για τα gpu και το ξανασκέφτηκα. Ίσως γιαυτό κλείνουν και το σύστημα προσκλήσεων.... Πάντως και να αποφασίσω να πάρω το κινητό θέλω πρόσκληση και από ότι κατάλαβα βρίσκεις δύσκολα.... Άλλο ένα μείον.... Αλλά το κινητό είναι πανέμορφο και καλά σπεκς.... Μεταξύ αυτών που αναφέρεις ήμουν κι εγώ, αλλά το Μi4 LTE θα έρθει απ'ότι λένε πριν τα Χριστούγεννα. Για το 3G δε μ'ενδιέφερε γιατί πλέον ακόμη και στην επαρχιακή πόλη που βρίσκομαι έχει σχεδόν παντού LTE. Το θέμα με τις προσκλήσεις παραμένει, μετά από 1 μήνα δεν είχα τύχη να βρω πουθενά και αναγκαστικά αγόρασα μία από το eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του τηλεφώνου δεδομένης της νέας παρτίδας gpu adreno 420 που υπόσχεται boost στα γραφικά κατά 40%;;;;... Η να περιμένω μήπως βγει κάποιο αντίστοιχο με τη νέα παρτίδα επεξεργαστών/gpu;;;;.... Από την άλλη 300 ευρώ είναι λίγα.... Φίλε μου. Με κλειστά μάτια αξίζει. Αν σκέφτεσαι για το μετα το έχασες διότι και το μετά να περιμένεις και να πάρεις κάτι άλλο, σύντομα θα έρθει καινούργιο μετά ;) Η συσκευή πάει σφέρα και είναι οτι πιο γρήγορο έχει περάσει από τα χέρια μου που αξιοποιεί το hardware του στο έπακρο χωρίς κακό Android και bloatware Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ελπίζω να μη με απογοητεύσει η συσκευή. Δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου με roms, kernels, etc., θέλω μια απροβλημάτιστη συσκευή out of the box που να μη μου τρώει χρόνο με τα πρώτα που ανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Φίλε μου. Με κλειστά μάτια αξίζει. Αν σκέφτεσαι για το μετα το έχασες διότι και το μετά να περιμένεις και να πάρεις κάτι άλλο, σύντομα θα έρθει καινούργιο μετά ;) Η συσκευή πάει σφέρα και είναι οτι πιο γρήγορο έχει περάσει από τα χέρια μου που αξιοποιεί το hardware του στο έπακρο χωρίς κακό Android και bloatware Οκ θα το πάρω. Πα να κλάψω για προσκλήσεις στο άλλο θέμα.... Είμαι ξανθιά δίμετρη με γαλάζια μάτια και σουτιέν DDD. lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παράδειγμα: Έχω τον Δημήτρη Παπανικολάου ως επαφή google με τα τηλέφωνά του. Αυτός έχει "συνδεθεί" με τον Dimitris Papanikolaou του Google Plus, τον dimpapanic του Skype κλπ και εμφανίζονται όλοι αυτοί στην ίδια επαφή. Το OPO, τυχαία ή μη, επιλέγει ως "κύρια" επαφή πχ τον Dimitris Papanikolaou και εμφανίζει αυτό το όνομα (στα Αγγλικά) στη λίστα των επαφών. Αν κάνεις click πάνω της θα στους βγάλει όλους, αλλά δυσκολεύει το search ειδικά σε εφαρμογές μηνυμάτων κλπ. Να σημειώσω αυτό μου συνέβαινε και στο S3, απλά εκεί μπορούσες να επιλέξεις μια ως προεπιλογή, οπότε σου εμφάνιζε αυτό το όνομα (το ελληνικό) στον τηλεφωνικό κατάλογο. Πήγαινε στην επαφή, κάνε επεξεργασία, πάτα το πλήκτρο που βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις (το αριστερό από τα capacitive) και πάτα διαχωρισμό. Μετά ξεκίνα με την επαφή που θες να σου εμφανίζει ως κύρια (π.χ. Δημήτρη Παπανικολάου), πήγαινε πάλι επεξεργασία, πάτα το πλήκτρο που βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις (το αριστερό από τα capacitive) και πάτα Σύνδεση και επέλεξε όλες τις άλλες επαφές που σχετίζονται με την κύρια επαφή. Τώρα όλες οι σχετικές επαφές θα είναι συνδεδεμένες και θα εμφανίζονται στο κατάλογό σου με το όνομα της κύριας επαφής (π.χ. Δημήτρη Παπανικολάου). Νομίζω αυτό εννοείς, αλλά δε ξέρω τρόπο που να γίνεται αυτόματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πήγαινε στην επαφή, κάνε επεξεργασία, πάτα το πλήκτρο που βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις (το αριστερό από τα capacitive) και πάτα διαχωρισμό. Μετά ξεκίνα με την επαφή που θες να σου εμφανίζει ως κύρια (π.χ. Δημήτρη Παπανικολάου), πήγαινε πάλι επεξεργασία, πάτα το πλήκτρο που βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις (το αριστερό από τα capacitive) και πάτα Σύνδεση και επέλεξε όλες τις άλλες επαφές που σχετίζονται με την κύρια επαφή. Τώρα όλες οι σχετικές επαφές θα είναι συνδεδεμένες και θα εμφανίζονται στο κατάλογό σου με το όνομα της κύριας επαφής (π.χ. Δημήτρη Παπανικολάου). Νομίζω αυτό εννοείς, αλλά δε ξέρω τρόπο που να γίνεται αυτόματα... γηράσκω αεί διδασκόμενος Μια μονο "παρατήρηση": Στην Επαφή, κάνουμε edit (από το Ξ) και μετά κάνουμε edit (ψηλά, από το κουμπι με τις τρεις κατακόρυφες τελίτσες) > Join Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλημερα παιδια...ενος φιλου το κινητο εβγαλε κιτρινιλα πανω αριστερα...η οποια ειναι εντονη...φαινεται συνεχομενα...γνωριζετε τι μπορει να ειναι και αν μπορει να διορθωθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλημερα παιδια...ενος φιλου το κινητο εβγαλε κιτρινιλα πανω αριστερα...η οποια ειναι εντονη...φαινεται συνεχομενα...γνωριζετε τι μπορει να ειναι και αν μπορει να διορθωθει ? Τι άλλο να μπορεί να κάνει εκτός από το να το στείλει service από εκεί που το πήρε;; :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 βασικα πρεπει να το στειλω κινα...και θα παρει κανενα μηνα...και μου λενε και κανε και factory reset. και ελεγα μηπως εχουμε βρει καμια ευκολη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Πήγαινε στην επαφή, κάνε επεξεργασία, πάτα το πλήκτρο που βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις (το αριστερό από τα capacitive) και πάτα διαχωρισμό. Μετά ξεκίνα με την επαφή που θες να σου εμφανίζει ως κύρια (π.χ. Δημήτρη Παπανικολάου), πήγαινε πάλι επεξεργασία, πάτα το πλήκτρο που βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις (το αριστερό από τα capacitive) και πάτα Σύνδεση και επέλεξε όλες τις άλλες επαφές που σχετίζονται με την κύρια επαφή. Τώρα όλες οι σχετικές επαφές θα είναι συνδεδεμένες και θα εμφανίζονται στο κατάλογό σου με το όνομα της κύριας επαφής (π.χ. Δημήτρη Παπανικολάου). Νομίζω αυτό εννοείς, αλλά δε ξέρω τρόπο που να γίνεται αυτόματα... Το σκέφτηκα χτες και το δοκίμασα. Πατώντας διαχωρισμό και πάλι μου τις κρατάει συνδεμένες για κάποιο λόγο. Τελικά επειδή ήταν καμιά εικοσαριά επαφές κάθησα και έκανα edit στα ελληνικά τα στοιχεία τους για να τις βγάζει κανονικά. Επίσης κατέβασα ως dialer το exdialer and contacts, trial για μια βδομάδα, φαίνεται πολύ καλύτερο από το στυλ cm. Η πλήρης έκδοση κάνει 4 δολάρια. Όταν κάνεις dial σε πάει στο κλασσικό περιβάλλον κλήσης του κινητού, αλλά γενικά είναι άπαιχτο στα contacts και εξαιρετικά customizable! Σε σχέση με το default dialer και contact list του OPO που δε με τρελαίνουν το συνιστώ! Edited September 2, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλημερα παιδια...ενος φιλου το κινητο εβγαλε κιτρινιλα πανω αριστερα...η οποια ειναι εντονη...φαινεται συνεχομενα...γνωριζετε τι μπορει να ειναι και αν μπορει να διορθωθει ? Ρε συ Finakis, Xiaomi Mi3 έχει ο φίλος? Γιατι το γράφεις εδώ τότε? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Οκ θα το πάρω. Πα να κλάψω για προσκλήσεις στο άλλο θέμα.... Είμαι ξανθιά δίμετρη με γαλάζια μάτια και σουτιέν DDD. lol Παιδιά, υπάρχει επάρκεια και στο vickmall, και στο coolicool και απότι είδα και στο dealextreme. Μην βασανιζόσαστε με τις προσκλήσεις, ίδια λεφτά είναι για το ίδιο ακριβώς κινητό. Τώρα για την εγγύηση ΟΚ το δέχομαι αλλά συνήθως ότι είναι να βγάλει ένα κινητό το βγάζει στο χρόνο, αξίζει τώρα να περιμένετε εβδομάδες ολόκληρες για πρόσκληση; Εκτός και αν τη βρείτε εύκολα οπότε πάσο. Anyway πάρτε το με κλειστά τα μάτια. Αν θα βγεί κάτι καλύτερο; ΠΑΝΤΑ θα βγαίνει :) Ε, και; Αυτή τη στιγμή είναι ένα εργαλείο που οργώνει και θα οργώνει για πολύ, μα πολύ καιρό ακόμα, όχι μόνο λόγω του HW αλλά και του Cyanogen. Με τη νοοτροπία αυτή ποτέ δεν θα αγοράσετε κινητό. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ρε συ Finakis, Xiaomi Mi3 έχει ο φίλος? Γιατι το γράφεις εδώ τότε? χιλια συγνωμη asot. εχω εγω oneplus one και ελεγα μηπως γνωριζουμε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 "Βγάζουμε" τζάμπα "κακό" όνομα... !!!:p Υπάρχει (?) το θέμα με την κιτρινίλα κάτω, αν εμφανίσουμε και θέμα με κιτρινίλα ΠΑΝΩ, το "ξεφτιλίσαμε" το τηλέφωνο, θα αρχίσουν διάφοροι τα πικρόχολα σχόλια... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πείτε κανένα ωραίο θεματακι ρε παιδια,τα βαρεθηκα ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πείτε κανένα ωραίο θεματακι ρε παιδια,τα βαρεθηκα ολα.. Elun icon pack με Flux fonts και style Hexo Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εγώ την έχω κατά βρει με το Renu Red και σε συνδυασμό με την κόκκινη θήκη aixuan έχει φοβερό αποτέλεσμα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Βάλτε κανένα screenshot με τα θέματα που λέτε να βαθμολογούμε. :lol: Αυτά είναι δωρεάν που λέτε; Εγώ φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τα default theme settings και δε θα μπορώ να γυρίσω στο κλασσικό theme, που νομίζω είναι μίξη των δυο που έχει αρχικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Το κινητό τα windows 8 δεν το αναγνωρίζουν? Το συνδεω με το καλώδιο του αλλά τπτ,και θέλω να περάσω υλικό στο λάπτοπ.... Βολευτηκα,απλα δοκιμασία άλλο καλώδιο και το διάβασε. Edited September 2, 2014 by T-Devil Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μιας και ζήτησε ο φίλος συμφορουμιτης Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Παιδιά, υπάρχει επάρκεια και στο vickmall, και στο coolicool και απότι είδα και στο dealextreme. Μην βασανιζόσαστε με τις προσκλήσεις, ίδια λεφτά είναι για το ίδιο ακριβώς κινητό. Τώρα για την εγγύηση ΟΚ το δέχομαι αλλά συνήθως ότι είναι να βγάλει ένα κινητό το βγάζει στο χρόνο, αξίζει τώρα να περιμένετε εβδομάδες ολόκληρες για πρόσκληση; Εκτός και αν τη βρείτε εύκολα οπότε πάσο. Anyway πάρτε το με κλειστά τα μάτια. Αν θα βγεί κάτι καλύτερο; ΠΑΝΤΑ θα βγαίνει :) Ε, και; Αυτή τη στιγμή είναι ένα εργαλείο που οργώνει και θα οργώνει για πολύ, μα πολύ καιρό ακόμα, όχι μόνο λόγω του HW αλλά και του Cyanogen. Με τη νοοτροπία αυτή ποτέ δεν θα αγοράσετε κινητό. Μπα δε θα τη βρω εύκολα, αλλά θέλω εγγύηση 2 χρόνια και δε θέλω να μπλέξω με κινέζικα μαγαζιά και τελωνεία.... Δεν θα κάτσω να σκάσω αν δεν βρω πρόσκληση. Αν εταιρία δε θέλει τα λεφτά μου (λολ) πάω για nexus 6, δε με χαλάει καθόλου.... Αυτή η ιστορία με τα invites, είναι ωραίο κόλπο marketing, ίσως να μην έχουν και μεγάλη παραγωγή, αλλά έχει κουράσει.... Όπως και να 'χει εγώ την προσπάθειά μου θα την κάνω.... Edited September 2, 2014 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts