rufous Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Βαγγέλη μπες και πάτα εκεί που λέει "οθόνη 20%", κάνε screenshot και ξανά πόσταρε... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Βαγγέλη μπες και πάτα εκεί που λέει "οθόνη 20%", κάνε screenshot και ξανά πόσταρε... Α ναι έχεις δίκιο, σου μεταφέρω απευθείας τη στατιστική: 1h 48m 37s για 21% κατανάλωση οθόνης. Πολύ λογική κατανάλωση για το χρόνο που τη χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisasteras Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να βαλω τη cyanogenmod11 στο κινητο μου? και αν ναι με βηματα γτ δεν το πολυ εχω το θεμα και στο xda διαβασα καποια βηματα και δεν καταλαβα πολλα!! τρ εχω τη λολιποπ... ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazoukos Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Για παράδειγμα που το ζόρισα αρκετά τρεις μέρες και με την ευκαιρία ανέβαζα μπόλικες φωτό στα σόσιαλ μύδια, έπεσε στο 45% με περιθώριο - αν το αφήσω ήσυχο - άλλες δυο μέρες τουλάχιστον. Προσέξτε, με την KitKat η οθόνη, θυμάμαι, πως είχε μεγαλύτερη κατανάλωση με την ίδια χρήση που της έκανα. Επίσης τις τελευταίες μέρες πήρα καινούριο adsl router TP-Link με αποτέλεσμα σμάρτφον και τάμπλετ να πάνε σφαίρα, εύλογα καταλαβαίνετε πως γίνεται καλύτερη οικονομία στη μπαταρία. Δεν είναι μόνο η συσκευή, είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Τώρα που έστρωσε ο καιρός θα το δοκιμάσω με το Endomondo (πρέπει να χάσουμε και μερικά κιλά) να δω πόσο θα καταναλώνει με το GPS. Ας μας δείξουν και οι άλλοι φίλοι ανάλογα screenshot για τη μπαταρία να δούμε πως συμπεριφέρεται το L90 σε όλους μας. [ATTACH]61487[/ATTACH] 4.4.2 ρομ με wifi ανοιχτο ολη μερα και 50-60% φωτεινοτητα.Στο 10% το εβαλα να φορτισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 [ATTACH]61487[/ATTACH] 4.4.2 ρομ με wifi ανοιχτο ολη μερα και 50-60% φωτεινοτητα.Στο 10% το εβαλα να φορτισει 7 ωρες;! Πολυ καλο μιλαμε! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 [ATTACH]61487[/ATTACH] 4.4.2 ρομ με wifi ανοιχτο ολη μερα και 50-60% φωτεινοτητα.Στο 10% το εβαλα να φορτισει Αν θα βάλεις Lollipop κάνε την ίδια σύγκριση, δεν προνόησα κι εγώ πριν να κρατήσω σχετικά screenshots. Πάντως πολύ καλή επίδοση και για 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Τελικά ξέρει κανείς τον τρόπο να κάνουμε downgrade σε κιτκατ άμα θέλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αναγκαστικά περνάς την Kitkat από πάνω με το LG Flash Tool. Εμένα μου έκανε bootloop και τo έλυσα με restore to factory settings. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αναγκαστικά περνάς την Kitkat από πάνω με το LG Flash Tool. Εμένα μου έκανε bootloop και τo έλυσα με restore to factory settings. Αν μου έλεγες τα βήματα πλιζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Σπερες Το κοιταω το κινητο για δώρο στη γυναικα μου. Έχει notification LEDs? Φωτίζουν τα capacitive buttons? Ευχαριστω Edited May 31, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Σπείρες Το κοιταω το κινητο για δώρο στη γυναικα μου. Έχει notification LEDs? Φωτίζουν τα capacitive buttons? Ευχαριστω Όχι και τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Όχι και τα δύο... Αχμ Κακό αυτο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αχμ Κακό αυτο Εντάξει συνηθίζεται! Εγώ για την γυναίκα το πήρα και ούτε που παραπονέθηκε για τίποτα από τα δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εντάξει συνηθίζεται! Εγώ για την γυναίκα το πήρα και ούτε που παραπονέθηκε για τίποτα από τα δύο! Εμένα το χρειαζεται και για 'ήπιους' επαγγελματικούς λογους Οποτε πρεπει να ξέρει αν έχει χασει κάποια κληση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εμένα το χρειαζεται και για 'ήπιους' επαγγελματικούς λογους Οποτε πρεπει να ξέρει αν έχει χασει κάποια κληση Ναι για μένα δεν νοείται κινητό χωρίς led οπότε το καταλαβαίνω.Τώρα για την γυναίκα μου καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα έχει η χρήση του γι'αυτό και δεν την ξένισε καν η έλλειψη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Από ό,τι είδα στα στατιστικά της μπαταρίας, την πιο πολλή κάθε φορά την καταναλώνει το "Υπηρεσίες Google" το οποίο στην ουσία είναι ο λογαριασμός μου για το play store και λοιπά! Δεν θέλω να τον διαγράψω τελείως αλλά απλα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μην τρέχει συνέχεια από πίσω! Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δυστυχώς οι υπηρεσίες google χρειάζονται για να τρέχουν κάποιες εφαρμογές όπως το youtube η το hangouts. Παρέχει και κάποια (υποτιθέμενη) προστασία από την google για κακόβουλες εφαρμογές και περίπτωση κλοπής. Αν δεν σου είναι απαραίτητα όλα αυτά μπορείς να μην το έχεις. Ο λογαριασμός σου στο play store εξακολουθεί να υπάρχει και μπορείς να μπαίνεις κανονικά. Δεν γίνεται όμως να μην τρέχει στο παρασκήνιο αν δεν το απεγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δυστυχώς οι υπηρεσίες google χρειάζονται για να τρέχουν κάποιες εφαρμογές όπως το youtube η το hangouts. Παρέχει και κάποια (υποτιθέμενη) προστασία από την google για κακόβουλες εφαρμογές και περίπτωση κλοπής. Αν δεν σου είναι απαραίτητα όλα αυτά μπορείς να μην το έχεις. Ο λογαριασμός σου στο play store εξακολουθεί να υπάρχει και μπορείς να μπαίνεις κανονικά. Δεν γίνεται όμως να μην τρέχει στο παρασκήνιο αν δεν το απεγκαταστήσεις. Γινεται. Root και disable services. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δεν χρειάζεται να είναι root η συσκευή για να απενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες google. Σε εμένα τουλάχιστον απενεργοποιούνται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αν μου έλεγες τα βήματα πλιζ! http://forum.xda-developers.com/lg-l90/general/guide-flash-stock-kdz-offline-lg-l90-t2803479 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Σορρυ, λαθος. Ας διαγραφει παρακαλω. Edited June 1, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Καλησπέρα. Όταν έχετε το κινητό σας ανοιχτό για πλοήγηση λίγων λεπτών ζεσταίνεται καθολου; Εννοώ χωρίς να το ζορισετε. Τι θερμοκρασία έχει τότε ο cpu σας κι η μπαταρία σας; Edited June 3, 2015 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα. Όταν έχετε το κινητό σας ανοιχτό για πλοήγηση λίγων λεπτών ζεσταίνεται καθολου; Εννοώ χωρίς να το ζορισετε. Τι θερμοκρασία έχει τότε ο cpu σας κι η μπαταρία σας; Αν χρησιμοποιεις τα data για πλοηγηση ζεσταινεται πολυ ευκολα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το ξέρω. Ίσως να έπρεπε να γίνω πιο κατατοπιστικός. Μιλάω για χρήση με wifi χωρίς να "τρέχουν" εφαρμογές ή youtube. Μιλάω για πλοήγηση σε ιστοσελίδες. Τι θερμοκρασία έχει η μπαταρία σας; Κάντε ένα τσεκ με *#*#4636#*#* αν θέλετε κι αναφέρετε τιμές... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 γενικά τώρα που πιάσαν οι ζέστες βλέπω ότι ζεσταίνεται το κινητό αρκετά, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του guardian με data και φωτεινότητα πάνω από 90% ανέβασε θερμοκρασία αρκετή ώστε να μου ρίξει την φωτεινότητα προληπτικά στο 60% Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts