NecromantiA Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ναι δεν γνωριζω, για χαβαλε το εγραψα εγω :P :P Οκ φιλε κανενα προβλημα καλη χρονια να εχουμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους.... Για κάποιο λόγο στο τηλέφωνο δεν λειτουργεί το home button και το αριστερό πλήκτρο Άγης που είναι για τις εφαρμογές.... Δεν είναι χαλασμένα γιατί πατάω δύο φορές το home button και μου ανοίγει το s voice.... Τι να κάνω? Sos Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους.... Για κάποιο λόγο στο τηλέφωνο δεν λειτουργεί το home button και το αριστερό πλήκτρο Άγης που είναι για τις εφαρμογές.... Δεν είναι χαλασμένα γιατί πατάω δύο φορές το home button και μου ανοίγει το s voice.... Τι να κάνω? Sos Αρχικά έκανες επανεκκίνηση; χρησιμοποιείς tw ή άλλον launcher όπως nova; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σαν να ζεσταθηκε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Αρχικά έκανες επανεκκίνηση; χρησιμοποιείς tw ή άλλον launcher όπως nova; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σαν να ζεσταθηκε λίγο μονο εμενα μου φαινεται περιεργο οτι εχεις υψυλη θεμοκρασια στον επεξεργαστη 83 βαθμους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 μονο εμενα μου φαινεται περιεργο οτι εχεις υψυλη θεμοκρασια στον επεξεργαστη 83 βαθμους.. ναι ναι αυτο εγραψα, οτι πηρε λιγο φωτια...τουλαχιστον εχει αντοχες, το διαπιστωσαμε για μελλοντικη χρηση :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είναι να πάρω ένα μεταχειρισμένο s5 πως θα δω αν έχει γράψει το knox? Από οτι εψαξα θα μπω σε download mode και τι θα πρεπει ν γραφει και σε ποιο πεδίο; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είναι να πάρω ένα μεταχειρισμένο s5 πως θα δω αν έχει γράψει το knox? Από οτι εψαξα θα μπω σε download mode και τι θα πρεπει ν γραφει και σε ποιο πεδίο; Κοιτας αυτό. Αν κ δεν υπάρχει λόγος αυτός που σου το πουλήσει να πει ψέμματα. https://www.google.gr/search?q=knox+0×1&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjr_a6TsY3KAhVCQxoKHc8UDEsQ_AUIBygB#imgrc=_I4Y6Yp6V244cM: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είναι να πάρω ένα μεταχειρισμένο s5 πως θα δω αν έχει γράψει το knox? Από οτι εψαξα θα μπω σε download mode και τι θα πρεπει ν γραφει και σε ποιο πεδίο; Τα βηματα ειναι τα ακολουθα αν θες μεταφραση μου λες Power off your device Hold Power Button + Home Button + Volume Down Button You should see Warning!! Text on your screen. At the top right hand side corner, you should see some text, you can recognize Knox as Knox Warranty Void: 0x0 (Which indicates your warranty is not void, and 0x1 for void warranty) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αυτό με τα βήματα στην οθόνη κλειδωματος πως το κλεινω; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AmRadio Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Η επίσημη απάντηση( με e-mail) από το Fastcardtech είναι ότι το τηλέφωνο είναι γνήσιο και η οόνη του Super AMOLED. Το παράγγειλα σήμερα, τελική τιμή 187 ευρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό γράφει για IPS οθόνη και αν δε κάνω λάθος Mediatek επεξεργαστή. Αντίγραφο είναι. Βασικός λόγος να πάρεις το τηλέφωνο είναι η amoled οθόνη του που δεν κοπιαρεται Η επίσημη απάντηση( με e-mail) από το Fastcardtech είναι ότι το τηλέφωνο είναι γνήσιο και η οθόνη του Super AMOLED. Το παράγγειλα σήμερα, τελική τιμή 187 ευρώ.:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπερα! Που μπορω ανταπτορα για την SD ωστε να την βαλω σε card reader; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Η επίσημη απάντηση( με e-mail) από το Fastcardtech είναι ότι το τηλέφωνο είναι γνήσιο και η οόνη του Super AMOLED. Το παράγγειλα σήμερα, τελική τιμή 187 ευρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η επίσημη απάντηση( με e-mail) από το Fastcardtech είναι ότι το τηλέφωνο είναι γνήσιο και η οθόνη του Super AMOLED. Το παράγγειλα σήμερα, τελική τιμή 187 ευρώ.:wink: Κλώνος είναι με mediatelk επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AmRadio Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Σε αναμονή του τηλεφώνου λοιπόν. Η αυτοψία θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Οταν το παρεις κατεβασε την εφαρμογη phone info και θα σου γραψει τι ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπερα! Που μπορω ανταπτορα για την SD ωστε να την βαλω σε card reader; Συνήθως, η κάρτα μνήμης συνοδεύεται και από αντάπτορα. Αν τώρα δεν έχεις, βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα. Άλλη επιλογή είναι να πάρεις ένα micro sd reader, που είναι σαν στικάκι (βάζεις την κάρτα μέσα και το συνδέεις στον υπολογιστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Συνήθως, η κάρτα μνήμης συνοδεύεται και από αντάπτορα. Αν τώρα δεν έχεις, βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα. Άλλη επιλογή είναι να πάρεις ένα micro sd reader, που είναι σαν στικάκι (βάζεις την κάρτα μέσα και το συνδέεις στον υπολογιστή). Κατάλαβα ευχαριστώ! Πηγα σημερα και αγορασα ενα card reader στο πλαισιο Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.Ηθελα την γνωμη σας αν το εχετε δοκιμασει....ειμαι μεταξυ του 4πυρηνου S5 και του 8πυρηνου S5neo. Ποιο θα προτεινατε απο τα δυο?Υπερτερει καπου το ενα απο το αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αναμεσα στο S5 και στο S5 neo εγω επιλεγω το S5....Ριξε μια ματια στο topic του neo και θα καταλαβεις γιατι. Το μονο που λειπει σε σχεση με το neο ειναι το ραδιοφωνο αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει.... Παντα προσωπικη μου αποψη,ο καθενας επιλεγει βαση των δικων του αναγκων και εγω ουτε για αστειο δεν συγκρινω το S5 με το neo.... Ετσι και αλλιως το neo υποβαθμιση του S5 ειναι,και οχι αναβαθμηση.... Με βαση αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις και καλυτερη συσξευη αλλα μιας και ρωτησες αναμεσα σε αυτα τα δυο χαλαρα S5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αναμεσα στο S5 και στο S5 neo εγω επιλεγω το S5....Ριξε μια ματια στο topic του neo και θα καταλαβεις γιατι. Το μονο που λειπει σε σχεση με το neο ειναι το ραδιοφωνο αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει.... Παντα προσωπικη μου αποψη,ο καθενας επιλεγει βαση των δικων του αναγκων και εγω ουτε για αστειο δεν συγκρινω το S5 με το neo.... Ετσι και αλλιως το neo υποβαθμιση του S5 ειναι,και οχι αναβαθμηση.... Με βαση αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις και καλυτερη συσξευη αλλα μιας και ρωτησες αναμεσα σε αυτα τα δυο χαλαρα S5... Εκει ειχα καταληξει κι εγω απλα ελεγα μην κανω λαθος.Οποτε καλυτερα σε S6 Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σιγουρα το S6 ειναι πολυ καλυτερο σαν συσκευη,αλλα για μενα η ελειψη καρτας μνημης και αποσπομενης μπαταριας ειναι θεμα. Αν φυσικα πας σε S6 το edge ειναι μονοδρομος...... Και αν μπορεις το S6 edge plus ακομα καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σιγουρα το S6 ειναι πολυ καλυτερο σαν συσκευη,αλλα για μενα η ελειψη καρτας μνημης και αποσπομενης μπαταριας ειναι θεμα. Αν φυσικα πας σε S6 το edge ειναι μονοδρομος...... Και αν μπορεις το S6 edge plus ακομα καλυτερα... Σωστά συμφωνώ αν και του προτείνω να κάνει υπομονή να βγει το s7 που θα ρίξει την τιμή κιόλας των προηγούμενων μοντέλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Το s5 παραμένει μια αξιόλογη συσκευή. Το s6 με το που θα βάλει micro sd στο s7 θα το κάψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.Ηθελα την γνωμη σας αν το εχετε δοκιμασει....ειμαι μεταξυ του 4πυρηνου S5 και του 8πυρηνου S5neo. Ποιο θα προτεινατε απο τα δυο?Υπερτερει καπου το ενα απο το αλλο? Δεν ξερω για την μπαταρια του neo αλλα η μπαταρια του S5 είναι η καλυτερη μπαταρια από smartphone που ειχα ποτε . Ειχα πολλα HTC και μετα samsung και είναι πολύ ανωτερη σε αυτονομια . Σημερα και λογω της ημερας δεν εχω σταματησει να μιλαω και είναι στο 75% από τις 7πμ. με όλα τα ...καλουδια ανοιχτα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δεν ξερω για την μπαταρια του neo αλλα η μπαταρια του S5 είναι η καλυτερη μπαταρια από smartphone που ειχα ποτε . Ειχα πολλα HTC και μετα samsung και είναι πολύ ανωτερη σε αυτονομια . Σημερα και λογω της ημερας δεν εχω σταματησει να μιλαω και είναι στο 75% από τις 7πμ. με όλα τα ...καλουδια ανοιχτα . Πολύ καλή η μπαταρία, αλλά υπάρχουν αρκετά πιο καλά σ αυτόν τον τομέα. Που να δεις ας πούμε Ζ3 ή μέχρι και νοτε 4, τα htc δεν χουν καλές μπαταρίες ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το s5 παραμένει μια αξιόλογη συσκευή. Το s6 με το που θα βάλει micro sd στο s7 θα το κάψει. Το s6 ήδη καμένο είναι μ τέτοια μπαταρία. Δεν βλέπω και πολλούς να το έχουν, όπως γινόταν με παλιότερα μοντέλα ή με την σειρά νοτε. Δηλαδή για ένα καφέ βγαίνεις, και σχεδόν κανένας δεν χει s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μια βοήθεια οποίος μπορεί! Κλείδωσε ο μικρός το S5 με αποτύπωμα (κλείδωμα οθόνης). Γνωρίζω τον εφεδρικό κωδικό αλλά δεν μπορώ να το απενεργοποιησω, το μόνο που με αφήνει είναι οι επιλογές ΜΟΤΙΒΟ και PIN..... Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts