coulis Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ηρθα στην παρεα σας γιατι μολις απεκτησα το S5 G900F. Σαν νεος με το τηλέφωνο αυτο, εχω καποιες απορειες. 1) Οταν το ανοιγω, μου βγαζει μήνυμα να κουμπώσω καλά το πισω κάλυμμα. Το βγαζει κ σε εσας? Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την υπενθύμιση αυτή? 2) Για ραδιο, τι προτείνετε (εκτος απο ακουστικά με ενσωματωμένο ράδιο) 3) Ενω εχω την φωτεινότητα οθωνης στο αυτόματο, ωρες ωρες το βγαζω απο το αυτοματο γιατι δεν βλέπω τιποτα από την μαυρίλα (η εξοικονόμηση ειναι απενεργοποιημένη) Αναμένω καθοδηγήσεις κ συμβουλές. Ευχαριστώ Υγ. Δεν ειναι ρουτ Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ηρθα στην παρεα σας γιατι μολις απεκτησα το S5 G900F. Σαν νεος με το τηλέφωνο αυτο, εχω καποιες απορειες. 1) Οταν το ανοιγω, μου βγαζει μήνυμα να κουμπώσω καλά το πισω κάλυμμα. Το βγαζει κ σε εσας? Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την υπενθύμιση αυτή? 2) Για ραδιο, τι προτείνετε (εκτος απο ακουστικά με ενσωματωμένο ράδιο) 3) Ενω εχω την φωτεινότητα οθωνης στο αυτόματο, ωρες ωρες το βγαζω απο το αυτοματο γιατι δεν βλέπω τιποτα από την μαυρίλα (η εξοικονόμηση ειναι απενεργοποιημένη) Αναμένω καθοδηγήσεις κ συμβουλές. Ευχαριστώ Υγ. Δεν ειναι ρουτ 1) Δεν βγαίνει 2) TuneIn, δεν έχει ενσωματωμένο 3) Μην το βάζεις αυτόματο, ρυθμισε το μόνος σου καλύτερα, αν και στο αυτόματο δουλεύει κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ηρθα στην παρεα σας γιατι μολις απεκτησα το S5 G900F. Σαν νεος με το τηλέφωνο αυτο, εχω καποιες απορειες. 1) Οταν το ανοιγω, μου βγαζει μήνυμα να κουμπώσω καλά το πισω κάλυμμα. Το βγαζει κ σε εσας? Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την υπενθύμιση αυτή? 2) Για ραδιο, τι προτείνετε (εκτος απο ακουστικά με ενσωματωμένο ράδιο) 3) Ενω εχω την φωτεινότητα οθωνης στο αυτόματο, ωρες ωρες το βγαζω απο το αυτοματο γιατι δεν βλέπω τιποτα από την μαυρίλα (η εξοικονόμηση ειναι απενεργοποιημένη) Αναμένω καθοδηγήσεις κ συμβουλές. Ευχαριστώ Υγ. Δεν ειναι ρουτ Καλως ήρθες και καλορίζικο. Ειναι πολυ καλο τηλέφωνο και με την τελευταία λολι εχει φτάσει σε εξαιρετικά επίπεδα. Παμε τώρα σ' αυτά που ρωτας ..... 1. Δυστυχώς σε στοκ κατάσταση δε γινεται τιποτα. Θα τα βλέπεις και αυτό και την υπενθύμιση για το καπάκι της usb. Σπαστικό αρχικά αλλα επειδή δεν υπάρχει λύση, το συνηθίζεις γρήγορα. 2. Τίποτα. Απλά δεν έχει ράδιο (FM εννοώ)! Αλλιως οπως σου ειπαν, tune in και wifi σύνδεση. Εκεί οι επιλογές ειναι πραγματικά άπειρες! 3. Βαλε την φωτινοτητα στο αυτόματο και μετα μετακινησε τον slider τερμα δεξιά, στο 9 η 10. Καμια φορά μπερδεύεται βέβαια και καθυστερεί 1-2 δευτερόλεπτα αλλα σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά το αυτοματο και βλέπεις καλά παντού. Ακομη και εξω στον ήλιο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπερα και απο μενα. Ειναι να αγορασω ενα μτχ s5 και θελω να ρωτησω το εξης: Γινεται να αλλαξω το μεταλλικο κομματι περιμετρικα της συσκευης?? Ειναι το χρυσο και θέλω να το κανω μπλε και αν ναι, περιπου τι κοστος εχει? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Καλησπερα. Το "μεταλλικό κομμάτι" μόνον μεταλλικό δεν είναι. Στο s5 το μόνο μέταλλο που θα βρεις ειναι τα βιδακια που υπάρχουν εσωτερικά στο τηλέφωνο και δένουν τα κομμάτια του. Πλαστικό είναι, βαμμένο. Στο ebay θα το βρεις για ελάχιστα ευρώ. Θέλει καποιον όμως να ξέρει τι κανει γιατι το ρίσκο να σπάσει οθόνη και γυαλί digitizer είναι μεγάλο. Δια του λογου το αληθές : http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=galaxy+s5+grame+bezel&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgalaxy+s5+frame+bezel.TRS0&_nkw=galaxy+s5+frame+bezel&_sacat=0 Να και ενα βιντεακι για να δεις τι περίπου γίνεται. Edited October 5, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ειχα την εντυπωση οτι ηταν μεταλλικο αλλα οπως κ να χει αφου αλλαξει παλι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπερα και απο μενα. Ειναι να αγορασω ενα μτχ s5 και θελω να ρωτησω το εξης: Γινεται να αλλαξω το μεταλλικο κομματι περιμετρικα της συσκευης?? Ειναι το χρυσο και θέλω να το κανω μπλε και αν ναι, περιπου τι κοστος εχει? Ευχαριστω εκ των προτερων Αλλάζεις το πίσω καπάκι και είσαι έτοιμος . Νομίζω αυτή είναι η μονή διάφορα μεταξύ τον χρωμάτων... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ηθελα να ρωτησω εχει 5.0 lollipop αλλα πηγαινωντας στην ενημερωση τηλεφωνου δν βρισκει τη νεοτερη εκδοση. τι πρεπει να κανω? να δοκιμασω να κατεβασω kies στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ηθελα να ρωτησω εχει 5.0 lollipop αλλα πηγαινωντας στην ενημερωση τηλεφωνου δν βρισκει τη νεοτερη εκδοση. τι πρεπει να κανω? να δοκιμασω να κατεβασω kies στο pc? Δεν υπάρχει νεότερη προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 οκ επειδη διαβασα στο εξωτερικο για 5.1 σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Σας εyχαριστω Fanatikos - Panos_27 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα! Εδώ και λίγο και λίγο καιρό έχω ένα πρόβλημα. Όταν κλείνω το WiFi του κινητού και κλείδωσω την συσκευή,μόλις την ξεκλείδωσω μου ζητάει τον κωδικό από το ρουτερ. Το έχει κάνεις αυτό το πρόβλημα? Ξέρει κανείς πως λύνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα! Εδώ και λίγο και λίγο καιρό έχω ένα πρόβλημα. Όταν κλείνω το WiFi του κινητού και κλείδωσω την συσκευή,μόλις την ξεκλείδωσω μου ζητάει τον κωδικό από το ρουτερ. Το έχει κάνεις αυτό το πρόβλημα? Ξέρει κανείς πως λύνεται? Kαλημερα,μου το εκανε και μενα αλλα με μια επανεκινηση εστρωσε... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 The Android 6.0 will first arrive the Galaxy Note 5, the Galaxy S6 Edge+, the Galaxy S6, the Galaxy S6 Edge, the Galaxy Note 4, the Galaxy A8, the Galaxy A7, the Galaxy S5 and the Galaxy Alpha. The second set of Samsung smartphones that are expected to receive the Android 6.0 later include the Galaxy A5, the Galaxy A3 and the Galaxy E series smartphones, Gizmo China reported. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Kαλημερα,μου το εκανε και μενα αλλα με μια επανεκινηση εστρωσε... Το πρόβλημα λύθηκε. Τελικά μια επανεκκίνηση ήθελε και έστρωσε... Ευχαριστώ φίλε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Γεια σας. Έχει, μήπως, μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει το otetv go σε ρουταρισμένη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Γεια σας. Έχει, μήπως, μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει το otetv go σε ρουταρισμένη συσκευή? Δεν γίνεται σε ροοταρισμενη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Samsung is working on Marshmallow for these devices :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Με τόσα bug fixes στη lollipop αναρωτιέμαι αν αξίζει. Θα ασχοληθούν με bug fixes; Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλημέρα!εχθες μου ηρθε αναβάθμιση (1.4 gb) σε BOI3....δεν εχω παρατηρησει καμια διαφορά εκτος του οτι καθε περιπου 10 λεπτα δονείται το κινητο στιγμιαία....η διαρκεια της δονησης ειναι οπως οταν ανοιγουμε τη συσκευη....ξερει κανενας τι παίζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλημέρα!εχθες μου ηρθε αναβάθμιση (1.4 gb) σε BOI3....δεν εχω παρατηρησει καμια διαφορά εκτος του οτι καθε περιπου 10 λεπτα δονείται το κινητο στιγμιαία....η διαρκεια της δονησης ειναι οπως οταν ανοιγουμε τη συσκευη....ξερει κανενας τι παίζει???? Επανεκκίνηση φαντάζομαι δοκίμασες να κάνεις; Μπορείς να μπεις σε recovery mode (κλείνεις τη συσκευή και πατάς Πλήκτρο έντασης επάνω - πλήκτρο κλειδώματος - πλήκτρο κεντρικό παρατεταμένα μέχρι να ανοίξει η συσκευή και να μπει στο μενού) και να δοκιμάσεις να κάνεις wipe cache, δεν θα σου σβήσει προσωπικά δεδομένα. Φαντάζομαι πως συμβαίνει είτε γιατί υπάρχει κάποια ειδοποίηση η οποία δεν φαίνεται και χτυπάει σαν υπενθύμιση, είτε γιατί δεν έχει περαστεί καλά η αναβάθμιση. Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ αν δεν πιάσουν τα παραπάνω είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (πάρε backup επαφές, μηνύματα κλπ. ώστε να είσαι καλυμμένος). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μαλλον εχεις δικιο γιατι σε καποιες φασεις χτυπαει η μελωδια ειδοποιησης(συνηθως χτυπουσε οταν με ενημερωνε ο καιρος για καταιγιδες)αλλά στην οθονη δεν εμφανιζεται τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Παιδιά SOS, εχω ενα θεματακι, ήθελα να κάνω hard reset, και πατησα power buttons-menu buttons-volume down και μου έβγαλε μια επιλογη και οχι αυτό που είχα δει για hard reset. Και εδώ και κανα δυωρο μου λεει downloading do not turn off target... Τι είναι αυτή η διαδικασία? Πόση ώρα κάνει? Edited October 10, 2015 by Sofos_5 Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά SOS, εχω ενα θεματακι, ήθελα να κάνω hard reset, και πατησα power buttons-menu buttons-volume down και μου έβγαλε μια επιλογη και οχι αυτό που είχα δει για hard reset. Και εδώ και κανα δυωρο μου λεει downloading do not turn off target... Τι είναι αυτή η διαδικασία? Πόση ώρα κάνει? Δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλά μπήκες σε Download mode και όχι σε recovery που ήθελες. Για recovery πατάς το επάνω πλήκτρο έντασης και όχι το κάτω. Απλώς κράτησε πατημένο το πλήκτρο κλειδώματος και η συσκευή σου θα προχωρήσει σε επανεκκίνηση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Σευχαριστω πολυ! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts