panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 είχα κατεβάσει αυτό το αρχείο που μου έστειλες CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar.md5 και το φλάσαρα μέσω odin όπου πάγωσε η οθόνη με το παραπάνω μήνυμα. τώρα θα ξανακάνω την διαδικασία όπως μου γράφεις , δε ξέρω βέβαια αν θ μπορέσει να γίνει μια και όταν δοκιμάζω να το σβήσω ξανανοίγει άμεσα με τα ίδια μηνύματα Τι να σβησεις δεν κατάλαβα; όταν φλασαρεις το cfautoroot, περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει η οθόνη και μετά ξανά ανοίγει επιτόπου μόνο του. Μια διευκρίνηση. Πιστεύω να έχεις το g900f και όχι άλλη εκδοση, γιατί αυτή η διαδικασία είναι γι αυτό το μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι να σβησεις δεν κατάλαβα; όταν φλασαρεις το cfautoroot, περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει η οθόνη και μετά ξανά ανοίγει επιτόπου μόνο του. Μια διευκρίνηση. Πιστεύω να έχεις το g900f και όχι άλλη εκδοση, γιατί αυτή η διαδικασία είναι γι αυτό το μοντέλο ναι αυτήν την έκδοση έχω, εννοούσα ότι κόλλησε η οθόνη με τα μηνύματα που είχα περιγράψει παραπάνω και δεν έσβηνε με τίποτα αλλά ούτε πήγαινε recovery mode αν το λέω σωστά, τώρα βέβαια έσβησε η οθόνη και δεν αντιδράει καθόλου το κινητό, τι να πω μπορεί να τέλειωσε η μπαταρία του αν και το χω συνδεδεμένο στο λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 panos_27 να σε ευχαριστήσω για τις οδηγίες σου, μετά από πολύ ώρα μπόρεσα να φλασάρω την ρομ που μου έστειλες και επαναλειτούργησε το κινητό μου, βέβαια όταν πήγα να το ξανακάνω root πάλι ξανακόλλησε , οπότε έβαλα πάλι την ρομ για να ξεμπλοκάρει και δεν το δοκιμάζω πάλι, απ ότι φαίνεται δε θέλει να ρουταριστεί πεισμάτωσε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 panos_27 να σε ευχαριστήσω για τις οδηγίες σου, μετά από πολύ ώρα μπόρεσα να φλασάρω την ρομ που μου έστειλες και επαναλειτούργησε το κινητό μου, βέβαια όταν πήγα να το ξανακάνω root πάλι ξανακόλλησε , οπότε έβαλα πάλι την ρομ για να ξεμπλοκάρει και δεν το δοκιμάζω πάλι, απ ότι φαίνεται δε θέλει να ρουταριστεί πεισμάτωσε !!! Επιλέγεις το ΑΡ οταν μπαινεις στο οντιν; επισης ποια εκδοση οντιν εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 panos_27 να σε ευχαριστήσω για τις οδηγίες σου, μετά από πολύ ώρα μπόρεσα να φλασάρω την ρομ που μου έστειλες και επαναλειτούργησε το κινητό μου, βέβαια όταν πήγα να το ξανακάνω root πάλι ξανακόλλησε , οπότε έβαλα πάλι την ρομ για να ξεμπλοκάρει και δεν το δοκιμάζω πάλι, απ ότι φαίνεται δε θέλει να ρουταριστεί πεισμάτωσε !!! Μη ρουταρεις με odin..πανευκολος τροπος περνας μια custom recovery (TWRP Recovery) και φλασαρεις μονο το UPDATE-SuperSU και εισαι ετοιμος. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μη ρουταρεις με odin..πανευκολος τροπος περνας μια custom recovery (TWRP Recovery) και φλασαρεις μονο το UPDATE-SuperSU και εισαι ετοιμος. Τι πειραζει με οντιν; εγω τοσο καιρο ετσι το κανω. δεν το λεω ειρωνικα, εχει καποιο θεμα μεσω οντιν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι πειραζει με οντιν; εγω τοσο καιρο ετσι το κανω. δεν το λεω ειρωνικα, εχει καποιο θεμα μεσω οντιν;;; Μα αν εχεις custom recovery ποιος ο λογος..ειχα και εχω το SU στην SD και απο κει το φλασαρα στην TWRP. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μα αν εχεις custom recovery ποιος ο λογος..ειχα και εχω το SU στην SD και απο κει το φλασαρα στην TWRP. Ναι ισχυει απλα οταν περνάω μαμα ρομ δεν εχει ουτε ρουτ ουτε recovery, οποτε τα κανω και τα δυο με οντιν. Υπαρχει καποιο αλλο θεμα που γινεται μεσω οντιν; ας πουμε να εχει τυχον λαγκ ή κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχω την τελευταία έκδοση Odin, θα το δοκιμάσω τότε και με τον άλλο τρόπο μπας και βγει άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχω την τελευταία έκδοση Odin, θα το δοκιμάσω τότε και με τον άλλο τρόπο μπας και βγει άκρη περιεργο παντως, εγω ετσι το κανω παντα, με τα ιδια αρχεια κιολας....:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ναι ισχυει απλα οταν περνάω μαμα ρομ δεν εχει ουτε ρουτ ουτε recovery, οποτε τα κανω και τα δυο με οντιν. Υπαρχει καποιο αλλο θεμα που γινεται μεσω οντιν; ας πουμε να εχει τυχον λαγκ ή κατι τετοιο; Οχι, απλα παλιοτερα δεν πετυχενε παντα οπως του φιλου παραπανω (ισως φταιγαν και τα αρχεια) ενω με TWRP πετυχαινε παντα. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Οχι, απλα παλιοτερα δεν πετυχενε παντα οπως του φιλου παραπανω (ισως φταιγαν και τα αρχεια) ενω με TWRP πετυχαινε παντα. Καταλαβα ναι, μαλλον ειμαι τυχερος τοτε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con71 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 παιδια ποια ειναι η διαφορά rom united kingdom BTU με VIR και ποια προτεινετε ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 παιδια ποια ειναι η διαφορά rom united kingdom BTU με VIR και ποια προτεινετε ? Ευχαριστω Καλημερα,σαν μαμισια βαλε την Αγγλικη BTU επαιρνε πιο γρηγορα update. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μη ρουταρεις με odin..πανευκολος τροπος περνας μια custom recovery (TWRP Recovery) και φλασαρεις μονο το UPDATE-SuperSU και εισαι ετοιμος. επειδή δεν γνωρίζω τόσο πολλά, θα μπορούσες μήπως να μου εξηγήσεις με βήματα πως γίνεται η παραπάνω διαδικασία ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν αντεξα σημερα ροοταρα το κινητο περασα cystom recovery PhilZ Touch με ρομ *The galaxy project* και κερνελ KT-SGS5 πραγματικα το κινητο πεταει οχι οτι ειχε προβλημα με τα stock αλλα ειναι ακομα καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν αντεξα σημερα ροοταρα το κινητο περασα cystom recovery PhilZ Touch με ρομ *The galaxy project* και κερνελ KT-SGS5 πραγματικα το κινητο πεταει οχι οτι ειχε προβλημα με τα stock αλλα ειναι ακομα καλυτερο Τι έκδοση είναι αυτή η ρομ; 5.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τι έκδοση είναι αυτή η ρομ; 5.1.1? 5.0 είναι αλλά βλέπω προς το παρόν πολύ καλύτερη διαχείριση ram και μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 5.0 είναι αλλά βλέπω προς το παρόν πολύ καλύτερη διαχείριση ram και μπαταρίας Βάλε revolution v5.3 εκεί να δεις άλλο κινητό ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Βάλε revolution v5.3 εκεί να δεις άλλο κινητό ;) ;) ;) Θα την δοκιμάσω απλά βαριέμαι πάλι το στήσιμο με της εφαρμογές μου είναι και πολλές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Βάλε revolution v5.3 εκεί να δεις άλλο κινητό ;) ;) ;) ειπα να πάρω σβάρνα τις ROM :D Πολύ δυνατή η rev 5.3, σίγουρα ΚΑΜΙΑ σχέση με την popwiz 5.1 να περιμένουμε 6.0.1 στην rev 6.0 ;;; ήδη αρχισε να εμφανίζεται ΟΤΑ η 6.0.1 στα s6/s6 edge, οπως και beta στο S5 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/samsung-s5-sm-g900f-6-0-1-official-t3311188 η SIXPERIENCE 6.0 τι λεει;;;; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-sixperience-stable-v2-0-t3121078 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ειπα να πάρω σβάρνα τις ROM :D Πολύ δυνατή η rev 5.3, σίγουρα ΚΑΜΙΑ σχέση με την popwiz 5.1 να περιμένουμε 6.0.1 στην rev 6.0 ;;; ήδη αρχισε να εμφανίζεται ΟΤΑ η 6.0.1 στα s6/s6 edge, οπως και beta στο S5 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/samsung-s5-sm-g900f-6-0-1-official-t3311188 η SIXPERIENCE 6.0 τι λεει;;;; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-sixperience-stable-v2-0-t3121078 Την sixperience την είχα δοκιμάσει και δεν μου άρεσε, δε θυμάμαι τι θέματα είχε γιατί πάει καιρός, αλλά σίγουρα είχε. Νομίζω ότι είχε θέμα η ραμ. Δηλαδή άκουγα μουσική από tunein radio, ήμουν fb και έκλεινε το tunein, κάτι που πρώτη φορά συναντώ :p :p εγώ θ περιμένω την επόμενη αναβάθμιση της revolution, είναι η μόνη απροβληματιστη μέχρι στιγμής. Ένα θέμα έχει μόνο, ότι κάποιες εφαρμογές, όπως Google Drive, Google +, TouchWiz και άλλες, είναι εφαρμογές συστήματος και δεν διαγράφονται με το titanium ή με το rom toolbox, διαγράφονται όμως με το system app safe remove, που υπάρχει επίσης στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Ρε παιδια μην μας τρελενετε με την μπαταρια. Χωρις να ειναι φλασαρισμενο χωρiς εξοικονομιση ενεργειας και ανοιχτο μονιμα 3g και wifi δεν βγαζει με τιποτα πανω απο 1μερα και 3-4 ωρες ανοικτη οθονη.εκτος εαν ειναι κλειστο το 3g η ελαχιστη ωρα ανοικτο. Εγω δεν ξερω κανενα γνωστο μου να του κραταει τοσο που λετε. Γενικα ολα τα κινητα ειναι ενεργοβορα. Εμενα ειναι το 2 s5 που εχω και τα ιδια χαλια η μπαταρια Και όμως. Το δικό μου S5, με την official ROM (Σλοβακία - αυτή την οποία έπρεπε να είχε κανονικά και την πέρασα με Smart Switch) πήρε μια αναβάθμιση, αν θυμάμαι καλά κάπου τον Σεπτέμβριο, και από τότε εμφανίστηκε μια επιλογή-feature στις ρυθμίσεις για την "Βελτιστοποίηση Εφαρμογών". Την ενεργοποίησα και ..... έπαθα πλάκα .... στην κυριολεξία. Το εν λόγω feature αντιλαμβάνεται ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ σπάνια και τις ρίχνει σε "deep sleep". Το αποτέλεσμα .... μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον δύο ημέρες με έντονη χρήση. Έχει βγάλει και τρεις μέρες με μέτρια χρήση. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να εξαιρέσεις όποιες εφαρμογές θες ή επιβάλετε από τη διαδικασία της βελτιστοποίησης (π.χ. Viper). Να σημειώσω ότι όσες εφαρμογές πέφτουν σε "deep sleep" δεν εμφανίζουν ειδοποιήσεις στην notification bar εκτός και αν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή ξανά οπότε βγαίνει από το "deep sleep" mode. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω δε το αντίστοιχο feature σε όλα τα S5 φίλων. Κάποια το έχουν και κάποια όχι??? Το ίδιο feature έλαβε και φίλος σε Note 3 Neo (με Γαλλική ROM) μαζί με την πρόσφατη αναβάθμιση σε Lollipop και έχει ενθουσιαστεί. Να σημειώσω επίσης ότι μετά το συγκεκριμένο update έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε και η απόδοση της συσκευής. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με lag ή παρόμοια θέματα, αλλά τώρα νομίζω ότι παίζει ακόμη καλύτερα. Άψογα θα έλεγα. Edited February 11, 2016 by Blade68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 δε δινεις κανα screenshot να δω λιγο αυτη τη ρυθμιση ;;;; οτι κανει και το greenify ουσιαστικά αλλά χωρις να εισαι ροοτ. δοκιμάζω αυτη την περιόδο το amplify διαβαζω πολυ καλα σχόλια, το χει δοκιμάσει κανείς;; σε σχεση με greenify;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 δε δινεις κανα screenshot να δω λιγο αυτη τη ρυθμιση ;;;; οτι κανει και το greenify ουσιαστικά αλλά χωρις να εισαι ροοτ. δοκιμάζω αυτη την περιόδο το amplify διαβαζω πολυ καλα σχόλια, το χει δοκιμάσει κανείς;; σε σχεση με greenify;; Δοκιμασε σκετο χωρις τα αλλα το Hibernation Manager Premium και θα βρεις την υγεια σου τλχ σε εμενα ειναι κομπλε βλεπω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια αν και παλι δεν μεινεις ικανοποιημενος μια ειναι η λυση αλλα μπαταρια μεγαλυτερης χωριτηκοτητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts