dkat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Όχι μόλις την ανοίγεις βγάζει μήνυμα ότι δεν ειναι συμβατή με την συσκευή και κλείνει. Μία εναλλακτική για την κάμερα που χρησιμοποιεί πολύ κόσμος είναι το Snap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κρίμα. Είναι πάρα πολύ καλύτερη από την στοκ της Google.Εχω την εντύπωση ότι κάποιος θα την κάνει port πάντως σύντομα. Σε γενικές γραμμές δεν περιμένω πολλά απο μια κάμερα κινητού. Την ημέρα ειναι οκ για τις απαιτήσεις μου. Αν θέλω κάτι περισσότερο θα έχω μαζί μου το s4 Zoom. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Σε γενικές γραμμές δεν περιμένω πολλά απο μια κάμερα κινητού. Την ημέρα ειναι οκ για τις απαιτήσεις μου. Αν θέλω κάτι περισσότερο θα έχω μαζί μου το s4 Zoom. Ναι Εντάξει την έχουμε ξανακάνει αυτή τη κουβέντα. Δεν περιμένουμε και φωτογραφίες από dslr σε κινητό. Απλά είναι καλύτερη και έχει περισσότερες λειτουργίες από την Google camera. Σε σχέση με την εφαρμογή του oneplus δε ξέρω. Είδα ότι υπάρχει και επίσημη full working paranoid android.Με βλέπω να το δίνω το Note 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 έχει κανείς περάσει paranoid να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ναι Εντάξει την έχουμε ξανακάνει αυτή τη κουβέντα. Δεν περιμένουμε και φωτογραφίες από dslr σε κινητό. Απλά είναι καλύτερη και έχει περισσότερες λειτουργίες από την Google camera. Σε σχέση με την εφαρμογή του oneplus δε ξέρω. Είδα ότι υπάρχει και επίσημη full working paranoid android.Με βλέπω να το δίνω το Note 3 :) Η CM ειναι ακόμα beta οπότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αυτο που μ ενοχλούσε το έλυσα με το Quick Pik. Ενώ στο auto ο φωτισμός της οθόνης αρκεί ακόμα και κάτω απο τον ήλιο, οι φωτογραφίες δείχνουν πολύ σκοτεινές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 παιδια πιστευετε οτι το without packing box παιζει ρολο για το τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Ο aosp browser μου σπαει το sync των bookmarks,λογικα ειναι θεμα gapps Εχει ανεβει καπου η stock cm που ερχεται απο τη μανα του? Edited August 1, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 είχα συνηθίσει στο n4 με την carbon που είχε τα πάντα και τώρα μου φαίνεται κάπως η slim :) Ισως να την περάσω μέσα στο σ/κ Ωραίες εποχές. Αντε όταν το κάνεις ενημέρωσε. Και περιμένω ss από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 όσοι έχουν περάσει franco, έχετε καθόλου random reboots?.. Έχω την εντύπωση, δεν είμαι σίγουρος καθότι είχα και πριν μπει ο Πορτογάλος, πως έχουν γίνει πιο συχνά..:worry: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 όσοι έχουν περάσει franco, έχετε καθόλου random reboots?.. Έχω την εντύπωση, δεν είμαι σίγουρος καθότι είχα και πριν μπει ο Πορτογάλος, πως έχουν γίνει πιο συχνά..:worry: Με stock kernel κανένα reboot από τις 25/7.Ο elthis που τον είχε βάλει μου είπε ότι είχε κανα 2 την ημερα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανείς ποιο είναι αυτό το widget με τα tabs στα αριστερά; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 έχει κανείς περάσει paranoid να μας πει εντυπώσεις ? η PA που θυμαμαι ειναι τελειως αδεια.καμια σχεση με την καλη 4.2.2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μεγειες. Η κιτρινιλα γράφουν οτι φαίνεται εντονότερα όχι στο φουλ 100% φωτεινότητα, αλλα όταν παίζεις 25-45% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μεγειες. Η κιτρινιλα γράφουν οτι φαίνεται εντονότερα όχι στο φουλ 100% φωτεινότητα, αλλα όταν παίζεις 25-45% Ευχαριστω! Ευτυχως που εγραψα πριν υποψια κιτρινιλας, και ναι υπαρχει αυτη η κιτρινιλα αλλα κουρασα τα ματια μου για να την δω. Θα γραψω μετα απο 2-3 ημερες αν εχει εξαφανιστει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ελα αυτό θες. Κανει τραμπα εσωτερικά τα πινάκια. http://www.ebay.com/itm/251457150139?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παρελαβα σημερα ενα μαυρο 64αρι απο το minideal Θανάση, πάει το 3C? Μήπως σου είναι εύκολο (αν εχεις ακόμη το 3C) νά βάλεις μια συγκριτική φωτό δίπλα-δίπλα και να σχολιάσεις την διαφορά μεγέθους? Ψήνομαι περισσότερο για το Honor 6... - με "τρομάζουν" οι 5.5" (152mm ύψος) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ελα αυτό θες. Κανει τραμπα εσωτερικά τα πινάκια. http://www.ebay.com/itm/251457150139?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Ναι το ξερω αλλα τα χανω και με νευριαζουν. Δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορω με το πινακι ετσι για τρεξιμο Ξεχασε το :lol: Ευχαριστω ομως πολυ ευγενικος :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τίποτα, παρακαλώ. Καλά πως θα το κανουν αυτό το πράγμα με software; είναι δυνατόν; hardware issue δεν θεωρειται αυτό; Anyway..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Η συσκευή ειναι μια χαρά απο hardware. Τα όποια μείον. Βρίσκονται στο software. Και η οθόνη μπορεί να βελτιωθεί με σωστό καλιμπραρισμα και η κάμερα με σωστό processing. Κατα τη ταπεινή μου άποψη φαίνεται εδώ ότι δεν ειναι καθόλου εύκολο να φτιαχτεί απο την αρχή μια πετυχημένη rom. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αν ήσουν Ελλάδα θα σου έδινα εγώ...έχω δυο!!! Το δεύτερο μάλιστα είναι σαν προέκταση, όχι έτσι σαν καρφί! Κερκυρα ειμαι αλλα δεν μου αρεσει να εχω προσθετα. :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κερκυρα ειμαι αλλα δεν μου αρεσει να εχω προσθετα. :) Εντάξει λογικό αλλά κρίμα να αλλάξεις ένα τόσο ωραίο τηλεφωνάκι για μια λεπτομέρεια :) Αν πάντως το σκεφτείς...πες να στο στείλω ή να σου δώσω link!! :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εντάξει λογικό αλλά κρίμα να αλλάξεις ένα τόσο ωραίο τηλεφωνάκι για μια λεπτομέρεια :) Αν πάντως το σκεφτείς...πες να στο στείλω ή να σου δώσω link!! :) Ασε η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να το πιανει τωρα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ασε η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να το πιανει τωρα.... Στα λόγια μου έρχεσαι... :rolleyes: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Ειναι σχετικά νωρις ακομα λόγο του περίεργου τροπου αποκτησης,και την ιδιαιτερότητα της συσκευής μολις περισότεροι developers κανουν τη μετάβαση ξέρετε τι θα ακολουθήσει.Απο τη στιγμη που υο H/w υπάρχει,όλα θα βελτιώνονται Edited August 2, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πάντως στην CM έχει ξεκινήσει συζήτηση για τα πρωτόκολλα των ακουστικών και την υποστήριξη και των δύο. Σε κάποιο σχόλιο αναφέρουν ότι υπάρχουν συσκευές όπως το nexus 5 και το HTC one X που υποστηρίζουν και τα δύο. https://jira.cyanogenmod.org/plugins/servlet/mobile#issue/BACON-133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts