Jump to content

LG L90 (D405N)

kassotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για περιέγραψε λίγο την διαδικασία γιατί εγώ με πρόσβαση root δεν καταφέρνω να ολοκληρώσω την αναβάθμιση.

Έχω βάλει την εφαρμογή superuser SU αντί της αρχικής αλλά ακόμα και αν την απεγκαταστήσω πάλι δεν έχω αποτέλεσμα.

μια απο τα ίδια και σε μενα

μετα το reboot πετάει αυτο το μήνυμα

15856004019_d56ca5212f.jpg

Edited by bill_thes

• Απαντήσεις 984
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο ...

Στο κέντρο ενημέρωσης έκανα ενημέρωση λογισμικού ... έλαβα το μήνυμα πως υπάρχει update 211 mb ..

το έκανε download ( δεν έλαβα μήνυμα για rootαρισμένο κινητό ) ... έκανε επανεκκίνηση ... εγκατάσταση .... και όλα μια χαρά ...!!!

Το κινητό μου το έκανα Root με τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω ... και μετά το update έχω root access !!!

Κανένα πρόβλημα ...

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για προστασία; Εγώ έχω βάλει το CM Security και νομίζω είναι πολύ καλό. Μου βρήκε κι ένα threat χτες που το ψαχούλευα μετά την αναβάθμιση! Γενικά τι εφαρμογές σας τρέχουν στο παρασκήνιο; Έχω παρατηρήσει ότι τρέχουν πολλές υπηρεσίες google play και αναρωτιέμαι που χρησιμεύουν όλες αυτές...

Antivirus δεν χρησιμοποιώ ... δεν είχα πότε θέμα ... οσο για τα services που τρέχουν είναι φυσιολογικά ... εάν δεν τα κάνεις απεγκατασταση θα συνεχίσουν να τρέχουν ίσως όμως έχεις πρόβλημα στην πορεία εαν δεν ξέρεις τι ακριβώς διαγραφείς .. η μοναδική λύση να γλυτώσεις από αυτά είναι το greenify ,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

δεν τα διαγράφει βέβαια αλά τα αποτρέπει να τρέχουν στην μνήμη ...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μια απο τα ίδια και σε μενα

μετα το reboot πετάει αυτο το μήνυμα

15856004019_d56ca5212f.jpg

Την εφαρμογή superuser SU δεν την διαγράφουμε έτσι απλά ....

Διάβασε :

NOTICE: A SPECIAL PROCEDURE IS NEEDED FOR UNINSTALLATION. IF YOU DO NOT LIKE THE APP, DO *NOT* JUST UNINSTALL IT, YOU *WILL* LOSE ROOT.

Superuser access management runs through a so called "su binary". There can be only one of these at a time. So if you install SuperSU, your previous superuser access management solution will no longer operate. So if you want to switch back: (1) Open that application, and search for an option for it to install/update/replace the "su binary". (2) Confirm root-using apps are using the superuser solution you want. (3) Uninstall SuperSU.

Την εφαρμογή superuser SU δεν την διαγράφουμε έτσι απλά ....

Διάβασε :

NOTICE: A SPECIAL PROCEDURE IS NEEDED FOR UNINSTALLATION. IF YOU DO NOT LIKE THE APP, DO *NOT* JUST UNINSTALL IT, YOU *WILL* LOSE ROOT.

Superuser access management runs through a so called "su binary". There can be only one of these at a time. So if you install SuperSU, your previous superuser access management solution will no longer operate. So if you want to switch back: (1) Open that application, and search for an option for it to install/update/replace the "su binary". (2) Confirm root-using apps are using the superuser solution you want. (3) Uninstall SuperSU.

μπα και παλι το βιολι του αρνείται να αναβαθμίσει. τα ξήλωσα ολα δεν αναβάθμισα το binary, έφυγε το ρουτ αλλα και παλι το ιδιο μήνυμα.

τελος πάντων αφου δεν ειναι η λολιποπ ας πάει στα κομμάτια δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Antivirus δεν χρησιμοποιώ ... δεν είχα πότε θέμα ... οσο για τα services που τρέχουν είναι φυσιολογικά ... εάν δεν τα κάνεις απεγκατασταση θα συνεχίσουν να τρέχουν ίσως όμως έχεις πρόβλημα στην πορεία εαν δεν ξέρεις τι ακριβώς διαγραφείς .. η μοναδική λύση να γλυτώσεις από αυτά είναι το greenify ,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

Μα μπορεί να έχεις κάποιο threat και να μην το ξέρεις. Εννοώ να μην είναι εμφανές σε κάποια πιθανή δυσλειτουργία του κινητού, ωστόσο να υπάρχει. Οι υπηρεσίες google δυστυχώς χρειάζονται για να τρέχουν κάποιες εφαρμογές όπως το youtube η hangouts οπότε δεν έχω σκοπό να τις διαγράψω η να τις πειράξω γενικότερα. Το greenify το σκέφτηκα κι εγώ αλλά για να δουλέψει ολοκληρωμένα χρειάζεται root και θα προτιμούσα να μην το κάνω, προς το παρόν τουλάχιστον, για να μην έχω και πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Γενικά λέω να μην πειράξω τίποτα αφού το κινητό τρέχει καλά και η μπαταρία βγάζει 2-3 μέρες με νορμάλ χρήση. Ευχαριστώ πάντως! :)

Μα μπορεί να έχεις κάποιο threat και να μην το ξέρεις. Εννοώ να μην είναι εμφανές σε κάποια πιθανή δυσλειτουργία του κινητού, ωστόσο να υπάρχει. Οι υπηρεσίες google δυστυχώς χρειάζονται για να τρέχουν κάποιες εφαρμογές όπως το youtube η hangouts οπότε δεν έχω σκοπό να τις διαγράψω η να τις πειράξω γενικότερα. Το greenify το σκέφτηκα κι εγώ αλλά για να δουλέψει ολοκληρωμένα χρειάζεται root και θα προτιμούσα να μην το κάνω, προς το παρόν τουλάχιστον, για να μην έχω και πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Γενικά λέω να μην πειράξω τίποτα αφού το κινητό τρέχει καλά και η μπαταρία βγάζει 2-3 μέρες με νορμάλ χρήση. Ευχαριστώ πάντως! :)

Στα τόσα χρόνια που δουλεύω android δεν είχα ποτέ πρόβλημα... και πίστεψε με έχουν υποστεί αρκετά πειράματα όλες οι συσκευές μου. Τέλος πάντων δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Παντός για να ελέγχεις τις εφαρμογές που τρέχουν το root είναι μονόδρομος. Για normal χρήση δεν χρειάζεσαι ούτε root ούτε να πειράξεις τις εφαρμογές .. Το κινητό διεχειριζετε τέλεια την μνήμη του χωρίς πρόβλημα.

Στα τόσα χρόνια που δουλεύω android δεν είχα ποτέ πρόβλημα... και πίστεψε με έχουν υποστεί αρκετά πειράματα όλες οι συσκευές μου. Τέλος πάντων δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Παντός για να ελέγχεις τις εφαρμογές που τρέχουν το root είναι μονόδρομος. Για normal χρήση δεν χρειάζεσαι ούτε root ούτε να πειράξεις τις εφαρμογές .. Το κινητό διεχειριζετε τέλεια την μνήμη του χωρίς πρόβλημα.
Σε πιστεύω φίλε μου, απλά πέρασαν τα χρόνια και πλέον με την ευρεία διάδοση του android κυκλοφορούν διάφορα threats όπως το heartbleed κλπ. Και η ίδια η google παραδέχτηκε κενά ασφαλείας στο λογισμικό της τα οποία διορθώνει με αναβαθμίσεις. Και για εμένα το να έχεις antivirus στο κινητό ήταν κάτι περιττό μέχρι την ICS αλλά πλέον δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τόσα που γίνονται. Το LG μας όντως διαχειρίζεται μια χαρά τη μνήμη από ό,τι φαίνεται στην πράξη...δεν το σκίζω κιόλας!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και τα παιχνίδια τρέχει καλά μέχρι στιγμής αν και δεν έχω βάλει κάτι πολύ απαιτητικό. Η συσκευή πάντως αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω ! Edited by Conception

Δεν μπορώ να ρουτάρω το L90 μετά την αναβάθμισή του. Κατεβάζω το Towellroot και δεν γίνεται τίποτα, το Root Checker βγάζει αρνητικό μήνυμα όπως και το SuperUS. Αν υπάρχει κάποιος που τα κατάφερε ας μας πει αν και φαίνεται πως η αναβάθμιση έκανε κάτι περισσότερο από τη "βελτίωση εφαρμογών".

Δεν μπορώ να ρουτάρω το L90 μετά την αναβάθμισή του. Κατεβάζω το Towellroot και δεν γίνεται τίποτα, το Root Checker βγάζει αρνητικό μήνυμα όπως και το SuperUS. Αν υπάρχει κάποιος που τα κατάφερε ας μας πει αν και φαίνεται πως η αναβάθμιση έκανε κάτι περισσότερο από τη "βελτίωση εφαρμογών".

έχεις τσεκαρισμένο το ''άγνωστες προελεύσεις'' στις ρυθμίσεις ασφαλείας;

πάντως ειναι πολυ περίεργο που σε μερικούς γίνεται η αναβάθμιση και σε άλλους οχι..μιλάω για ρουταρισμενες συσκευές βέβαια.

ποιος ξέρει τι παιζει

επειδη θελω να αγορασω αμεσα το κινητο θα ηθελα να σας ρωτησω,

το knock λειτουργει οπως στο g2 με τους αισθητηρες ή οπως σε ενα λ5 ιι που εχω πιασει μεσω της δονησης? Διοτι στο λ5 ηταν λιγο εκνευριστικο διοτι ανοιγε μονο τ μερικες φορες.

Επισης η αναλυση ειναι ενοχλητικη για το μεγεθος της οθονης για διαβασμα και για ταινιες?

Με ενδιαφερει κυριως λογω της μπαταριας τερας του!

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

επειδη θελω να αγορασω αμεσα το κινητο θα ηθελα να σας ρωτησω,

το knock λειτουργει οπως στο g2 με τους αισθητηρες ή οπως σε ενα λ5 ιι που εχω πιασει μεσω της δονησης? Διοτι στο λ5 ηταν λιγο εκνευριστικο διοτι ανοιγε μονο τ μερικες φορες.

Επισης η αναλυση ειναι ενοχλητικη για το μεγεθος της οθονης για διαβασμα και για ταινιες?

Με ενδιαφερει κυριως λογω της μπαταριας τερας του!

όπως στο g2 είναι, είτε με διπλό ταπ είτε με knock code

η ανάλυση ειναι μια χαρά, δεν θα σε προβληματισει καθόλου ακόμα και στα 10 εκατοστά να το φέρεις απο τα μάτια σου (που δε θα το κάνεις)

για την τιμή που εχει τώρα (127 ευρω) παρτο..χθες!

Η ανάλυση της οθόνης είναι μια χαρά, δεν πιξελιάζει, ούτε κουράζει τα μάτια. Τώρα βέβαια αν κάθεσαι να διαβάζεις e-books, καλύτερα να έχεις ταμπλετάκι. Ταινιούλα βλέπεις άνετα, παίζει και FHD, αν και δεν έχει νόημα σε τέτοια οθονούλα, αλλά περί ορέξεως...!

Το καλύτερο πάντως είναι ότι τραβάει βίντεο FHD και με στερεοφωνικό ήχο! Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος, αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκα που βιντεοσκόπησα μια σχολική γιορτή. Βέβαια λείπει η αυτόματη εστίαση και μερικές φορές μπορεί να θολώσει η εικόνα, αλλά μην τα θέλουμε και όλα σε τέτοια τιμή!!!

έχεις τσεκαρισμένο το ''άγνωστες προελεύσεις'' στις ρυθμίσεις ασφαλείας;

Ναι το είχα τσεκάρει ήδη. Προσπάθησα σήμερα να ξανακάνω το root και παραθέτω το αποτέλεσμα στο παρακάτω σκριν. Δεν το υποστηρίζει πλέον.

Λέτε με την αναβάθμιση να μη γίνεται πλέον root; Γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς βελτιώνει/επιδιορθώνει. Καμία ουσιαστική διαφορά στις εφαρμογές η την απόδοση του κινητού (που ούτως η άλλως είναι κορυφαία!) Edited by Conception

Ναι το είχα τσεκάρει ήδη. Προσπάθησα σήμερα να ξανακάνω το root και παραθέτω το αποτέλεσμα στο παρακάτω σκριν. Δεν το υποστηρίζει πλέον.

Έκανα κανονικά την αναβάθμιση.

Το κινητό είναι root και παραμένει root.

Κανένα πρόβλημα.

τι ισχύει τελικά; γίνεται ρουτ ή οχι μετά την αναβάθμιση;

Μπορεί να μην υπήρξε μεγάλη αλλαγή στη νέα αναβάθμιση, πχ να αναβαθμίστηκε σε 5, αλλά κάθε φορά που αλλάζει η έκδοση (πχ v20a σε v20b) χαλάει το ρουτ.

Το ίδιο έγινε και στο optimus g όπου τα ελληνικά με την v20a ρουτάρονται κανονικά, ενώ άλλα που έχουν πάρει μέχρι v20c όχι.

Τελικά το αγόρασα χτες και εγώ δεν άντεξα :-) μπορώ να πω ότι η μπαταρία τ μου αρέσει ήδη :-) προερχόμενος από g2 (fhd) Και xperia sp(hd) Η οθόνη τ δεν μ φαίνεται κ τόσο άσχημη !!!

Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλους χρήστες του μοντέλου αλλά και γενικότερα σε άλλα μοντέλα αλλά μετά από την αποτυχημένη δοκιμή να ρουτάρω το LG σήμερα η καλή μαμά Γκούγκλα μου έστειλε(!) αυτό το μήνυμα "ντα κακό παιδί". Τι γίνεται τώρα, θα παρακολουθεί εξατομικευμένα κάθε συσκευή μας επειδή δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε;

Τελικά το αγόρασα χτες και εγώ δεν άντεξα :-) μπορώ να πω ότι η μπαταρία τ μου αρέσει ήδη :-) προερχόμενος από g2 (fhd) Και xperia sp(hd) Η οθόνη τ δεν μ φαίνεται κ τόσο άσχημη !!!

και μόλις στρωθεί η μπαταρία θα σ αρέσει ακόμα περισσότερο.. απλά respect για την αυτονομία του :bow:

16055210302_e96f6938fb.jpg

Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλους χρήστες του μοντέλου αλλά και γενικότερα σε άλλα μοντέλα αλλά μετά από την αποτυχημένη δοκιμή να ρουτάρω το LG σήμερα η καλή μαμά Γκούγκλα μου έστειλε(!) αυτό το μήνυμα "ντα κακό παιδί". Τι γίνεται τώρα, θα παρακολουθεί εξατομικευμένα κάθε συσκευή μας επειδή δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε;

Αυτό γίνεται γιατί κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής πάτησες και δέχτηκες να στέλνονται πληροφορίες της εφαρμογής στη google (ένα άσπρο κουτάκι ήταν) και αυτό στο εμφανίζει κάθε φορά που εγκαθιστάς εφαρμογές μέσω του installer.

Νομίζω πως έχω ένα πρόβλημα. Όταν η φωτεινότητα είναι στο 0 σε δωμάτιο χωρίς φως παρατήρησα ότι η οθόνη τρεμοπαιζει.Όταν ανεβάσω στο 10% Και επάνω Δεν φαίνεται καν.συμβαίνει κ σε εσάς αυτό;

Νομίζω πως έχω ένα πρόβλημα. Όταν η φωτεινότητα είναι στο 0 σε δωμάτιο χωρίς φως παρατήρησα ότι η οθόνη τρεμοπαιζει.Όταν ανεβάσω στο 10% Και επάνω Δεν φαίνεται καν.συμβαίνει κ σε εσάς αυτό;

όχι φίλε κι εγώ στο μηδέν το έχω τα βράδια μέσα στο σπίτι και δεν παρατήρησα κάποιο τρεμόπαιγμα..

Σύμφωνα με αυτό είναι νορμάλ αυτό που συμβαίνει αλλά έχοντας do a σκέφτομαι να το επιστρέψω

http://forum.xda-developers.com/lg-l90/help/screen-flickering-t2856182

Και βλέπετε με την οθόνη στο 0%; Εγώ μόνο σε απόλυτο σκοτάδι μπορώ, αλλιώς κουράζει τα μάτια.