Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα σου πω το κατάστημα μην φανει διαφήμιση...ανοιξε το skroutz γράψε S5 και θασου βγάλει τα καταστήματα...ςκει θα το δεις....ξεκιναει από 349,99 μέχρι 446.09...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...Οντως παιζει πολυ ουγγαρια. Μολις μου ηρθε και εμενα παιδια το εργαλειο και ειναι απο ουγγαρια .ευχομαι να μου βγει καλο και να ειναι ετσι για αρκετο καιρο! Παντως προς το παρων το κινητο δεν μασαει τιποτα και παει σφαιρατα οσο και να το ζοριζεις..

Ναι όντως είναι αρκετά καλό...εγω το μόνο κολημα που μου παρουσιάζει έχει να κάνει με την εφαρμογή του fb...

Μερικές φορές παω να ανοίξω μιαςιδηση και δεν μου την φορτώνει,η κάνει πολύ ώρα,πάω στις τρεις τελίτσες πατάω άνοιγμα με τον chrom και την φορτώνει σφαρα...

Ουσιαστικά μόνο με την εφαρμογή του fb ςγω έχω θέμα...

Σε όλα τα άλλα δεν καταλαβαίνει τπτ.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το ένα είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας και το άλλο όχι. Τώρα σε τι διαφέρει αυτό στην τιμή τι να σου πω. Μπορεί τα εκτός Ευρώπης να τα πήραν από καμία Τουρκία ας πούμε όταν υπήρχαν τα cc και να τους ξεμειναν

Δεν θα σου πω το κατάστημα μην φανει διαφήμιση...ανοιξε το skroutz γράψε S5 και θασου βγάλει τα καταστήματα...ςκει θα το δεις....ξεκιναει από 349,99 μέχρι 446.09...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι όντως είναι αρκετά καλό...εγω το μόνο κολημα που μου παρουσιάζει έχει να κάνει με την εφαρμογή του fb...

Μερικές φορές παω να ανοίξω μιαςιδηση και δεν μου την φορτώνει,η κάνει πολύ ώρα,πάω στις τρεις τελίτσες πατάω άνοιγμα με τον chrom και την φορτώνει σφαρα...

Ουσιαστικά μόνο με την εφαρμογή του fb ςγω έχω θέμα...

Σε όλα τα άλλα δεν καταλαβαίνει τπτ.

Νομίζω έχει ξαναγραφτεί. Στην εφαρμογή του FB ρυθμίστε να ανοίγει τις σελίδες με εξωτερικό browser και όχι με τον δικό του, ο οποίος μιας και το λέμε είναι .... για τον παιάνα!:p

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Νομίζω έχει ξαναγραφτεί. Στην εφαρμογή του FB ρυθμίστε να ανοίγει τις σελίδες με εξωτερικό browser και όχι με τον δικό του, ο οποίος μιας και το λέμε είναι .... για τον παιάνα!:p

Ευχαριστω για την απαντηση...μαλλον αυτο μου εχει διαφυγει οταν διαβαζα το θεμα του s5 η δεν εδωσα σημασια...βασικα στην αρχη νομιζα οτι ειχε θεμα η συσκευη αφου γενικα αντιμετωπιζα προβληματα με την συγκεκριμενη εφαρμογη....παντος πρεπει να ειναι η χειροτερη εφαρμογη που υπαρχει αυτη του fb...ολα τα κανει....δεν ανοιγει,πολλες φορες αφου διαβαζεις κατι και γυρνας στην σελιδα σου αλλες φορες μαυριζει η οθονη αλλες ασπριζει σαν να παγωνει και μετα σε βγαζει στην αρχικη οθονη....την κλεινει απο μονο του

Ευχαριστω για την απαντηση...μαλλον αυτο μου εχει διαφυγει οταν διαβαζα το θεμα του s5 η δεν εδωσα σημασια...βασικα στην αρχη νομιζα οτι ειχε θεμα η συσκευη αφου γενικα αντιμετωπιζα προβληματα με την συγκεκριμενη εφαρμογη....παντος πρεπει να ειναι η χειροτερη εφαρμογη που υπαρχει αυτη του fb...ολα τα κανει....δεν ανοιγει,πολλες φορες αφου διαβαζεις κατι και γυρνας στην σελιδα σου αλλες φορες μαυριζει η οθονη αλλες ασπριζει σαν να παγωνει και μετα σε βγαζει στην αρχικη οθονη....την κλεινει απο μονο του

Από τις χειρότερες εφαρμογές, κακογραμμένη, πολύ βαριά και με πολύ υψηλή κατανάλωση. :down:

Προσωπικά την είχα ξηλώσει και έμπαινα μέσω chrome.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγω την έβγαλα την εφαρμογη οταν ο chrome ενεργοποιησε τις ειδοποιήσεις. Αλλα μη νομίζετε, δεν ειναι μονο η εφαρμογη της πλακας. Και το site ειναι τα ιδια χαλια,τις τελευταιες μερες μετα απο δύο κλικ δε φορτώνει.

Παιδια καλησπερα! Μετα απο την πρωτη εβδομαδα χρησης του s5 μονο θετικες αποψεις μπορω να πω. Προερχομαι απο galaxy alpha. Ετουτο εδω ειναι πολυ πιο γρηγορο αν και 4 core και η οθονη καμια σχεση. Το κινητο μασαει σιδερα οτι και να κανεις ειναι άψογο. Μπαταρια σουπερ με φουλ χρηση κραταει μια μιση ημερα στάνταρ. Παντως για εναμιση χρονου μοντελο το s5 παραμενει εγγυηση και δεν το μετανοιωσα καθολου που το πηρα γιατι σκεφτομουν πολυ για s6 αλλα δεν εβγαινε το οικονομικο. Το τηλέφωνο ειναι απιστευτο και θελω να το κρατησω πολυ καιρο γιατι μολις το πηρα αν και ενα μιση χρονο κυκλοφορια του βλεπω δεν θα ξεχαστεί ευκολα απο την εταιρια στο θεμα των updates. Επισης πολυ γερό, στο youtube τραβαει τα απιστευτα

Να πω την αλήθεια απογοήτευση είναι η συσκευή έρχομαι από note 4 note edge και τώρα σε s5 plus και αυτό το ένα γιγα πραγματικά κάνει τη διάφορα. ... κολάι συχνά πυκνά όταν έχω πολλά πράγματα ανοιχτά πίσω

Ερωτηση: Καμια φορα, ενω κανω δεξια αριστερα τα παραθυρα της οθονης, κατι παταω (χωρις να το καταλαβω) και η οθονη γινεται μισή και αν κανω δεξια αριστερα, μου διχνει τα παραθυρα στην μιση οθονη. πανω δεξια μου εχει ενα συμβολο για την ξανακανω φουλ σκριν.

Μπορειται να μου πειτε τι παταω καταλαθος?

Eχω Nova lanser και δεν ειμαι ρουτ

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Παιδια καλησπερα. Εχει εδω και 2 μερες που στα ακουστικα εχει χαλασει το μικροφωνο και τα κουμπια +- ηχου, δηλαδη ολο εκεινο το συστηματακι. Νερο δεν ειχαν παρει σιγουρα το ξερω γιατι τα ειχα στο γραφειο μου. Ακουγονταν ομως κανονικα και τα 2 ακουστικα. Σημερα λοιπον που τα φορουσα στο κρεβατι καθως ημουν, ξαφνικα το αριστερο σταματησε να δουλευει, τονιζω το κρεβατι για να δειξω οτι δεν εχει καποια επαφη με νερο. Εχει συμβει σε καναν αλλον; Το κινητο ειναι 6-7 μηνων περιπου, αρα δεν το πηραν και τα χρονια για να χαλασουν τα ακουστικα. Και κατι ακομα ρωτησα στο σερβις σαμσουνγκ αν καλυπτει εγγυηση και μου ειπαν να αφησω και το κινητο και θα το κανουν και επαναφορα για να μου αντικαταστησουν τα ακουστικα. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο; Γιατι να διαγραψουν ολα του κινητου ενω δεν χρειαζεται σε κατι σχετικα με τα ακουστικα;

Ερωτηση: Καμια φορα, ενω κανω δεξια αριστερα τα παραθυρα της οθονης, κατι παταω (χωρις να το καταλαβω) και η οθονη γινεται μισή και αν κανω δεξια αριστερα, μου διχνει τα παραθυρα στην μιση οθονη. πανω δεξια μου εχει ενα συμβολο για την ξανακανω φουλ σκριν.

Μπορειται να μου πειτε τι παταω καταλαθος?

Eχω Nova lanser και δεν ειμαι ρουτ

Εχεις ενεργοποιημενη τη λειτουργια με το ενα χέρι. Ειναι ενα gesture οπου κανεις γρηγορα με το δαχτυλο αριστερα και μετα δεξια. Ξετικαρε το απο τις ρυθμισεις

Παιδια καλησπερα. Εχει εδω και 2 μερες που στα ακουστικα εχει χαλασει το μικροφωνο και τα κουμπια +- ηχου, δηλαδη ολο εκεινο το συστηματακι. Νερο δεν ειχαν παρει σιγουρα το ξερω γιατι τα ειχα στο γραφειο μου. Ακουγονταν ομως κανονικα και τα 2 ακουστικα. Σημερα λοιπον που τα φορουσα στο κρεβατι καθως ημουν, ξαφνικα το αριστερο σταματησε να δουλευει, τονιζω το κρεβατι για να δειξω οτι δεν εχει καποια επαφη με νερο. Εχει συμβει σε καναν αλλον; Το κινητο ειναι 6-7 μηνων περιπου, αρα δεν το πηραν και τα χρονια για να χαλασουν τα ακουστικα. Και κατι ακομα ρωτησα στο σερβις σαμσουνγκ αν καλυπτει εγγυηση και μου ειπαν να αφησω και το κινητο και θα το κανουν και επαναφορα για να μου αντικαταστησουν τα ακουστικα. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο; Γιατι να διαγραψουν ολα του κινητου ενω δεν χρειαζεται σε κατι σχετικα με τα ακουστικα;

Τα ακουστικά παίζει να χαλάσουν φυσιολογικό είναι δες μήπως κόπηκε πουθενά στην επαναφορά θα σβηστούν τα πάντα κάνε ένα backup με το kies πρώτα και μετά restore να είσαι κομπλέ.

παιδια με αυτο τον νομο καλυπτομαι απο την εγγυηση για airbubble στην οθονη ενω εχω κανει root ? http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/eu/Dir-EK-1999-44.pdf
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

παιδια με αυτο τον νομο καλυπτομαι απο την εγγυηση για airbubble στην οθονη ενω εχω κανει root ? http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/eu/Dir-EK-1999-44.pdf

Αν έχεις κάνει ροοτ απίθανο το βρίσκω πάρε ένα τηλ η στείλε εμαιλ στην smartec να ρωτήσεις

Καλύτερα να συνεχιστεί η συζήτηση αυτή στο κατάλληλο θέμα μια που έχω κάνει και μεταφορά εκεί το αρχικό σου θέμα που είχες ανοίξει στο Android.

Παιδια καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Αν αγορασω καλωδιο usb 3 και χρησιμοποιω τον ιδιο φορτιστη που ερχεται το s5 θα δω διαφορα στον χρονο φορτισης;

Παιδια καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Αν αγορασω καλωδιο usb 3 και χρησιμοποιω τον ιδιο φορτιστη που ερχεται το s5 θα δω διαφορα στον χρονο φορτισης;

Όχι δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά.

Η μόνη διαφορά που θα δεις θα ειναι το ευκολότερο κούμπωμα του καλωδίου στον κονέκτορα του κινητού! ;)

Εχεις ενεργοποιημενη τη λειτουργια με το ενα χέρι. Ειναι ενα gesture οπου κανεις γρηγορα με το δαχτυλο αριστερα και μετα δεξια. Ξετικαρε το απο τις ρυθμισεις

Σε ευχαριστω. Ετσι λοιπόν καταλαβα αυτη την λειτουργία

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Θα δεις διάφορα στην σύνδεση με τον υπολογιστή ή μεταφορά αρχείων θα γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα στην φόρτιση είναι ακριβώς ο ίδιος χρόνος

Θα δεις διάφορα στην σύνδεση με τον υπολογιστή ή μεταφορά αρχείων θα γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα στην φόρτιση είναι ακριβώς ο ίδιος χρόνος

Ευχαριστω παιδες για τις απσντησεις.τελικα δεν θα το αγορασω το usb 3 καλωδιο, αφου δεν θα εχει διαφορα στον χρονο φορτισης δεν εχει νοημα. Σαν νεος χρηστης του s5 θα ηθελα να ρωτησω και εσας του παλαιούς εδω καθαρα εμπειρικα την γνωμη σας αν η συσκευη θα μας βγαλει καμια 1.5 με 2 χρονια ακομη (ισως ειμαι υπερβολικος αλλα και η εποχη που διανυουμε δυσκολα αλαζεις συνεχεια συσκευες οπως παλαιοτερα...)τουλαχιστον γιατι μολις το πηρα και σε συνδιασμο οτι κόντευει να κλεισει δυο χρονια ως μοντελο με ανυσηχει λιγο. Ειμαι αρκετα heavy user και προς το παρων για μενα τουλαχιστον το κινητο ειναι εκπληκτικο γενικα σε ολα. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Edited by dan81

Ευχαριστω παιδες για τις απσντησεις.τελικα δεν θα το αγορασω το usb 3 καλωδιο, αφου δεν θα εχει διαφορα στον χρονο φορτισης δεν εχει νοημα. Σαν νεος χρηστης του s5 θα ηθελα να ρωτησω και εσας του παλαιούς εδω καθαρα εμπειρικα την γνωμη σας αν η συσκευη θα μας βγαλει καμια 1.5 με 2 χρονια ακομη (ισως ειμαι υπερβολικος αλλα και η εποχη που διανυουμε δυσκολα αλαζεις συνεχεια συσκευες οπως παλαιοτερα...)τουλαχιστον γιατι μολις το πηρα και σε συνδιασμο οτι κόντευει να κλεισει δυο χρονια ως μοντελο με ανυσηχει λιγο. Ειμαι αρκετα heavy user και προς το παρων για μενα τουλαχιστον το κινητο ειναι εκπληκτικο γενικα σε ολα. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κοίτα εγώ το αγόρασα Ιούνιο του 2014. Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Έχει πολύ καλή μπαταρία ως τώρα και είναι πολύ αξιόπιστο. Κολλήματα δεν έχει απλά απο την αναβάθμιση σε android 5 βλέπω λίγο λαγκ που δεν υπήρχε με την 4.4 αλλά είναι κάτι που δεν σε επηρεάζει τόσο. Με την έκδοση 6 που έρχεται προς τα Χριστούγεννα λογικά θα λυθούν τα όποια θέματα.

Απο πλευράς ποιότητας αν και πλαστικό είναι πάρα πολυ καλό. Ούτε το πλαίσιο ξεφλούδισε ούτε το καπάκι χάλασε ούτε τίποτα. Πήρα ένα temperded glass απο ebay στα 5ε και ούτε με νοιάζει για την οθόνη.

Γενικά άνετα θα σου κρατήσει για χρόνια ακόμα. Εγώ συνήθως κάθε χρόνο άλλαζα τηλέφωνο και τώρα επειδή με καλύπτει και δεν έχει μεγάλες διαφορές με τα καινούρια που κυκλοφορούν θα το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα.

Καλορίζικο ;)

Κοίτα εγώ το αγόρασα Ιούνιο του 2014. Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Έχει πολύ καλή μπαταρία ως τώρα και είναι πολύ αξιόπιστο. Κολλήματα δεν έχει απλά απο την αναβάθμιση σε android 5 βλέπω λίγο λαγκ που δεν υπήρχε με την 4.4 αλλά είναι κάτι που δεν σε επηρεάζει τόσο. Με την έκδοση 6 που έρχεται προς τα Χριστούγεννα λογικά θα λυθούν τα όποια θέματα.

Απο πλευράς ποιότητας αν και πλαστικό είναι πάρα πολυ καλό. Ούτε το πλαίσιο ξεφλούδισε ούτε το καπάκι χάλασε ούτε τίποτα. Πήρα ένα temperded glass απο ebay στα 5ε και ούτε με νοιάζει για την οθόνη.

Γενικά άνετα θα σου κρατήσει για χρόνια ακόμα. Εγώ συνήθως κάθε χρόνο άλλαζα τηλέφωνο και τώρα επειδή με καλύπτει και δεν έχει μεγάλες διαφορές με τα καινούρια που κυκλοφορούν θα το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα.

Καλορίζικο ;)

Ευχαριστω πολυ και εγω αυτο πιστευω πωςς θα αντεξει στον χρονο.

Αμφιλεγομενο μοντελο δεν εχει δεχτει και λιγα bad reviews στο internet.

Για να πω την αληθεια με ετρωγε η σκεψη μηπως εκανα λαθος αγορα και επρεπε να περιμενω να μαζεψω ενα 100ρικο περιπου παραπανω και να παρω το s6 ωστε να ειμαι για πολυ καιρο ακομη καλυμενος και τελος. Το s5 το πηρα 347 €και οσο το δουλευω πιστευω πως για την τιμη του ειναι αψογο(ειμαι και σαμσουγκακιας και δεν βλεπω τιποτα αλλο).

Οσο το δουλευω και το πειραζω γενικα αρχιζω να αλλαζω γνωμη και διαπιστώνω πως το κινητο ειναι πολυ καλο εργαλειο και δεν με χαλαει τιποτα σε αυτο.

Το πλαστικό δεν με χαλαει καθολου εξ αλλου το εβαλα σε θηκη για προστασια και μην ξεχναμε πως το πλαστικο μπορει να παρεχει την αδιαβροχοποιηση πολυ σημαντικο ατου του s5.

Εμενα μου ηρθε κατευθειαν με 5.0.2 και δεν μπορω να κρινω διαφορες.

Δεν εχω να αναφερω κατι αξιοσημειωτο σε lags , ολα μια χαρα.

Μου αρεσει πολυ το κινητο οσο το γνωριζω και πιστευω πως θα ειμαι πολυ καιρο ακομη απολυτα καλυμενος.

Αντε να δουμε και την marshmallow κοντοερχεται η στιγμη για το update

Edited by dan81

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)