ilka71 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) 1...οταν το συνδεω με υπολογιστη γιατι δεν βγαζει στο κινητο την επιλογη να το δει σαν εξωτερικο σκληρο?οπως σε ολα τα αλλα κινητα που ειχα 2... Μολις το ανοιξα εβγαλε ενημερωση καπου 207 mb. γενικα τις αναβαθμιεις τις παιρνουμε ΟΤΑ?επειδη δεν μου αρεσει μεσω υπολογιστη Edited March 12, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 1. Από τη σύνδεση pc (τις επιλογές που σου βγάζει όταν το συνδέεις) επιλέγεις συγχρονισμό μέσων. 2. OTA γίνεται κανονικά... (εγώ έτσι την έκανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ευχαριστώ,στην οθόνη κλειδώματος κάτω κάτω έχει 4 συντομεύσεις εφαρμογών.μηνύματα κληση κλπ αυτά αλλάζουν κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ναι φευγουν και αν δεν κανω λαθος στις ρυθμισεις - οθονη. Το βλεπω στο site του public στα 99 ευρω αλλα μη διαθεσιμο εδω και 2 μερες.Ισως εκαναν λαθος . Κριμα και αν ισχυει στην τιμη αυτη θα το ξαναεπαιρνα!! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. March 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ναι φευγουν και αν δεν κανω λαθος στις ρυθμισεις - οθονη. Το βλεπω στο site του public στα 99 ευρω αλλα μη διαθεσιμο εδω και 2 μερες.Ισως εκαναν λαθος . Κριμα και αν ισχυει στην τιμη αυτη θα το ξαναεπαιρνα!! παρε τηλ ή πηγαινε σε ενα μαγαζι κα ιρωτα αν εχουν αποθεμα! μπορει να βρεις κανενα απο τα τελευταια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Μολις πηρα κι εγω το L90 και μπορω να πω πως με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο.Θα ηθελα ομως μια βοηθεια γιατι προσπαθω να βαλω το yahoo email μου στην εφαρμογη Εμαιλ του κινητου για να το ελεγχω,αλλα επιλεγοντας "αλλο" στην επιλογη παροχου μαιλ,με βαζει να επιλεξω IMAP4 or POP3 και μετα μου ζηταει να ορισω διακομιστη :cry: που δεν ξερω.Με λιγα λογια,η αυτοματη διαδικασια ειναι η ιδια με την μη αυτοματη διαδικασια προσθηκης αλλου email...Σε ολα τα αλλα τηλεφωνα που ειχα,οταν επελεγα αυτοματη ρυθμιση εμαιλ,δεν μου ζηταγε τετοια πραγματα να ορισω....μου ζηταγε μονο ονομα και κωδικο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Μολις πηρα κι εγω το L90 και μπορω να πω πως με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο.Θα ηθελα ομως μια βοηθεια γιατι προσπαθω να βαλω το yahoo email μου στην εφαρμογη Εμαιλ του κινητου για να το ελεγχω,αλλα επιλεγοντας "αλλο" στην επιλογη παροχου μαιλ,με βαζει να επιλεξω IMAP4 or POP3 και μετα μου ζηταει να ορισω διακομιστη :cry: που δεν ξερω.Με λιγα λογια,η αυτοματη διαδικασια ειναι η ιδια με την μη αυτοματη διαδικασια προσθηκης αλλου email...Σε ολα τα αλλα τηλεφωνα που ειχα,οταν επελεγα αυτοματη ρυθμιση εμαιλ,δεν μου ζηταγε τετοια πραγματα να ορισω....μου ζηταγε μονο ονομα και κωδικο :confused: κατεβασε την εφαρμογη aquamail που μεχρι τρια email εχει η free εκδοση και μην ασχολησε με την μαμα email εφαρμογη.. στο aquamail απλα βαζεις το email και στα βρισκει μονο του τα υπολοιπα! δυο μερες το εχει η γυναικα μου μια χαρα μου φαινεται!το μεγεθος ειναι καλο,ουτε 5 ιντσες που ειναι μεγαλο για γυναικα ουτε 3.5 ιντσες που ειχε το desire s και ηταν μικρο σχετικα! απο χτες πρωι μεχρι σημερα η μπαταρια ειναι στο 51% με πολυ παιχνιδια που παιζει ο μικρος. οθονη πολυ καλη που νομιζα οτι θα ειχε χαμηλη αναλυση και η ραμ ενω φαινεται γεματη κανει καλη δουλεια ο snapdragon και δεν βγαινει lag η redraws(με nova launcher παντα εννοειται!) τελικα ενω το ειχα παραγγειλει ηλεκτρονικα απο πλαισιο με 139 και δωρο την window θηκη ,με πηραν οτι τους τελειωσε και το βρηκα απο σκρουτζ 119 ευρω μια χαρα Edited March 14, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) GPOWER Type Mail και καθάρισες! Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό για τα e-mail μου και είναι πολύ καλή εφαρμογή που δεν τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο για να σου τρώει και ram. Χτες παρατήρησα σε smartphone φίλης (Alcatel C9) ότι από την 1GB ram που έχει είναι ελεύθερα περίπου τα μισά και με εφαρμογές όπως το facebook, messenger κλπ. να τρέχουν στο παρασκήνιο! Αλλά εκεί έτρεχε μόνο ένα google services, ενώ στο L90 μπορεί να τρέχουν 3-4...αυτό δεν καταλαβαίνω! Είναι φανερό ότι το 1 γίγα φτάνει για τις περισσότερες λειτουργίες, απλά μάλλον το λογισμικό του L90 (το Alcatel έχει Jelly Bean) ή η συσκευή δεν κάνει σωστή διαχείριση των εφαρμογών που τρέχουν. Όχι ότι δεν τρέχει καλά το κινητό, απλά μου κάνει εντύπωση και είπα να το αναφέρω. Edited March 14, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις,αλλα θα ηθελα(αν και ακουγεται χαζο) να χρησιμοποιησω την εφαρμογη μαιλ του κινητου γιατι δεν θα ηθελα να βαλω τους κωδικους μαιλ μου σε εφαρμογες αλλων προγραματιστων.Τελικα με πατεντα το ρυθμισα στην εργοστασιακη εφαρμογη του L90,αντιγραφοντας τις ρυθμισεις απο αλλο android κινητο που ειχα τα μαιλ αυτα.Τελικα υπαρχει bug στο L90 στην εφαρμογη μαιλ οπου η αυτοματη και χειροκινητη εισαγωγη ειναι το ιδιο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 τι λετε για nova launcher σε αυτο το κινητο; το προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αυτόν τον σπαστικό ήχο που κάνει όταν ρυθμίζεις την ώρα και τα λεπτά του ξυπνητηριού γίνεται να τον απενεργοποιησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κατέβασε τον ήχο της αναδρασης και θα είσαι εντάξει... Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 τι λετε για nova launcher σε αυτο το κινητο; το προτεινετε; Γιατί δεν το κατεβάζεις να δεις και μόνος σου; Οι περισσότεροι νόβα έχουν στα κινητά τους, τι σε εμποδίζει και το ρωτάς; Αν δεν σου αρέσει το απεγκαθιστάς πανεύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γιατί δεν το κατεβάζεις να δεις και μόνος σου; Οι περισσότεροι νόβα έχουν στα κινητά τους, τι σε εμποδίζει και το ρωτάς; Αν δεν σου αρέσει το απεγκαθιστάς πανεύκολα. Κουβέντα να γίνεται περισσότερο αλλά να μάθω και γω αν είναι καλό... Δεν κάνει κακό μια ερώτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Καλησπερα στην παρεα.Θα ηθελα να σαs ανακοινωσω οτι σημερα το μεσημερι ελαβα την καινουρια εκδοση λογισμικου 5.0.2 lollipop στο κινητο μου lg90 dual.Δεν γνωριζω αν την εχετε λαβει και εσειs στο μονοκαρτο.Παντωs ειναι μια πολυ καλη κινηση απο την lg οπωs ειχε ανακοινωσει στο παρελθον για την σειρα L70 και L90.Το κινητο το εχω 2μηνεs το εχω αγορασει απο καταστημα στο skroutz και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.Μακαρι να παρετε ολοι την καινουργια εκδοση.Βλεπω βελτιωση σε πολλεs παραμετρουs στο κινητο. Edited March 17, 2015 by makmanak να γραψω περισσοτερεs λεπτομεριεs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisk Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλό νέο αυτό....Άντε να την πάρει και το D405n.Μπορείς να μας πεις τίποτα περισσότερο από την Lollipop?Η εάν μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot να δούμε πως είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 και εγώ το άκουσα αυτό για την αναβάθμιση του dual οπότε ελπίζω να έρθει και σε μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τυχεροί εσείς οι «ντούαλ»...να δούμε σε μας πότε θα έρθει! Περιμένουμε εντυπώσεις... πως ρολλάρει η συσκευή, πόση free ram αφήνει, αν παραμένει καλή η αυτονομία κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ας μην ενθουσιαζόμαστε πολύ, ίσως φαίνεται προβληματικό το σκεπτικό της LG ν' αναβαθμίσει σε lollipop μόνο το dual αφού το D405N είναι το μοσχοπουλημένο. Το πιθανότερο είναι ότι η παρούσα αναβάθμιση είναι crash test για τις dual συσκευές προκειμένου να εξετάσουν σε μαζική κλίμακα τη συμπεριφορά του λειτουργικού - σχεδόν ίδιο hardware έχουν τα δυο σμάρτφον - έχοντας ως γνώμονα να εισπράξουν τα λιγότερα παράπονα σε πιθανές αποτυχίες. Χώρια που δεν είναι λίγα τα παράπονα για τις συσκευές των άλλων εταιριεών για τα lollipop οπότε μέχρι να επιβεβαιωθεί πως λειτουργεί απρόσκοπτα η επερχόμενη έκδοση 5.1 - που θα τη προσαρμόσει στα δικά της μέτρα η LG - μην τρέφετε ελπίδες. Θα ξέρουμε μέχρι το καλοκαίρι κι αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 δοκίμασα μέσω Wi-Fi file transfer pro να μεταφέρω αρχεία στην κάρτα μνήμης αλλά δεν γίνεται μάλλον λόγω του περιορισμού της κιτκατ να εγγράψει στην κάρτα μνήμης! ενώ στο Huawei honor 3c μου μια χαρά εγγράφει! υπάρχει τρόπος παράκαμψης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 δοκίμασα μέσω Wi-Fi file transfer pro να μεταφέρω αρχεία στην κάρτα μνήμης αλλά δεν γίνεται μάλλον λόγω του περιορισμού της κιτκατ να εγγράψει στην κάρτα μνήμης! ενώ στο Huawei honor 3c μου μια χαρά εγγράφει! υπάρχει τρόπος παράκαμψης; Για δοκίμασε και τα Xender ή Weline εφόσον θες να μεταφέρεις αρχεία μέσω Wi-Fi αλλά πάλι ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι μέσω usb connect με τον Η/Υ. Ο περιορισμός της KitKat ισχύει στην εσωτερική μετακίνηση των αρχείων που θέλει root για να παρακαμφθεί. Τα Huawei - αν δεν κάνω λάθος - είναι ρουταρισμένα από τη μάνα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Για δοκίμασε και τα Xender ή Weline εφόσον θες να μεταφέρεις αρχεία μέσω Wi-Fi αλλά πάλι ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι μέσω usb connect με τον Η/Υ. Ο περιορισμός της KitKat ισχύει στην εσωτερική μετακίνηση των αρχείων που θέλει root για να παρακαμφθεί. Τα Huawei - αν δεν κάνω λάθος - είναι ρουταρισμένα από τη μάνα τους. τώρα αυτό για τα Huawei το είχα υποπτευθει! ήθελα να ήξερα τι βάλανε αυτόν τον περιορισμό! για το κινητό μας αυτό υπάρχει εύκολο ρουταρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) τώρα αυτό για τα Huawei το είχα υποπτευθει! ήθελα να ήξερα τι βάλανε αυτόν τον περιορισμό! για το κινητό μας αυτό υπάρχει εύκολο ρουταρισμα; Συγνώμη, ένα βήμα είναι το Google να βάλεις αναζήτηση "L90 D405N lollipop" και θα βρεις άφθονες οδηγίες για ρουτάρισμα, ειδικά στο XDA αλλά κι από αυτούς που βάζουν CyanogenMod. Μια λεπτομέρεια αφού φαίνεται ότι δεν διαβάζεις το νήμα, προσπάθησα ανεπιτυχώς να κάνω ρουτάρισμα με το TowelRoot αλλά αυτό συνέβει μετά την τελευταία αναβάθμιση του Δεκεμβρίου οπότε και ήταν ασύμβατος ο kernel αν κατάλαβα καλά τότε. Τώρα μπορεί να ενημερώθηκε το TowelRoot, δεν το έψαξα έκτοτε. Δεν μου ήταν απαραίτητο γιατί το L90 έχει αρκετά καθαρό android και ήθελα να πειραματιστώ για το τάμπλετ Samsung που είναι όντως δύσκολο το ρουτάρισμά του. Προσοχή όμως, αν έκανες την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου οι οδηγίες για root να είναι ενημερωμένες για μετά από την ημερομηνία αυτή. Οπότε κάτσε διάβασε τα σχετικά στο XDA. Περισσότερα δεν μπορώ να σου πω εκτός αν φιλοτιμηθεί κάποιος έμπειρος χρήστης από δω να γράψει έναν οδηγό. Σε κάθε περίπτωση, ρίχνεις χοντρό διάβασμα και ρώτα εκεί όπου μπορείς να πάρεις σίγουρες απαντήσεις. Edited March 19, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ας μην ενθουσιαζόμαστε πολύ, ίσως φαίνεται προβληματικό το σκεπτικό της LG ν' αναβαθμίσει σε lollipop μόνο το dual αφού το D405N είναι το μοσχοπουλημένο. Το πιθανότερο είναι ότι η παρούσα αναβάθμιση είναι crash test για τις dual συσκευές προκειμένου να εξετάσουν σε μαζική κλίμακα τη συμπεριφορά του λειτουργικού - σχεδόν ίδιο hardware έχουν τα δυο σμάρτφον - έχοντας ως γνώμονα να εισπράξουν τα λιγότερα παράπονα σε πιθανές αποτυχίες. Χώρια που δεν είναι λίγα τα παράπονα για τις συσκευές των άλλων εταιριεών για τα lollipop οπότε μέχρι να επιβεβαιωθεί πως λειτουργεί απρόσκοπτα η επερχόμενη έκδοση 5.1 - που θα τη προσαρμόσει στα δικά της μέτρα η LG - μην τρέφετε ελπίδες. Θα ξέρουμε μέχρι το καλοκαίρι κι αν... Έχει λογική αυτό που λες αλλά εφόσον έκανε την κίνηση και έδωσε lollipop στα dual πρέπει να δώσει και στους άλλους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατί όσοι προτίμησαν το D405 από το dual θα νιώσουν...ε πως να το πω ευγενικά; Αδικημένοι! Προσωπικά δεν έχω δει να λένε για κάποιο σοβαρό bug όσοι την πήραν (ξένοι κυρίως) αλλά θα ήθελα μια παραπάνω γνώμη και από τους χρήστες εδώ να δούμε τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Γεια σας Σχετικα με το ρπυταρισμα. Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν ελαβα απαντηση, οποτε μια και ξαναζεσταθηκε το θεμα με το ρουταρισμα ας ρωτησω παλι. Προσφατα πηρα το κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ομως 2 εφαρμογες που θελω να βαλω απαιτουν root. Υπαρχει τροπος καποιος "ψευτορουταρισματος" , root light, για να μην χασω το αρχικό συστημα με τις αναβαθμισεις του και την εγγυηση? Ή να ξεγελεσω τις εφαρμογες .... Υ.Γ. Θελωνα βαλω ενα apk για να μην βλεπω διαφημισεις , και ενα τυπου Airplay, το allstream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts