Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό δεν είναι σωστό που λες.

Μόνο αν είσαι απαιτητικός πολύ και όλη την ώρα ανοίγεις προγράμματα και κάνεις multitasking θα νιώσεις ότι δεν έχει το smooth του nexus 5 αλλά μέχρι εκεί. Όταν θες να ανοίξεις 1 εφαρμογή θα στην ανοίξει το ίδιο κ πιο γρήγορα ενώ σκαλωματάκια στη περιήγηση θα δεις στο στοκ launcher (που είναι πιο ελαφρύς και smooth απ το παρελθόν) και κυρίως στο ελαφρύ αραιό κ που redraw του widget του καιρού.

Κατά τα άλλα να πω κ λίγες εντυπώσεις, είναι απολύτως άψογη υλοποίηση σε θέμα αξιοπιστίας, το έχω 2 μήνες, δεν έχει κάνει κιχ, το αδιάβροχο της υπόθεσης με έχει κάνει και έχω ξενοιασιά μη πέσει πάνω κάνα ποτήρι νερό ή ακόμα και για πιο Hard καταστάσεις, με την original θήκη σιλικόνης της Samsung είμαι super τώρα το καλοκαίρι ενώ και τα κουμπιά πατιούνται άψογα, και το ηχείο ακούγεται πιο καλά σε τραπέζια), με το Hard Button που πολλοί το κατηγορούν έχω εύκολο ξύπνημα ανά πάσα στιγμή όταν το έχω στο γραφείο ή σε τραπέζικαι κυρίως αξιόπιστα χωρίς να βαράω την οθόνη όπως στο lumia 1020 μου ή να ανοίγει με το παραμικρό όπως το Μ8 και γενικά είναι 1 τελείως αγχολυτική συσκευή ειδικά για καλοκαίρι, και με καθαρή οθόνη 5.1 ιντσών χωρίς on screen buttons.

Και απο κάμερα πάλι κορυφή είναι στα Android εύκολα, ενώ και σε άμεση σύγκριση με το καλύτερο φώτο κινητό αυτή τη στιγμή, το lumia 1020 δεν έχει τη χαώδη διαφορά που νομίζουν μερικοί, ίσα ίσα είναι πολύ κοντά και εγώ απλά να πω ότι προτιμώ να βγάζω φωτογραφίες με το S5 γιατί όλα γίνονται αστραπιαία και με σχεδόν άψογο αποτέλεσμα,όσοι έχουν 1020 θα με καταλάβουν τι εννοώ.

Όσο για την εμφάνιση, ούτε κρύο ούτε ζέστη, έτσι κ αλλιώς ειδικά το καλοκαίρι πάντα σε θήκη τα έχω τα τηλέφωνα.

Και στο τέλος σε αποζημιώνει η φοβερή οθόνη του που φαίνεται άνετα και στον ήλιο (καμιά σχέση με το αρχαίο S3,καλύτερο σαφώς απ το S4,και το note 3)η άψογη συμπεριφορά του σε θέματα ακουστικό μικρόφωνο δηλαδή στις κλήσεις και γενικά η έως τώρα απροβλημάτιστη συμπεριφορά του.

Εγώ το πήρα δίνοντας το note 3 και έλεγα πως θα το κρατήσω 1 βδομάδα ίσως λίγο παραπάνω όπως κάνω σχεδόν με όλα εκτός των note έτσι για δοκιμή αλλά μου άρεσε όπως είπα η πληρότητα σχεδόν σε όλα και το αγχολυτικό της κατάστασης οπότε έδεσε το γλυκό με στο να έρθει το note 4! :)

Το τηλεφωνο το εχω. Τα βλεπω ολα αυτα που λες. Βλεπω ομως και τα χαζολαγκαρισματα εδω κι εκει οπως ειπα.

Τα βλεπω, δεν εχω παραισθήσεις.... Και η συσκευη μου δεν ειναι προβληματικη.

Επετρεψε μου ομως να μην μπω σε εναν ακομη άσκοπο κύκλο αντιπαραθέσεων για το αν λαγκαρουν ή οχι τα SGSx. Δεν εχει έννοια και εχω βαρεθεί.

Υπ' οψιν οτι έρχομαι απο το s4 και πριν το παρω, ειχα διπλα διπλα ενα Ζ2, ενα Μ8 και το S5 και τα δουλευα......

Και πηρα το s5.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το τηλεφωνο το εχω. Τα βλεπω ολα αυτα που λες. Βλεπω ομως και τα χαζολαγκαρισματα εδω κι εκει οπως ειπα.

Επετρεψε μου ομως να μην μπω σε εναν ακομη άσκοπο κύκλο αντιπαραθέσεων για το αν λαγκαρουν ή οχι τα SGSx. Δεν εχει έννοια και εχω βαρεθεί.

Υπ' οψιν οτι έρχομαι απο το s4 και πριν το παρω, ειχα διπλα διπλα ενα Ζ2, ενα Μ8 και το S5 και τα δουλευα......

Και πηρα το s5.

Αυτό δεν είναι σωστό που λες.

Μόνο αν είσαι απαιτητικός πολύ και όλη την ώρα ανοίγεις προγράμματα και κάνεις multitasking θα νιώσεις ότι δεν έχει το smooth του nexus 5 αλλά μέχρι εκεί. Όταν θες να ανοίξεις 1 εφαρμογή θα στην ανοίξει το ίδιο κ πιο γρήγορα ενώ σκαλωματάκια στη περιήγηση θα δεις στο στοκ launcher (που είναι πιο ελαφρύς και smooth απ το παρελθόν) και κυρίως στο ελαφρύ αραιό κ που redraw του widget του καιρού.

Πιστευω αου απαντησα πριν αλλα ας πω 2 λογια ακομη.

Αν είσαι αυτό που λέμε power user στη χρήση δεν υπάρχει Android χωρίς να Χαζολαγκαρει όπως λες.

Εκτός των nexus και Μ8.

Βέβαια στη καθημερινή χρήση και ειδικά αν δεν είσαι φοβερά απαιτητικός ή πόσο μάλλον γνώστης, είναι μικρή η πιθανότητα να πάρεις χαμπάρι αυτά που λες, πόσο μάλλον να σε ενοχλήσουν ειδικά στο S5.

Επίσης σε όλα τα λειτουργικά θα δεις μικρά ανόητα σκαλωματάκια από καιρού εις καιρόν ειδικά με πιο heavy χρήση.

Εδώ εγώ έχω κάνει το lumia1020 μου και κοντανασαινε 1 φορά στα κατά τα άλλα smooth (και είναι)Windows Phone 8.

Αν λοιπόν λέμε ότι Χαζολαγκαρει το S5 τότε τι να πουν και κάτι απλά Android των 100-200€.

Αυτά τελείως φιλικά!

@lazman και τα αλλα παιδια παραπανω...χαιρομαι που συμφωνούμε!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημερα,εχω παραγγειλει τις ζελατινες spigen ultra crystal,θα εχω θεμα οταν θα θελω να βαλω μια θηκουλα Tpu να κανει φουσκαλες στις ακρες,δλδ να σηκωνει την μεβρανη;

Και πηρα το s5.

αν ξερεις να το σενιαρεις το κινητο δεν λαγκαρει ουτε στο ελαχιστο ;)

δυστυχως η ευτυχως για να χαρεις το κινητο πρεπει λιγο να το ψαξεις και να δεις..ευτυχως ομως ειναι η ιδια διαδικασια για ολα τα samsung ;)

απλα το κινητο πετα και ειναι απολυτα αλαγκαριστο

δυστυχως η ευτυχως για να χαρεις το κινητο πρεπει λιγο να το ψαξεις και να δεις..ευτυχως ομως ειναι η ιδια διαδικασια για ολα τα samsung ;)

Χμμμμ, ναι! Και το πρωτο βημα ειναι ν' αλλαξω launcher. Ασε τα ξερω. Ειμαι χρονια στο κουρμπετι.

Αστο ομως γιατι θα κατηγορηθώ για τρολαρισμα. I rest my case!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γεια σας παιδιά!

Απο βδομάδα θα πάρω το S5 απο κάποιο σκρουτζομάγαζο και εχω μια απορία...

Εκτος απο το birdphone τα άλλα μαγαζιά εχουν το μοντέλο G900 oxi G900F ποια η διαφορα?

Α! και να αγοράσω απο τώρα usb3 καλώδιο ή να περιμένω μπας και εχει μεσα η συσκευασία usb3...αλλά απο οτι ειδα απο τα σχόλια εδω μέσα, χλωμό.

Ευχαριστώωω :)

αννα εδω στην ελλαδα μονο ενα εχουν..samsung galaxy s5 g900f η s5 g900 ειναι το ιδιο πραγμα..ενα ειναι...

samsung galaxy s5 G900H αυτο ειναι το octacore που το καταφεραν και δουλευουν και οι οχτω πυρηνες.αγορα ebay,amazon!! κυκλοφορει σε ασιατικες χωρες οπως και με το s4 i9500..αλλα χωρις το LTE..μονο Η+,3G!!!>

I Want To Believe

Χμμμμ, ναι! Και το πρωτο βημα ειναι ν' αλλαξω launcher. Ασε τα ξερω. Ειμαι χρονια στο κουρμπετι.

Αστο ομως γιατι θα κατηγορηθώ για τρολαρισμα. I rest my case!

ποιος σου ειπε να αλλαξεις launcher? :/ το να εισαι χρονια στο κουρμπετι δεν εχει να λεει ;)

πληροφοριακα οτι παραπανω βαζεις ''βαραινει'' το κινητο,αρα και με launcher θα το κανεις χειροτερα..

συμβουλη;καθε φορα που βγαινεις απο ιντερνετ πατα επιβολη διακοπης τα fb,viber,twitter και οτι αλλο εχει να κανει..

αφου τα κλεισεις ολα μην κλησεις τις εφαρμογες των : μυνηματα,επαφες,κλησεις..

θα δεις μεγαλη διαφορα ;) εχει τρελες ανταποκρισεις

Βλεπεις;ειναι απο τα πιο απλα πραγματακια εισαι δεν εισαι στο...κουρμπετι :)

Πάντα και ειδικά στις Samsung αλλάζουμε τον TouchWiz και βάζουμε Nova Prime launcher και .... πετάει η συσκευή!!! Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

ποιος σου ειπε να αλλαξεις launcher? :/ το να εισαι χρονια στο κουρμπετι δεν εχει να λεει ;)

πληροφοριακα οτι παραπανω βαζεις ''βαραινει'' το κινητο,αρα και με launcher θα το κανεις χειροτερα..

συμβουλη;καθε φορα που βγαινεις απο ιντερνετ πατα επιβολη διακοπης τα fb,viber,twitter και οτι αλλο εχει να κανει..

Έλα τώρα τα παραλές λιγάκι ;)

Έστω έχω ένα πρόγραμμα αργοστροφο, αν βάλω ένα άλλο πολύ πιο γρήγορο default τότε το αργό δεν θα εκτελείται οπότε έχουμε κέρδος ταχύτητας.

Πάντως έχει βελτιωθεί αισθητά ο touchwiz σε σχέση με πριν όμως πάλι είναι πιο αργός από nova.

Και για την επιβολή διακοπής που λες τα προγράμματα αυτά που γράφεις έχουν την τάση να ξαναανοιγουν οπότε περισσότερο κακό παρά καλό κάνεις αφού θα χρησιμοποιησουν ξανά πόρους για να ξαναανοιξουν

Καταλαβαινεις τι γραφεις τωρα; "Οδηγίες προς ναυτιλομενους και χρηστες κινητων samsung! "

Θα σταματησεις εκεινη και εκεινη την εφαρμογη αλλα οχι εκεινη και αυτη!

Και αν την τριτη την φορτωσεις πριν την δευτερη θα σταματας την πρωτη!

Επετρεψε μου φιλε μου να τα χαρακτηρίσω μη σοβαρα αυτα. ;)

(Χωρις παρεξήγηση, κουβεντα κανουμε).

Πάντα και ειδικά στις Samsung αλλάζουμε τον TouchWiz και βάζουμε Nova Prime launcher και .... πετάει η συσκευή!!!

nova η apex?

Nova:cool:;)

E, βουαλά!!! Να οι λυσεις! Τελικα, κρατάει χρονια αυτη η κολωνια!

Edited by fanatikos

@jimdem582 δεν τα παραλεω,καντο και θα δεις διαφορα ;) τωρα αν εσυ μου ανοιγεις 3-4 εφαρμογες μαζι ταυτοχρονα και θες να μην κολλα ε τοτε χαιρετα μας τον πλατανο,

κινητο ειναι όχι πολυμηχανημα!

@fanatikos γραφω συμβουλες προς χρηστες samsung οπως ειμαι και εγω..

κακα τα ψεμματα δυστηχως η ευτυχως το εχει κανει θαλασσα λιγο η samsung με ολα default αλλα λιγο να βαλεις το χερακι σου (ακομα και χωρις root)

το συγκεκριμενο κινητο (galaxy s5) πετα πραγματικα και μην το πιστευεις :)

τουλαχιστον το sm-g900H που εχω πετα..

@jimdem582 δεν τα παραλεω,καντο και θα δεις διαφορα ;) τωρα αν εσυ μου ανοιγεις 3-4 εφαρμογες μαζι ταυτοχρονα και θες να μην κολλα ε τοτε χαιρετα μας τον πλατανο,

Εδώ θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι κάνεις λάθος. Πολυμηχάνημα είναι και όχι κινητό ;) Απλά παίρνει και τηλέφωνο. Αλλιώς αν δεν είχα τέτοιες απαιτήσεις θα έπαιρνα ένα dumbphone και θα ήμουν ήσυχος.

Με την χρήση που κάνω και πίστεψέ με είναι απαιτητική και "βαριά" δεν έχω δει κανένα σκάλωμα ή κόλλημα ακόμα. Και δεν χρησιμοποιώ nova ή άλλον launcher, φαντάζεσαι αν αλλάξει και ο launcher πως θα πάει.

Για τις εφαρμογές δεν το κάνω γιατί εδώ και χρόνια που ασχολούμαι όχι μόνο με χρήση αλλά και προγραμματισμό εφαρμογών και λειτουργικού android, δεν εμπιστεύομαι task killers κλπ. Στην ουσία κάνεις χειροκίνητα την δουλειά του task killer, κλείνεις το πρόγραμμα όμως θα ξαναανοίξει μετά. Αυτό τρώει και μπαταρία και επεξεργαστική ισχύ. Εδώ και χρόνια είναι κατακριτέα η χρήση task killer σε όλες τις κοινότητες.

Παντως και το s5 smooth δεν το λες. Χαζολαγκαρει παντου σχεδον. Αλλα κατι χτυπητά προβληματικό δεν εχει.

Ειναι ενα τυπικο Samsung.

Βασικα μεχρι τωρα το προβλημα σου ειναι οτι λαγκαρει ή εχεις παρατηρησει και κατι αλλο?

παιδιά έχω ένα θέμα με το s5 του θείου μου. Δεν έχει πολλές εφαρμογές έχει viber Skype shazam και εφαρμογή για λεωφορεία οασθ. Λοιπόν το πρόβλημα τυχαίνει καμιά φορά όταν μιλάει Skype η viber συσκευή ζεσταίνεται πολύ και καμιά φορά εφαρμογές αυτές κλείνουν μόνες τους, όταν πάω στην διαχείριση λέει ότι έχω ελεύθερη ram όλο και όλο 180 - 200 mb. δοκίμασα hard reset δεν άλλαξε και κάτι ιδιαίτερα.

Παίζει να γίνει τπτ? γιατί θέλει από τσαντιλα να γυρίσει σε παλιό xperia s το οποίο εγώ έβαλα στο μάτι για κάτι πειράματα χάχα

α ναι έχει και ένα περίεργο lag κάτι σαν σπασίματα κύριος στα transitions και εφαρμογή dialer και καμία φορά στο gallery (όταν το κάνει στο gallery κρεμάει όλη η συσκευή)

To S5 είναι στις καλύτερες τρεις συσκευές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή!!!

Όχι απλά δεν κολλάει πουθενά αλλά είναι σ φ α ί ρ α

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σαν νεος στο android (Συσκευη S5 ) μια ερωτηση...τις εφαρμογες που βαζουμε δεν εχει επιλογη που να εγκατασταθουν μνημη τηλ. η micro sd..ετσι ? νομιζω ομως οτι αν αντιγραψω το .apk αρχειο στην sd και με τον file manager την ανοιξω=εγκατασταση τοτε τη εγκαθιστα στην sd (απ οπου τη διαβαζει) ετσι ειναι η κανω λαθος? ευχαριστω και γενικα υπαρχει τροπος επιλογης αποθηκευσης?
Jason the Greek

Smartphone = Smart + Phone οπότε είναι έξυπνο πολυμηχάνημα που απλά παίρνει και τηλέφωνο!

Δεν παραπονιέμαι απλά είμαι εντελώς κάθετος στο να χρησιμοποιούμε task killers ή να κλείνουμε τις εφαρμογές. Την καλύτερη δουλειά την κάνει το greenify.

Τώρα για διαγραφή εφαρμογών απλά χρησιμοποιείς titanium backup που κάνει τα πάντα χωρίς να μπλέκεις με 100 εφαρμογίδια. Κάνεις freeze τα apps που θες και αν κάτι πάει στραβά και τα χρειαστείς τα κάνεις unfreeze και είσαι έτοιμος.

Περιμένουμε το art τι θα κάνει μιας που θα είναι on by default στο android L. Στην KK έχει θέματα στην samsung και γενικά είναι πιο αργό προτείνω dalvik για σταθερότητα και ταχύτητα.

μα το smartphone ξαναλεω δεν σημαινει πολυμηχανημα :/ γιατι δεν θες να το καταλαβεις? :P ειναι απλα μονο εξυπνο κινητο nothing more nothing less :ninja:

απο την μια δεν θες να χρησιμοποιεις καποιου ειδους task killer αλλα προτεινεις το greenify :P ενα ειδος task killer ειναι στην ουσια

και ας το βαζει σε αδρανοποιηση..

τωρα για τις διαγραφες εφαρμογων δεν μπορω να σχολιασω γιατι δεν αναφερθηκα στην διαγραφη :)

ΤΩΡΑ θελω προτασεις..βλεπω οτι δεν προκειται να γινει καποια μοντα γιαναχουμε offline radio στα κινητα μας..

εχει καποιος να προτεινει κανενα radio transmitter αλλα να δεχεται και ακουστικα; διοτι αυτα στο ebay βλεπω ειναι για τα αυτοκινητα και ο ηχος βγαινει απο το ηχειο του κινητου και δεν εχει εισοδο για ακουστικα..:blink:

Στο S4 είχα εγκαταστήσει το app, watch styler, αυτό με το οποίο μπορώ να βάζω εγώ το δικό μου ρολόι στο Galaxy Gear, τώρα που πήρα το S5 το app αυτό δεν το βρίσκω στο μαγαζί της Samsung !!!!!!

Στο S4 είχα εγκαταστήσει το app, watch styler, αυτό με το οποίο μπορώ να βάζω εγώ το δικό μου ρολόι στο Galaxy Gear, τώρα που πήρα το S5 το app αυτό δεν το βρίσκω στο μαγαζί της Samsung !!!!!!

Παρ το απο εδω https://www.dropbox.com/s/vy4mcrcwafcu394/watch%20styler.apk

Αν και εχω την εντύπωση οτι υπάρχει στο samsung apps .

:!::!::!:

Ενημερώνω οτι τα off topic μηνύματα θα αφαιρεθούν ,η συγκεκριμένη συζήτηση δεν οδηγεί ούτε βοηθάει σε κάτι και θα παρακαλέσω να σταματήσει .

Samsung galaxy s21+

@fanatikos γραφω συμβουλες προς χρηστες samsung οπως ειμαι και εγω..

κακα τα ψεμματα δυστηχως η ευτυχως το εχει κανει θαλασσα λιγο η samsung με ολα default αλλα λιγο να βαλεις το χερακι σου (ακομα και χωρις root)

το συγκεκριμενο κινητο (galaxy s5) πετα πραγματικα και μην το πιστευεις :)

τουλαχιστον το sm-g900H που εχω πετα..

Δηλαδή neokosmitis όταν λες ότι το κινητό πετάει εννοείς ότι πετάει αν ανοίγεις μία μία κάθε εφαρμογή που θες; Δηλαδή με τέτοια χρήση ποιο κινητό δεν πετάει; Έδωσες 500+ ευρώ για το sgs5 για να ανοίγεις μία μία τις εφαρμογές και μετά από κάθε browsing να κλείνεις και χειροκίνητα άλλες 5-6 εφαρμογές γιατί αλλιώς το κινητό τα φτύνει; Και τι εννοείς ότι το κινητό δεν είναι πολυμηχάνημα; Ακόμα και ένα κινητό των 100 ευρώ θα μπορούσε να κάνει επαρκώς αυτά που ζητάς. Εγώ προσωπικά ήδη πέντε χρόνια πριν χρησιμοποιούσα το sgs1 για πλοήγηση ενώ παράλληλα μιλούσα στο τηλέφωνο ή έμπαινα στο facebook ή σέρφαρα στο internet. Αν αυτό εσύ το λες πολυμηχάνημα ή smartphone κανένα πρόβλημα αλλά ένα στοιχειώδες multitasking πλέον είναι απαραίτητο για κάθε smartphone ακόμα και για τα φθηνότερα. Τώρα ειδικά για το sgs5 που όπως λες πετάει (και πράγματι πετάει) αυτά τα πράγματα τα κάνει πολύ εύκολα και όπως είπαν παραπάνω τα παιδιά, τόσο σ' αυτό όσο και στα λοιπά android Κινητά, καλό είναι να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς task killer ή να σκοτώνεις εφαρμογές για να αδειάζεις μνήμη, γιατί τελικά έχεις τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση αν πράγματι εσένα το sgs5 σου για να τρέξει χωρίς lag μία εφαρμογή θα πρέπει να σκοτώσεις όλες τις άλλες που τρέχουν στο παρασκήνιο, ίσως το κινητό σου να έχει κάποιο θέμα και να δοκίμαζες να το λύσεις με κανά factory reset και αν το θέμα επιμένει να το πήγαινες ίσως και για service.

ΤΩΡΑ θελω προτασεις..βλεπω οτι δεν προκειται να γινει καποια μοντα γιαναχουμε offline radio στα κινητα μας..

εχει καποιος να προτεινει κανενα radio transmitter αλλα να δεχεται και ακουστικα; διοτι αυτα στο ebay βλεπω ειναι για τα αυτοκινητα και ο ηχος βγαινει απο το ηχειο του κινητου και δεν εχει εισοδο για ακουστικα..:blink:

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις για το ραδιόφωνο, πάντως εγώ για να ακούω ραδιόφωνο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα bluetooth της sony που έχουν και ραδιόφωνο και τα οποία δουλεύουν τέλεια, ειδικά το sbh50 είναι εξαιρετικό και πλέον παύεις να εξαρτάσαι από το ραδιόφωνο του κινητού. Δες μήπως σε βολέψει κάποια τέτοια λύση.

Αντώνης.

Να ετοιμάζεστε για update σύντομα.

Ήδη ξεκίνησε το rollout των εκδόσεων NG (N=2014, G=7) με την NG2 να είναι η πιο πρόσφατη. Την έλαβαν στην Αγγλία και σιγά σιγά θα την έχουν όλοι. Θα απογοητευτείτε λίγο γιατί είναι 4.4.2 αλλά αφού είναι νέα έκδοση με bugfixes μόνο καλό είναι :)

Για να μην βγήκε η 4.4.4 ακόμα πρέπει η Samsung να ενσωμάτωσε τις αλλαγές των 4.4.3 και 4.4.4 ήδη που στην ουσία δεν ήταν κάτι τρομερό παρά μόνο επιδιορθώσεις για τα κενά ασφάλειας των ssl. Έτσι έκανε και η HTC. Οπότε πάμε για Android L ;)

Να ετοιμάζεστε για update σύντομα.

Ήδη ξεκίνησε το rollout των εκδόσεων NG (N=2014, G=7) με την NG2 να είναι η πιο πρόσφατη. Την έλαβαν στην Αγγλία και σιγά σιγά θα την έχουν όλοι. Θα απογοητευτείτε λίγο γιατί είναι 4.4.2 αλλά αφού είναι νέα έκδοση με bugfixes μόνο καλό είναι :)

Για να μην βγήκε η 4.4.4 ακόμα πρέπει η Samsung να ενσωμάτωσε τις αλλαγές των 4.4.3 και 4.4.4 ήδη που στην ουσία δεν ήταν κάτι τρομερό παρά μόνο επιδιορθώσεις για τα κενά ασφάλειας των ssl. Έτσι έκανε και η HTC. Οπότε πάμε για Android L ;)

εχεις κανενα changelog?

εχεις κανενα changelog?

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχει βελτιωθεί δραματικά ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, έχουμε νέο εφέ ξεκλειδώματος και προεπισκόπηση των εφέ ξεκλειδώματος χωρίς να χρειάζεται να επιλέξουμε, να κλειδώσουμε και να ξεκλειδώσουμε για να δούμε πως φαίνεται.

Γενικά οι εντυπώσεις είναι άριστες και λένε οτι βελτιώνεται γενικά η εμπειρία χρήσης. Οπότε περιμένουμε να βγει :) Επαναλαμβάνω δεν πειράζει που είναι 4.4.2 γιατί τις αλλαγές της 4.4.3 και 4.4.4 τις έχει ενσωματώσει ήδη οπότε η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα είναι η Android L ;)

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχει βελτιωθεί δραματικά ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, έχουμε νέο εφέ ξεκλειδώματος και προεπισκόπηση των εφέ ξεκλειδώματος χωρίς να χρειάζεται να επιλέξουμε, να κλειδώσουμε και να ξεκλειδώσουμε για να δούμε πως φαίνεται.

Γενικά οι εντυπώσεις είναι άριστες και λένε οτι βελτιώνεται γενικά η εμπειρία χρήσης. Οπότε περιμένουμε να βγει :) Επαναλαμβάνω δεν πειράζει που είναι 4.4.2 γιατί τις αλλαγές της 4.4.3 και 4.4.4 τις έχει ενσωματώσει ήδη οπότε η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα είναι η Android L ;)

Ψαρωνω πολυ με το εφε "δροσοσταλιδα" που εχει η LG. Μακάρι να βαλει κατι αντιστοιχο η Σαμμυ!

Αντε να δουμε και αυτη την εμπειρία χρήσης που θα μας προσφέρει! Αυτά τα κομπιασματα εδω και εκει που κάνει, να σταματησουν και αλλο τιποτα. Αλλιως δεν βλεπω κατι σοβαρο για διόρθωση! Αποτύπωμα ουτως ή αλλως δεν χρησιμοποιώ. Πιστευω οτι ειναι εντελως (μα εντελως δηλαδη) άχρηστο. Για μενα τουλάχιστον!

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)