koukou_83 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Το δικο μου ειναι sm 900f απο οτι εψαξα ειναι το international.Οποτε θα το αφησω να την κανει μετα σπιτι.Και μετα θελει reset κτλ οπωσδηποτε? Ποιάς χώρας είναι το κινητό σου φίλε και σου ήρθε αναβάθμιση??Γιατι μόλις το τσέκαρα και δεν είδα κάτι.. Εννοείται μετά την αναβάθμιση κανε hard reset να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Aπο Ελλαδα το πηρα.Ηταν κατι που τελειωνε σε 3 και απλα πηγε στο 5.Βελτιωθηκαν κατι κουλα που εκανε.Δεν εκανα βεβαια reset γιατι δεν μπαινω στην διαδικασια να τα ξαναβαλω ολα.Μεχρι τωρα παιζει καλα μπαλιτσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω αγορά από skroutzo μαγαζα... Ξέρετε κάποιο καλό και αν φέρνουν όλα το f το ευρωπαϊκό;;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω αγορά από skroutzo μαγαζα... Ξέρετε κάποιο καλό και αν φέρνουν όλα το f το ευρωπαϊκό;;; ευχαριστώ Citisshop, kaizer (ολα), phone gallery, ειναι καλά καταστήματα. Για το f που γράφεις, όλοι αυτό φέρνουν που είναι το διεθνές, δεν έχει άλλη έκδοση όταν ψάχνεις το GALAXY s5. Αν ψάξεις τo s5+ η το duos εκεί δεν ξέρω ίσως είναι έκδοση εκτός Ευρώπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλημέρα, για όποιον τον ενδιαφέρει, έκανα την τελευταία αναβάθμιση που μου ήρθε σε SM-G900F (G900FXXU1BOE5) μέσω kies και έχω δει διαφορά στην ταχύτητα του κινητού. Βασική διαφορά είναι ότι τα lags έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Citisshop, kaizer (ολα), phone gallery, ειναι καλά καταστήματα. Για το f που γράφεις, όλοι αυτό φέρνουν που είναι το διεθνές, δεν έχει άλλη έκδοση όταν ψάχνεις το GALAXY s5. Αν ψάξεις τo s5+ η το duos εκεί δεν ξέρω ίσως είναι έκδοση εκτός Ευρώπης Σε ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα...Να ρωτήσω κάτι...Η Cyanogen 12 ειναι η καλύτερη rom για Galaxy S5??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα...Να ρωτήσω κάτι...Η Cyanogen 12 ειναι η καλύτερη rom για Galaxy S5??? Η cyanogen είναι aosp δεν συγκρίνεται με την στοκ ρομ, είναι άλλη φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Η cyanogen είναι aosp δεν συγκρίνεται με την στοκ ρομ, είναι άλλη φάση Η omega είναι πολύ καλή στο S5 , κατά την γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το aosp τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Το aosp τι είναι? Android Open Source Project..αυτο σημαινει μ ενα γκουγκλαρισμα θα σου λυθουν οι αποριες..:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αχα...Cyanogen η omega να βάλω. .??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αχα...Cyanogen η omega να βάλω. .??? Η omega έχει πολύ παλιό firmware καλύτερα βάλε κάποια πιο πρόσφατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Του S6 την rom μπορώ να την βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Του S6 την rom μπορώ να την βάλω? οχι θα μπρικαρεις την συσκευη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής θέμα εδώ και 1-2 μέρες. Αρχικά φοράω αγγλική, τελευταία έκδοση με ρουτ. Το θέμα μου είναι ότι κάποιες φορές ενώ έχω ανοιχτό το wifi, όταν ξεκλειδωσω το κινητό δεν μπαίνει ίντερνετ, αλλά θέλει κανα 30-40 δευτερόλεπτα για να συνδεθεί. Εν είμαι συνδεμενος δηλαδή στο δίκτυο wifi, δεν φορτώνουν οι σελίδες. Διευκρίνηση ότι δεν έχω greenify για να κάνει τυχόν παρεμβολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 οχι θα μπρικαρεις την συσκευη σου Οκ...άρα πάω σε Cyanogen.? Επίσης ποια είναι η εφαρμογή για της διαφημίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Οκ...άρα πάω σε Cyanogen.? Επίσης ποια είναι η εφαρμογή για της διαφημίσεις? Adaway και κατεβάζεις από xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ευχαριστώ πολύ το έβαλα..!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καμιά άλλη καλή κ χρήσιμη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καμιά άλλη καλή κ χρήσιμη εφαρμογή? Titanium backup and root. Ειναι για ν σβησεις τη σαβούρα που υπάρχει, καθώς και για να κρατήσεις backup εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το έχω αυτό....Για ringtone εκτός zedge & audiko υπάρχει καμία άλλη ποιο καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλησπέρα σε ολους, μετά από μια μικρή αναβάθμιση που έκανα από χθες που μου ήρθε δεν με αφήνει να βγάλω drama shot. Επισης μου εχει καταπιει την μπαταρια! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθισει?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλησπέρα σε ολους, μετά από μια μικρή αναβάθμιση που έκανα από χθες που μου ήρθε δεν με αφήνει να βγάλω drama shot. Επισης μου εχει καταπιει την μπαταρια! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθισει?Ευχαριστώ Για την μπαταρία κάνε επαναφορά εργοστασιακων. Για το άλλο δεν ξέρω τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Για την μπαταρία κάνε επαναφορά εργοστασιακων. Για το άλλο δεν ξέρω τι παίζει Έκανα αλλά τπτ. ενώ μου έβγαζε δύο μέρες τώρα στην 1η μέρα έχει πέσει στο 56% ηδη! Για το drama shot δεν ξέρει κανεις κάτι ??? Edited June 27, 2015 by AntwnisSt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts