rufous Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Και η αυθεντική θήκη του L90 μαγνήτη έχει. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Και η αυθεντική θήκη του L90 μαγνήτη έχει. Να τη και η επιβεβαιωση. Αρα καλα τα λεω. Χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα ως αισθητήρα. Εχεις καταλαβει διαφορα καταναλωσης ενεργειας λογω της συνεχους λειτουργιας της μπροστινης καμερας που τη χρησιμοποιει η εφαρμογη ως αισθητηρα φωτος; Edited May 26, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Όχι, όλα μια χαρά. Αλλά δεν χάνετε τίποτα. Δοκιμάστε και δείτε παιδιά. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Όχι, όλα μια χαρά. Αλλά δεν χάνετε τίποτα. Δοκιμάστε και δείτε παιδιά. Ωραια τοτε. Ρωταω γιατι δεν το εχω το κινητο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδιά έχετε δίκιο για το μαγνήτη. Ούτε που μου είχε περάσει απ' το μυαλό! Δε μπορείς να το καταλάβεις από μόνος σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μάθω απο τους κατόχους του l90 αν τελικά η συσκευή αξίζει σε σχεση με τον σημερινό ανταγωνισμό στα 110 ευρώ που πλεον κυμαίνεται η τιμη της, αν και απ'οτι διάβασα στο παρον νήμα καταλήγω στο οτι αξίζει. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazoukos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ενοειτε πως αξιζει αξιοπρεπεστατο κινητο ειναι.Βεβαια δεν εκανα ποτε το update σε lolipop για να εχω αποψη αλλα μεχρι στιγμης με κιτ κατ δεν εχει κανενα θεμα και το βασικο η μπαταρια αντεχει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αν αξίζει;;; Με 1000! Και σε KitKat και σε Lollipop το κινητό είναι άπαιχτο για τα λεφτά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ερωτηση .. πες οτι θελουμε να το γυρισουμε απο lolipop σε kitkat.. μπορουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το πιθανότερο είναι πως θα είναι η επόμενη συσκευή μου. :D Μια ερώτηση: Ειδα σε κάποιο review πως βγαίνει με κάμερα 8mp ή 5mp πώς ξεχωρίζουμε τις εκδόσεις...? Edited May 28, 2015 by Superfour Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys8828 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια εχει πεσει μετα την αναβαθμιση κ κανει κ μερικα μικρα lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros92 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια εχει πεσει μετα την αναβαθμιση κ κανει κ μερικα μικρα lag ...κι εγώ το ίδιο παρατήρησα, έχω κάνει την αναβάθμιση πριν 4 μέρες περίπου...άραγε μπορώ να γυρίσω σε κιτ κατ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ...κι εγώ το ίδιο παρατήρησα, έχω κάνει την αναβάθμιση πριν 4 μέρες περίπου...άραγε μπορώ να γυρίσω σε κιτ κατ; :worry: Εγώ παρατήρησα πτώση της μπαταρίας μετά από φόρτιση με τον υπολογιστή ... από 100 % πέφτει στο 92% σε μερικά λεπτά . Δεν μου το κάνει με φόρτιση από τροφοδοτικό. περίεργο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Εγώ παρατήρησα πτώση της μπαταρίας μετά από φόρτιση με τον υπολογιστή ... από 100 % πέφτει στο 92% σε μερικά λεπτά . Δεν μου το κάνει με φόρτιση από τροφοδοτικό. περίεργο ? Μάλλον δεν προλαβαίνει να φορτισει πλήρως λόγω λιγοτερου ρεύματος του Η/Υ (ας δείχνει 100%). Δοκίμασε να το αφήνεις περισσότερη ώρα στη φόρτιση μετά την ένδειξη 100%. Edited May 29, 2015 by Merlin12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Όταν φορτίζει στο pc αφήνετέ το κάνα μισάωρο παραπάνω. Και στο ρεύμα κάνα τεταρτάκι. Σε εμένα έτσι κρατάει πιο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια εχει πεσει μετα την αναβαθμιση κ κανει κ μερικα μικρα lag Οχι παιδιά, καμία μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας με lollipop. Μήπως κάποιες εφαρμογές που έχετε ευθύνονται; Δεν μπορώ όμως να ενεργοποιήσω τον ενσωματωμένο φακό που έμπαινε στην οθόνη κλειδώματος παρότι βλεπω την εφαρμογή στις ρυθμίσεις >εφαρμογές . Μήπως κάποιος έχει βρει τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys8828 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχω το lux lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχω το lux lite Είναι καλό, αλλά αποφεύγω να βάζω επιπλέον εφαρμογές όταν οι ενσωματωμενες με καλύπτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Οχι παιδιά, καμία μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας με lollipop. Μήπως κάποιες εφαρμογές που έχετε ευθύνονται; Δεν μπορώ όμως να ενεργοποιήσω τον ενσωματωμένο φακό που έμπαινε στην οθόνη κλειδώματος παρότι βλεπω την εφαρμογή στις ρυθμίσεις >εφαρμογές . Μήπως κάποιος έχει βρει τον τρόπο; Περίεργο που λέτε μερικοί ότι έχετε θέμα μπαταρίας, τώρα το φτάνω και στις εφτά μέρες με συντηρητική χρήση (ναι εφτά) και τρεις τέσσερις μέρες με αρκετή και λογική χρήση. Αν βάζετε εφαρμογές, πχ Facebook αλλά και το πανάχρηστο πια CleanMaster, που λειτουργούν συνέχεια στο παρασκήνιο ε την μπαταρία θα σας την καταβροχθίζει. Σωστή και η συμβουλή του Conception να αφήνετε παραπάνω το σμάρτφον στον φορτιστή αλλά σε κανονική πρίζα, μην το φορτίζετε από τον υπολογιστή. Για το φακό, μπες στα Γραφικά Στοιχεία και θα βρεις το εικονίδιο να το σύρεις. Αλλά εγώ έβαλα το Flashlight (ευτυχώς δεν ζητάει καθόλου permissions) γιατί το άλλο έχει υπερβολικά μεγάλο εικονίδιο που μ' ενοχλεί. Edited May 30, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Περίεργο που λέτε μερικοί ότι έχετε θέμα μπαταρίας, τώρα το φτάνω και στις εφτά μέρες με συντηρητική χρήση (ναι εφτά) και τρεις τέσσερις μέρες με αρκετή και λογική χρήση. Αν βάζετε εφαρμογές, πχ Facebook αλλά και το πανάχρηστο πια CleanMaster, που λειτουργούν συνέχεια στο παρασκήνιο ε την μπαταρία θα σας την καταβροχθίζει. Σωστή και η συμβουλή του Conception να αφήνετε παραπάνω το σμάρτφον στον φορτιστή αλλά σε κανονική πρίζα, μην το φορτίζετε από τον υπολογιστή. Για το φακό, μπες στα Γραφικά Στοιχεία και θα βρεις το εικονίδιο να το σύρεις. Αλλά εγώ έβαλα το Flashlight (ευτυχώς δεν ζητάει καθόλου permissions) γιατί το άλλο έχει υπερβολικά μεγάλο εικονίδιο που μ' ενοχλεί. Όταν λες συντηρητική χρήση τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Όταν λες συντηρητική χρήση τι εννοείς?Φανταζομαι οτι για να φτασει τις εφτα μερες το χρησιμοποιει μονο σαν τηλεφωνο και ρολόι. Δηλαδη κλησεις, sms, και ωρα. Φανταζομαι επισης εχει και χαμηλη φωτεινοτητα. Θα ηταν ενδιαφερον να εβλεπε στις ρυθμισεις της μπαταριας του και να μας ελεγε ο φιλος ποσες ωρες ενεργη οθονη ειχε (SOT), φανταζομαι κατω απο τρεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 7 μέρες πραγματικά είναι δύσκολο! Άντε 5 το πολύ να μου κρατήσει εμένα που σπάνια το αφήνω να πέσει κάτω από 30% χωρίς να το βάλω στη φόρτιση. Μέσος όρος 3-4 μέρες θα έλεγα με λίγη χρήση τηλεφώνου, κάμερας, ίντερνετ..γενικά λίγο από όλες τις λειτουργίες με μέτρο! Και χωρίς να τρέχει facebook η clean master που λες. Μόνο το viber τρέχει αλλά είναι και αυτό μέσο επικοινωνίας... στο κάτω κάτω smartphone έχουμε, αν είναι να μην τρέχει και καμία «έξυπνη» εφαρμογή τότε ποιό το νόημα; Όπως και να΄χει η αυτονομία του θεωρώ πως είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Συντηρητική χρήση: Τηλέφωνα έτσι κι αλλιώς λίγα κάνω. Καθημερινά in.gr, Ναυτεμπορική και Νέα Κρήτη, οι εφαρμογές τους. Λίγες φωτό στο Instagram. Φωτογραφίες τραβάω πέντε έξι τη μέρα. Παιχνίδια δεν παίζω. Πλήρης απαξίωση στο Facebook/Messenger. Πολύ προσεκτική διαχείριση αν και έχω σχεδόν μόνιμα ενεργοποιημένο το wifi μέσα στο σπίτι, το κλείνω όταν κοιμάμαι. Wifi και δεδομένα ειναι πάντοτε κλειστά όταν είμαι εν κινήσει και τα ανοίγω μόνο όταν μου είναι απαραίτητα. Επίσης προσεκτική διαχείριση όταν γίνονται οι συχνές αναβαθμίσεις, τις έχω χειροκίνητα να ενημερώνονται όταν φορτίζω. Φωτεινότητα μέσα στο σπίτι 60% και 100% έξω. Ορίστε πως φτάνω στις εφτά μέρες μόνο με αυτά που σας λέω. Στην εντατική χρήση μέσα σε λογικά πλαίσια είναι όταν χρησιμοποιώ κυρίως τα δεδομένα σε εξωτερικό χώρο αλλά και να εντατικοποιώ την ενημέρωσή μου. Μετά είναι η συχνή χρήση της κάμερας σε εξωτερικές δουλειές. Σπάνια ανοίγω τον browser για Facebook κι αυτό μόνο για έκτακτες περιστάσεις ή βαρεμάρα μέσα στο λεωφορείο. Εξάλλου για χαρντ ροκ καταστάσεις έχω πάντα μαζί μου το τάμπλετ. Edited May 30, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Συντηρητική χρήση: Τηλέφωνα έτσι κι αλλιώς λίγα κάνω. Καθημερινά in.gr, Ναυτεμπορική και Νέα Κρήτη, οι εφαρμογές τους. Λίγες φωτό στο Instagram. Φωτογραφίες τραβάω πέντε έξι τη μέρα. Παιχνίδια δεν παίζω. Πλήρης απαξίωση στο Facebook/Messenger. Πολύ προσεκτική διαχείριση αν και έχω σχεδόν μόνιμα ενεργοποιημένο το wifi μέσα στο σπίτι, το κλείνω όταν κοιμάμαι. Wifi και δεδομένα ειναι πάντοτε κλειστά όταν είμαι εν κινήσει και τα ανοίγω μόνο όταν μου είναι απαραίτητα. Επίσης προσεκτική διαχείριση όταν γίνονται οι συχνές αναβαθμίσεις, τις έχω χειροκίνητα να ενημερώνονται όταν φορτίζω. Φωτεινότητα μέσα στο σπίτι 60% και 100% έξω. Ορίστε πως φτάνω στις εφτά μέρες μόνο με αυτά που σας λέω. Στην εντατική χρήση μέσα σε λογικά πλαίσια είναι όταν χρησιμοποιώ κυρίως τα δεδομένα σε εξωτερικό χώρο αλλά και να εντατικοποιώ την ενημέρωσή μου. Μετά είναι η συχνή χρήση της κάμερας σε εξωτερικές δουλειές. Σπάνια ανοίγω τον browser για Facebook κι αυτό μόνο για έκτακτες περιστάσεις ή βαρεμάρα μέσα στο λεωφορείο. Εξάλλου για χαρντ ροκ καταστάσεις έχω πάντα μαζί μου το τάμπλετ. Ωραιος. Γενικα μεσο ορο ενεργης οθονης ποσο βγαζει το κινητο παιδια; Εννοω αυτο: Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ωραιος. Γενικα μεσο ορο ενεργης οθονης ποσο βγαζει το κινητο παιδια; Εννοω αυτο: Για παράδειγμα που το ζόρισα αρκετά τρεις μέρες και με την ευκαιρία ανέβαζα μπόλικες φωτό στα σόσιαλ μύδια, έπεσε στο 45% με περιθώριο - αν το αφήσω ήσυχο - άλλες δυο μέρες τουλάχιστον. Προσέξτε, με την KitKat η οθόνη, θυμάμαι, πως είχε μεγαλύτερη κατανάλωση με την ίδια χρήση που της έκανα. Επίσης τις τελευταίες μέρες πήρα καινούριο adsl router TP-Link με αποτέλεσμα σμάρτφον και τάμπλετ να πάνε σφαίρα, εύλογα καταλαβαίνετε πως γίνεται καλύτερη οικονομία στη μπαταρία. Δεν είναι μόνο η συσκευή, είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Τώρα που έστρωσε ο καιρός θα το δοκιμάσω με το Endomondo (πρέπει να χάσουμε και μερικά κιλά) να δω πόσο θα καταναλώνει με το GPS. Ας μας δείξουν και οι άλλοι φίλοι ανάλογα screenshot για τη μπαταρία να δούμε πως συμπεριφέρεται το L90 σε όλους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts