giannis21play Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σκευτομαι να το παρω το κινητο απο oppomart ξερει κανεις ποσο καιρο θα κανει;;:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το OnePlus One μου είναι προς πώληση προς όποιον ενδιαφέρεται, κανένα θέμα με το κινητό, απλώς δεν είχε το "wow factor"( suc:p) που περίμενα..:rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Που να μην είχε και μπαγκιές δηλαδή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εχετε δοκιμάσει το xposed στο one,είδατε πουθενά καθυστερήσεις κτλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εχετε δοκιμάσει το xposed στο one,είδατε πουθενά καθυστερήσεις κτλ? Τι εννοείς καθυστερήσεις. Να γίνεται πιο αργή η συσκευή;;; όχι, προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως κάποιο από τα modules ευθύνεται και όχι το xposed? Μόνο greenify έχω βάλει από modules γιατί δε μου χρειάζεται κάτι άλλο και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsmitser Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μήπως έχει θέμα η κάρτα σου; Είναι παλιά, κομμένη κτλ...Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα sim. Αλλαξα sim αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.Μπορω καπως να τσεκαρω αν το προβλημα ειναι software ή ... hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 To link δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αλλαξα sim αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.Μπορω καπως να τσεκαρω αν το προβλημα ειναι software ή ... hardware; Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως είναι hardware, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω. Αν δηλαδή είσαι σίγουρος ότι στο ίδιο σημείο με άλλη συσκευή δεν έχεις πρόβλημα, αν με άλλη κάρτα σου κάνει το ίδιο, στη θέση σου θα έκανα πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ή καλύτερα θα τη περνούσα πάλι από την αρχή και αν συνεχιζόταν το πρόβλημα θα το έστελνα service. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μόνο greenify έχω βάλει από modules γιατί δε μου χρειάζεται κάτι άλλο και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Θεωρείς πως σου έχει προσφέρει κάτι?..:worry: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Θεωρείς πως σου έχει προσφέρει κάτι?..:worry: Αναφέρεσαι στο greenify ή στο xposed; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αναφέρεσαι στο greenify ή στο xposed; greenify..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Προσωπικά και μετά απο πολλές δοκιμές σε διάφορες συσκευές έχω καταλήξει ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ χρήσιμη και κάνει ότι υπόσχεται...:) Ας μη το αναλύσουμε εδω και βγαίνουμε off topic...:) Ναι, κάνει δουλειά σαφώς, στο OPO ρωτάω εάν είδες κάτι..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Με 3GB RAM είναι εντελώς άχρηστο το greenify Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Με 3GB RAM είναι εντελώς άχρηστο το greenify Δεν είναι μόνο η Ram...Είναι ότι βοηθάει και τη μπαταρία όταν απενεργοποιει διάφορες εφαρμογες που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά δε θέλουμε να τις ''παγώσουμε'', αλλά και απενεργοποίηση διάφορων εφαρμογών που στέλνουν ειδοποιήσεις.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Με 3GB RAM είναι εντελώς άχρηστο το greenify Αν και ειμαστε off topic Το greenify δεν απευθυνόταν ποτέ μονο για χρήστες κινητών με λίγη ram.Τα wakeups του Google play services τα έχεις δει ποτέ; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Να ρωτησω,στις ρυθμισρις/αρχικη οθονη μου εχει μια επιλογη και εναι κλικαρισμενο ενα trebuchet. Τι ειναι αυτο?! Και επαφες απο το προηγουμενο τηλ που εχω στην συσκευη(και οχι στην σιμ),πως μπορω να τις στειλω στο oneplus? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αν και ειμαστε off topic Το greenify δεν απευθυνόταν ποτέ μονο για χρήστες κινητών με λίγη ram.Τα wakeups του Google play services τα έχεις δει ποτέ; Για το battery drain των Google Services είχα δώσει link με οδηγό.Να το ξαναδώσω,μιας και είναι αρκετά χρήσιμο.:) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-google-play-services-battery-t2832525 Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Να ρωτησω,στις ρυθμισρις/αρχικη οθονη μου εχει μια επιλογη και εναι κλικαρισμενο ενα trebuchet. Τι ειναι αυτο?! Ο launcher της CM. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σε μένα τα Google services είναι στο 3% της κατανάλωσης. Θα αποφύγω να το πειράξω όσο δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Με Greenify είναι πιο απλό γιατί ότι ώρα θες έχεις στην διάθεση σου τις εφαρμογές που κρατάς. Γενικά η μπαταρία είναι οτι καλύτερο έχω δει. Είναι στο 62% με 3 ώρες παρά 7 λεπτά οθόνη. Την ίδια ώρα το iPhone είναι στο 66% με ελάχιστη χρήση που δεν περιλαμβάνει πάνω από μισή ώρα οθόνη. Το OPO μου, ρίχνει και στο note 8. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παίδες ανεξάρτητα από το αν στο opo τρώνε μπαταρία (που σε κάποιους λόγω bug τρώνε) γενικά είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που το κινητό δεν μπαίνει σε sleep mode.Με το xposed greenify μειωνω αυτη τη πιθανοτητα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 λευκο ή μαυρο χρωμα ? τι λεει η εμπειρια σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 λευκο ή μαυρο χρωμα ? τι λεει η εμπειρια σας? Μαυρο για εμένα.Φυσικά εξαρτάται αν θες 16 ή 64gb.Το άσπρο είναι μονο 16 και το μαυρο μονο 64 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μαυρο για εμένα.Φυσικά εξαρτάται αν θες 16 ή 64gb.Το άσπρο είναι μονο 16 και το μαυρο μονο 64 Οι κινέζοι τα δίνουν όπως θες...!!! Εγώ πήρα το 64αρι σε λευκό, κυρίως γιατί έχω βαρεθεί τα μαύρα κινητά. Αλλά και το μαύρο του πρέπει να είναι ωραίο σε υφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Και επαφες απο το προηγουμενο τηλ που εχω στην συσκευη(και οχι στην σιμ),πως μπορω να τις στειλω στο oneplus? Οκ,τις περασα με blutooth στο κινητο και απο αυτο επελεξα να τις κατεβασω που τις ειχε ηδη αποθηκευμες καπου. Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Οι κινέζοι τα δίνουν όπως θες...!!! Εγώ πήρα το 64αρι σε λευκό, κυρίως γιατί έχω βαρεθεί τα μαύρα κινητά. Αλλά και το μαύρο του πρέπει να είναι ωραίο σε υφή. Ok δεν το γνώριζα για τον Κινέζο.Έχω εμπειρία μονο απο το επισημο αγγλικό site της OPO Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts