marios_ch Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βάλτο όπως το έχει η εικόνα που έχω ανεβάσει και θα είσαι ok. Μόνο όταν δε θες να χρησιμοποιείς data βάλτο gsm Μπορεις και πιο απλά χωρίς να γεμίζουμε widgets, πατώντας παρατεταμένα το διακόπτη των data σε πάει κατευθείαν να το αλλάξεις όπου θες Παντως στην επιλογη mono gsm εχω πολυ καλυτερο σημα!! Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να μειωσω τα δεδομενα που τρωει το android os? Απο μια εφαρμογη που εχω βλεπω οτι τρωει αρκετα, περιοριζεται καπως? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να μειωσω τα δεδομενα που τρωει το android os? Απο μια εφαρμογη που εχω βλεπω οτι τρωει αρκετα, περιοριζεται καπως? Θενκς Στον Chrome έχει επιλογή για να κάνεις save μερικά ΜΒ. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιησεις αυτή την εφαρμογή μήπως σε βολέψει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παντως στην επιλογη mono gsm εχω πολυ καλυτερο σημα!! Θενκς Εννοείται ότι αν είσαι σε πολύ δύσκολη περιοχή τότε το gsm μόνο είναι το ενδεδειγμένο αν θες μόνο να μιλάς. Και εγώ στο νησί που είμαι όταν είμαι στο δωμάτιο εκεί το έχω καθώς υποφέρει από σήμα. Το πρόβλημα είναι ότι πάσχει στα data οπότε αν θες να έχεις Internet το αμέσως καλύτερο είναι αυτό που σου είπα πριν, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι υπάρχει έστω κάποιο σήμα 3g στη περιοχή. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εννοείται ότι αν είσαι σε πολύ δύσκολη περιοχή τότε το gsm μόνο είναι το ενδεδειγμένο αν θες μόνο να μιλάς. Και εγώ στο νησί που είμαι όταν είμαι στο δωμάτιο εκεί το έχω καθώς υποφέρει από σήμα. Το πρόβλημα είναι ότι πάσχει στα data οπότε αν θες να έχεις Internet το αμέσως καλύτερο είναι αυτό που σου είπα πριν, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι υπάρχει έστω κάποιο σήμα 3g στη περιοχή. αναγκαστικα θα το γυριζω φιλε γτ πχ στην δουλεια δεν εχω προβλημα! Θενκς! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον Chrome έχει επιλογή για να κάνεις save μερικά ΜΒ. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιησεις αυτή την εφαρμογή μήπως σε βολέψει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoics Ναι το ξερω αυτο!! Αλλο λεω, εκει που μου γραφει αναλυτικα τις καταναλωσεις πχ chrome τοσο, facebook τοσο, κτλπ λεει android os και υπαρχει μεγαλη καταναλωση μπορουμε να το μειωσουμε με καποιο τροπο? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδια εκει στις επιλογες προγραμματιστη τι διαφορα εχει το dalvik με το art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Ναι το ξερω αυτο!! Αλλο λεω, εκει που μου γραφει αναλυτικα τις καταναλωσεις πχ chrome τοσο, facebook τοσο, κτλπ λεει android os και υπαρχει μεγαλη καταναλωση μπορουμε να το μειωσουμε με καποιο τροπο? Θενκς Αυτό είχα φάει τον κόσμο να το βρω για το Νote, αλλά κανείς δεν ξέρει και απορώ τόσοι geeks πώς δεν το έχουν αναρωτηθεί.. Τέλος πάντων, ΔΕΝ είναι ουσιαστική ιντερνετική κατανάλωση... Απ'ότι είδα με τα δεδομένα μου(ενημέρωση υπολοίπου σε τακτά διαστήματα) δεν τρώει κάτι.. Έχει πάνω πάνω την συνολική κατανάλωση.. και αν προσέξεις του OS καμιά φορά είναι παραπάνω, που δε στέκει... Περίεργα πράγματα... Edited September 10, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Βγήκε νεο update για Vodafone GR πριν λίγο. Όσοι έχετε τέτοιο csc ελέγξτε για αναβάθμιση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Βγήκε νεο update για Vodafone GR πριν λίγο. Όσοι έχετε τέτοιο csc ελέγξτε για αναβάθμιση ;)ειδες καποια διαφορα απο πριν?να φανταστω πρεπει να πηρες την ang9 το τελευταιο update ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ειδες καποια διαφορα απο πριν?να φανταστω πρεπει να πηρες την ang9 το τελευταιο update ετσι? Δεν έχω Vodafone απλά ενημερωτικά το είπα ;) Η έκδοση είναι η G900FXXU1ANH4 με ημερομηνία 20/8/14 πιο καινούρια απο την ANG9 που είναι 3/7/14 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δεν έχω Vodafone απλά ενημερωτικά το είπα ;) Η έκδοση είναι η G900FXXU1ANH4 με ημερομηνία 20/8/14 πιο καινούρια απο την ANG9 που είναι 3/7/14 ιδιες ειναι αυτες οι δυο.κοιτα το changelist 2089850 εχουν και οι δυο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ιδιες ειναι αυτες οι δυο.κοιτα το changelist 2089850 εχουν και οι δυο. Δε βγάζεις άκρη με τη samsung :P Στο S3 rom με μικρότερο changelist είχε πιο νέο music player απο άλλη με μεγαλύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ιδιες ειναι αυτες οι δυο.κοιτα το changelist 2089850 εχουν και οι δυο.εγω εχω γαλλικo vgf και πριν κατι μερες εκανε ενα update σε g900fxxu1ang2...ειναι το update που σου μειωνει την ram...ολοι παιρνουν update και εγω μετα απο μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αυτό είχα φάει τον κόσμο να το βρω για το Νote, αλλά κανείς δεν ξέρει και απορώ τόσοι geeks πώς δεν το έχουν αναρωτηθεί.. Τέλος πάντων, ΔΕΝ είναι ουσιαστική ιντερνετική κατανάλωση... Απ'ότι είδα με τα δεδομένα μου(ενημέρωση υπολοίπου σε τακτά διαστήματα) δεν τρώει κάτι.. Έχει πάνω πάνω την συνολική κατανάλωση.. και αν προσέξεις του OS καμιά φορά είναι παραπάνω, που δε στέκει... Περίεργα πράγματα... Οκ θενκς παντως συνεχιζω να εχω μεγαλη καταναλωση πιο πολυ και απο chrome! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδια υπαρχει τροπος να φυγει απο κατω κατω στο home screen το εικονιδιο που δειχνει ποσες σελιδες εχουμε και το σπιτακι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια εκει στις επιλογες προγραμματιστη τι διαφορα εχει το dalvik με το art? Πλεον ολα θα ειναι σε art ειτε θες ειτε οχι.υποτιθεται πηγαινει καλυτερα το κινητο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος πως ενεργοποιω το μενου με τις επιλογες του προγραμματιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Πατας στο about 5 με 6 φορες ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατας στο πληροφοριες λογισμικου κ μετα στον αριθμο κατασκευης συνεχομενα 5 με 6 φορες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 την μετατροπη απο davlik σε art αξιζει τον κοπο?? είναι ανωδυνη? μπορω μετα να το επαναφερω σε davlik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ανώδυνη είναι σίγουρα και όπως αλλάζεις σε art αλλάζεις ξανά σε dalvik. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδια υπαρχει τροπος να φυγει απο κατω κατω στο home screen το εικονιδιο που δειχνει ποσες σελιδες εχουμε και το σπιτακι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλεον ολα θα ειναι σε art ειτε θες ειτε οχι.υποτιθεται πηγαινει καλυτερα το κινητο Ποια διαφορα ουσιαστικη υπαρχει?? εγω δεν βλεπω κατι εκτος του οτι μου φαινεται πιο αργο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 http://m.ebay.com/itm/321489044780?nav=SEARCH Samsung Galaxy S5 Prime SM-G906 lte-a απο την κορεα με αγαπη!!! φοβερο κινητο,μιλησα και με τον πωλητη αν υπαρχει ελληνικη γλωσσα... προς το παρον μονο english μεχρι να δωσει καποιο update η samsung με multi language!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 την μετατροπη απο davlik σε art αξιζει τον κοπο?? είναι ανωδυνη? μπορω μετα να το επαναφερω σε davlik? Λοιπόν έκανα και εγώ την μετατροπή.. αρτ... Την έκανα σε ένα ταμπλετ τις lenovo όπου περίεργος δεν καθυστέρηση πολύ, ούτε μετατρέψει εφαρμογές, αλλά η αλλαγή έγινε και το ταμπλετ είναι αισθητά πιο γρήγορο... Έτσι Πήγα και στο s5 όπου όντως εκανε περί τα 10 λεπτά να μπουταρει... Αναβάθμισε το σύνολο εφαρμογών που έχω στο Store...αλλα οταν τελικώς μπουταρε με έκπληξη διαπίστωσα υπερβολικά λαγκαρισματα... θυμήθηκα εποχές σ3....γι αυτό και επανήλθα στο devlik κατευθείαν αναβάθμιζοτας αυτή την φορά μόνο της εφαρμογές που είχα στο τηλέφωνο... Ξέχασα να πω ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας το τηλέφωνο ζεματαγε... Τώρα τι εφταιξε δεν ξέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Λοιπόν έκανα και εγώ την μετατροπή.. αρτ... Την έκανα σε ένα ταμπλετ τις lenovo όπου περίεργος δεν καθυστέρηση πολύ, ούτε μετατρέψει εφαρμογές, αλλά η αλλαγή έγινε και το ταμπλετ είναι αισθητά πιο γρήγορο... Έτσι Πήγα και στο s5 όπου όντως εκανε περί τα 10 λεπτά να μπουταρει... Αναβάθμισε το σύνολο εφαρμογών που έχω στο Store...αλλα οταν τελικώς μπουταρε με έκπληξη διαπίστωσα υπερβολικά λαγκαρισματα... θυμήθηκα εποχές σ3....γι αυτό και επανήλθα στο devlik κατευθείαν αναβάθμιζοτας αυτή την φορά μόνο της εφαρμογές που είχα στο τηλέφωνο... Ξέχασα να πω ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας το τηλέφωνο ζεματαγε... Τώρα τι εφταιξε δεν ξέρω.... Δεν είναι οι stock εφαρμογές και αρκετές άλλες optimized για art. Άργησε και ζεστάθηκε γιατί ήταν "βαριά" η διαδικασία. Όταν με το καλό πάρουμε android L θα είναι ενεργοποιημένο by default το art οπότε καλύτερα περιμένετε για να μην έχετε ούτε προβλήματα ταχύτητας αλλά ούτε και συμβατότητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δεν είναι οι stock εφαρμογές και αρκετές άλλες optimized για art. Άργησε και ζεστάθηκε γιατί ήταν "βαριά" η διαδικασία. Όταν με το καλό πάρουμε android L θα είναι ενεργοποιημένο by default το art οπότε καλύτερα περιμένετε για να μην έχετε ούτε προβλήματα ταχύτητας αλλά ούτε και συμβατότητας. Έτσι ακριβώς! Την έχω κάνει 3 φορές τη διαδικασία αλλαγής και τις 3 τα ίδια. Απλά δεν είναι ακόμα optimazed όπως είπε και ο φίλος παραπάνω Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 http://m.ebay.com/itm/321489044780?nav=SEARCH Samsung Galaxy S5 Prime SM-G906 lte-a απο την κορεα με αγαπη!!! φοβερο κινητο,μιλησα και με τον πωλητη αν υπαρχει ελληνικη γλωσσα... προς το παρον μονο english μεχρι να δωσει καποιο update η samsung με multi language!!κινηταρα φιλε μου τωρα κατα ποσο μια τετοια οθονη ειναι καλη οπως και το g3 δεν ξερω...4k δηλαδη και 3gb ram...τερας φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts