greekman93 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μολις εκανα παραγγελια το 64 σε ασπρο απο τον κινεζο to2c αφου με αρεσε η fulltao θηκη (που εχει δωρο) . :-D πιστευω καποια στιγμη να αρχισουν τα καπακια να κανουν βολτες στο ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μολις εκανα παραγγελια το 64 σε ασπρο απο τον κινεζο to2c αφου με αρεσε η fulltao θηκη (που εχει δωρο) . :-D πιστευω καποια στιγμη να αρχισουν τα καπακια να κανουν βολτες στο ebay.. Έχω διαβάσει οτι δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα στο κοσμο η αλλαγή καπακιού. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Έχω διαβάσει οτι δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα στο κοσμο η αλλαγή καπακιού. Ναι αλλα τα μπαμπου που βγηκε τωρα πως θα το βαλει καποιος? 49 $ ειναι κομματι πολλα :-P Τωρα που το ειπες, εχει κουμπι reset η κανει hard reset με το κουμπι που κανει on off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Οι κινέζοι τα δίνουν όπως θες...!!! Εγώ πήρα το 64αρι σε λευκό, κυρίως γιατί έχω βαρεθεί τα μαύρα κινητά. Αλλά και το μαύρο του πρέπει να είναι ωραίο σε υφή. Παιδιά και εγώ κατέληξα στο 16άρι κυρίως λόγω τιμής, αλλά με τρελαίνει το μάυρο! Ξέρει κανείς αν και σε πιο κινεζοsite έχουν το 16άρι σε μαύρο?? Αν δεν υπάρχει, ξέρει μήπως κανείς αν σε σχέση με το μαύρο αλλάζει μονάχα το πίσω καπάκι? Εκτός το καπάκι είναι ολόιδια? (Ρωτάω γιατί πιστεύω ότι όλο και κάπου θα βρω να αγοράσω και ένα καπάκι sandstorm black) Ευχαριστώ εκ των προταίρων! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δεσ εδω https://forums.oneplus.net/threads/all-about-styleswap-covers-bamboo-silk-white-and-sandstone-black.63116/ Λεει και πως αλλαζεις τα καπακια. Εγω εννοω αμα κρασαρει το κινητο, συνηθως βγαζω τη μπαταρια. Σε αυτο τι θα κανω? θα πατησεις συνεχομενα το power Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παίδες έχω διαβάσει ποστς που σπάνε από νύχια μέχρι τα κλιπς της πλάτης.Φυσικά υπάρχουν και εργαλεία αλλά προσωπικά I'll pass. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μου αρεσει που ειναι ετσι ενιαιιο το τηλεφωνο,ωστοσο θα προτιμουσα κατι με βιδακια η κατι αλλο,αυτα τα κουμπωτα δε τα μπορω.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Μ αρέσει εμφανησιακα αυτό το bumper αλλά δεν ξέρω αν προσφέρει ουσιαστική προστασία στην οθόνη αν πεσει το τηλεφωνο. Θα εξέχει λίγο απο την οθόνη όπως οι θήκες της diztronic; Αν δεν εξέχει, μηδέν προστασία. http://www.ebay.com/itm/181468764746?var=480433578935&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Απ ότι βλέπω εδώ στο βίντεο ΝΑΙ προστατεύει την οθόνη. Εξέχει το bumper . στο 5:30 http://youtu.be/Zr8JYT70dKU Edited August 5, 2014 by androgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ωραία τα clear cases αλλα μονο την πρωτη μερα. Είχα δει παλιά σε iphone μετα απο καιρό, είχε μαζέψει απο μεσα σκόνη και μπιχλα και φαινόταν μια αηδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ωραία τα clear cases αλλα μονο την πρωτη μερα. Είχα δει παλιά σε iphone μετα απο καιρό, είχε μαζέψει απο μεσα σκόνη και μπιχλα και φαινόταν μια αηδία. μα και εγώ τώρα για τις διακοπές το θέλω και αργότερα στο γήπεδο :) δεν θα το έχω για καθημερινή χρήση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Η μαύρη θήκη σιλικόνης που δίνουν από το to2c.com δώρο λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δεν μ αρέσουν τα flip cases. Παίρνεις οθοναρα για να την κρύβεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δοκιμάστε να το ανεβάσετε λίγο ακόμα,στο 94 κ δείτε αν βελτιώθηκε ο ήχος στο ακουστικό.:) Ο κουφός λοιπον βρήκε την ακοή του.Πράγματι το 84 απο το 94 έχει μεγάλη διαφορά.Το διαπιστωσα σήμερα σε κλήση που δέχτηκα απο συναδερφο.Δεν έχω περάσει καμια αλλη τροποποίηση (μεγάφωνο κτλ κτλ) και φυσικά είμαι με stock kernel.Thanks efrai Αν κάποιος θέλει το xml αρχείο μονο με την αλλαγή τιμής στο ear εδώ (απο 84 σε 94) https://www.dropbox.com/s/1qez7ezgvvp3m1j/mixer_paths.xml Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μ αρέσει εμφανησιακα αυτό το bumper αλλά δεν ξέρω αν προσφέρει ουσιαστική προστασία στην οθόνη αν πεσει το τηλεφωνο. Θα εξέχει λίγο απο την οθόνη όπως οι θήκες της diztronic; Αν δεν εξέχει, μηδέν προστασία. http://www.ebay.com/itm/181468764746?var=480433578935&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Απ ότι βλέπω εδώ στο βίντεο ΝΑΙ προστατεύει την οθόνη. Εξέχει το bumper . στο 5:30 http://youtu.be/Zr8JYT70dKU Γιατί δεν περιμένεις να πάρεις την Diztronic από amazon.co.uk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Έκανα σήμερα ένα συγκριτικό τεστ της κάμερας μεταξύ Google camera - CM camera και iPhone 5s. Χρησιμοποίησα σαν κριτήριο το S4 Zoom, χωρίς να ζουμαρω φυσικά. Τελικά οι reviewers έχουν αδικήσει την κάμερα του OPO. Εντάξει δεν φτάνει τις κορυφαίες S5 & LG3, άλλα δεν απέχει πολύ σε όλες τις συνθήκες. Θα ανεβάσω αύριο τις συγκριτικές φωτογραφίες. Η δοκιμή έγινε σε εξωτερικό χώρο, HDR, σε δωμάτιο με λίγο φως που μπαίνει από το παράθυρο, βραδινές σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και με φλας. Σε περίληψη αυτά πού είδα είναι: Η Google κάμερα δίνει παντού λίγο καλύτερα αποτελέσματα από την CM. Οπότε σαν κύρια κάμερα έχουμε την Google και κρατάμε την CM για 4Κ και άλλες ειδικές περιπτώσεις. Σε σχέση με το iPhone 5s: Σε ευκρίνεια και οξύτητα υπερτερεί το OnePlus, χάνει όμως με διαφορά στις φωτό με φλας, όπου το iPhone δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά οι φώτο του iPhone 5s δίνουν μια πιο όμορφη εικόνα λόγο αλγορίθμου ο οποίος ανεβάζει το κοντραστ και τονίζει τα χρώματα. Αυτό κάνει τις φώτο να δείχνουν πιο εντυπωσιακές. Βεβαίως μπορείς να το πετύχεις εύκολα και στις φωτογραφίες του OPO με επεξεργασία με κάποιο καλό πρόγραμμα ακόμα και με mobile εφαρμογή. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να πετύχεις την τέλεια ρύθμιση που έχει το iPhone στο exposure στο auto. Όταν για παράδειγμα πέφτει ο ήλιος σε κάποια σημεία φωτίζοντας τα υπερβολικά, το iPhone είναι σαν να χρησιμοποιεί λίγο HDR. Εμείς στο OPO πρέπει να παίξουμε λίγο με τα σημεία και να προτιμήσουμε να βγουν πιο σκοτεινά τα μέρη της φωτογραφίας που έχουν σκιά, παρά υπερφωτισμένα. Τα σκοτεινά διορθώνονται. Τα καμένα από τον ήλιο όχι. Το iPhone ρίχνει επίσης το isο για να αποφύγει τον θόρυβο αλλά δεν αποδίδει πάντα. Αν θέλουμε πολύ λιγότερο θόρυβο κάνοντας ότι η Samsung στα galaxy, γίνεται με επεξεργασία στην εφαρμογή perfect clear. Όμως θα χάσουμε λεπτομέρεια όπως γίνεται με τις βραδινές των galaxy. Το HDR δεν με ικανοποίησε όσο θα ήθελα. Στην Google camera δίνει υπερκορεσμένα χρώματα, ενώ στην CM υπερφωτισμό. Για τους πολύ απαιτητικούς υπάρχουν ειδικές εφαρμογές για HDR. Γενικά πάντως την ημέρα οι φωτογραφίες είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. Ακόμα και σε σύγκριση με το S4 zoom δεν υστερούν τρομερά. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι το S4 zoom δίνει πιο ισορροπημένες φώτο με καλύτερα χρώματα, φωτισμό κλπ. Και φυσικά σε ευκρίνεια που φαίνεται σε μεγάλο crop. To σημαντικό είναι ότι το OPO, αποδίδει καλά όταν φωτογραφίζεις πρόσωπα. Μου αρκεί η κάμερα όπως είναι. Για απαιτητικές φωτογραφίσεις έχω το Zoom κι εσείς ψηφιακή κάμερα :) Edited August 5, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γιατί δεν περιμένεις να πάρεις την Diztronic από amazon.co.uk; Ποτέ δεν είχα θήκη σε κανένα κινητό. Οσο και λεπτές να είναι πάντα αισθανόμουν το τηλέφωνο να χοντραίνει πράγμα που δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις γρατζουνιές παρά να χοντραίνει. Και πάλι για το bumper το λέω λόγω προστασίας της οθόνης. Ετσι και σπάσει η οθόνη σ' αυτό πάει σκουπίδια, δεν είναι samsung/iphone που σε μισή ώρα έχεις πάει κι έχεις βάλει καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ο κουφός λοιπον βρήκε την ακοή του.Πράγματι το 84 απο το 94 έχει μεγάλη διαφορά.Το διαπιστωσα σήμερα σε κλήση που δέχτηκα απο συναδερφο.Δεν έχω περάσει καμια αλλη τροποποίηση (μεγάφωνο κτλ κτλ) και φυσικά είμαι με stock kernel.Thanks efrai Αν κάποιος θέλει το xml αρχείο μονο με την αλλαγή τιμής στο ear εδώ (απο 84 σε 94) https://www.dropbox.com/s/1qez7ezgvvp3m1j/mixer_paths.xml Να είσαι καλά φίλε μου.:) Εδώ μέσα για αυτό είμαστε.Να αλληλοβοηθιόμαστε:up: (:offtopic:: Μόλις μου ήρθε το Xiaomi Mipad....:yahoo:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σήμερα μπήκε Ελλάδα το δικό μου!ελπίζω να το έχω αύριο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ποτέ δεν είχα θήκη σε κανένα κινητό. Οσο και λεπτές να είναι πάντα αισθανόμουν το τηλέφωνο να χοντραίνει πράγμα που δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις γρατζουνιές παρά να χοντραίνει. Και πάλι για το bumper το λέω λόγω προστασίας της οθόνης. Ετσι και σπάσει η οθόνη σ' αυτό πάει σκουπίδια, δεν είναι samsung/iphone που σε μισή ώρα έχεις πάει κι έχεις βάλει καινούργια. Δεν νομίζω πως αυτό το bumper θα σου φανεί λεπτότερο απ'ότι μία λεπτή θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν νομίζω πως αυτό το bumper θα σου φανεί λεπτότερο απ'ότι μία λεπτή θήκη. [ATTACH]48201[/ATTACH] Εγώ έχω αυτή. Ειναι σκληρό διάφανο πλαστικό και ειναι από Γερμανό πωλητή. Έρχεται σε 3-5 μέρες Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Coolicool minideal ή t2c ποιο θεωρείτε ότι είναι πιο αξιόπιστο για παραγγελία; Η κινέζικη έκδοση που έχουν διαθέσιμη χωρίς το cyanogen logo παιζει να έχουν πρόβλημα με το LTE στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Coolicool minideal ή t2c ποιο θεωρείτε ότι είναι πιο αξιόπιστο για παραγγελία; Η κινέζικη έκδοση που έχουν διαθέσιμη χωρίς το cyanogen logo παιζει να έχουν πρόβλημα με το LTE στην Ελλάδα; To2c που δινει και μια δυο θηκες και μεμβρανη. Τα οποια θα φτασουν με το κινητο :-) αλλιως minideal βγαινει πιο φθηνα και δε κοστιζει και το ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε παιδιά το to2c δεν με αφήνει να πληρώσω με PayPal ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αν μπορει καποιος mod ας βαλει το ποστ του efrai στο πρωτο ποστ για ""καθαρή εγκατάσταση"" Done... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά σας βγαίνει και εσάς παραπανω χρήματα απ οτι λέει στο σάιτ όταν πας να πληρωσεις με PayPal ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts