Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5.0.2 το S5 G900F δεν έχει πάρει, οπότε έχεις το Galaxy S5 LTE-A G901F λογικά! ;)

G900F με 5.0 ειναι.

Σωστα τα λες

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

G900F με 5.0 ειναι.

Σωστα τα λες

Πήρες "Galaxy S5 LTE-A G901F" 348 ευρώ; καλά κατάλαβα; γιατί το ζαχαρώνω το Galaxy S5 LTE-A G901F , έχω τώρα το s4 τον Δεκέμβρη κλείνω 2 χρόνια, ήρθε η ώρα της αλλαγής... αξίζει η αλλαγή;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Πήρες "Galaxy S5 LTE-A G901F" 348 ευρώ; καλά κατάλαβα; γιατί το ζαχαρώνω το Galaxy S5 LTE-A G901F , έχω τώρα το s4 τον Δεκέμβρη κλείνω 2 χρόνια, ήρθε η ώρα της αλλαγής... αξίζει η αλλαγή;

G900F πηρα το κλασσικο s5.

Το 901F εχει κοντα στα 450€ φοραει αλλο chip νομιζω είναι το snapdragon 805 και στα νουμερα ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το g900f. Στο untutu απ οσο εχω δει το 901f βγαζει καπου στα 52000 ενω το δικο μας (900f)κοντα στα 45000.

Δεν νομιζω οτι αξιζει την τιμη του το 901F,πιστεύω πως 450€ που εχει τωρα ειναι too much.

Βγήκε η νέα BTU BOJ1

Λίγο παραπάνω σβέλτη μου φαίνεται. Επίσης θα χιονίσει έβαλε changelog στην αναβάθμιση!

Βγήκε η νέα BTU BOJ1

Λίγο παραπάνω σβέλτη μου φαίνεται. Επίσης θα χιονίσει έβαλε changelog στην αναβάθμιση!

Δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμη σε Ota που είδα μόλις τώρα σε διαχείριση μνήμης πάει καλύτερα?

Δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμη σε Ota που είδα μόλις τώρα σε διαχείριση μνήμης πάει καλύτερα?

Ούτε εμένα μου είχε έρθει αλλά τσέκαρα με το χέρι και κατέβηκε. Νωρίς είναι ακόμα να ξέρω. Φαίνεται λίγο πιο σβέλτο. Για διαχείριση αν και λέει στο changelog ότι υπάρχει βελτίωση θέλω χρόνο να το δω πως συμπεριφερεται

Ούτε εμένα μου είχε έρθει αλλά τσέκαρα με το χέρι και κατέβηκε. Νωρίς είναι ακόμα να ξέρω. Φαίνεται λίγο πιο σβέλτο. Για διαχείριση αν και λέει στο changelog ότι υπάρχει βελτίωση θέλω χρόνο να το δω πως συμπεριφερεται

Και εγώ τσέκαρα αλλά τίποτα ελπίζω σύντομα να έρθει

κι εμένα μου ήρθε πριν λίγο... το κινητό πήγαινε ούτως ή άλλως μια χαρά οπότε δεν ξέρω.

Το θέμα είναι να μας δώσουν επιτέλους την 5.1 που υποστηρίζει και θέματα..

κι εμένα μου ήρθε πριν λίγο... το κινητό πήγαινε ούτως ή άλλως μια χαρά οπότε δεν ξέρω.

+100 ναι φίλος επιτέλους να δούμε αν και νομίζω ότι θα δώσουν την 6.0 κατευθείαν

Ψαχνω κ δεν το βρίσκω.

Υπάρχει ρύθμιση για το Hands-Free? Οταν παταω 2 φορές το κουμπάκι, να κάνει επανάκληση το τελευταίο νούμερο κ οχι να αρχίσει να παίζει μουσική.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

που το ξερεις οτι υποστηριζει θεματα αφου δεν εχει βγει ακομα?

Στο Sammobile δε μπηκε ακομα...γιατι εμεις με root δεν εχει ΟΤΑ...

Και χωρίς ροοτ δεν έχει έρθει ακόμη σε όλους υπομονή

Καλησπερα παιδες μπορειτε να μου προτεινεται ακουστικα για το κινητο?ΑΝ εχει καποιος εμπειρια απο ακουστικα με κορδονι στυλ θα το εκτιμησω.

Το λέω καθώς το 901F που έχει ήδη την 5.1.1 έχει κανονικά θέματα.

φιλε μου εχω το 901F και φοραει πανω την 5.0.2

Βγηκε η 5.1.1 ;

Επισης στο Note 4 που επισης εχω φοραει την 5.1.1 αλλα δεν εχει θεματα. Αν εχει που τα βρισκω;

TCe

φιλε μου εχω το 901F και φοραει πανω την 5.0.2

Βγηκε η 5.1.1 ;

Επισης στο Note 4 που επισης εχω φοραει την 5.1.1 αλλα δεν εχει θεματα. Αν εχει που τα βρισκω;

sorry τα μπέρδεψα μάλλον... Το neo (903F) είναι αυτό που έχει την 5.1.1 και έχει θέματα.

να και το λινκ

http://in2mobile.gr/2015/09/06/samsung-galaxy-s5-neo-review/

Μια βοηθεια παιδια πηγα σημερα να περασω με odin την τελευταια Ρομ G900FXXU1BOJ1 και στο 99% μου λεει Failed Size ανοιγω το κινητο και μου γραφει Firmware upgrade encourd an issue.Please select recovery mode in Kies & try again το συνδεω με το Kies τα κανω ολα σωστα αλλα κολλαει το Κιες την γκαντεμια μου ξερεις κανει πως μπορω να το φτιαξω με odin?

Μετα απο καποια τεστ βρηκα μονος μου την λυση αν καποιος βρεθει σε τετοια κατασταση φλασαρει το pit file αναλογα την εκδοση του 16/32/64Gb και το κινητο επανερχεται

Edited by NecromantiA

Καλησπερα παιδια. ξερει κανεις αν μπορω καπως να διαγραψω παιχνιδια που εχω παιξει απ το λογαριασμο μου στην google? Πιο συγκεκριμενα, κατεβασα ενα παιχνιδι, το marvel future fight, και δεν μπορω να κανω συνδεση με το λογαριασμο μου γιατι θα μου σβησει την πορεια που εχω κανει εως τωρα για να επαναφερει το backup που υπαρχει στο gmail.

στην εφαρμογη μπαταρια,χρονος που περασε απο πληρη φορτιση, δεν αναγραφει το χρονο.(σε προηγουμενη ρομ την ειχε,μηπως πρεπει να ενεργοποιησω κατι.)εχω G900FXXU1BOJ1 .

Μια βοηθεια παιδια πηγα σημερα να περασω με odin την τελευταια Ρομ G900FXXU1BOJ1 και στο 99% μου λεει Failed Size ανοιγω το κινητο και μου γραφει Firmware upgrade encourd an issue.Please select recovery mode in Kies & try again το συνδεω με το Kies τα κανω ολα σωστα αλλα κολλαει το Κιες την γκαντεμια μου ξερεις κανει πως μπορω να το φτιαξω με odin?

Μετα απο καποια τεστ βρηκα μονος μου την λυση αν καποιος βρεθει σε τετοια κατασταση φλασαρει το pit file αναλογα την εκδοση του 16/32/64Gb και το κινητο επανερχεται

Φίλε μου μπορείς να μου πείς λίγο που τα βρίσκεις για το 16/32/64?

Έψαξα φίλε στο xda και χρησιμοποίησα την Europe edition θες να σου δώσω λινκ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737448 Edited by NecromantiA

Έψαξα φίλε στο xda και χρησιμοποίησα την Europe edition θες να σου δώσω λινκ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737448

σ'ευχαριστώ ;)

δοκιμασε odin 3.07...εχει κατεβει σωστα το αρχειο?δοκιμασε αλλο καλωδιο usb

I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)