Guest Dimi_Arap Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλό ναι, το έχω βάλει Φίλε πως το βάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Φίλε πως το βάζω? Μέσω recovery, κανείς αρχικά πλήρες wipe, δηλαδή wipe data, wipe cache, wipe dalvik, wipe system, και μετά κάνεις εγκατάσταση αυτό το ζιπακι που θα κατεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 φίλε Πάνο ξέρεις ποια είναι η διαφορά σε αυτές τις 2 εκδόσεις autoroot? https://download.chainfire.eu/727/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f.zip για 5.0 https://download.chainfire.eu/397/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zip για 4.4.2 εγώ το έχω ρουτάρει με την έκδοση για 4.4.2 που είχες βάλει σε link. μπορούμε να βάλουμε την άλλη έκδοση που είναι για την 5 ή δεν κάνει για τα κινητά μας? τι παίζει με αυτή την διαφορά: ( kltedx - kltexx ) ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 φίλε Πάνο ξέρεις ποια είναι η διαφορά σε αυτές τις 2 εκδόσεις autoroot? https://download.chainfire.eu/727/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f.zip για 5.0 https://download.chainfire.eu/397/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zip για 4.4.2 εγώ το έχω ρουτάρει με την έκδοση για 4.4.2 που είχες βάλει σε link. μπορούμε να βάλουμε την άλλη έκδοση που είναι για την 5 ή δεν κάνει για τα κινητά μας? τι παίζει με αυτή την διαφορά: ( kltedx - kltexx ) ευχαριστώ!!! θεωρητικά η μια είναι για κιτκατ και η άλλη για λόλιποπ. Αλλά με την έκδοση για κιτκατ έχουμε κάνει οι πιο πολλοί ρουτ κι ας φοράει το κινητό λόλιποπ 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Γινεται και με 4.4.3 cf-auto-root στην lolilop.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μέσω recovery, κανείς αρχικά πλήρες wipe, δηλαδή wipe data, wipe cache, wipe dalvik, wipe system, και μετά κάνεις εγκατάσταση αυτό το ζιπακι που θα κατεβάσεις Υπάρχει κάποιο βίντεο για να δω πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Παιδιά, ωραία ο λα αυτά αλλά μήπως το συζητάτε σε λαθος τοπικ? Ρε παιδιά μια ερώτηση. Το καπάκι γενικά άμα το πιέζετε στις γωνίες τρίζει; Είμαι νέος χρήστης του κινητού και λίγο ψείρας με αυτά. Δεν βλεπω ή ακουω κάτι. Το εβγαλα απο την slim armor που του φοράω, το πίεσα οπως λες αλλά δεν .... Σε ποιο σημείο ακριβως το πιέζεις και στο κάνει? Edited June 17, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα , σε full stock κανονικά , μήπως παρατηρήσατε εδώ και 2 μέρες μου το χει κάνει μια φορά, την ώρα που πάω να ανοίξω μια εφαρμογή μου έκανε reboot... έχεις κάνείς το ίδιο συμβάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα , σε full stock κανονικά , μήπως παρατηρήσατε εδώ και 2 μέρες μου το χει κάνει μια φορά, την ώρα που πάω να ανοίξω μια εφαρμογή μου έκανε reboot... έχεις κάνείς το ίδιο συμβάν; Σημερα μου το εκανε και εμενα μια φορα. Εχει γινει ανυποφορη η κατασταση με το κινητο,πλεον πανε ολα αργα και κολλανε... θα του κανω ενα φορματ το σαββατο και βλεπουμε αν δεν στρωσει...φευγει ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Σημερα μου το εκανε και εμενα μια φορα. Εχει γινει ανυποφορη η κατασταση με το κινητο,πλεον πανε ολα αργα και κολλανε... θα του κανω ενα φορματ το σαββατο και βλεπουμε αν δεν στρωσει...φευγει ! Βασικά είναι θέμα ωρών να πάω σε root + custom... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Βασικά είναι θέμα ωρών να πάω σε root + custom... :D γιατι τι θα γινει αν το κανεις Ροοτ ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπέρα παιδες! Άλλαξα το note 2 με το s5 και μόνο καλά έχω να πω προς το παρόν αφού ήθελα κάτι λίγο πιο μικρό για να είναι και πιο φορητο. Ήθελα να ρωτήσω αφού η συσκευή ήταν γερμανική έχει μέσα κάποιες εφαρμογές αμαζόνες που έσβησα αλλά και κάποιες με κόκκινα εικονίδια που αναφέρει ως update contacts klp και λέω να τα σβυσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν είναι στάνταρ εφαρμογές η λόγο προφανώς παροχή γιατί σαν να μου κάνουν κάτι τετοιο. Σου για την εκθεση. Ευχαριστώ Απενεργοποιηση ή απεγκατασταση.Αμα θελεις να βγαλεις καποιο boot logo, κατεβασε unbranded rom απο sammobile και φλασαρε μεσω odin. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Σημερα μου το εκανε και εμενα μια φορα. Εχει γινει ανυποφορη η κατασταση με το κινητο,πλεον πανε ολα αργα και κολλανε... θα του κανω ενα φορματ το σαββατο και βλεπουμε αν δεν στρωσει...φευγει ! Φαντάζομαι factory reset έχεις κάνει μετά τις αναβαθμήσεις, ε? Θα σου πρότεινα, γιατί και εγώ είχα ένα θέμα με την εφαρμιγή mail που μου κράσαρε και έκλεινε, εφόσον πας για reset, να του περάσεις με ODIN την τελευταία έκδοση με τα απαραίτητα βέβαια reset πριν και μετά. Εγώ που το έκανα δουλεύει άψογα από τότε. Κανένα απολύτως πρόβλημα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Έχω κατευάσει απο το sammobile 2 εκδόσεις lollipop με την ίδια ημερομηνια ποια ειναι η ποιο καινούργια όμως??? 1. G900FXXU1BOC7_G900FEUR1BOC1_EUR 2. G900FXXU1BOD3_G900FDBT1BOD1_DBT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Samsung starts working on Android 5.1.1 for the Galaxy S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Samsung starts working on Android 5.1.1 for the Galaxy S5 πλέον οι αναβαθμίσεις είναι μόνο Bug fixes. δε νομίζω να πάρουμε κάποια καινούργια λειτουργία με το 5.1.1. καλά θα ήταν να παίρναμε τα θέματα που έχει το σ6 ή και το touchwiz του που είναι πανάλαφρο. ίσως με το android m να συμβεί ότι με το λολιποπ στο σ4 που το έκαναν ίδιο με το σ5. μπορεί οταν πάρουμε το m να ενσωματώσουν το νέο touchwiz Edited June 18, 2015 by eimai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Φαντάζομαι factory reset έχεις κάνει μετά τις αναβαθμήσεις, ε? Θα σου πρότεινα, γιατί και εγώ είχα ένα θέμα με την εφαρμιγή mail που μου κράσαρε και έκλεινε, εφόσον πας για reset, να του περάσεις με ODIN την τελευταία έκδοση με τα απαραίτητα βέβαια reset πριν και μετά. Εγώ που το έκανα δουλεύει άψογα από τότε. Κανένα απολύτως πρόβλημα! Δεν εκανα τιποτα μετα την αναβαθμιση...BOC3 μαμα φοραει. Εχει βγει και αλλη ;;; ( Ασχετο..εισαι ο fanaticos απο το MIRC ;) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Δεν εκανα τιποτα μετα την αναβαθμιση...BOC3 μαμα φοραει. Εχει βγει και αλλη ;;; ( Ασχετο..εισαι ο fanaticos απο το MIRC ;) Γι' αυτό έχεις κολλήματα. BOE5. Μάλλον για συνονιμία -1 γράμμα πρόκειται! ;) Edited June 18, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Γι' αυτό έχεις κολλήματα. BOE5. Μάλλον για συνονιμία -1 γράμμα πρόκειται! ;) BOC5 ; ποτε βγηκε ;;;;;;;; τωρα το ειδα...BOD3 ειναι οχι BOC . Εσυ φορας τωρα δηλαδη B O C 5 η BOD 5 ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 BOC5 ; ποτε βγηκε ;;;;;;;; τωρα το ειδα...BOD3 ειναι οχι BOC . Εσυ φορας τωρα δηλαδη B O C 5 η BOD 5 ; B O E 5 γράφει, ξεχωρισε λίγο τα γράμματα μεταξύ τους :Ρ αχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 B O E 5 γράφει, ξεχωρισε λίγο τα γράμματα μεταξύ τους :Ρ αχαχ ειπαμε ειμαι μεγαλος αλλα οχι και τοσο...γραφει ακριβως αυτο LRX21T.G900FXXU1BOD3 Δεν γραφει πουθενα στο δικο μου BOE5. Για το δικο μου μιλουσα παραπανω. Εσυ λογικα εισαι σε αλλη εκδοση. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ειπαμε ειμαι μεγαλος αλλα οχι και τοσο...γραφει ακριβως αυτο LRX21T.G900FXXU1BOD3 Δεν γραφει πουθενα στο δικο μου BOE5. Για το δικο μου μιλουσα παραπανω. Εσυ λογικα εισαι σε αλλη εκδοση. Βαλτο από sammobile τότε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Βαλτο από sammobile τότε ;) Ε θα περιμενω λιγο ακομα . Τι διαφορες ειδες ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ε θα περιμενω λιγο ακομα . Τι διαφορες ειδες ; Δεν έχει διαφορές μεγάλες απ την έκδοση που χεις, ίσως λίγο καλύτερη ραμ. Απλά μιας και αναφέρεις κολλήματα της συσκευής, ίσως χρειάζεται να φλασαρεις μια ρομ για να εξαληθουν τα προβλήματα σου. Αν είναι να φλασαρεις βάλε απλά το τελευταίο firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Δεν έχει διαφορές μεγάλες απ την έκδοση που χεις, ίσως λίγο καλύτερη ραμ. Απλά μιας και αναφέρεις κολλήματα της συσκευής, ίσως χρειάζεται να φλασαρεις μια ρομ για να εξαληθουν τα προβλήματα σου. Αν είναι να φλασαρεις βάλε απλά το τελευταίο firmware καταλαβα...ok thanks Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts