dan81 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Πανευτυχής νέος κάτοχος του s5. Με έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Σίγουρα ό,τι καλύτερο στα λεφτά που παίζει τώρα, αλλά επίσης δυσκολεύομαι να βρω και κάποια από τις καινούργιες ναυαρχίδες που να προσφέρει το σύνολο των χαρακτηριστικών που δίνειτο s5. Καλως ήρθες και καλοριζικο,καλοταξιδο το εργαλειο!!! Edited November 5, 2015 by dan81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 καλημερα.εδω και δυο μερες δεν μου ερχεται επιβεβαιωση αποστολης μυνηματος.εφαγα τον τοπο αλλα δεν εβγαλα ακρη.καμια ιδεα; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 καλημερα.εδω και δυο μερες δεν μου ερχεται επιβεβαιωση αποστολης μυνηματος.εφαγα τον τοπο αλλα δεν εβγαλα ακρη.καμια ιδεα; Σιγουρα θα το εχε7ς δει αλλα μπορει να σου διεφυγε. Μηνυματα-ρυθμησεις-Sms και τσεκαρεις το αναφορες παραδοσης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Σιγουρα θα το εχε7ς δει αλλα μπορει να σου διεφυγε. Μηνυματα-ρυθμησεις-Sms και τσεκαρεις το αναφορες παραδοσης.... εννοειται οτι το τσεκαρα και ειναι τσεκαρισμενο. edit:εκκαθαριση δεδομενων και cache memory και λυθηκε!!!!!!!!!!! Edited November 5, 2015 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ερωτηση. Αν βαλω καστομ κερνελ, μετα πως γυρναω σε στοκ; απλα φλασαρω την ρομ και τελος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ερωτηση. Αν βαλω καστομ κερνελ, μετα πως γυρναω σε στοκ; απλα φλασαρω την ρομ και τελος; Φλασαρεις stock kernel πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Φλασαρεις stock kernel πάλι Υπάρχει λινκ για τον στοκ του σ5? Μπορείς να μου το δώσεις;; δεν έχω ιδέα από κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδια στην εφαρμογή Messenger του Facebook ειχα ρυθμισει στο κινητο να μου κανει ηχο για ειδοποιήσεις και να αναβει ένα φωτακι και αναβε ένα πρασινο εμπρος επανω αριστερα όπως κοιταμε το κινητο . Ενώ η ρυθμιση είναι σωστη μου κανει ηχο αλλα δεν αναβοσβηνει το φωτακι μεχρι να διαβαστει το μηνυμα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Τι γκαντεμιά είναι αυτη ρε.. Μου επεσε μια φορα πριν κανα 5μηνο το s5, εγινε κομμάτια η οθονη, εφυγε το 170αρι.. Λεω δεν την ξανα παταω βαζω temper. Μου ξανα πεφτει σήμερα, φυσικα εμφανισιακά η οθονη δεν επαθε τιποτα, αλλα δεν αναβει οποτε μαλλον λος πουλος.. Την παταω λιγω και αναβει παντου κατι σαν ενχρωμα χιονια, αλλα δεν ξανα ανοιξε ποτε. Παντου μαυρο. Κατα τα υπόλοιπα δουλευει κανονικ.. Εχει κανεις εμπειρία ποσο παει τωρα η οθονη? Αξιζει να το φτιάξω? Ποιο φθηνά σχεδον μου φαίνεται να το παρω μεταχ ή να παω σσ αλλο πχ g4.. Και οτι το ειχα στήσει καλύτερα παρα ποτε με 3500 μπαταρια, 3 μερες αυτονομια με 4 ωρες οθονη ή 1 μερα με 6:30 ωρες.. Με custom φυσικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δεν είχες θηκη; Συνηθως εγω βαζω κατι γομαρια τυπου otterbox,ballistic κτλ. αλλα ειναι θεμα τυχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δεν είχες θηκη; Συνηθως εγω βαζω κατι γομαρια τυπου otterbox,ballistic κτλ. αλλα ειναι θεμα τυχης. Οχι. Ακριβώς επειδή είναι τεράστιες και ασχημενουν το κινητο την ειχα βγαλει. Λεω εχω το tempered glass, αυτο κυριως κινδυνεύει.. Πιθανόν να μην επεσε καν με την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ησουν άτυχος. Και θηκη να ειχες ,αναλογως τη γωνια κρουσης παλι μπορει να παθαινε ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Τι γκαντεμιά είναι αυτη ρε.. Μου επεσε μια φορα πριν κανα 5μηνο το s5, εγινε κομμάτια η οθονη, εφυγε το 170αρι.. Λεω δεν την ξανα παταω βαζω temper. Μου ξανα πεφτει σήμερα, φυσικα εμφανισιακά η οθονη δεν επαθε τιποτα, αλλα δεν αναβει οποτε μαλλον λος πουλος.. Την παταω λιγω και αναβει παντου κατι σαν ενχρωμα χιονια, αλλα δεν ξανα ανοιξε ποτε. Παντου μαυρο. Κατα τα υπόλοιπα δουλευει κανονικ.. Εχει κανεις εμπειρία ποσο παει τωρα η οθονη? Αξιζει να το φτιάξω? Ποιο φθηνά σχεδον μου φαίνεται να το παρω μεταχ ή να παω σσ αλλο πχ g4.. Και οτι το ειχα στήσει καλύτερα παρα ποτε με 3500 μπαταρια, 3 μερες αυτονομια με 4 ωρες οθονη ή 1 μερα με 6:30 ωρες.. Με custom φυσικά.. ποια custom χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδια στην εφαρμογή Messenger του Facebook ειχα ρυθμισει στο κινητο να μου κανει ηχο για ειδοποιήσεις και να αναβει ένα φωτακι και αναβε ένα πρασινο εμπρος επανω αριστερα όπως κοιταμε το κινητο . Ενώ η ρυθμιση είναι σωστη μου κανει ηχο αλλα δεν αναβοσβηνει το φωτακι μεχρι να διαβαστει το μηνυμα. Σε εσας αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι ???Εμενα σαν να αναβοσβηνει αλλα με πολυ αργο ρυθμο ενα αχνο καπως γαλαζιο λαμπακι αριστερα απο τη λεξη samsung στην οθονη οπως κοιταμε το κινητο .. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα...σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρικα κατι στις σελιδες που γυρισα στο topic. Λοιπον αρχιζει δειλα δειλα και βγαζει το χρωμα το καπακι της φορτισης.... Εχει ενα πολυ μικρο σκασιματακι και πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου για να το δεις... Και ρωτω τωρα.που πρεπει να το παω για να γινει η αντικατασταση μεσω εγγγυησης,και πανω κατω ποση ωρα θα το κρατησουν στο service.... Φυσικα θα εχω και την αποδειξη αγορας για να μην βρεθω προ εκπληξεων.Ακομα θα ηθελα να ρωτησω και αν ειναι ευκολο να το αλλαξω εγω μιας και μενω Ανδρο και δεν πολυπηγαινω Αθηνα. Αλλιως την επομενη που θα πεταχτω Αθηνα να το παω για αλλαγη.... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα...σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρικα κατι στις σελιδες που γυρισα στο topic. Λοιπον αρχιζει δειλα δειλα και βγαζει το χρωμα το καπακι της φορτισης.... Εχει ενα πολυ μικρο σκασιματακι και πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου για να το δεις... Και ρωτω τωρα.που πρεπει να το παω για να γινει η αντικατασταση μεσω εγγγυησης,και πανω κατω ποση ωρα θα το κρατησουν στο service.... Φυσικα θα εχω και την αποδειξη αγορας για να μην βρεθω προ εκπληξεων.Ακομα θα ηθελα να ρωτησω και αν ειναι ευκολο να το αλλαξω εγω μιας και μενω Ανδρο και δεν πολυπηγαινω Αθηνα. Αλλιως την επομενη που θα πεταχτω Αθηνα να το παω για αλλαγη.... Ευχαριστω Δεν νομιζω να στο καλυψει η εγγυηση αυτο. Ειναι θεμα χρησης και οχι αστοχιας υλικου. Δηλαδη εαν το εχεις χωρις θηκη και γρατζουνιστει το πισω καπακι θα σου το καλυψει εγγυηση;;;; Το καπακι φορτισης αλλαζει ευκολα και στο ebay το βρισκεις κοντα στο ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα...σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρικα κατι στις σελιδες που γυρισα στο topic. Λοιπον αρχιζει δειλα δειλα και βγαζει το χρωμα το καπακι της φορτισης.... Εχει ενα πολυ μικρο σκασιματακι και πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου για να το δεις... Και ρωτω τωρα.που πρεπει να το παω για να γινει η αντικατασταση μεσω εγγγυησης,και πανω κατω ποση ωρα θα το κρατησουν στο service.... Φυσικα θα εχω και την αποδειξη αγορας για να μην βρεθω προ εκπληξεων.Ακομα θα ηθελα να ρωτησω και αν ειναι ευκολο να το αλλαξω εγω μιας και μενω Ανδρο και δεν πολυπηγαινω Αθηνα. Αλλιως την επομενη που θα πεταχτω Αθηνα να το παω για αλλαγη.... Ευχαριστω http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=381390120007&alt=web Ειναι της πλάκας διαδικασία η αλλαγή του. Στην αντιπροσωπία, κατα πάσα πιθανότητα, θα το θεωρησουν φυσιολογική φθορά και θα σε χρεώσουν την αλλαγή του. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Απλα ειχα διαβασει οτι το καπακι στο ξεθωριασμα το καλυπτει η εγγυηση.... Ποοο ειναι το service για τα samsung στην Ελλαδα??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έχει πολλά δεν ειναι μονον ένα. Ανάλογα που βολεύει και που θα κινηθείς. Τα πιο γνωστά είναι η Smartec και η Arvato, με σαφώς προτίμηση στην πρώτη. Εχει και αλλες όμως. Μπες στο site της Samsung Ελλάς και πήγαινε στην τεχνική υποστήριξη. Θα σου βγάλει χάρτη με το που ακριβώς ειναι το κάθε service point. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ποια custom χρησιμοποιείς? XtreStoLite v2.3 Ολα καλά με το κινητό τελικά.. Το πηγα σε ενα μαγαζι και τοφτιαξε χωρις να καταλαβει.. :lol: Μου λεει αφου δεν αναβει καν η οθονη χαλασε.. Θες 200€ οποτε πετα το.. Του λεω μα κάποια στιγμή πατησα την οθονη και αναψε σαν ενχρωμα χιονια παντου οποτε δεν πρέπει να χαλασε. Εχει ξεκολλήσει η οθονη παντως του λεω. Για να δω μου λεει, μήπως εχει ξεκολλήσει ο κοννεκτορας που είναι στα πλαγια.. Να τραβήξω την οθονη να ανοίξει και αλλο μου λεει? Και δεν την τραβας, ετσι και αλλιως για πεταμα θα παει του λεω.. Την τραβαει ανοιγει και αλλο, πειραζει κανα 5 λεπτο να ενωσει, τον κοννεκτορα, αλλα στο τελος μου λεει: Μπα.. Τιποτα χαλασε η οθονη.. Οκ του λεω, άστο μη παιδεύεσαι.. Μου εκανε ομως εντύπωση που δε δοκιμασε να κανει ρεσταρτ. Επειδη κατι ξερω απο ηλεκτρονικά, ξερω οτι συχνα και να εννωσεις την οθονη, δε θα τη δει χωρίς ρεσταρτ.. Τωρα πως δεν το ηξερε αυτός.. Αφου εβγαλα την μπαταρια και την ξαναβγαλα πριν καν βγω απ την πορτα, και ω του θαύματος η οθονη αναψε μια χαρα.. Ειχε οντως αποσυνδεθει απ το χτύπημα ο κοννεκτορας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μπραβο,παλι καλα! Βαλτου μια θηκη,μπορει την επομενη φορα να απορροφησει τον κραδασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παιδια γινετια να αφαιρεσω, να βγαλω το καλυμμα της θυρας usb. Με ενοχλει πολυ καθε φορά που θελω να φορτισω ή να συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη. Εννοειται να το βγαλω χωρις να σπασει ή να προκληθει ζημια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παιδια γινετια να αφαιρεσω, να βγαλω το καλυμμα της θυρας usb. Με ενοχλει πολυ καθε φορά που θελω να φορτισω ή να συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη. Εννοειται να το βγαλω χωρις να σπασει ή να προκληθει ζημια. Σκοτωνεσται να διαβάζετε το νημα, ε? 6 ποστ πιο πάνω, το βίντεο που εχω ποσταρει. (Πρώτο link). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Thsnks μολις το εκανα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μετά απο μια αναβαθμιση OTA είχα πρόβλημα με λαγκαρίσματα που δεν έστρωσε ούτε με hard reset. Σύνδεσα το κινητό στο KIES, μου πέρασε την εκδοση που έβλεπε, έκλεισα τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού και πλέον χαίρομαι αλαγκάριστο και σφαιράτο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts