ampalos95 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 ναι version 5 το αντυτυ, μιας και τωρα εφτασε στα χερια μου το κινητο. Παντως φαινεται να πεταει το κινητο..κ η οθονη πολυ καλη, δε χρειαζομουν τιποτα περισσοτερο, αρκει να συνεχισει να δουλευει απροσκοπτα.. Με το caller ID/SMS Bug τι εχετε κανει? Λοιπον εγω αυτο που εκανα είναι το εξης. Περναω τις επαφές απο την σιμ στο τηλεφωνο απο εκει τα κανω εξαγωγη σε vcf στην καρτα sd μετα τις επαφες του τηλεφωνου τις κανω με το number fixer ολες +30. Τωρα αντιγραφη τις επαφές με το +30 στο gmail και εκει εισαγω και το vcf απο την sd. Κάνω συγχρωνισμο και μετα παω στον gmail απο τον υπολογιστη και ειμαι στην σελιδα που βλεπω τα εισερχομενα. Eκει που λεει gmail πανω αριστερα το παταω και διαλεγω επαφες και μετα στην καρτελα που λεει περισσοτερα διαλεγω ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΙΠΛΟΤΥΠΩΝ. Και ετσι εχω τις επαφες με +30 για να αναγνωριζονται στα μηνυμτα και κανονικα για τις κλησεις. Ελπίζω να σε βοηθήσει :) :) Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν αποθηκεύεται τπτ στη microsd ενώ έχω ρυθμίσει προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής κάρτα sd. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς να το φτιάξω? Ευχαριστώ. Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Λογίκα παιδιά φτέει η ROM! Εϊχα το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα την 4.4 V1 από Needrom! Κάτι αλλο! Χρονομέτρησα το χρόνο φόρτισεις και για να γεμίσει από 36%-90% έκανε 3+ ώρες! Πλήρης μπορεί να πάει και 4 ώρες! Είναι λογίκο και έσας πόσες ώρες κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Ξέρουμε πότε θα βγει stable και αξιολογη κιτκατ ρομ; Edited September 7, 2014 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Υπαρχει καμια καλη ζελατινα (προτιμω απο αλιεξπρεςς) που να μην χαρασετε ευκολα? γιατι αυτες που ειχα παρει εγω βγηκαν τελειως μουφα 3 ημερες φορεμενη και απο το βαλε βγαλε στην τσεπη γεμισε γρατζουνιες... αν εχετε να προτεινετε κανα καλο πακετακι 5+ ζελατινες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχει να προτείνει κανείς κανά καλό launcher να καταβασω για να αντικαταστησω τον default; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχει να προτείνει κανείς κανά καλό launcher να καταβασω για να αντικαταστησω τον default; MiHome launcher Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_a Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Χαιρετώ το forum. Εχω αγορασει εδω & 20 μέρες το Jiayu G4S (octa), ολα καλα με το τηλεφωνο, καλη ποιότητα ήχου, μεγάλη μπαταριά, εχω θεμα ομως με το gps, οσα & να δοκιμασα δεν μπορουν να βρουν δορυφορο. Εννοειται οτι ενεργοποιω το gps της συσκευης. Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εχει να προτείνει κανείς κανά καλό launcher να καταβασω για να αντικαταστησω τον default; Nova Launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Nova launcher ή Apex Launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Βρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος! Σας κάνει και σας γύρο στις 4 ώρες να κάνει πλήρη φόρτιση;;; Ευχαριστω! Edited September 9, 2014 by antouaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος! Σας κάνει κ σας γύρο στις 4 ώρες να κάνει πλήρη φόρτιση;;; Ευχαριστω! 3,5 ώρες κάνει και λογικό είναι εάν σκεφτείς ότι η μπαταρία είναι 3000mAh και ο φορτιστής 800mAh (τουλάχιστον ο δικός μου)...άμα πάρεις ένα ταχυφορτιστή (κοντά στα 2000mAh) θα μειωθεί σημαντικά ο χρόνος φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 3,5 ώρες κάνει και λογικό είναι εάν σκεφτείς ότι η μπαταρία είναι 3000mAh και ο φορτιστής 800mAh (τουλάχιστον ο δικός μου)...άμα πάρεις ένα ταχυφορτιστή (κοντά στα 2000mAh) θα μειωθεί σημαντικά ο χρόνος φόρτισης Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εχει να προτείνει κανείς κανά καλό launcher να καταβασω για να αντικαταστησω τον default; Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Ευχαριστω :) Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeReNdAs Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετά τη μεταφορά .vcf από 2.3.6 στο κινητό, των επαφών μου, οι φωτογραφιες των επαφων εχουν στρετσαριστει. Στη προσπαθεια μου ειτε απο το πρωτοτυπο αρχειο να ξαναβαλω εικονα επαφης ειτε τραβωντας με την καμερα του κινητου εστω μια νεα, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, στρετσαρισμενες εικονες. Μη μου πείτε ότι είμαι ο μόνος:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετά τη μεταφορά .vcf από 2.3.6 στο κινητό, των επαφών μου, οι φωτογραφιες των επαφων εχουν στρετσαριστει. Στη προσπαθεια μου ειτε απο το πρωτοτυπο αρχειο να ξαναβαλω εικονα επαφης ειτε τραβωντας με την καμερα του κινητου εστω μια νεα, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, στρετσαρισμενες εικονες. Μη μου πείτε ότι είμαι ο μόνος:cry: Εγω ξαναδιαλεγω την ιδια εικονα και ολα κομπλε Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Παίδες καλησπέρα μόλις παρέλαβα το εν λόγο κινητό λίγο τι βοήθεια σας για να μη χαθώ στις 75 σελίδες του myphone και στις αμέτρητες των xda κλπ ψάχνοντας απαντήσεις, κάποιος φίλος που έκοψε έραψε φλασάρισε ρουτάρισε κλπ ας μου πει σε πια rom κατέληξε πια apps για κάμερα πληκτρολόγιο κ.α., η ίσος να περιμένω για official update?, με λίγα λόγια τι να του κάνω πριν το βγάλω στην κυκλοφορία? ξεκινάω με rootgenius, lenovo super cam και περιμένω από τους έμπειρους τις προτάσεις τους............ Εν αρχή εντυπώσεις γενικά καλές, άριστο wifi gsm οθόνη εξαιρετική (να είχε και λίγη επιπλέον φωτεινότητα), τα κάτω πλήκτρα θέλουν επιπλέον πίεση πλεονέκτημα για μένα να μη πατιούνται κατά λάθος στην πληκτρολόγηση, με το titanium έβγαλα κάτι λίγα apps ρουτάρισα το κινητό ο firefox μου κρασάρισε μια φορά, εξωτερικό ηχείο πολύ δυνατό, αυτά προς το παρόν, περιμένω τους genius κατόχους του g4s 2-16 για περαιτέρω συμβουλές προτάσεις με σαφή οδηγίες για recovery κλπ, προσωπικά βρήκα τα βήματα όμως όσο πιο πλήρες οδηγίες τόσο περισσότεροι θα βοηθηθούν να μη χάνονται στο googλάρισμα, να ρωτήσω η οθόνη πως τα πάει από scratch resistance? αμφισβητώ ότι είναι gorilla αλλα φαντάζομαι ότι οι κινέζοι θα του βάλανε κάποιο schratch resistance υπόστρωμα τύπου gorilla για να το λένε, παρακαλώ την άποψη των κατόχων jiayu χωρίς screen protector, έχω ένα θέμα με τα film δε τα θέλω καθόλου, όσοι έχετε εμπειρία με επώνυμο gorilla και με χωρίς μπορείτε να πείτε την άποψη σας, εγώ θα σας την πω μετά 2-3 μήνες γιατί δεν έχω σκοπό να βάλω film όμως να ξέρω πόσο να προσέχω? όχι κλειδιά και κινητό μαζί στη τσέπη? ευχαριστώ εκ των προτερων Edited September 11, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 να ρωτήσω η οθόνη πως τα πάει από scratch resistance? αμφισβητώ ότι είναι gorilla αλλα φαντάζομαι ότι οι κινέζοι θα του βάλανε κάποιο schratch resistance υπόστρωμα τύπου gorilla για να το λένε, παρακαλώ την άποψη των κατόχων jiayu χωρίς screen protector, έχω ένα θέμα με τα film δε τα θέλω καθόλου, όσοι έχετε εμπειρία με επώνυμο gorilla και με χωρίς μπορείτε να πείτε την άποψη σας, εγώ θα σας την πω μετά 2-3 μήνες γιατί δεν έχω σκοπό να βάλω film όμως να ξέρω πόσο να προσέχω? όχι κλειδιά και κινητό μαζί στη τσέπη? ευχαριστώ εκ των προτερων Εγώ το 'χω από τον Μάη χωρίς φιλμ και δεν έχω δει γρατσουνιές. Μην αμφιβάλεις καθόλου ότι είναι Gorilla Glass. Από κάτι σαβούρες τύπου iphone θεωρώ ότι η οθόνη είναι αντιχαρακτική. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εγώ το 'χω από τον Μάη χωρίς φιλμ και δεν έχω δει γρατσουνιές. Μην αμφιβάλεις καθόλου ότι είναι Gorilla Glass. Από κάτι σαβούρες τύπου iphone θεωρώ ότι η οθόνη είναι αντιχαρακτική. Συμφωνώ με ael...το έχω και εγώ από Μάϊο χωρίς film protector και όλα μια χαρά...αφήνω το μικρό μου γιο (1,5 έτους) να παίζει με αυτό και πίστεψε με έχει φάει αρκετά πεσίματα και χτυπήματα και τίποτα so far... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matiasg4 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μου έχει βγει μια βίδα από πίσω... αυτή διπλα στο power button και δεν βιδώνει πλέον... χάλασαν τα πάσα της... Τι μπορώ να κάνω? (η βίδα βγήκε από μόνη της χώρίς να κάνω κατι εγώ- το κιν δεν εχει ανοιχθεί ποτέ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μου έχει βγει μια βίδα από πίσω... αυτή διπλα στο power button και δεν βιδώνει πλέον... χάλασαν τα πάσα της... Τι μπορώ να κάνω? (η βίδα βγήκε από μόνη της χώρίς να κάνω κατι εγώ- το κιν δεν εχει ανοιχθεί ποτέ) και να μη τι βάλεις δε νομίζω να τρέχει τίποτε είναι κουμπωμένο σε πολλά σημεία. όμως μπορείς να βάλεις λίγες ίνες σπιρτόξυλου στην τρύπα για να σφηνώσει η βίδα προσεκτικά χωρίς πολύ σφίξιμο μη την ξαναπετάξει, η να βουτήξεις τι βίδα σε λίγη βενζινόκολλα η σε σιλικόνη και να την μπήξεις (με ένα τσιμπιδάκι), περιμένεις να στεγνώσει και είσαι οκ, μη βάλεις άλλη ισχυρή κόλα για την περίπτωση που στο μέλλον χρειασθεί να ανοιχτεί, στατιστικά απίθανο (όλα σε σένα θα τύχουν?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeReNdAs Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Εμενα παντως το αρχικο φιλμ, jiayu που εστειλε το minideal, σε πλαινη τσεπη βερμούδας, χωρις κατι αλλο, ξεκολλησε σε δυο ωριτσες..ισως, ξαναλεω ισως, να επαιξε ρολο οτι κατευθειαν εβαλα και τη θηκη που ηρθε μαζι, οποτε και να υπηρξε επαφη κατα την κινηση μου κ να ξεκολλησε..παντως ηταν κατευθειαν αχρηστη γιατι οσο ξεκολλησε, τοσο σκονη κ χνουδι μαζεψε. ...αφήνω το μικρό μου γιο (1,5 έτους) να παίζει με αυτό Στο μπεμπη έχεις και θήκη; :ninja: εε, στο κινητο εννουσα βεβαίως βεβαιως, εχεις κάποια θήκη; ---- Όσον αφορά από apps για το φίλο, εγω εβαλα για αρχή το swift key για πληκτρολογιο, και κατοπιν το anutu γιατι το ειχα απορια. Dolphin browser, συνδυασμο fastergps για κλειδωμα δορυφορων κ Route66 αλλα μεχρι στιγμης στα πρωτα λεπτα που το ειδα δε καταλαβα και πολλα. Μονο simulate της διαδρομης καταφερα να κανω. Απο εκει και περα, βασικη εφαρμογη απο την προηγουμενη συσκευη ηταν το wifi analyzer οποτε και προστεθηκε επισης, ενω ενα φακο που ηθελα, ειχε ηδη. Με την καμερα δεν εχω ασχοληθει καθολου με καποιο app, προς το παρον σκαλωνω οσον αφορα το προβλημα που περιεγραψα νωριτερα με τις φωτογραφιες στις επαφες. Edited September 11, 2014 by MeReNdAs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djtsikiller Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχω στην κατοχή μου το jiayu g4s το τηλέφωνο είναι στην κυριολεξία πύραυλος και στα παιχνίδια και στην περιήγηση στο ίντερνετ έχει φοβερή αυτονομία μπαταρίας με πολύ χρήση μου κρατάει 2 μέρες από τότε που το απέκτησα ξέχασα πως λειτουργεί το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παιδια το τηλέφωνο τα έπαιξε? κουδουνίζει σαν να με καλεί κάποιος αλλά κανένας δεν με καλεί. τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts