Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Φίλε πως το βάζω?

Μέσω recovery, κανείς αρχικά πλήρες wipe, δηλαδή wipe data, wipe cache, wipe dalvik, wipe system, και μετά κάνεις εγκατάσταση αυτό το ζιπακι που θα κατεβάσεις

φίλε Πάνο ξέρεις ποια είναι η διαφορά σε αυτές τις 2 εκδόσεις autoroot?

https://download.chainfire.eu/727/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f.zip

για 5.0

https://download.chainfire.eu/397/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zip

για 4.4.2

εγώ το έχω ρουτάρει με την έκδοση για 4.4.2 που είχες βάλει σε link.

μπορούμε να βάλουμε την άλλη έκδοση που είναι για την 5 ή δεν κάνει για τα κινητά μας?

τι παίζει με αυτή την διαφορά: ( kltedx - kltexx )

ευχαριστώ!!!

φίλε Πάνο ξέρεις ποια είναι η διαφορά σε αυτές τις 2 εκδόσεις autoroot?

https://download.chainfire.eu/727/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f.zip

για 5.0

https://download.chainfire.eu/397/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zip

για 4.4.2

εγώ το έχω ρουτάρει με την έκδοση για 4.4.2 που είχες βάλει σε link.

μπορούμε να βάλουμε την άλλη έκδοση που είναι για την 5 ή δεν κάνει για τα κινητά μας?

τι παίζει με αυτή την διαφορά: ( kltedx - kltexx )

ευχαριστώ!!!

θεωρητικά η μια είναι για κιτκατ και η άλλη για λόλιποπ. Αλλά με την έκδοση για κιτκατ έχουμε κάνει οι πιο πολλοί ρουτ κι ας φοράει το κινητό λόλιποπ 5.0

Guest Dimi_Arap
Μέσω recovery, κανείς αρχικά πλήρες wipe, δηλαδή wipe data, wipe cache, wipe dalvik, wipe system, και μετά κάνεις εγκατάσταση αυτό το ζιπακι που θα κατεβάσεις

Υπάρχει κάποιο βίντεο για να δω πως γίνεται?

Παιδιά, ωραία ο λα αυτά αλλά μήπως το συζητάτε σε λαθος τοπικ?

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Το καπάκι γενικά άμα το πιέζετε στις γωνίες τρίζει;

Είμαι νέος χρήστης του κινητού και λίγο ψείρας με αυτά.

Δεν βλεπω ή ακουω κάτι. Το εβγαλα απο την slim armor που του φοράω, το πίεσα οπως λες αλλά δεν ....

Σε ποιο σημείο ακριβως το πιέζεις και στο κάνει?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά καλησπέρα , σε full stock κανονικά , μήπως παρατηρήσατε εδώ και 2 μέρες μου το χει κάνει μια φορά, την ώρα που πάω να ανοίξω μια εφαρμογή μου έκανε reboot... έχεις κάνείς το ίδιο συμβάν;

Παιδιά καλησπέρα , σε full stock κανονικά , μήπως παρατηρήσατε εδώ και 2 μέρες μου το χει κάνει μια φορά, την ώρα που πάω να ανοίξω μια εφαρμογή μου έκανε reboot... έχεις κάνείς το ίδιο συμβάν;

Σημερα μου το εκανε και εμενα μια φορα. Εχει γινει ανυποφορη η κατασταση με το κινητο,πλεον πανε ολα αργα και κολλανε...

θα του κανω ενα φορματ το σαββατο και βλεπουμε αν δεν στρωσει...φευγει !

My Name Is George V.

Σημερα μου το εκανε και εμενα μια φορα. Εχει γινει ανυποφορη η κατασταση με το κινητο,πλεον πανε ολα αργα και κολλανε...

Βασικά είναι θέμα ωρών να πάω σε root + custom... :D

Βασικά είναι θέμα ωρών να πάω σε root + custom... :D

γιατι τι θα γινει αν το κανεις Ροοτ ;

My Name Is George V.

Καλησπέρα παιδες! Άλλαξα το note 2 με το s5 και μόνο καλά έχω να πω προς το παρόν αφού ήθελα κάτι λίγο πιο μικρό για να είναι και πιο φορητο. Ήθελα να ρωτήσω αφού η συσκευή ήταν γερμανική έχει μέσα κάποιες εφαρμογές αμαζόνες που έσβησα αλλά και κάποιες με κόκκινα εικονίδια που αναφέρει ως update contacts klp και λέω να τα σβυσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν είναι στάνταρ εφαρμογές η λόγο προφανώς παροχή γιατί σαν να μου κάνουν κάτι τετοιο. Σου για την εκθεση.

Ευχαριστώ

Απενεργοποιηση ή απεγκατασταση.Αμα θελεις να βγαλεις καποιο boot logo,

κατεβασε unbranded rom απο sammobile και φλασαρε μεσω odin.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Φαντάζομαι factory reset έχεις κάνει μετά τις αναβαθμήσεις, ε? Θα σου πρότεινα, γιατί και εγώ είχα ένα θέμα με την εφαρμιγή mail που μου κράσαρε και έκλεινε, εφόσον πας για reset, να του περάσεις με ODIN την τελευταία έκδοση με τα απαραίτητα βέβαια reset πριν και μετά. Εγώ που το έκανα δουλεύει άψογα από τότε. Κανένα απολύτως πρόβλημα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Guest Dimi_Arap

Έχω κατευάσει απο το sammobile 2 εκδόσεις lollipop με την ίδια ημερομηνια ποια ειναι η ποιο καινούργια όμως???

1. G900FXXU1BOC7_G900FEUR1BOC1_EUR

2. G900FXXU1BOD3_G900FDBT1BOD1_DBT

πλέον οι αναβαθμίσεις είναι μόνο Bug fixes. δε νομίζω να πάρουμε κάποια καινούργια λειτουργία με το 5.1.1. καλά θα ήταν να παίρναμε τα θέματα που έχει το σ6 ή και το touchwiz του που είναι πανάλαφρο.

ίσως με το android m να συμβεί ότι με το λολιποπ στο σ4 που το έκαναν ίδιο με το σ5. μπορεί οταν πάρουμε το m να ενσωματώσουν το νέο touchwiz

Edited by eimai

Φαντάζομαι factory reset έχεις κάνει μετά τις αναβαθμήσεις, ε? Θα σου πρότεινα, γιατί και εγώ είχα ένα θέμα με την εφαρμιγή mail που μου κράσαρε και έκλεινε, εφόσον πας για reset, να του περάσεις με ODIN την τελευταία έκδοση με τα απαραίτητα βέβαια reset πριν και μετά. Εγώ που το έκανα δουλεύει άψογα από τότε. Κανένα απολύτως πρόβλημα!

Δεν εκανα τιποτα μετα την αναβαθμιση...BOC3 μαμα φοραει. Εχει βγει και αλλη ;;; ( Ασχετο..εισαι ο fanaticos απο το MIRC ;)

My Name Is George V.

Δεν εκανα τιποτα μετα την αναβαθμιση...BOC3 μαμα φοραει. Εχει βγει και αλλη ;;; ( Ασχετο..εισαι ο fanaticos απο το MIRC ;)

Γι' αυτό έχεις κολλήματα.

BOE5.

Μάλλον για συνονιμία -1 γράμμα πρόκειται! ;)

Edited by fanatikos

Γι' αυτό έχεις κολλήματα.

BOE5.

Μάλλον για συνονιμία -1 γράμμα πρόκειται! ;)

BOC5 ; ποτε βγηκε ;;;;;;;; τωρα το ειδα...BOD3 ειναι οχι BOC .

Εσυ φορας τωρα δηλαδη B O C 5 η BOD 5 ;

My Name Is George V.

BOC5 ; ποτε βγηκε ;;;;;;;; τωρα το ειδα...BOD3 ειναι οχι BOC .

Εσυ φορας τωρα δηλαδη B O C 5 η BOD 5 ;

B O E 5 γράφει, ξεχωρισε λίγο τα γράμματα μεταξύ τους :Ρ αχαχ

B O E 5 γράφει, ξεχωρισε λίγο τα γράμματα μεταξύ τους :Ρ αχαχ

ειπαμε ειμαι μεγαλος αλλα οχι και τοσο...γραφει ακριβως αυτο

LRX21T.G900FXXU1BOD3

Δεν γραφει πουθενα στο δικο μου BOE5.

Για το δικο μου μιλουσα παραπανω. Εσυ λογικα εισαι σε αλλη εκδοση.

My Name Is George V.

ειπαμε ειμαι μεγαλος αλλα οχι και τοσο...γραφει ακριβως αυτο

LRX21T.G900FXXU1BOD3

Δεν γραφει πουθενα στο δικο μου BOE5.

Για το δικο μου μιλουσα παραπανω. Εσυ λογικα εισαι σε αλλη εκδοση.

Βαλτο από sammobile τότε ;)

Ε θα περιμενω λιγο ακομα . Τι διαφορες ειδες ;

Δεν έχει διαφορές μεγάλες απ την έκδοση που χεις, ίσως λίγο καλύτερη ραμ. Απλά μιας και αναφέρεις κολλήματα της συσκευής, ίσως χρειάζεται να φλασαρεις μια ρομ για να εξαληθουν τα προβλήματα σου. Αν είναι να φλασαρεις βάλε απλά το τελευταίο firmware

Δεν έχει διαφορές μεγάλες απ την έκδοση που χεις, ίσως λίγο καλύτερη ραμ. Απλά μιας και αναφέρεις κολλήματα της συσκευής, ίσως χρειάζεται να φλασαρεις μια ρομ για να εξαληθουν τα προβλήματα σου. Αν είναι να φλασαρεις βάλε απλά το τελευταίο firmware

καταλαβα...ok thanks

My Name Is George V.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)