jtkar Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 πως έχουν τα πράγματα πάνω κάτω: Επίσημη λύση δεν υπάρχει γιατί το πρόβλημα δεν έχει αναγνωριστεί. Γιατί φυσικά η σαμσουνγκ(η κορεατικη) δεν γίνεται να παραδεχτεί κάτι τέτοιο . Αλλιώς θα έπρεπε να γίνει ανάκληση επίσημα. Επειδή όμως το θέμα της κάμερας υπάρχει για τα καλά (αναφορές παντού σε χιλιάδες συσκευές) έχουν ενημερώσει αθόρυβα σε κάποιες χώρες (UK, usa) ότι αν σου συμβεί να ενημερώσεις το σέρβις. Έτσι και σε μας στην σαμσουνγκ (χελλας) με τα πολλά παράπονα έχουν ακούσει-μάθει και οι δικοί μας για την ύπαρξη του προβλήματος. Αυτό το καταραμένο μπαγκ ενεργοποιειται από δεκάδες λόγους. Κυρίως υπάρχουν αναφορές για viber, SD, φακός, πολλοί φάκελοι στην συλλογή, αν ζεσταθει κτλ . εμένα βασικά μου το έκανε και άδειο μετά από φορματ. Δεν ξέρω για what's up εκκίνητης του προβλήματος μπορεί να είναι οτιδήποτε. Δεν γνωρίζω το σέρβις για Λάρισα αλλά σε αυτά τα δύο που αναφέρω το πήγαν πολλοί και πλέον το χουν σαν δεδομένο. Λένε κατευθείαν s5 σφάλμα κάμερας. Εγώ πήγα μου έκαναν επισκευή-αλλαγή κάμερας όπως γράφει η απόδειξη και πέρασαν όπως μου είπαν μια συγκεκριμένη ρομ. Υγ μακριά από αρβατο Εαν το πας στο σερβίς της λάρισας απλα θα γλίτωσεις τα μεταφορικά δεν το ανοίγουν οι ίδιοι αλλά θα το αποστείλουν στην αθήνα . αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα έχεις περισσότερες μέρες αναμονής.εγώ το έστειλα απευθείας στην αθήνα στην σμαρτεκ και μετά από τρεις μέρες σημερα μου το στελνουν πίσω.Η ενημέρωση που εχω ειναι οτι εγινε αλλαγη firmaware και καμια αλλη εργασια.και σε ερωτηση μου γιατι δεν μπορουσε να γινει αυτο απομακρυσμενα δεν μου εδωσαν σαφη απαντηση.απλα οτι δεν θα μπορουσε να γινει απο μενα γιατι σβησαν τα παντα απο την συσκευη.παιδια μην την αφηνετε ετσι την συσκευη Ζαλιστε την σαμσουνγκ ελλας με.τηλεφωνα.ειναι απαραδεκτη .δηλαδη επρεπε να πληρωσω κουριερ και να μεινω και 5 μερες χωρις συσκευη απλα για ενα firmware;;;και γιατι δεν δινουν αναβαθμιση σε ολους και μας αφηνουν ετσι. Και πανω απο ολα γιατι το κρυβουν το προβλημα. Ελπιζω τουλαχιστον να μου εχει δωθει λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Διέγραψα το εορτολόγιο και δε μου έκανε κιχ σήμερα.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εαν το πας στο σερβίς της λάρισας απλα θα γλίτωσεις τα μεταφορικά δεν το ανοίγουν οι ίδιοι αλλά θα το αποστείλουν στην αθήνα . αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα έχεις περισσότερες μέρες αναμονής.εγώ το έστειλα απευθείας στην αθήνα στην σμαρτεκ και μετά από τρεις μέρες σημερα μου το στελνουν πίσω.Η ενημέρωση που εχω ειναι οτι εγινε αλλαγη firmaware και καμια αλλη εργασια.και σε ερωτηση μου γιατι δεν μπορουσε να γινει αυτο απομακρυσμενα δεν μου εδωσαν σαφη απαντηση.απλα οτι δεν θα μπορουσε να γινει απο μενα γιατι σβησαν τα παντα απο την συσκευη.παιδια μην την αφηνετε ετσι την συσκευη Ζαλιστε την σαμσουνγκ ελλας με.τηλεφωνα.ειναι απαραδεκτη .δηλαδη επρεπε να πληρωσω κουριερ και να μεινω και 5 μερες χωρις συσκευη απλα για ενα firmware;;;και γιατι δεν δινουν αναβαθμιση σε ολους και μας αφηνουν ετσι. Και πανω απο ολα γιατι το κρυβουν το προβλημα. Ελπιζω τουλαχιστον να μου εχει δωθει λυση Καλησπέρα,εγώ είμαι από Καρδίτσα και αύριο θα πήγαινα Λάρισα για κάτι δουλειές και έλεγα επί ευκαιρίας να άφηνα και το s5 να μου το κοιτούσαν. Σε ευχαριστώ που ανέφερες την εμπειρία σου γιατί να μην έχω κινητό και στην ουσία να μην κάνουν και τίποτα! Να το στείλω Θεσσαλονίκη και αν δεν το πιάσει εκείνη την ώρα το πρόβλημα με την κάμερα πως θα μου το δικαιολογισουν; Πέρυσι είχα το s4 και δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα με την κάμερα. Επίσης η αδελφή μου αγόρασε το core και δεν αντιμετοπιζει το ίδιο πρόβλημα. Είμαι της γνώμης και της άποψης τέλος πως κάποιες σειρές συσκευών βγήκαν προβληματικες και το κακό είναι πως η ίδια η Samsung δεν θέλει να το αναγνωρίσει γιατί προφανώς είναι πολλές! Ειλικρινά τα iPhone σε τέτοια θέματα δεν μασάνε από θέμα ανάκλησης παρόλο που δεν είμαι φαν της , και την παραδέχομαι! Στο επόμενο μου κινητό θα το σκεφτώ πάρα πολύ καλά αν θα ξανά πάρω samsung. Συγνώμη που έβγαλα την κακία μου αλλά παιδιά δεν άντεξα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Δεν είναι κακία! Και πολύ καλα έκανες που τα λες, κιόλας. Δεν θ' ασχολούμαστε μόνον με τα καλά. Θα γκρινιάζουμε πολύ και για τα κακά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά δεν είναι κακά, είναι απλά καταστροφική αγορά αυτό το κινητό. Δε γίνεται να το λειτουργήσεις με αυτό το πρόβλημα. Ερώτηση πολύ σημαντική. Το επιχείρημα "μα να σε ασφαλή λειτουργία είναι οκ, άρα φταίει το viber ή το whats app (δεν έχω άλλα app πλέον), άρα φταίτε εσείς και το κινητό είναι μια χαρά" πως το αντιπαρέρχομαι? Γιατί με βλέπω να γίνεται ο κακός χαμός. Υ.Γ. Φίλε μου αν μπορείς γράψε τις εμπειρίες σου απο το σερβις στη Λάρισα. Μάλιστα, αν μας κάνουν κόλπα, μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθειά μου σε κοινές καταγγελίες κτλ. Δε γίνεται κινητό ναυαρχίδα, να παρουσιάζει τετοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Για δειτε λιγο ποτε ειναι κατασκευασμενα τα κινητα σας Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά δεν είναι κακά, είναι απλά καταστροφική αγορά αυτό το κινητό. Δε γίνεται να το λειτουργήσεις με αυτό το πρόβλημα. Ερώτηση πολύ σημαντική. Το επιχείρημα "μα να σε ασφαλή λειτουργία είναι οκ, άρα φταίει το viber ή το whats app (δεν έχω άλλα app πλέον), άρα φταίτε εσείς και το κινητό είναι μια χαρά" πως το αντιπαρέρχομαι? Γιατί με βλέπω να γίνεται ο κακός χαμός. Υ.Γ. Φίλε μου αν μπορείς γράψε τις εμπειρίες σου απο το σερβις στη Λάρισα. Μάλιστα, αν μας κάνουν κόλπα, μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθειά μου σε κοινές καταγγελίες κτλ. Δε γίνεται κινητό ναυαρχίδα, να παρουσιάζει τετοια θέματα. Αν φταίει η εφαρμογή (δεν ξέρω αν όντως φταίει αυτή) τότε τι να κάνει η σαμσουνγκ και η κάθε σαμσουνγκ.Πρεπει να διορθωθει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αν φταίει η εφαρμογή (δεν ξέρω αν όντως φταίει αυτή) τότε τι να κάνει η σαμσουνγκ και η κάθε σαμσουνγκ.Πρεπει να διορθωθει η εφαρμογή. Δεν ευσταθεί αυτό ως επιχείρημα! Αν υπήρχε γενικότερο πρόβλημα να το καταλάβω αλλά η ίδια ακριβώς εφαρμογή δουλεύει σε ένα κάρο άλλες συσκευές (και πολύ κατώτερες μάλιστα), μια χαρά! Άρα κάποια ρουτίνα τους έχει προβληματική συμπεριφορά όταν την καλεί η εφαρμογή και όχι η εφαρμογή η ίδια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν ευσταθεί αυτό ως επιχείρημα! Αν υπήρχε γενικότερο πρόβλημα να το καταλάβω αλλά η ίδια ακριβώς εφαρμογή δουλεύει σε ένα κάρο άλλες συσκευές (και πολύ κατώτερες μάλιστα), μια χαρά! Άρα κάποια ρουτίνα τους έχει προβληματική συμπεριφορά όταν την καλεί η εφαρμογή και όχι η εφαρμογή η ίδια. Το είχα βάλει πριν μέρες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6072666#post6072666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Για δειτε λιγο ποτε ειναι κατασκευασμενα τα κινητα σας 22-4-2014 μου βγάζει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δε φταιει απο μονο του το viber...δοκιμασμενο..καποιος συνδιασμος ειναι.Δοκιμαστε μονο ανοιχτο το viber και στειλτε απο κει (βγαλτε μια φωτο) και στειλτε τη απ την εφαρμογη viber.Μετα απο λιγο δειτε τι γινετε αν το δαιμονιο ξυπνησε..:)..Επισης σβυστε το clean master.Με εμφανιση κρυφων αρχειων απ τον ES exlorer βρειτε στο φακελο viber εικονες με μηδενικο μεγεθος και διαγραψτε τες..γιατι οτι τραβατε με την καμερα του viber αποθηκευονται, εγω τις σβυνω μετα...για καντε μια δοκιμη.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 [ATTACH]59949[/ATTACH] 24 Ιουνίου του 2014 για το δικό μου τηλέφωνο ... Φυσικά και έχω daemon καθώς και ακόμη μετά από ένα σχεδόν χρόνο δεν μου έχει φτάσει η μπαταρία του κινητού πάνω από μισή μέρα ... το κινητό να φανταστείτε το έβγαλα από την 100% φόρτιση στις 7:20 και τώρα στις 11:30 είμαι με 23% μπαταρία χωρίς daemon... με daemon είναι 1 ώρα δουλειά να τελειώσει η μπαταρία ..... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Γειά και απο εμένα. Ηρθε ενα περιεργος στο μαγαζί μου ( συνεργείο) και εχει 2 s5 σφραγισμενα. τα ήθελε 180 ευρώ το ένα. Οταν ζήτησα να το δω . Άνοιξε την ζελατίνα και εβγαλε το κιν και ακριβώς πίσω η μπαταρία. Μετα ήταν το διαχωριστικό χαρτί. Οταν εκανε power on έβγαλε αμεσως επιφάνεια εργασίας και οχι μενου για πρώτο σεταρισμα. Και τελος στο μενού εκει που λέει 4.0.4 το πατησα πολλές φορές και μου έβγαλε ενα Κ. Λογικα ειναι μουφα.. αλλά εσείς με 4.0 4. τtτι βγάζει σαν ένδειξη εκεί.???? Ευχαριστώ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Γειά και απο εμένα. Ηρθε ενα περιεργος στο μαγαζί μου ( συνεργείο) και εχει 2 s5 σφραγισμενα. τα ήθελε 180 ευρώ το ένα. Οταν ζήτησα να το δω . Άνοιξε την ζελατίνα και εβγαλε το κιν και ακριβώς πίσω η μπαταρία. Μετα ήταν το διαχωριστικό χαρτί. Οταν εκανε power on έβγαλε αμεσως επιφάνεια εργασίας και οχι μενου για πρώτο σεταρισμα. Και τελος στο μενού εκει που λέει 4.0.4 το πατησα πολλές φορές και μου έβγαλε ενα Κ. Λογικα ειναι μουφα.. αλλά εσείς με 4.0 4. τtτι βγάζει σαν ένδειξη εκεί.???? Ευχαριστώ Δεν κυκλοφόρησε με τόσο παλιά έκδοση android ,4.0.4?Aπο 4.4.2 ξεκίνησε ,το γράφει και στην πρωτη σελίδα. Κλώνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους, γίνεται στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στην επάνω μπάρα όπως γινόταν και στις προηγούμενες εκδόσεις? γιατί στη Lollipop πλέον εμφανίζει τον πάροχο εκεί και δεν δείχνει τι ειδοποιήσεις υπάρχουν (δεν θέλω να μου τα εμφανίζει ως λίστα από κάτω αλλά ως εικονίδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους, γίνεται στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στην επάνω μπάρα όπως γινόταν και στις προηγούμενες εκδόσεις? γιατί στη Lollipop πλέον εμφανίζει τον πάροχο εκεί και δεν δείχνει τι ειδοποιήσεις υπάρχουν (δεν θέλω να μου τα εμφανίζει ως λίστα από κάτω αλλά ως εικονίδια). Οχι δεν γίνεται στην λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Το είχα βάλει πριν μέρες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6072666#post6072666 Δεν ειπα οτι ειναι το μόνο τηλέφωνο που φαίνεται να εχει πρόβλημα με το viber. Οταν όμως η εφαρμογη δουλεύει χωρις προβλημα σε 3000 διαφορετικούς τύπους συσκευής, κοστους απο λίγα ευρώ μέχρι αρκετές εκατοντάδες και εμφανίζεται προβλημα σε 2-3 συσκευές, δεν νομιζω οτι φταίει η εφαρμογή. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν ειπα οτι ειναι το μόνο τηλέφωνο που φαίνεται να εχει πρόβλημα με το viber. Οταν όμως η εφαρμογη δουλεύει χωρις προβλημα σε 3000 διαφορετικούς τύπους συσκευής, κοστους απο λίγα ευρώ μέχρι αρκετές εκατοντάδες και εμφανίζεται προβλημα σε 2-3 συσκευές, δεν νομιζω οτι φταίει η εφαρμογή. φίλε μου εγώ το παρέλαβα σημερα από το σερβίς με αλλαγμένο firmware σύμφωνα με τον τεχνικό που μίλησα.πράγμα που σημαίνει ότι είναι θέμα software και οχι θεμα hardware.σήμερα το παρελαβα στα χέρια μου και έκανα εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές για να δω εάν θα ξανακολλησει. το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που κολλήσει ξανα δεν θα το αφήσω έτσι και θα ξαναμιλησω με την σαμσουνγκ για αντικατάσταση συσκευής. Ειναι καποιο bug που ενεργοποιητε απο διαφορες εφαρμογες.πχ εγω πριν να το στειλω εβγαλα τα viber και για 7 μερες δεν ειχε προβλημα. Η αντικατασταση του firmware συμφωνα με αυτους δεν μπορει να γινει απο εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 φίλε μου εγώ το παρέλαβα σημερα από το σερβίς με αλλαγμένο firmware σύμφωνα με τον τεχνικό που μίλησα.πράγμα που σημαίνει ότι είναι θέμα software και οχι θεμα hardware.σήμερα το παρελαβα στα χέρια μου και έκανα εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές για να δω εάν θα ξανακολλησει. το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που κολλήσει ξανα δεν θα το αφήσω έτσι και θα ξαναμιλησω με την σαμσουνγκ για αντικατάσταση συσκευής. Ειναι καποιο bug που ενεργοποιητε απο διαφορες εφαρμογες.πχ εγω πριν να το στειλω εβγαλα τα viber και για 7 μερες δεν ειχε προβλημα. Η αντικατασταση του firmware συμφωνα με αυτους δεν μπορει να γινει απο εμας. Ποιο firmware σου βάλανε δηλ και κάνει θαύματα. Σίγουρα είναι software ΓΤ στο nexus το διόρθωσε η google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Ποιο firmware σου βάλανε δηλ και κάνει θαύματα. Σίγουρα είναι software ΓΤ στο nexus το διόρθωσε η google Φιλε μου δεν ξερω τι αλλαξανε. δεν ειχα κρατησει τι ειχα πριν και τι εχω τωρα.παντος η εκδοση του android ειναι ιδια και ηταν με γερμανικη εκδοση και γυρισε με γερμανικη παλι..Η σμαρτεκ μονο ξερει και θα δειξει εαν εχει δωσει λυση.παντος ειναι λαθος τις σαμσουνγκ που δεν μας ενημερωνει. Για τιποτα ασχετο ξερει να στελνει εμαιλ. Edited April 24, 2015 by jtkar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά μου θυμίζει κάποιος σε παρακαλω ποια έκδοση ήταν η τελευταία lollipop χωρίς προβλήματα; (νομίζω αγγλική) Για να την ξαναπερασω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 θα σας πω αν το δικο μου παραγωγης 23/03/2015 παρουσιασει προβλημα, θα το σκισω οπως ολα και θα δουμε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 2015.01.31 Κατασκευής το δικό μου... 2-3 βδομάδες που το έχω κανένα θέμα με την κάμερα (ακόμα)! BOC7 και BOD3 τώρα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά μου θυμίζει κάποιος σε παρακαλω ποια έκδοση ήταν η τελευταία lollipop χωρίς προβλήματα; (νομίζω αγγλική) Για να την ξαναπερασω από την αρχή Σου απάντησα και στο αλλο θεμα που ρωτησες. Μαλλον εννοεις την την boc7. Και η τελευταία ομως, η bod3, δεν εχει κανενα πρόβλημα. φίλε μου εγώ το παρέλαβα σημερα από το σερβίς με αλλαγμένο firmware σύμφωνα με τον τεχνικό που μίλησα.πράγμα που σημαίνει ότι είναι θέμα software και οχι θεμα hardware.σήμερα το παρελαβα στα χέρια μου και έκανα εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές για να δω εάν θα ξανακολλησει. το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που κολλήσει ξανα δεν θα το αφήσω έτσι και θα ξαναμιλησω με την σαμσουνγκ για αντικατάσταση συσκευής. Ειναι καποιο bug που ενεργοποιητε απο διαφορες εφαρμογες.πχ εγω πριν να το στειλω εβγαλα τα viber και για 7 μερες δεν ειχε προβλημα. Η αντικατασταση του firmware συμφωνα με αυτους δεν μπορει να γινει απο εμας. Τα λεγόμενά σου ενισχύουν ακριβως αυτο που λέω. Δεν φταίει η εφαρμογή. Κάποιο θεμα της Σάμμυ ειναι. Τωρα είναι software? Είναι hardware? Ειναι συνδυασμός και των δύο? (Το πιο πιθανό για μένα )! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Φιλε μου δεν ξερω τι αλλαξανε. δεν ειχα κρατησει τι ειχα πριν και τι εχω τωρα.παντος η εκδοση του android ειναι ιδια και ηταν με γερμανικη εκδοση και γυρισε με γερμανικη παλι..Η σμαρτεκ μονο ξερει και θα δειξει εαν εχει δωσει λυση.παντος ειναι λαθος τις σαμσουνγκ που δεν μας ενημερωνει. Για τιποτα ασχετο ξερει να στελνει εμαιλ. Οπότε φίλε μου αν δε σου ξαναβγάλει το bug ενημέρωσε μας να το πάμε και εμείς μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts