manolis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) ψάχνω να βρω το on- body detection στο κλείδωμα οθόνης και δεν το έχει, είναι ελληνικό S5 με την 5,0 ακυρο, το βρηκα!! Edited April 4, 2015 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Α οκ ....Δε γίνεται να το κάνω κάπως να φαίνεται έστω και για λίγο το πράσινο ? Με την στοκ εφαρμογή δεν το νομίζω. Και μένα δεν μου άρεσε αυτό αλλά δεν μπορώ να κανω και αλλιώς. Ειναι στα μείον της λολιποπ μαζί με την ασπριλα μέσα στα μενού. Εχουμε το τηλέφωνο με το απόλυτο μαύρο και όλα τα μενου γίνανε άσπρα! :mad: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Πραγματικά σπαστικό... Δεν καταλαβαίνεις ποτέ κάνει καθαρή εστίαση.... Όσο για τα μενού που γίνανε άσπρα συμφωνώ απόλυτα... Μεγάλο φάουλ κατά τη γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 εχετε κανει σωστα την εγκατασταση με lolilop?factory reset πριν και μετα οπωσδηποτε γιατι αλλαζεο ολο το modem,csc,pda!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 εχετε κανει σωστα την εγκατασταση με lolilop?factory reset πριν και μετα οπωσδηποτε γιατι αλλαζεο ολο το modem,csc,pda!!! Το πριν το καταλαβαίνω αλλά το μετά γιατί; Επίσης όταν λέμε μετά σε ποιο σημείο κάνουμε; Κατευθείαν μόλις κάνει boot ή αφού ανοίξει και βγούμε την κεντρική οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 το μετα ειναι το οπωσδηποτε γιατι το odin τα περναει απο πανω,δεν τα σβηνει τα παλια αρχεια οπως εκανε το seus(sony)...φαντασου τα windows να τα περασεις παλι απο πανω στο c χωρις να κανεις format!!!η οταν ανοιξει η πριν ανοιξει!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Κάτσε γιατί σε έχασα. Πριν την εγκατάσταση κάνω επαναφορά οπότε σβήνει ότι είχα και στη συνέχεια περνάω την αναβάθμιση μέσω Odin. Όταν λοιπον κάνω την επόμενη επαναφορά μετά την αναβάθμιση τι ακριβώς θα καθαρίσει αφού έτσι κι αλλιώς τα είχα καθαρίσει πριν και πλέον έχω περάσει τα νεα ως clean install; Επίσης μετά το Odin ανοίγει και αρχίζει να περναει και να βέλτιστοποιει τις εφαρμογές του Android ως συνέχεια της αναβάθμισης. Ποια είναι η λογική να το μην το αφήσω και να κάνω ξανά επαναφορά; Edited April 4, 2015 by gpgalanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια καλημερα κ προκαταβολικά ευχαριστω για τυχών απαντήσεις Εχω εδω κ κανενα μηνα ενα σ5 απο ρουμανια κ γενικα ήμουν ευχαριστημενος Απο τη πρωτη μερα ειχε περαστεί η lollipop κ ολα καλα. ΞΑφνικα(χωρις να μαι σιγουρος ομως αν εχει κανει το κινητο κάποια μικρο αναβάθμιση )η συσκευη εδω κ μερες παρουσιαζει αρκετα προβληματα Αρχικα με το που την άφηνα σχετικα απότομα ή ατσαλα κατω εκανε επανεκινηση με τη μια το τηλ. το ιδιο πραγμα οταν το ειχα στη τσέπη του παντελονιού μου.Το τηλέφωνο δε μου χει πέσει ποτε κατω.Είχα την εντύπωση πως κ η μπαταρία του κ´ραταγε λιγότερο. Μιλησα με τη σαμσουνκ ελλας κ μου πε μέσω κιες 3 να του κάνω back up k restore. Το εκανα κ το προβλημα μειώθηκε όσον αφορα την συχνοτητα της επανεκινησης αλλα δε σταματησε. Σήμερα ξαναεκανα restore για 3 φορα,εκανε 4 ωρες(ενω τις πρωτες φορε´ς μονο κανενα 20λεπτο το πολυ)κ παρουσιαζει κ παρα πολες αποσυνδεσεις στο ιντερνετ κατι το οποιο δε μου το εκανε στην αρχη. οι επανεκινησεις εχουν μειωθει παλι οσον αφορα την ευκολια που εκλεινε αν το αφηνες σχετικα ατσαλα κατω αλλα δεν εχουν σταματησει Ευχαριστω κ συγνωμη που μακρυγορησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Για την κάμερα και εγώ θα το ήθελα να μου δείχνει με κάποιον τρόπο όταν γίνει εστίαση... αλλά για το άσπρο του μενού που το συνδυάζει με ζωντανά αγαπημένα μου χρώματα... μου αρέσει πολύ!!!!Είμαι κάτοχος galaxy s από το πρώτο... (εκτός του s3) και με είχε κουράσει πραγματικά η μαυρίλα και η μονοτονία του μενού!!! Τέλειο το απόλυτο μαύρο της samsung αλλά αφού έφτιαξε το άσπρο που είχε πρόβλημα τόσο καιρό... γιατί να μην το χαρούμε και αυτό...;;; :D Στο άσπρο χρώμα που έχω το κινητό τα σπάει... Άλλαξα το s4 γιατί μου άρεσε πραγματικά το καινούργιο touchwiz με τα χρώματα και το ότι το 5άρι είναι ανθεκτικό στο νερό... Αν είχε και OIS στην κάμερα θα έκανα πολύ καιρό να αλλάξω κινητό... Edited April 4, 2015 by adonis_tsif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 παιδιά οταν έρχονται ειδοποιήσεις, στην οθόνη κλειδώματος δειχνει την εφαρμογή κι από κατω 'αποκρυψη περιεχομενου'. Δε γινεται να φαινεται προεπισκόπηση της ειδοποιησης; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 παιδιά οταν έρχονται ειδοποιήσεις, στην οθόνη κλειδώματος δειχνει την εφαρμογή κι από κατω 'αποκρυψη περιεχομενου'. Δε γινεται να φαινεται προεπισκόπηση της ειδοποιησης; Το έχει σε εντελώς κουφό σημείο. Ρυθμίσεις, ήχοι και ειδοποιήσεις, όταν είναι κλειδωμένη, εμφάνιση όλου του περιεχομένου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Κάτσε γιατί σε έχασα. Πριν την εγκατάσταση κάνω επαναφορά οπότε σβήνει ότι είχα και στη συνέχεια περνάω την αναβάθμιση μέσω Odin. Όταν λοιπον κάνω την επόμενη επαναφορά μετά την αναβάθμιση τι ακριβώς θα καθαρίσει αφού έτσι κι αλλιώς τα είχα καθαρίσει πριν και πλέον έχω περάσει τα νεα ως clean install; Επίσης μετά το Odin ανοίγει και αρχίζει να περναει και να βέλτιστοποιει τις εφαρμογές του Android ως συνέχεια της αναβάθμισης. Ποια είναι η λογική να το μην το αφήσω και να κάνω ξανά επαναφορά; ετοιμαζεις την rom μεσω odin να ειναι ετοιμη...κλεινεις το κινητο και πατας volume up+menu+power να μπει σε recovery.του κανεις factory reset ,μολις γινει το κλεινεις ξανα πατας volume down+menu+power για να μπει downloade mode και να περασεις την rom..μολις την περασει βγαλε την μπαταρια για να μην ανοιξει και περιμενεις και μπες παλι στο recovery και κανε του ενα τελευταιο factory reset μηπως με την rom που περασες δεν εκατσε καλα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Κάτοχος απο χθες ενός s5 black. Τελείωσα το στήσιμο και ολα καλά.τα καλά του τα ξέρουμε όλοι. Τα υπόλοιπα θα σχολίαζα τα εξής: Καλοδεχούμενη ασπριλα στην5.0 (απο την μάνα του) αλλα θα ήθελα το πράσινο εφέ στην εστίαση της κάμερας. Ζορίζομαι να συνηθίσω να βγάζω το καπάκι της υποδοχής φόρτισης Θα ήταν καλο να είχε καλώδιο usb 3 Α και κατι θετικό που θυμήθηκα.οταν ειναι κλειδωμένο το τηλ με δακτυλικό αποτύπωμα και κωδικό ανάγκης μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάμερα χωρις να ξεκλειδωσω το τηλ,πράγμα που μου έλειπε απο το s5 που είχα. Ελπίζω να αντέξει στο χρόνο γιατι με καλύπτει το τηλ σε μέγιστο βαθμό. Την καλημέρα μου και καλο Πάσχα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλημερα σε ολους!Αποφασισα να κανω downgrade σε 4.4.2 προκειμενου να το κανω root mε το towelroot που δεν γραφει ο knox.Ομως δεν μου δουλευει μου λεει η συσκευη δεν υποστηριζεται.Δοκιμασα και κατι κωδικους που εχει σαν λυση το towel,αλλα πάλι τιποτα..Υπαρχει καποια αλλη λυση.Το kingo πχ μπορει να ρουταρει χωρις να πεσει ο διακοπτης? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλημέρα σας, Έχω Αυστριακό τηλέφωνο με την G900FXXU1BNL9 και έχω να πω και να ρωτήσω τα εξής: 1) Μετά από 10 ημέρες συνεχούς χρήσης (χωρίς επανεκκίνηση) είδα μια ανεξήγητη επιβράδυνση των επιδόσεων του κινητού και κατανάλωνε την μπαταρία γρηγορότερα (από 2 μέρες συνεχούς χρήσης είχε πέσει σε μία έως μιάμιση η μπαταρία) . Μετά από επανεκκίνηση έστρωσε. Έχει να κάνει με το bug memory leak που αναφέρεται ότι έχει η Lollipop? 2) Σε μένα δεν έχει εμφανιστεί καμία αναβάθμιση ακόμα. Να περιμένω ή πρέπει να το ψάξω ? 3) Σε περίπτωση root χάνω την εγγύηση? Πώς ακριβώς θα μπορούσα να κάνω root (εννοώ εφαρμογή root κτλ)? Ευχαριστώ και καλό Πάσχα να έχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τελικα μολις το ρουταρα με 4.4.2 με Knox 0.To towelroot πλεον δε δουλευει χρειαζεται να φλασαρουμε root kernel.Ολα οκ παντως αναμενω μεχρι να βγει τροπος για την Lolipop.Τωρα μου ειχε κατεβει πριν το ρουταρω η λολιποπ αλλα δε θελω να την περασω.Μου γραφει συνεχεια να την περασω και δε μπορω να απενεργοποιησω την ειδοποιηση. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλημέρα σας, Έχω Αυστριακό τηλέφωνο με την G900FXXU1BNL9 και έχω να πω και να ρωτήσω τα εξής: 1) Μετά από 10 ημέρες συνεχούς χρήσης (χωρίς επανεκκίνηση) είδα μια ανεξήγητη επιβράδυνση των επιδόσεων του κινητού και κατανάλωνε την μπαταρία γρηγορότερα (από 2 μέρες συνεχούς χρήσης είχε πέσει σε μία έως μιάμιση η μπαταρία) . Μετά από επανεκκίνηση έστρωσε. Έχει να κάνει με το bug memory leak που αναφέρεται ότι έχει η Lollipop? 2) Σε μένα δεν έχει εμφανιστεί καμία αναβάθμιση ακόμα. Να περιμένω ή πρέπει να το ψάξω ? 3) Σε περίπτωση root χάνω την εγγύηση? Πώς ακριβώς θα μπορούσα να κάνω root (εννοώ εφαρμογή root κτλ)? Ευχαριστώ και καλό Πάσχα να έχουμε! Για το πρώτο δεν ξέρω, μιας και με την δεύτερη μπαταρία κάνω επανεκκίνηση κάθε μέρα. Αν θέλεις πέρασε μέσω οντιν την αγγλική ρομ μιας και παίρνει πιο γρήγορα αναβάθμιση, αλλιώς αν δεν έχεις θέμα μείνε με αυτήν. Με ρουτ χάνεται η εγγύηση ναι μιας και γράφει ο knox 0χ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλημέρα... Έχω ένα φιλαράκι όπου δεν σκαμπαζει από αναβάθμιση... Θέλει να βάλει την lolipop πείτε μου εάν αξίζει να το κάνω;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλημέρα... Έχω ένα φιλαράκι όπου δεν σκαμπαζει από αναβάθμιση... Θέλει να βάλει την lolipop πείτε μου εάν αξίζει να το κάνω;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Αξίζει να την βάλει σίγουρα. Πες τον να προχωρήσει στην αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αξίζει να την βάλει σίγουρα. Πες τον να προχωρήσει στην αναβάθμιση Η συσκευή είναι πορτογαλική... Ποια ρομ μπορούμε να βάλουμε και πως;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Η συσκευή είναι πορτογαλική... Ποια ρομ μπορούμε να βάλουμε και πως;;; Κατεβάσεις την αγγλική BOC7 από sammobile, μετά κατεβάσεις odin 3.09 και την κάνεις από εκεί. Στο sammobile έχει και οδηγίες τις ακολουθείς ακριβώς έτσι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Επειδή την έχει και ο Γερμανός και το πλαίσιο την ίδια τιμή (374€ με 12 άτοκες) απο που είναι καλύτερα να προτιμηθεί η αγορά του ( δηλ να είναι unbranded κλπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Επειδή την έχει και ο Γερμανός και το πλαίσιο την ίδια τιμή (374€ με 12 άτοκες) απο που είναι καλύτερα να προτιμηθεί η αγορά του ( δηλ να είναι unbranded κλπ ) Μακριά από Γερμανό από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Κατεβάσεις την αγγλική BOC7 από sammobile, μετά κατεβάσεις odin 3.09 και την κάνεις από εκεί. Στο sammobile έχει και οδηγίες τις ακολουθείς ακριβώς έτσι γίνεται Δεν κατεβαίνει τίποτα... Κάποιο σπίτια το κατεβάσω;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δεν κατεβαίνει τίποτα... Κάποιο σπίτια το κατεβάσω;;; Κατεβασε αυτήν εδώ την ρομ http://www.sammobile.com/firmwares/download/44413/G900FXXU1BOC7_G900FOXA1BOC7_BTU/ μετά κατέβασε οντιν, θα τον βρεις στο Google και περνα την ρομ με τις οδηγίες που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts