steliosxls Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Το δικό μου πάλι με 0% luminosity δεν κάνει flickering.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 μολις παρηγγειλα το l90...πριν ειχα το zte blade mini με 1 gb ram και ελευθερα εμεναν σχεδιν 500 mb... πως γινεται και στο l90 μενουν μονο 180 που διαβασα στα πρωτα ποστ..τοσο φορτωμενο? ελπιζω παντως να μην κολλαει οπως ειδα σε πολλα ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 μολις παρηγγειλα το l90...πριν ειχα το zte blade mini με 1 gb ram και ελευθερα εμεναν σχεδιν 500 mb... πως γινεται και στο l90 μενουν μονο 180 που διαβασα στα πρωτα ποστ..τοσο φορτωμενο? ελπιζω παντως να μην κολλαει οπως ειδα σε πολλα ποστ αν δεν εισαι απαιτητικός χρήστης, δεν πρόκειται να σου κολλήσει. εγω το έχω φορτωμένο με αρκετές ενεργοβόρες εφαρμογές όπως fb, messenger, viber , widget καιρού με κινούμενα στοιχεία και δε μασάει μια το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 500 mb με τίποτα δε μένουν ελεύθερα στο LG αλλά μπορεί να έχεις μεταξύ 250-350 αν απενεργοποιείς εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιείς και μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο. Εμένα μου έχει φτάσει και στα 150 ελεύθερη ram αλλά δεν κόλλησε πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_ts Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Root το L90 μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς πρόβλημα ... 1. Ανοίγουμε στον browser την σελίδα https://towelroot.com/ και κατεβάζουμε την εφαρμογή το TR.apk . 2. Εγκαταστουμε την εφαρμογή και πατάμε το Make it rain . Έτοιμο το ROOT. ( Θέλει σύνδεση internet ) 3. Κατεβάζουμε to Root Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el , και βλέπουμε εάν όντος έχουμε root . 4 . Κατεβάζουμε το Supersu https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=el και το εκτελούμε κάνοντας την αναβάθμιση που ζητάει . 5. Καταβαζουμε το Sd Fixer https://play.google.com/store/apps/details?id=jrummy.sdfix&hl=el , για να έχουμε πρόσβαση εγγραφής από άλλες εφαρμογές στην κάρτα SD . 6. Κάνουμε Restart και έτοιμο το κινητάκι μας ... και όλα αυτά μέσα σε μερικά λεπτά χωρίς υπολογιστή .. Η ιδια διαδικασια ισχυει και για το δικαρτο L90 (D410)? Παράθεση LG L90 Dual [D410] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μολις σημερα το πηρα στα χερια μου και επιτοπου το εστειλα πισω..το σημα του ηταν τοσο κακο που ηταν σιγουρα ελατωματικο..εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές ενώ δείχνει να έχει φουλ σήμα, ξαφνικά πέφτει στη μια γραμμή..και επανέρχεται μετά από λίγο! Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, προσωπικά δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και μιλάω κανονικά. Είναι κάτι που συνέβαινε και σε άλλες μου συσκευές, οπότε υποθέτω ότι είναι θέμα κάλυψης της εταιρίας μου στην περιοχή που βρίσκομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Όχι κανένα πρόβλημα. Αν κ τώρα τελευταία στην Αθήνα το έχουν χαλάσει πολύ τ σήμα στην κοτε. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές ενώ δείχνει να έχει φουλ σήμα, ξαφνικά πέφτει στη μια γραμμή..και επανέρχεται μετά από λίγο! Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, προσωπικά δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και μιλάω κανονικά. Είναι κάτι που συνέβαινε και σε άλλες μου συσκευές, οπότε υποθέτω ότι είναι θέμα κάλυψης της εταιρίας μου στην περιοχή που βρίσκομαι. οχι για την ακριβεια σε σημεια που εχω φουλ γραμμες σημα με το παλιο μου zte οπως και με το lg l7ii της γυναικας...εννοειται με vodafone και τα δυο.. και πιο συγκεκριμενα ακουμπισμενα στο τραπεζακι πλαι πλαι να παιρνω τηλ με το l7ii με 4 γραμμες στο l90 και να μου λεει μη διαθεσιμος εκτος δικτυου...:( τελοσπαντων εχει ηδη φυγει απλα ελπιζω να αναγνωρισουν το προβλημα και να μην σταθουν οτι σποραδικα και με το ζορι εδειχνε 1-2 γραμμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ok άρα ελαττωματικό. Και έπεσες πάνω στις γιορτές. Υπομονή... Πόσο θα ήθελα το L90 να είχε ledάκι για ειδοποιήσεις όπως το L7II :( Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα να έχουμε παίδες :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ok άρα ελαττωματικό. Και έπεσες πάνω στις γιορτές. Υπομονή... Πόσο θα ήθελα το L90 να είχε ledάκι για ειδοποιήσεις όπως το L7II :( Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα να έχουμε παίδες :happy: Οντως ledακι μετραει πολυ..θα ποσταρω οταν μου το επιστρεψουν..το φοβαμαι πολυ τι θα μου απαντησουν εχω κακη εμπειρια απο τα σερβις.:( Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 αργεί και σε σας να ανάψει η οθόνη όταν δέχεστε κλήση; εμένα πρώτα βαράει η δόνηση με το κουδούνισμα και μετά απο λιγο ανάβει η οθόνη. το ίδιο συμβαίνει και όταν τερματίζεται η κλήση και το απομακρύνω απο το αυτί, αργεί λίγο να ανάψει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ναι το κάνει και σε εμένα. Πάντως Και στο g2 που είχα πριν το έκανε κ σε αυτό όποτε Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα της συσκευής Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpurpler Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Συγκριτικά με αυτό: http://www.skroutz.gr/s/5053051/Huawei-Ascend-G630.html για ποιόν λόγο να προτιμήσει κάποιος το LG? Η μνήμη δεν είναι πρόβλημα, βάζοντας μια κάρτα μνήμης, έτσι δεν είναι; Και κερδίζει κανείς την καλύτερη ανάλυση και το νεότερο λειτουργικό out of the box. Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω, αλλά διαβάζω πολύ ωραία πράγματα εδώ μέσα για το LG και είπα να ρωτήσω μήπως και μου ξεφεύγει κάτι... :) (Wow! 8 χρόνια μέλος, ένα μήνυμα!) Edited December 28, 2014 by dpurpler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Με μία απλή παράθεση στο gsmarena βλέπω το L90 να υπερτερεί και σε επεξεργαστή και σε γραφικά. Χαλαρά μπαταρία μεγαλύτερη, καλύτερη διαχείριση αυτονομίας λόγω οθόνης χαμηλότερης ανάλυσης και ίσως χαμηλότερο SAR, που για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Οπότε από εμένα, χαλαρά L90...:D Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpurpler Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος αν δεν απατώμαι http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6100&idPhone2=6499 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος αν δεν απατώμαι http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6100&idPhone2=6499 ε πως είναι ίδιος; snapdragon8226 400 το lg, snapdragon8212 200 το huawei κάρτα γραφικών πάλι καλύτερη το lg, adreno 305 ενω το άλλο 302 διπλάσια εσωτερική μνήμη, full hd βιντεο, υπέρυθρες, gorilla glass 2 στην οθόνη, ανώτερη αυτονομία το l90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σήμερα ενώ ήμουν στο δρόμο και πήγα να αυξήσω τη φωτεινότητα της οθόνης επειδή δεν έβλεπα (το εχω στο 60% συνήθως) δε με άφηνε και μου έβγαζε μήνυμα ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι αυξημένη. Και όντως είχε ζεσταθεί αρκετά από πίσω. Μου έκανε εντύπωση μες το κρύο να συμβεί κάτι τέτοιο. Με κάνει και ανησυχώ για όταν θα πιάσουν οι ζέστες! :worry: Έχει συμβεί σε κανέναν σας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σήμερα ενώ ήμουν στο δρόμο και πήγα να αυξήσω τη φωτεινότητα της οθόνης επειδή δεν έβλεπα (το εχω στο 60% συνήθως) δε με άφηνε και μου έβγαζε μήνυμα ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι αυξημένη. Και όντως είχε ζεσταθεί αρκετά από πίσω. Μου έκανε εντύπωση μες το κρύο να συμβεί κάτι τέτοιο. Με κάνει και ανησυχώ για όταν θα πιάσουν οι ζέστες! :worry: Έχει συμβεί σε κανέναν σας;;; κάτι θα είχε κολλήσει στο παρασκήνιο και έτρεχε προκαλώντας ζόρισμα του επεξεργαστή.. έκανες επανεκκίνηση και έστρωσε μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Σήμερα ενώ ήμουν στο δρόμο και πήγα να αυξήσω τη φωτεινότητα της οθόνης επειδή δεν έβλεπα (το εχω στο 60% συνήθως) δε με άφηνε και μου έβγαζε μήνυμα ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι αυξημένη. Και όντως είχε ζεσταθεί αρκετά από πίσω. Μου έκανε εντύπωση μες το κρύο να συμβεί κάτι τέτοιο. Με κάνει και ανησυχώ για όταν θα πιάσουν οι ζέστες! :worry: Έχει συμβεί σε κανέναν σας;;; Όπως είπε και ο φίλος bill_thes, κάτι θα είχε κολλήσει από πίσω. Μην φοβάσαι στη ζέστη, απλώς θα ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία αλλά υπάρχει κόφτης οπότε ούτε θα κλείσει, ούτε τίποτα. Edited December 30, 2014 by Anonymous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Έστρωσε χωρίς να κάνω επανεκκίνηση. Δεν ξέρω τι του αύξησε τη θερμοκρασία, γενικά δεν έχω πολλές εφαρμογές να τρέχουν. Απλά έχω παρατηρήσει μερικές φορές η εφαρμογή του facebook τρέχει πολλά ΜΒ στο παρασκήνιο! Αυτό είναι που τρέχει πάντα κι έχω και το CM Security για προστασία. Από κει και πέρα χρησιμοποιώ το Viber αλλα δεν το έχω πάντα ανοιχτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Έστρωσε χωρίς να κάνω επανεκκίνηση. Δεν ξέρω τι του αύξησε τη θερμοκρασία, γενικά δεν έχω πολλές εφαρμογές να τρέχουν. Απλά έχω παρατηρήσει μερικές φορές η εφαρμογή του facebook τρέχει πολλά ΜΒ στο παρασκήνιο! Αυτό είναι που τρέχει πάντα κι έχω και το CM Security για προστασία. Από κει και πέρα χρησιμοποιώ το Viber αλλα δεν το έχω πάντα ανοιχτό... Θα σου πρότεινα να το ξηλώσεις το CMS καθώς περισσότερο επιβαρύνει το σύστημα παρά το ωφελεί. Just saying...:) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Θα σου πρότεινα να το ξηλώσεις το CMS καθώς περισσότερο επιβαρύνει το σύστημα παρά το ωφελεί. Just saying...:) +1 για το cms, αλλά και το fb είναι από τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές. Το viber ίσως σου καταναλώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα, αλλά να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας είναι σπάνιο. Κοίταξέ το λίγο περισσότερο, αλλά μην σε αγχώνουν οι αυξομειώσεις εκτός κι αν σου επηρεάζεται και η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Το CM μπορεί να το ξηλώσω, αλλά τα FB & Viber τα χρειάζομαι. Αυτά τρέχουν όλα κι όλα βασικά, άντε και κάνα live wallpaper από τα light! Σας ευχαριστώ παίδες, καλή χρονιά σε όλους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ανέβηκε η τιμή του στο σκρουτζ, πάλι βέβαια θεωρείται vfm στα 160 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts