Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, ειμαι κατοχος του iayu g4s ενα εξαμηνο τωρα και δεν μου ειχε εμφανισει κανενα προβλημα ολα λειτουργουσαν αψεγαδιαστα. σημερα πηγα να το ξεκλειδωσω και δεν ανοιγε καν :cry:.τιποτα. εβαλα εβγαλα μπαταρια δοκιμασα παλι τιποτα. ηρθα σπιτι το βαλα φορτιση αλλα δεν δειχνει καν να φορτιζει. λες και ειναι νεκρο.:wacko: και για να σας προλαβω δενν βραχηκε, δεν χτυπηθηκε τιποτα. :(
Sent from Meizu Pro5

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φοράω την chilapos rom, έχω κάνει gps fix και έχω εγκαταστήσει το gps fix του rosmodelo, με το sygic με όλο έχανε την σύνδεση ή είχε μεγάλη απόκλιση απο την θέση μου, εγκατέστησα το here της ΝΟΚΙΑ και έχω δεί μεγάλη βελτίωση, δεν χάνει ποτέ σήμα το μόνο αρνητικό είναι ότι με δείχνει 10-15 μέτρα πιο πίσω απο την θέση μου, ωστόσο ευελπιστώ πως μπορεί να διορθωθεί μελλοντικά γιατί είναι ΒΕΤΑ ακόμα, ίσως εάν βγει επίσημα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Για τους φίλους που είχαν πρόβλημα με το gps.

Λοιπον εχω αυτην την ρομ http://www.needrom.com/download/g4sl-aosp-v1-laek-17/

Εχει απο χθες βαζω το κινητο να φορτισει και μετα απο δυο λεπτα αρχιζει και αναβοσβηνει το λεντακι που εχει πανω πανω πανω το κινητο και στην οθονη μου δειχνει οτι βαζω και βγαζω και βαζω και ξαναβγαζω το βυσμα φορτισης ενω δεν κανω τιποτα ουσιαστικα και εχω ακινητο το κινητο.

Οποια συμβουλη η βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

update:

Λοιπον με το ιδιο καλωδιο δοκιμασα να το συνδεσω στον φορτιστη απο jiayu f1 και δειχνει να φορτιζει κανονικα τωρα.

Αν το προβλημα ειναι ο φορτιστης παιζει να μου στειλουν απο το vickmall δευτερο?

upadate2:

Μιλησα με το vickmall και μου ειπαν οτι πρεπει να κανω παραγγελια για να μου στειλουν δευτερο φορτιστη.

Επομενως μπορει κανεις να μου προτεινει φορτιστη(το καλωδιο λεειτουργει μια χαρα) ιδιας ή και καλυτερης απόδοσης;

Edited by ampalos95
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Έβαλα την τελευταία επίσημη KitKat 4.4.2 που κυκλοφόρησε προχθές.

Όλα μια χαρά, δεν έχει Κινέζικες εφαρμογές στα Ελληνικά, μόνο τον Browser.

Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος...

Hello moto....!

Έβαλα την τελευταία επίσημη KitKat 4.4.2 που κυκλοφόρησε προχθές.

Όλα μια χαρά, δεν έχει Κινέζικες εφαρμογές στα Ελληνικά, μόνο τον Browser.

Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος...

Εννοείς αυτή : http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s-kk/ ?

Ακριβώς την G4S-20141022-222444...

Έχω την 4.2.2 laek 17 που πολλοί προτείνουν εδώ, αξίζει η αλλαγή σε αυτήν ?

Έχει τίποτα προβλήματα κλπ ?

Γιατί από ότι διαβάζω μετά την αλλαγή σε 4.4 δεν υπάρχει εύκολος γυρισμός σε 4.2 και το τηλέφωνο είναι γυναίκας και δεν θέλουμε μουρμούρα :lol:

Με flash tool. Δεν ξαναγυρνάω σε 4.2.2.

Θέλει και το busybox εγκατάσταση για να έχουμε πλήρη δικαιώματα root...

Hello moto....!

Με flash tool. Δεν ξαναγυρνάω σε 4.2.2.

Θέλει και το busybox εγκατάσταση για να έχουμε πλήρη δικαιώματα root...

de δουλευει το λινκ και δε μπορω να κατεβασω τη ρομ. τη εχεις καπου να μπορω να τη κατεβασω;

Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος κάτοχος του 4Gs. Πείτε μου πως κάνω root και έχει περασμενες κινεζικες εφαρμογές. Πως τις βγάζω; Γενικά έναν οδηγό για αρχή

• Administrators
Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος κάτοχος του 4Gs. Πείτε μου πως κάνω root και έχει περασμενες κινεζικες εφαρμογές. Πως τις βγάζω; Γενικά έναν οδηγό για αρχή

Για root δοκίμασε το root genius. Για να πετάξεις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι βάλε το link2sd από το playstore.

Modpic.gif

Ευχαριστώ φίλε μου. Η ρομ είναι η τελευταία; custom recovery πως βάζω;

Ευχαριστώ φίλε μου. Η ρομ είναι η τελευταία; custom recovery πως βάζω;

Kατεβάζεις το app της jiayu και το κάνεις από εκει

No root->No problem

Καλησπερα,

Εδω και 2-3 βδομαδες ειμαι και εγω κατοχος ενος G4S και μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα. Σημερα εγκατεστησα το contacts+ και απο ηλιθιοτητα εκανα disable το buildin contact του android μεσω του clean master . Αποτελεσμα αυτου, ενω λειτουργει κανονικα το contacts+, δεν μπορω να προσθεσω νεα επαφη καθως μου λεει οτι δεν υπαρχει εγκατεστημενο app για αυτο. Πως μπορω να το επαναφερω (χωρις να χρειαστει να κανω "format") ;

Τρίτη μέρα με την τελευταία επίσημη 4.4.2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το κινητό είναι πιο γρήγορο σε σχέση με την 4.2.2 που είχα για 4 μήνες. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Απλά ήθελε να εγκατασταθεί busybox για να έχουμε πλήρη δικαιώματα root.

Δεν υπάρχουν Κινέζικες εφαρμογές με εξαίρεση τον Browser που δεν έχει ελληνική μετάφραση. Εγώ τον ξήλωσα εύκολα με το Titanium Backup και έβαλα τον 4.4.2 AOSP που έχει ελληνικά!

Hello moto....!

Τρίτη μέρα με την τελευταία επίσημη 4.4.2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το κινητό είναι πιο γρήγορο σε σχέση με την 4.2.2 που είχα για 4 μήνες. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Απλά ήθελε να εγκατασταθεί busybox για να έχουμε πλήρη δικαιώματα root.

Δεν υπάρχουν Κινέζικες εφαρμογές με εξαίρεση τον Browser που δεν έχει ελληνική μετάφραση. Εγώ τον ξήλωσα εύκολα με το Titanium Backup και έβαλα τον 4.4.2 AOSP που έχει ελληνικά!

Θα περιμένω 1-2 εβδομάδες να ακούσω εντυπώσεις, πριν δοκιμάσω την αναβάθμιση....

Θα περιμένω 1-2 εβδομάδες να ακούσω εντυπώσεις, πριν δοκιμάσω την αναβάθμιση....

Εγώ πάντως είναι η πρώτη φορά που κρατάω KitKat πάνω από δίωρο.

Hello moto....!

Εγώ πάντως είναι η πρώτη φορά που κρατάω KitKat πάνω από δίωρο.

Μπορώ να εγκαταστήσω τη νέα Kitkat rom μέσα από την εφαρμογή της jiayu ή θέλει οπωσδήποτε spflash?

εάν θέλει spflash κάνεις tick την download επιλογή?

Σε ρωτάω γιατί βγήκε στο επίσημο site της jiayu η ΚΚ CWΜ 20141101-222444 G4S

Edited by nliossis

Έβαλα την καινούργια ΚΚ από Jiayu official site μεσω CWM... όλα καλά αλλά έπαψε η συσκευή να είναι rooted!!!καμιά ιδέα πως θα το ξανακάνω root?

Μπορώ να εγκαταστήσω τη νέα Kitkat rom μέσα από την εφαρμογή της jiayu ή θέλει οπωσδήποτε spflash?

εάν θέλει spflash κάνεις tick την download επιλογή?

Σε ρωτάω γιατί βγήκε στο επίσημο site της jiayu η ΚΚ CWΜ 20141101-222444 G4S

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=51912&stc=1&d=1414871113

Αν ενοεις αυτήν...

No root->No problem

Έβαλα την καινούργια ΚΚ από Jiayu official site μεσω CWM... όλα καλά αλλά έπαψε η συσκευή να είναι rooted!!!καμιά ιδέα πως θα το ξανακάνω root?

ΑΚΥΡΟ!!!ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ SUPERUSER!!!!

ευχαριστω. τη κατεβαζω τωρα. ft με downlod κανοκικα ετσι; εχω custom τωρα οχι επισημη. θελει και backup imei?

Edited by bandi650

καλησπερα εχω την chilapos βαζω την official 4.4 μονο κ μονο γιατι βλεπω οοτι τρωει μπαταρια διχως λογο επισειςς ειδα οοτι η καινουρια εχει air gesture νομιζω οτι μια δοκιμη αξιζει. εκανα backup tτην παλια 8α μπορεσς να την ξανατραβιιξω μεσω recovery η μπα;;;;;