dan81 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κατι πρεπει να τρεχει με την συσκευη ή με καποιο προγραμμα που τρεχει πισω. Δοκιμασες greenify? Hard reset? Το δικο μου (sm-g900f) η μπαταρια του ειναι οτι καλυτερο ειχα σε smartphone.κραταει δυο μερες πανω κατω ανετα με κανονικη χρηση και wifi. Γενικα το κινητο ειναι αστέρι και η μπαταρια του τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κατι πρεπει να τρεχει με την συσκευη ή με καποιο προγραμμα που τρεχει πισω. Δοκιμασες greenify? Hard reset? Το δικο μου (sm-g900f) η μπαταρια του ειναι οτι καλυτερο ειχα σε smartphone.κραταει δυο μερες πανω κατω ανετα με κανονικη χρηση και wifi. Γενικα το κινητο ειναι αστέρι και η μπαταρια του τελεια. Μπορείς να δοκιμάσεις να ξανά Φλασαρεις μέσω Odin την rom κάποια εφαρμογή το σκαλώνει και εγώ πού το ξεπατωνω στην χρήση το κινητό κρατάει πάντα πάνω από 24 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AmRadio Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Και εγω πιστευω οτι ειναι μια χαρα η αυθεντικη η συσκευη... Εκει που λεει για τον επεξεργαστη δεν σου εχει σε παρενθεση το 32bit?? Σου εμφανιζει πληροφοριες περι knox??? Ακομα στα CSC Codes τι σου βγαζει??? Γιατι δεν βαζεις το IMEI στην σελιδα της samsung ωστε να σου λυθει η καθε αμφιβολια?? Παντος στο antutu λιγο σου βγαζει... Δεν έχω καμμία αμφιβολία πιά ότι είναι αυθεντικό. Στον επεξεργαστή είναι σε παρένθεση {32bit}. Τσέκαρα και το ΙΜΕΙ και εμφανίζει τα στοιχεία κανονικά. Για το score στο Antutu μήπως φταίει η έκδοση android 4.4.2. Βέβαια στις πληροφορίες συσκευής γράφει United Arab Emirates. ST.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα g901f s5 plus και μου ηρθε μια ενημέρωση περίπου 350mb. Εμένα η έκδοση είναι GERMANY(DTM) και έχω την 5.0.1 . Να το κάνω ή τα πράγματα θα χειροτερέψουν? Για να είναι 350mb φαντάζομαι θα είναι διορθωτικό και όχι η 6. Υπόψη ότι όταν το πήρα είχε ήδη μέσα την 5.0.1 και η ημερομηνία παραγωγή του ςίναι 7/2015. Όποιος γνωρίζει, ας μου δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Δεν έχω καμμία αμφιβολία πιά ότι είναι αυθεντικό. Στον επεξεργαστή είναι σε παρένθεση {32bit}. Τσέκαρα και το ΙΜΕΙ και εμφανίζει τα στοιχεία κανονικά. Για το score στο Antutu μήπως φταίει η έκδοση android 4.4.2. Βέβαια στις πληροφορίες συσκευής γράφει United Arab Emirates. ST.- Έχουμε πάρει κανονικά την 5 δοκίμασες να δεις αν έχεις update στο firmware αλλιώς κατέβασε από την Samsung rom για Ελλάδα η άλλης χώρας πχ εγώ έχω από UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Να ρωτήσω και κάτι άλλο άμα ξέρετε.... Είδα προχθές βρωμιά στο κάτω μικρόφωνο που έχει η συσκευή δίπλα από τη θύρα USB 3 και προσπάθησα να την καθαρίσω με μια οδοντογλυφιδα με αποτέλεσμα να τη σπρώξω μέσα και να μην με ακούνε όταν μιλάω στο τηλ... Τι να κάνω? Πρέπει να πάει σέρβις η μπορώ να το ανοίξω και φτιάξω εγώ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Να ρωτήσω και κάτι άλλο άμα ξέρετε.... Είδα προχθές βρωμιά στο κάτω μικρόφωνο που έχει η συσκευή δίπλα από τη θύρα USB 3 και προσπάθησα να την καθαρίσω με μια οδοντογλυφιδα με αποτέλεσμα να τη σπρώξω μέσα και να μην με ακούνε όταν μιλάω στο τηλ... Τι να κάνω? Πρέπει να πάει σέρβις η μπορώ να το ανοίξω και φτιάξω εγώ? Αν δε σε ακούνε καθόλου τότε ή τρύπησες την κάψα του μικροφώνου οπότε θα χρειαστείς ανταλλακτικό ή την ξεκούμπωσες οπότε δεν είναι πολύ σοβαρή η ζημιά. Δε γνωρίζω να σου πω αν η πρόσβαση στο μικρόφωνο είναι εύκολη ώστε να το φτιάξεις μόνος σου. Αν γνωρίζει κανείς ας μας πει. Όσον αφορά στη μπαταρία σου μάλλον είσαι άτυχος και έπεσες σε προβληματική. Στο δικό μου βγάζει σχεδόν 2 μέρες με 5 ώρες οθόνη και μόνιμα ανοιχτο wifi, συν μερικές κλήσεις και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς τη στοκ εφαρμογή mail? Δουλεύει η υπηρεσία push? Δεν μου έρχονται τα mail ,μόνο χειροκίνητα Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς τη στοκ εφαρμογή mail? Δουλεύει η υπηρεσία push? Δεν μου έρχονται τα mail ,μόνο χειροκίνητα Κατεβασε aquamail ή blue mail. Τα χρησιμοποιουσα παλιά και ήταν κομπλέ και τα 2, με push εννοείται. Αν και νομίζω και η στοκ έχει push, δεν ξέρω όμως με σιγουριά μιας και δεν την έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 έχει ρύθμιση προώθησης. παλιά μου δούλευε :( Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπερα....υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω βιντεακια απο το youtube και να τα αποθηκευω σε αυτη ωστε να μπορω να τα βλεπω με το ανοιγμα της εφαρμογης?? Στα windows phone εχω το tube hd... Κατι αντιστοιχο σε android υπαρχει??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το πισω καπακι τρίζει σε όλους ; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπερα....υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω βιντεακια απο το youtube και να τα αποθηκευω σε αυτη ωστε να μπορω να τα βλεπω με το ανοιγμα της εφαρμογης?? Στα windows phone εχω το tube hd... Κατι αντιστοιχο σε android υπαρχει??? Ευχαριστω Og YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Κατι πρεπει να τρεχει με την συσκευη ή με καποιο προγραμμα που τρεχει πισω. Δοκιμασες greenify? Hard reset? Το δικο μου (sm-g900f) η μπαταρια του ειναι οτι καλυτερο ειχα σε smartphone.κραταει δυο μερες πανω κατω ανετα με κανονικη χρηση και wifi. Γενικα το κινητο ειναι αστέρι και η μπαταρια του τελεια. Ρε παιδια μην μας τρελενετε με την μπαταρια. Χωρις να ειναι φλασαρισμενο χωρiς εξοικονομιση ενεργειας και ανοιχτο μονιμα 3g και wifi δεν βγαζει με τιποτα πανω απο 1μερα και 3-4 ωρες ανοικτη οθονη.εκτος εαν ειναι κλειστο το 3g η ελαχιστη ωρα ανοικτο. Εγω δεν ξερω κανενα γνωστο μου να του κραταει τοσο που λετε. Γενικα ολα τα κινητα ειναι ενεργοβορα. Εμενα ειναι το 2 s5 που εχω και τα ιδια χαλια η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ρε παιδια μην μας τρελενετε με την μπαταρια. Χωρις να ειναι φλασαρισμενο χωρiς εξοικονομιση ενεργειας και ανοιχτο μονιμα 3g και wifi δεν βγαζει με τιποτα πανω απο 1μερα και 3-4 ωρες ανοικτη οθονη.εκτος εαν ειναι κλειστο το 3g η ελαχιστη ωρα ανοικτο. Εγω δεν ξερω κανενα γνωστο μου να του κραταει τοσο που λετε. Γενικα ολα τα κινητα ειναι ενεργοβορα. Εμενα ειναι το 2 s5 που εχω και τα ιδια χαλια η μπαταρια Τότε κάνεις κάτι λάθος. Έχω πιάσει μέχρι 7ωρο με wifi και χαμηλή φωτεινότητα. Με φουλ φως στον ήλιο, και wifi/4g έχω βγάλει 4.30-5 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con71 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 παιδια απο ποια χωρα πιστευετε ειναι η καλυτερη official rom ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 παιδια απο ποια χωρα πιστευετε ειναι η καλυτερη official rom ? ευχαριστω Όλες το ίδιο είναι. Νομίζω απλά η αγγλική παίρνει πιο γρήγορα αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το πισω καπακι τρίζει σε όλους ; XAXAXA άστο κι εμένα εδώ και καιρό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Απ οτι ειδα το og youtube ειναι εκτος store.καποιο απο το store που να αποθηκευει και να παιζει βιντεακια υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Απ οτι ειδα το og youtube ειναι εκτος store.καποιο απο το store που να αποθηκευει και να παιζει βιντεακια υπαρχει??? Κατεβασε το apk από το google. Έχουν ιστοσελίδα, από εκεί το κατεβάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Και δηλαδή τι μπορώ να κάνω εγώ για να έχω μια συσκευή με αξιόπιστη αυτονομια? Έχω καταντήσει να κυκλοφορώ με 3 μπαταρίες και ένα power bank για να μην έχω το φόβο ότι θα ξεμεινω Μπορείς να πάρεις μία μπαταρία anker στα 7500 . Μου κρατά 3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μπορείς να πάρεις μία μπαταρία anker στα 7500 . Μου κρατά 3 μέρες Δυστυχώς γίνεται τεράστιο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια απ όποιον έχει γνώση στο πρόβλημα μου πήγα να κάνω πριν λίγο μέσω odin root το τηλέφωνο μου. Καθώς έκανα την διαδικασία μου κόλλησε η οθόνη με το εξής μήνυμα με μπλέ μικρά γράμματα RECOVERY BOOTING .... από κάτω με κόκκινα γράμματα RECOVERY IS NOT SEANDROID ENFORCING και από κάτω με κίτρινα set Warranty Bit : recovery και από κάτω το λογότυπο της samsung αν γνωρίζει κάποιος , πολύτιμη η βοήθεια του γιατί κόλλησα και εγώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια απ όποιον έχει γνώση στο πρόβλημα μου πήγα να κάνω πριν λίγο μέσω odin root το τηλέφωνο μου. Καθώς έκανα την διαδικασία μου κόλλησε η οθόνη με το εξής μήνυμα με μπλέ μικρά γράμματα RECOVERY BOOTING .... από κάτω με κόκκινα γράμματα RECOVERY IS NOT SEANDROID ENFORCING και από κάτω με κίτρινα set Warranty Bit : recovery και από κάτω το λογότυπο της samsung αν γνωρίζει κάποιος , πολύτιμη η βοήθεια του γιατί κόλλησα και εγώ !!! Τι διαδικασία ακολούθησες;;; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η σωστή είναι. Κατεβάσεις αυτό το αρχείο https://www.dropbox.com/s/rngvjulzq6uq4c9/CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar.md5?dl=0 το φλασαρεις μέσω οντιν και περιμένεις να ανοίξει το κινητό. Θα σου βγάλει μια εικόνα με κόκκινα γράμματα και θα έχει το σήμα του cfautoroot. Έπειτα κατεβάζεις αυτό https://www.dropbox.com/s/5erzlg5dx1u8jei/twrp%202.8.5.0%20recovery%20.tar?dl=0 είναι recovery και χρησιμεύει αν θέλεις ν βάλεις άλλη ρομ. Για να βγεις από το soft brick που είναι τώρα μπαίνεις εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/download/57935/G900FXXU1BOJ1_G900FOXA1BOJ1_BTU/ και κατεβάζεις αυτό το αρχείο. Είναι η επίσημη στοκ έκδοση του κινητού. Την φλασαρεις μέσω οντιν, και στη συνέχεια περνάς cfautoroot και twrp recovery όπως σου είπα πριν. Η ρομ από το sammobile αργεί να κατέβει εκτός αν έχεις premium λογαριασμό. Θα κάνει δηλαδή καμιά 1-1.5 ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) είχα κατεβάσει αυτό το αρχείο που μου έστειλες CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar.md5 και το φλάσαρα μέσω odin όπου πάγωσε η οθόνη με το παραπάνω μήνυμα. τώρα θα ξανακάνω την διαδικασία όπως μου γράφεις , δε ξέρω βέβαια αν θ μπορέσει να γίνει μια και όταν δοκιμάζω να το σβήσω ξανανοίγει άμεσα με τα ίδια μηνύματα Προσπαθώ αλλά δεν μπορεί να δω το τηλέφωνο όταν συνδέομαι στο odin Edited February 9, 2016 by kosgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts