Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αρα καλα λεω τοσο καιρο οτι ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ το Viber , σε εμενα μια χαρα λειτουργουν ολα !!! Κατι αλλο σας κανει την δουλεια.

:wacko: To πρόβλημα εμφανίστηκε στο φίλο με την εγκαστάσταση της εφαρμογής, πώς είναι δυνατόν να μη φταίει;

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εσυ καταλαβες οτι φταιει ; Πως προκυπτει ; Ας το βγαλει και να δοκιμασει και παλι,θα δεις οτι και χωρις το viber κολλαει η καμερα.

2 S 5 εχω αλλαξει το προηγουμενο το εκανε και με viber και χωρις. Αυτο που πηρα προσφατα δεν κανει τιποτα,ΚΙΧ !

Το έχω βγάλει, έκανα επανεκκίνηση και από τότε δεν έχω πρόβλημα με την κάμερα. Όσες φορές έβαλαν το Viber έχω πρόβλημα με την κάμερα.

:wacko: To πρόβλημα εμφανίστηκε στο φίλο με την εγκαστάσταση της εφαρμογής, πώς είναι δυνατόν να μη φταίει;

Σε εμενα γιατι δεν κανει τετοια κολπα ; Οποιος ειναι απο θεσσαλονικη και θελει να βρεθουμε να δει το κινητο μου ειμαι μεσα.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειτε με viber ειτε χωρις . Βαλτε οποια εφαρμογη θελετε ολα τρεχουν πυραυλος:)

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω βγάλει, έκανα επανεκκίνηση και από τότε δεν έχω πρόβλημα με την κάμερα. Όσες φορές έβαλαν το Viber έχω πρόβλημα με την κάμερα.

Το κινητο μηπως ειναι Πολωνικο ;

My Name Is George V.

απο οτι εχω διαβασει σε ξενα forum to προβλημα της καμερας εχει να κανει με εφαρμογες που χρησιμοποιουν τη καμερα. ειναι θεμα software που κολλαει τη cpu. στο s5 συνηθως γινεται με skype,viber απο οτι διαβασα λεω σε forum χωρις να ειμαι ειδικος. Αρα ειναι θεμα καθαρα samsung. πρεπει να δει τι φταιε και κολλανε τη καμερα οι τριτες εφαρμογες που τη χρησιμοποιουν στο λειτουργικο της. Επισης εκ πειρας βλεπω πως αν βγαλω απο την οθονη κλειδωματος τη συντομευση της καμερας και δεν ανοιγω καμερα απο viber δε μου βγαζει μαυρες οθονες στη καμερα. το εχω κανει εδω και με 5 μερες και ολα ok. ειναι ρουμανικο το τηλ μου με boc7 αγγλικη τωρα ποια πανω

απο οτι εχω διαβασει σε ξενα forum to προβλημα της καμερας εχει να κανει με εφαρμογες που χρησιμοποιουν τη καμερα. ειναι θεμα software που κολλαει τη cpu. στο s5 συνηθως γινεται με skype,viber απο οτι διαβασα λεω σε forum χωρις να ειμαι ειδικος. Αρα ειναι θεμα καθαρα samsung. πρεπει να δει τι φταιε και κολλανε τη καμερα οι τριτες εφαρμογες που τη χρησιμοποιουν στο λειτουργικο της. Επισης εκ πειρας βλεπω πως αν βγαλω απο την οθονη κλειδωματος τη συντομευση της καμερας και δεν ανοιγω καμερα απο viber δε μου βγαζει μαυρες οθονες στη καμερα. το εχω κανει εδω και με 5 μερες και ολα ok. ειναι ρουμανικο το τηλ μου με boc7 αγγλικη τωρα ποια πανω

Τι να πω αν φταινε viber and skype ειναι τρελο!!! Σε εμενα δουλευουν ολα τελεια ( ευτυχως γιατι με το πρωτο κινητο ειχα ξενερωσει).

Το προβλημα ειναι οτι μου το εκανε αυτο ειτε ειχα viber ειτε οχι. Γιαυτο μου φαινεται περιεργο...

My Name Is George V.

Σε εμενα γιατι δεν κανει τετοια κολπα ; Οποιος ειναι απο θεσσαλονικη και θελει να βρεθουμε να δει το κινητο μου ειμαι μεσα.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειτε με viber ειτε χωρις . Βαλτε οποια εφαρμογη θελετε ολα τρεχουν πυραυλος:)

Οχι,γερμανικο ειναι!το θεμα ειναι οτι με καμια αλλη εφαρμογη δεν εχω προβλημα εκτος απο το viber! Οσες φορες το εβαλα εχω προβλημα με την καμερα και αυτο ειναι που με σκαει και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και εχω προβλημα μονο με αυτην την εφαρμογη!

Edited by Bayern

Δεν είπε κανείς ότι το viber επηρεάζει όλα τα s5 όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα όμως είναι από το viber. Τελεία και παύλα.

....μιας και μιλάτε για την κάμερα... σε εσωτερικούς χώρους σας βγάζει καθαρές φωτογραφίες όταν το φως είναι κανονικό? Εμένα μου τις βγάζει με θόρυβο. Σα να μην κάνει σωστο φόκους. Με πολύ φως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την περίμενα πολύ καλύτερη την κάμερα. Θέλει κάποιες αλλαγές σε ρυθμίσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα? Έχετε άλλοι το ίδιο πρόβλημα?
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

....μιας και μιλάτε για την κάμερα... σε εσωτερικούς χώρους σας βγάζει καθαρές φωτογραφίες όταν το φως είναι κανονικό? Εμένα μου τις βγάζει με θόρυβο. Σα να μην κάνει σωστο φόκους. Με πολύ φως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την περίμενα πολύ καλύτερη την κάμερα. Θέλει κάποιες αλλαγές σε ρυθμίσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα? Έχετε άλλοι το ίδιο πρόβλημα?

Η κάμερα του s5 σε χαμηλό φωτισμό απλά είναι για γέλια έξω όμως δίνει ρέστα.

Οσοι εξακολουθουν να ειναι στην εγγυηση μπορουνε να πανε στο σερβις σαμσουνκ στην σαλαμινος(θεσσαλονικη)-η σμαρτεκ(αθηνα-οχι αρβατο),εκει να ενημερωσουν για το μπαγκ ,να πουν οτι συνεχιζει να γινεται και μετα απο επαναφορα(και αδειο απο απς) και να ζητησουν αλλαγη μηχανισμου καμερας και να περαστει η ρομ που δεν εμφανιζει το προβλημα

ειναι ενημερωμενοι στα συγκεκριμενα καταστηματα - εχουν παει πολλα s5 με αυτο το θεμα -και κατευθειαν τα δεχονται

σε 2 μερες θα ναι ετοιμο

οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ το viber ειναι ο εκκινητης του μπαγκ και οχι η αιτια(αυτη παραμενει αγνωστη)

Οσοι εξακολουθουν να ειναι στην εγγυηση μπορουνε να πανε στο σερβις σαμσουνκ στην σαλαμινος(θεσσαλονικη)-η σμαρτεκ(αθηνα-οχι αρβατο),εκει να ενημερωσουν για το μπαγκ ,να πουν οτι συνεχιζει να γινεται και μετα απο επαναφορα(και αδειο απο απς) και να ζητησουν αλλαγη μηχανισμου καμερας και να περαστει η ρομ που δεν εμφανιζει το προβλημα

ειναι ενημερωμενοι στα συγκεκριμενα καταστηματα - εχουν παει πολλα s5 με αυτο το θεμα -και κατευθειαν τα δεχονται

σε 2 μερες θα ναι ετοιμο

οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ το viber ειναι ο εκκινητης του μπαγκ και οχι η αιτια(αυτη παραμενει αγνωστη)

με μαμα rom η με οποιαδηποτε official το παμε? επισης το φτιαχνουν η απλα wipe data και τη rom?

Edited by jvougiou

Αν βγαλεις φωτο μεσα στο σπιτι ακομα και με ηλιο θα βγει πολυ χαλια...εξω απο το σπιτι βγαζει μια χαρα. Ρυθμισεις δεν πειραζω τα εχω ολα στο αυτοματο. Ισως αν κανεις ρυθμισεις να βγαλει καλυτερα.

My Name Is George V.

μαν δεν ξερω τι πολιτικη εχουν αν πειραξεις την ρομ δεν μπορω να σου απαντησω αν καλυπτεται-δεν κανουν μονο φορματ αλλαζουν και τον μηχανισμο οπως αναφερω

η αποδειξη που πηρα γραφει (ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ REBOOT ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ,ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΚ)και σχολιο τεχνικου(ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΕΡΑ)

4H μερα και ολα οκ(Με βαιμπερ σε καθημερινη χρηση και φωτο απο βαιμπερ-χωρις sd-χωρις εφαρμογη φακου)

Edited by aaaaztek84
συμπληρωνω

Χρονια πολλά,Χριστός Ανέστη.ρυθμιζω την κάμερα στο smooth (60p) και οταν ξανά ανοίγω την κάμερα πάλι πάει στα 30p.μπορω να κάνω κατι ώστε να κρατήσει την ρύθμιση;ευχαριστω.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Παιδιά χθες έτυχε κάτι περίεργο. Έβγαλα μια φώτο με Google camera με ενεργοποιημενο το φλας. Στο κινητό φάνηκε ότι βγήκε η φωτο κανονικά, αλλά στην συλλογή φαινόταν μαύρο, σαν να είχα βγάλει φώτο ένα μαύρο πράγμα. Αυτό εννοείται μπαγκ της κάμερας ή κάτι άλλο είχα εγώ; Δεν το θεωρώ πρόβλημα μιας και έβγαλα με την στοκ κάμερα της σαμσουνγκ και βγήκε κανονικά, απλά με φάνηκε περίεργο που αποτυπωσε μια μαυρίλα στην συλλογή

Σημερα μου εμφανίστηκε στα στατιστικά της μπαταρίας το daemon 1 %,χωρις κάποια τρελή κατανάλωση,και η κάμερα δουλεύει κανονικά.κανω τίποτα,ανησυχώ για κατι και αν κανω hard reset αν φύγει; Ευχαριστω.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Αμα λειτουργει η καμερα, ειναι θετικο στοιχειο. Εγω θα εκανα επανεκκινηση παντως να ειμαι σιγουρος

Επανεκκινηση ηταν το πρώτο που εκανα.με hard reset δεν φεύγει αυτό;και αν δεν ανοίγει η κάμερα πάει για service;

Βέβαια ειναι μόνο 1% και το κινητό ειναι κρύο.

Edited by filipdent

Χρόνια πολλά σε όλους!

Σήμερα βρέθηκα με έναν γνωστό μου που έχει και αυτός το s5, 5 μηνών και το παράξενο της υπόθεσης ειναι πως ποτέ δεν του έβγαλε ποτε πρόβλημα στην κάμερα ώστε να του κολλισει έστω και μια φορά.

Υπόψιν έχει όλες της εφαρμογές που υποτίθεται ότι το προκαλούν το πρόβλημα με την κάμερα,viber κλπ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Σήμερα βρέθηκα με έναν γνωστό μου που έχει και αυτός το s5, 5 μηνών και το παράξενο της υπόθεσης ειναι πως ποτέ δεν του έβγαλε ποτε πρόβλημα στην κάμερα ώστε να του κολλισει έστω και μια φορά.

Υπόψιν έχει όλες της εφαρμογές που υποτίθεται ότι το προκαλούν το πρόβλημα με την κάμερα,viber κλπ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Χρονια πολλα φιλε. Αυτο λεω τοσες ημερες οτι το δικο μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,και κοντευουν να με φανε!!:)

My Name Is George V.

Χρονια πολλα φιλε. Αυτο λεω τοσες ημερες οτι το δικο μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,και κοντευουν να με φανε!!:)

Τότε το μυαλό μου πάει κατευθείαν σε προβληματική σειρά συσκευών που είναι και το δικό μου!

Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση!

Πληροφοριακα, για το προβλημα της καμερας που αναφερετε αρκετοι, το δικο μου δεν εχει κανενα θεμα.

τελευταιο update της lollipop εχω και με reset & set as new μετα απο το update.

Εχει και ο αδερφός μου την ιδια συσκευή, μια απο τα ιδια.

Καλησπέρα.μολις τελείωσα το hard reset και προσεκτική και κατα βήματα εγκατάσταση των αναγκαίων εφαρμογών.εχω ολοκλήρωση την διαδικασία και δεν εμφανίζεται πουθενά το daemon.η κάμερα δουλεύει καλά και δίστασα να βάλω ξανά το Skype.

Ελπιζω οτι θα συνεχίσει έτσι.

Το παράξενο ειναι οτι σε βιντεάκια που είδα εκεί που υπάρχει χοντρό θεμα το ποσοστό του daemon ειναι μεγάλο 70-80-90%.εχω είχα μόνο 1%.

Αυτά, καλη βδομάδα αύριο.

Πως μπορουμε να δουμε την παρτιδα παιδια?

Θενκς!

Πληροφορίες κατασκευής σου δίνονται από το phone_info.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)