dan81 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 5.0.2 το S5 G900F δεν έχει πάρει, οπότε έχεις το Galaxy S5 LTE-A G901F λογικά! ;) G900F με 5.0 ειναι. Σωστα τα λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 G900F με 5.0 ειναι. Σωστα τα λες Πήρες "Galaxy S5 LTE-A G901F" 348 ευρώ; καλά κατάλαβα; γιατί το ζαχαρώνω το Galaxy S5 LTE-A G901F , έχω τώρα το s4 τον Δεκέμβρη κλείνω 2 χρόνια, ήρθε η ώρα της αλλαγής... αξίζει η αλλαγή; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πήρες "Galaxy S5 LTE-A G901F" 348 ευρώ; καλά κατάλαβα; γιατί το ζαχαρώνω το Galaxy S5 LTE-A G901F , έχω τώρα το s4 τον Δεκέμβρη κλείνω 2 χρόνια, ήρθε η ώρα της αλλαγής... αξίζει η αλλαγή; G900F πηρα το κλασσικο s5. Το 901F εχει κοντα στα 450€ φοραει αλλο chip νομιζω είναι το snapdragon 805 και στα νουμερα ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το g900f. Στο untutu απ οσο εχω δει το 901f βγαζει καπου στα 52000 ενω το δικο μας (900f)κοντα στα 45000. Δεν νομιζω οτι αξιζει την τιμη του το 901F,πιστεύω πως 450€ που εχει τωρα ειναι too much. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Βγήκε η νέα BTU BOJ1 Λίγο παραπάνω σβέλτη μου φαίνεται. Επίσης θα χιονίσει έβαλε changelog στην αναβάθμιση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Βγήκε η νέα BTU BOJ1 Λίγο παραπάνω σβέλτη μου φαίνεται. Επίσης θα χιονίσει έβαλε changelog στην αναβάθμιση! Δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμη σε Ota που είδα μόλις τώρα σε διαχείριση μνήμης πάει καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμη σε Ota που είδα μόλις τώρα σε διαχείριση μνήμης πάει καλύτερα? Ούτε εμένα μου είχε έρθει αλλά τσέκαρα με το χέρι και κατέβηκε. Νωρίς είναι ακόμα να ξέρω. Φαίνεται λίγο πιο σβέλτο. Για διαχείριση αν και λέει στο changelog ότι υπάρχει βελτίωση θέλω χρόνο να το δω πως συμπεριφερεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ούτε εμένα μου είχε έρθει αλλά τσέκαρα με το χέρι και κατέβηκε. Νωρίς είναι ακόμα να ξέρω. Φαίνεται λίγο πιο σβέλτο. Για διαχείριση αν και λέει στο changelog ότι υπάρχει βελτίωση θέλω χρόνο να το δω πως συμπεριφερεται Και εγώ τσέκαρα αλλά τίποτα ελπίζω σύντομα να έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 κι εμένα μου ήρθε πριν λίγο... το κινητό πήγαινε ούτως ή άλλως μια χαρά οπότε δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μας δώσουν επιτέλους την 5.1 που υποστηρίζει και θέματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 κι εμένα μου ήρθε πριν λίγο... το κινητό πήγαινε ούτως ή άλλως μια χαρά οπότε δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μας δώσουν επιτέλους την 5.1 που υποστηρίζει και θέματα.. +100 ναι φίλος επιτέλους να δούμε αν και νομίζω ότι θα δώσουν την 6.0 κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ψαχνω κ δεν το βρίσκω. Υπάρχει ρύθμιση για το Hands-Free? Οταν παταω 2 φορές το κουμπάκι, να κάνει επανάκληση το τελευταίο νούμερο κ οχι να αρχίσει να παίζει μουσική. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 κι εμένα μου ήρθε πριν λίγο... το κινητό πήγαινε ούτως ή άλλως μια χαρά οπότε δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μας δώσουν επιτέλους την 5.1 που υποστηρίζει και θέματα.. που το ξερεις οτι υποστηριζει θεματα αφου δεν εχει βγει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Στο Sammobile δε μπηκε ακομα...γιατι εμεις με root δεν εχει ΟΤΑ... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Στο Sammobile δε μπηκε ακομα...γιατι εμεις με root δεν εχει ΟΤΑ... Και χωρίς ροοτ δεν έχει έρθει ακόμη σε όλους υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το λέω καθώς το 901F που έχει ήδη την 5.1.1 έχει κανονικά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπερα παιδες μπορειτε να μου προτεινεται ακουστικα για το κινητο?ΑΝ εχει καποιος εμπειρια απο ακουστικα με κορδονι στυλ θα το εκτιμησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το λέω καθώς το 901F που έχει ήδη την 5.1.1 έχει κανονικά θέματα. φιλε μου εχω το 901F και φοραει πανω την 5.0.2 Βγηκε η 5.1.1 ; Επισης στο Note 4 που επισης εχω φοραει την 5.1.1 αλλα δεν εχει θεματα. Αν εχει που τα βρισκω; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 φιλε μου εχω το 901F και φοραει πανω την 5.0.2 Βγηκε η 5.1.1 ; Επισης στο Note 4 που επισης εχω φοραει την 5.1.1 αλλα δεν εχει θεματα. Αν εχει που τα βρισκω; sorry τα μπέρδεψα μάλλον... Το neo (903F) είναι αυτό που έχει την 5.1.1 και έχει θέματα. να και το λινκ http://in2mobile.gr/2015/09/06/samsung-galaxy-s5-neo-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Μια βοηθεια παιδια πηγα σημερα να περασω με odin την τελευταια Ρομ G900FXXU1BOJ1 και στο 99% μου λεει Failed Size ανοιγω το κινητο και μου γραφει Firmware upgrade encourd an issue.Please select recovery mode in Kies & try again το συνδεω με το Kies τα κανω ολα σωστα αλλα κολλαει το Κιες την γκαντεμια μου ξερεις κανει πως μπορω να το φτιαξω με odin? Μετα απο καποια τεστ βρηκα μονος μου την λυση αν καποιος βρεθει σε τετοια κατασταση φλασαρει το pit file αναλογα την εκδοση του 16/32/64Gb και το κινητο επανερχεται Edited October 22, 2015 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπερα παιδια. ξερει κανεις αν μπορω καπως να διαγραψω παιχνιδια που εχω παιξει απ το λογαριασμο μου στην google? Πιο συγκεκριμενα, κατεβασα ενα παιχνιδι, το marvel future fight, και δεν μπορω να κανω συνδεση με το λογαριασμο μου γιατι θα μου σβησει την πορεια που εχω κανει εως τωρα για να επαναφερει το backup που υπαρχει στο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 στην εφαρμογη μπαταρια,χρονος που περασε απο πληρη φορτιση, δεν αναγραφει το χρονο.(σε προηγουμενη ρομ την ειχε,μηπως πρεπει να ενεργοποιησω κατι.)εχω G900FXXU1BOJ1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μια βοηθεια παιδια πηγα σημερα να περασω με odin την τελευταια Ρομ G900FXXU1BOJ1 και στο 99% μου λεει Failed Size ανοιγω το κινητο και μου γραφει Firmware upgrade encourd an issue.Please select recovery mode in Kies & try again το συνδεω με το Kies τα κανω ολα σωστα αλλα κολλαει το Κιες την γκαντεμια μου ξερεις κανει πως μπορω να το φτιαξω με odin? Μετα απο καποια τεστ βρηκα μονος μου την λυση αν καποιος βρεθει σε τετοια κατασταση φλασαρει το pit file αναλογα την εκδοση του 16/32/64Gb και το κινητο επανερχεται Φίλε μου μπορείς να μου πείς λίγο που τα βρίσκεις για το 16/32/64? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Έψαξα φίλε στο xda και χρησιμοποίησα την Europe edition θες να σου δώσω λινκ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737448 Edited October 22, 2015 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έψαξα φίλε στο xda και χρησιμοποίησα την Europe edition θες να σου δώσω λινκ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737448 σ'ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μια βοηθεια παιδια πηγα σημερα να περασω με odin την τελευταια Ρομ G900FXXU1BOJ1 και στο 99% μου λεει Failed Size ανοιγω το κινητο και μου γραφει Firmware upgrade encourd an issue.Please select recovery mode in Kies & try again το συνδεω με το Kies τα κανω ολα σωστα αλλα κολλαει το Κιες την γκαντεμια μου ξερεις κανει πως μπορω να το φτιαξω με odin? Μετα απο καποια τεστ βρηκα μονος μου την λυση αν καποιος βρεθει σε τετοια κατασταση φλασαρει το pit file αναλογα την εκδοση του 16/32/64Gb και το κινητο επανερχεται δοκιμασε odin 3.07...εχει κατεβει σωστα το αρχειο?δοκιμασε αλλο καλωδιο usb Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το αρχείο pit έφταιγε το φλασαρα και ολα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts