panos_27 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Έκανα αλλά τπτ. ενώ μου έβγαζε δύο μέρες τώρα στην 1η μέρα έχει πέσει στο 56% ηδη! Για το drama shot δεν ξέρει κανεις κάτι ??? Δοκίμασε φλασαρε μια άλλη ρομ με οντιν τότε αφού δεν έπιασε η επαναφορά. Η αγγλική είναι πολύ σταθερή, βάλε αυτήν αν θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Μολις ανακάλυψα οτι απο χθες μετα την αναβαθμιση μου βγηκε και εμενα το daemon στην καταναλωση, χωρις να εχω βαλει ποτε viber..... οποτε θα κανω μια επαναφορα αλλιως θα δοκιμασω την αγγλικη οπως λες κ εσυ. Βοηθεια μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Για το FD (Dual sim) υπάρχει κάποια AOSP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 παιδια μπορει να μου απαντησει καποιος ξερουμε οτι το κινητο ειναι αδιαβροχο οταν κανω μπανιο και το εχω μαζι για μουσικη η βιντεο-προς θεου δεν το βουταω μεσα στην μπανιερα απλα το χω στο πλαι και μερικες φορες βρισκουν σταγονες απο νερα στην οθονη και οταν παω να το ακουμπησω σαν να καθυστερει-επηρεαζεται απο την υγρασια??η μπαινει νερο μεχρι μια ας πουμε πρωτη ζωνη στο εσωτερικο και λιγο κολλαει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) Παιδια προσπαθω να κανω partition στην SD 128GB αλλα δεν μπορώ να τα καταφέρω...μπορεί κάποιιος να με βοηθήσει?? Edited July 1, 2015 by Dimi_Arap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δοκίμασε φλασαρε μια άλλη ρομ με οντιν τότε αφού δεν έπιασε η επαναφορά. Η αγγλική είναι πολύ σταθερή, βάλε αυτήν αν θέλεις Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρώ την αγγλική rom? Με odin μπαίνει? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρώ την αγγλική rom? Με odin μπαίνει? http://www.sammobile.com/firmwares/download/47822/G900FXXU1BOE5_G900FOXA1BOE5_BTU/ μέσω οντιν ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/47822/G900FXXU1BOE5_G900FOXA1BOE5_BTU/ μέσω οντιν ναι Αρχικά κατέβασα αυτη http://www.sammobile.com/firmwares/download/45959/G900FXXU1BOC7_G900FVIR1BOC1_VIR/ Και αυτή εδω παρακάτω τι διαφορές έχουν με αυτή που μου έστειλες? http://www.sammobile.com/firmwares/download/45921/G900FXXU1BOD3_G900FOXA1BOD3_BTU/ Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αρχικά κατέβασα αυτη http://www.sammobile.com/firmwares/download/45959/G900FXXU1BOC7_G900FVIR1BOC1_VIR/ Και αυτή εδω παρακάτω τι διαφορές έχουν με αυτή που μου έστειλες? http://www.sammobile.com/firmwares/download/45921/G900FXXU1BOD3_G900FOXA1BOD3_BTU/ Παλαιότερες εκδόσεις είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Τον λογαριασμό picasa που βγαίνει στην "συλλογή" και έχει κάτι άκυρες παμπάλαιες φωτογραφίες πως τον σβήνω από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Απενεργοποίησε το service του απο τις εφαρμογές. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Τον λογαριασμό picasa που βγαίνει στην "συλλογή" και έχει κάτι άκυρες παμπάλαιες φωτογραφίες πως τον σβήνω από το κινητό; πας στη συλλογή > αλμπουμ > επανω δεξια > περιεχομενο για εμφανιση > ξετσεκαρεις ''περιεχομενο στο picasa'' Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 πως μπορώ να κάνω root σε lollipop χωρίς να πειραχτεί το knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 πως μπορώ να κάνω root σε lollipop χωρίς να πειραχτεί το knox? από όσο ξέρω δεν γίνετε ακόμα να κάνεις ροοτ και να μην πειραχτεί ο knox!Άμα κάνω λάθος διορθώστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Έχει χρειαστεί κανένας servise με τον knox πειραγμένο το κοιτάνε? υπόψιν να έχει κάνει μόνο root να μην έχει εγκαταστήσει clockwork mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Παιδιά μια ερώτηση...δεν ανάβουν τα πλήκτρα...το κινητό είναι ροοτ...Αυτό έγινε μόλις έβαλα κάτι σπασμένες εφαρμογές...της έσβησα και πάλι τπτ...έκανα reboot & wipe cache και πάλι τπτ...τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Πως μπορούμε να βάλουμε στατικό wallpaper αλλά να εκτείνεται σε περισσότερες απο 1 οθόνες, δηλαδή όταν κάνω swipe αριστερά π.χ. να δείχνει τη συνέχεια του wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Έχει χρειαστεί κανένας servise με τον knox πειραγμένο το κοιτάνε? υπόψιν να έχει κάνει μόνο root να μην έχει εγκαταστήσει clockwork mode. Συνήθως το κοιτάνε, τώρα αν πέσεις σε κάποιον τεχνικό που θα το προσπεράσει θα είσαι τυχερός. Πως μπορούμε να βάλουμε στατικό wallpaper αλλά να εκτείνεται σε περισσότερες απο 1 οθόνες, δηλαδή όταν κάνω swipe αριστερά π.χ. να δείχνει τη συνέχεια του wallpaper. Πρέπει να αλλάξεις launcher. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 από όσο ξέρω δεν γίνετε ακόμα να κάνεις ροοτ και να μην πειραχτεί ο knox!Άμα κάνω λάθος διορθώστε με... Φυσικα και υπάρχει τροπος,εδω και 2 μηνες,αλλα ειναι αρκετα βαρετο.Kαταρχας πρεπει να εχεις kik kat και απο εκει να περασεις σε Lolipop xωρις να γραχει ο knox http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413599 Αφου λοιπον ρουταρεις το κινητο,μπορεις να βαλεις η την ρομ του οδηγου που δεν συνιστω γιατι πλεον ειναι παλια,η να δεις στο xda.Εχουν βγει 2-3 νομιζω ρομ με 0 knox Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπερα ειμαι κατοχος του s5 plus και θα ηθελα να ρωτησω εαν και εσας καμια φορα ενω μιλατε με καποιον ξαφνικα σας αναφερει οτι δεν ακουει καθαρα τα λογια σας. Εχω την εκδοση lollipop χωρις root. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλησπερα ειμαι κατοχος του s5 plus και θα ηθελα να ρωτησω εαν και εσας καμια φορα ενω μιλατε με καποιον ξαφνικα σας αναφερει οτι δεν ακουει καθαρα τα λογια σας. Εχω την εκδοση lollipop χωρις root. Ευχαριστω Μου έχει τύχει καποιες φορες (εχω g900) αλλα συνήθως με συγκεκριμένο άτομο και δεν είχα δώσει σημασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Φορας και εσυ την εκδοση lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παιδιά μια ερώτηση...δεν ανάβουν τα πλήκτρα...το κινητό είναι ροοτ...Αυτό έγινε μόλις έβαλα κάτι σπασμένες εφαρμογές...της έσβησα και πάλι τπτ...έκανα reboot & wipe cache και πάλι τπτ...τι παίζει? Κοίταξε σε πρώτη φάση στις ρυθμίσεις της συσκευής, Οθόνη και φόντο, διάρκεια φωτισμού πλήκτρων αφής μήπως το έχεις απενεργοποιημένο. Έπειτα κοίταξε για τυχόν επιλογές τύπου Εξοικονόμηση ενέργειας κλπ. Αν και πάλι δεν, θα πρέπει να προχωρήσεις σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (πάρε backup). Έπειτα το βλέπουμε.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Φορας και εσυ την εκδοση lollipop; Ναι lollipop απείραχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetraxasa Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παιδια μετα το ΒΟC7 και τωρα boe5 το κινητο ζεσταινεται αρκετα θα πρεπει να ανησυχω . ειδικα στην φορτιση τηγανιζεις αυγα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts