Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Καλημέρα είμαι κάτοχος του S5 G900F έχω την τελευταία έκδοση 5.0....Ποιο καινούργια δεν έχει βγει? ??γτι κάπου είδα κάτι για 5.0.2

Πάντως εγώ παιδιά με S5 G901F έχω 5.0.2.Δυστυχώς δεν βλέπω επίσημο θέμα για το κινητό μου στο myphone.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα, διαβάζοντας ένα μήνυμα εδώ έκανα limit τα backround data και τώρα ορισμένες φορές αργώ να πάρω μηνύματα στο what's app. Γνωρίζει κάποιος πως τα επαναφερω;

καλησπέρα σε όλους ,

αν στις επιλογές προγραμματιστή βάλουμε στο όριο διεργασιών παρασκηνίου χωρις διεργασίες ή 2 διεργασιες πάει να πει οτι δεν θα έχει ανοιχτες εφαρμογες στην πρωτη περιπτωση και στη δευτερη μονο 2 ? είναι πιθανον να δημιουργηθεί κανενα θεμα με αυτη την επιλογή ?

Νομιζω οτι είναι απο τις επιλογές που δεν διατηρούνται συνεχως, παρά στο επόμενο restart επιστρεφουν στο default. Θα πρέπει δηλαδή καθε φορα που κανεις restart, να πηγαίνεις να το ξανά φτιάχνεις!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα, διαβάζοντας ένα μήνυμα εδώ έκανα limit τα backround data και τώρα ορισμένες φορές αργώ να πάρω μηνύματα στο what's app. Γνωρίζει κάποιος πως τα επαναφερω;

Θα κατεβάσεις την κουρτίνα με τις ρυθμίσεις.θα βρεις το εικονίδιο απλή εξοικονομιςη ενέργειας,θα το πατήσεις συνεχόμενα και θα βρεις την επιλογή που θέλει πρώτη πρώτη.καλημερα

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Καλημέρα παιδιά!

Από χθες άρχισε να μου παρουσιάζει πρόβλημα η εφαρμογή mail. Κρασάρει στα καλά καθούμενα και με πετάει.

Το έχει κάνει σε κανέναν άλλο?

Έκανα ΌΤΑ τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις αλλά τελικά μου φαίνεται ότι δεν θα το γλιτώσω το φλασαρισμα. Και έκανα και τα reset μου και τις 2 φορές!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημέρα παιδιά!

Από χθες άρχισε να μου παρουσιάζει πρόβλημα η εφαρμογή mail. Κρασάρει στα καλά καθούμενα και με πετάει.

Το έχει κάνει σε κανέναν άλλο?

Έκανα ΌΤΑ τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις αλλά τελικά μου φαίνεται ότι δεν θα το γλιτώσω το φλασαρισμα. Και έκανα και τα reset μου και τις 2 φορές!

Πηγαινε πρώτα ρυθμισεις,διαχειριση εφαρμογών,ολα,και βρες της υπηρεσιες ανταλλαγης και κανε εκαθαριση cache

Aντώνης

Το πρώτο που έκανα είναι. Και αυτό και την εφαρμογή. Δυστυχως συνεχίζει. Και εφόσον κανείς δεν διαμαρτηρηθηκε, προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με τις αναβαθμίσεις.

Δεν με βλέπω να το γλιτώνω!

Θα κατεβάσεις την κουρτίνα με τις ρυθμίσεις.θα βρεις το εικονίδιο απλή εξοικονομιςη ενέργειας,θα το πατήσεις συνεχόμενα και θα βρεις την επιλογή που θέλει πρώτη πρώτη.καλημερα

Σε ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ.

Να είσαι καλά.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Πηγαινε πρώτα ρυθμισεις,διαχειριση εφαρμογών,ολα,και βρες της υπηρεσιες ανταλλαγης και κανε εκαθαριση cache

Μπα, τιποτα! Μεχρι και clear ολα τα data της εφαρμογης έκανα και ξαναπερασα τα account με το χερι. Παλι μεσα σ' ενα 2λεπτο/3λεπτο κρασαρει!

Με τις υγείες μας! "Εμπρος στο δρόμο που χαραξε το Odin!" :p

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος χρειάστηκε την εγγύηση (για λόγους που καλύπτει πραγματικά η εγγύηση την συσκευή) , ώστε να τον αποτρέψει να rootάρει το κινητό; Προσωπικά, ποτέ δεν είχα συσκευή που να χάλασε από μόνη... χωρίς να μου έχει πέσει κάτω κτλπ

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος χρειάστηκε την εγγύηση (για λόγους που καλύπτει πραγματικά η εγγύηση την συσκευή) , ώστε να τον αποτρέψει να rootάρει το κινητό; Προσωπικά, ποτέ δεν είχα συσκευή που να χάλασε από μόνη... χωρίς να μου έχει πέσει κάτω κτλπ

Άπειρες οι περιπτώσεις που κάποιοι χρειάστηκαν εγγύηση στην πορεία, ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Καλησπέρα παιδες! Άλλαξα το note 2 με το s5 και μόνο καλά έχω να πω προς το παρόν αφού ήθελα κάτι λίγο πιο μικρό για να είναι και πιο φορητο. Ήθελα να ρωτήσω αφού η συσκευή ήταν γερμανική έχει μέσα κάποιες εφαρμογές αμαζόνες που έσβησα αλλά και κάποιες με κόκκινα εικονίδια που αναφέρει ως update contacts klp και λέω να τα σβυσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν είναι στάνταρ εφαρμογές η λόγο προφανώς παροχή γιατί σαν να μου κάνουν κάτι τετοιο. Σου για την εκθεση.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδες! Άλλαξα το note 2 με το s5 και μόνο καλά έχω να πω προς το παρόν αφού ήθελα κάτι λίγο πιο μικρό για να είναι και πιο φορητο. Ήθελα να ρωτήσω αφού η συσκευή ήταν γερμανική έχει μέσα κάποιες εφαρμογές αμαζόνες που έσβησα αλλά και κάποιες με κόκκινα εικονίδια που αναφέρει ως update contacts klp και λέω να τα σβυσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν είναι στάνταρ εφαρμογές η λόγο προφανώς παροχή γιατί σαν να μου κάνουν κάτι τετοιο. Σου για την εκθεση.

Ευχαριστώ

Αν μπορείς να διαγράψεις μια εφαρμογή τότε δεν είναι κάτι χρήσιμο. Εφαρμογές βασικές όπως επαφές και τηλέφωνα δεν μπορείς να τις διαγράψεις

Αν μπορείς να διαγράψεις μια εφαρμογή τότε δεν είναι κάτι χρήσιμο. Εφαρμογές βασικές όπως επαφές και τηλέφωνα δεν μπορείς να τις διαγράψεις

αυτα ειναι τα εικονιδια, μου μοιαζουν με εφαρμογες παροχου

Κοιτα γενικά δεν υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές από μαμά. Αρα και να τα σβησεις αν γίνεται, καντο

Καλησπερα και καλη εβδομαδα!

σορυ που θα γραφω αλλα τωρα το χαζευω και εχω αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει....

Ειδα εχει σταθεροποιητη βιντεο αλλα ειναι ενερογς μονο με το hdr off, αλλα σε δοκιμη δεν ειδα τρελλες διαφορες στην εγγραφη

το εχει δοκιμασει κανεις?

AnywnisSt

τα εικονίδια παραπάνω μοιάζουν με το ελληνικό με ρομ της vodafone που έχω.

Πολύ bloatware, ήταν ο λόγος που φλάσαρα την BOD3

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

Αυτό το ξέρει κανείς...???Είναι καλό? ??

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-zombie-rom-s6-t3067034

Καλό ναι, το έχω βάλει

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Το καπάκι γενικά άμα το πιέζετε στις γωνίες τρίζει;

Είμαι νέος χρήστης του κινητού και λίγο ψείρας με αυτά.

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Δε βλέπω να έχει σχεδόν καθόλου ανοχή το καπάκι σε κανένα σημείο. Κανένα τρίξιμο που εγώ να μπορώ να καταλάβω

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Φίλε μου και σε μένα το κάνει , αλλά να φανταστείς το χω 1 χρόνο και κάτι... :blink:

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)