Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την cpu μιλαω,η μπαταρια ειναι πολυ χαμηλοτερη θερμοκρασια.απλως το αισθανομουν λιγο ζεστο απο πισω οταν εκανα ενημερωσεις και οταν ανοιγα 3g

To Cpu το δικου μου φτανει 85-90 οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα φιλε.

My Name Is George V.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εμένα με την BOC7 πάντως είναι πιο κρύο απο ποτέ. Καμιά σχέση με πριν. Και η μπαταρία βελτιώθηκε και το lag έφυγε. Κάνει δουλειά τελικά το φλασάρισμα με odin

85-90 βαθμους;σοβαρα? :/

ειναι παρα πολυ..by the way εχουν αναφερει πως εχει θεματα υπερθεμανσης ο snapdragon για αυτο στο νεο s6 εχουν exynos και σταματησαν την συνεργασια με τν snapdragon

στο δικο μ s5 που ειναι exynos ευτυχως δεν αντιμετωπιζω τετοια θεματα

Εμένα με την BOC7 πάντως είναι πιο κρύο απο ποτέ. Καμιά σχέση με πριν. Και η μπαταρία βελτιώθηκε και το lag έφυγε. Κάνει δουλειά τελικά το φλασάρισμα με odin

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Και στα δυο.

Μου εχει κάνει εντύπωση και μαλιστα το εχω γράψει λίγα ποστ πιο πισω, στις εντυπώσεις μου από την εγκατάσταση της BOC7. Είναι σαφέστατα πιο δροσερό απο την ΚΚ.

Και η μπαταρία εχει δωσει καλα δείγματα. Ειδικά σε αναμονή, δίνει την αίσθηση οτι δεν καταναλωνει τίποτα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Και στα δυο.

Μου εχει κάνει εντύπωση και μαλιστα το εχω γράψει λίγα ποστ πιο πισω, στις εντυπώσεις μου από την εγκατάσταση της BOC7. Είναι σαφέστατα πιο δροσερό απο την ΚΚ.

Και η μπαταρία εχει δωσει καλα δείγματα. Ειδικά σε αναμονή, δίνει την αίσθηση οτι δεν καταναλωνει τίποτα!

Διάβασα και το crash test σου με την κάμερα. Δεν φαίνεται να έχει θέματα το τηλέφωνο πάντως. Πριν με 5.0 που πέρασα με kies αν και έκανα reset πολλές φορές άνοιγα την κάμερα και απλά έδειχνε μαύρο και κολλούσε. Έκαιγε το κινητό όταν συνέβαινε αυτό. Μόνο με επανεκκίνηση λυνόταν.

Τώρα όλα οκ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

85-90 βαθμους;σοβαρα? :/

ειναι παρα πολυ..by the way εχουν αναφερει πως εχει θεματα υπερθεμανσης ο snapdragon για αυτο στο νεο s6 εχουν exynos και σταματησαν την συνεργασια με τν snapdragon

στο δικο μ s5 που ειναι exynos ευτυχως δεν αντιμετωπιζω τετοια θεματα

σχεδον ολα τα S 5 εχουν θεμα αλλα δεν παθαινουν και κατι...:)

My Name Is George V.

Διάβασα και το crash test σου με την κάμερα. Δεν φαίνεται να έχει θέματα το τηλέφωνο πάντως. Πριν με 5.0 που πέρασα με kies αν και έκανα reset πολλές φορές άνοιγα την κάμερα και απλά έδειχνε μαύρο και κολλούσε. Έκαιγε το κινητό όταν συνέβαινε αυτό. Μόνο με επανεκκίνηση λυνόταν.

Τώρα όλα οκ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Κανένα απολύτως και πραγματικά μένω έκπληκτος απο την λειτουργία του. Δεν το περιμενα με τίποτα, μετά απο όλα όσα διάβασα.

Ήμουν έτοιμος για τα χειρότερα και ομολογω οτι εχω κατεβάσει και την δικια του 4.4.2 original EUR rom, ώστε άμεσα να το γυρίσω πισω.

Ομως βλεπω οτι μέχρι στιγμης δεν υπάρχει κανενας απολύτως λόγος για κατι τετοιο.

Δεν ξερω αν ημουν τυχερός. Μπορεί! Ίσως τα factory reset, ίσως και η κατα γραμμα τήρηση της διαδικασίας με το odin, να έφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Αν εξαιρεσω την πολυχρωμία, που ειναι αλήθεια δεν μου πολύ αρέσει, το τηλέφωνο ειναι εξαιρετικο.

Τωρα, για την καμερα, 123 φωτογραφίες, με διαφορες ρυθμίσεις και 17 βίντεο (οχι όμως σε φουλ HD αλλα σε 1280Χ720) συνολικης διάρκειας σχεδον 1 ωρας και ολα αυτα μεσα σε 2ώρες και το κινητό ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΧ! Νομιζω ειναι καλο κρας τεστ.

Διαπίστωσα ομως βέβαια οτι ποιοτικά δεν εχει αλλάξει το παραμικρό. Συνεχιζει να κουβαλάει απολυτως ολα τα κουσούρια που πάντα ειχαν οι κάμερες των Σαμμυ.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Για να φλασαρω μια ρομ έπρεπε να φλασαρω ένα μόντεμ και έναν booloader. Για να φλασαρω ξανά την boc7 την αγγλική χρειάζεται να φλασαρω κάποιο μόντεμ η γίνονται όλα μόνα τους;

Εγώ δεν χρειάστηκε να φλασαρω τίποτα περισσότερο απο την ρομ. Την κατεβασα απο το sammobile, εκανα factory reset και cache clear το τηλεφωνο μεσα απο το recovery, φλασαρα με odin 3.09 την ρομ, το αφησα στην ησυχία του να μπουτάρει, ξανά factory reset και cache clear απο το recovery και ξανα reboot. Μετα στήσιμο as new.

Δεν έκανα restore τίποτα, εκτος απο κάποια data εφαρμογων. Ολα, τα πάντα clean install.

Το τηλεφωνο δεν εχει κολλήσει ποτέ, δεν εχει πετάξει ποτε κανενα περιεργο μυνημα απο εφαρμογή.

Τουλαχιστον απο αυτές που δουλευω εγω, βεβαια.

Ετσι...μια χαρα ειναι το τηλεφωνο,βελτιωση σε ολα...2-3 πραγματα θα εχει παραπανω η 5.1...ειναι σαν να την εχουμε ηδη..φτιαξαν επιτελους και να απαντας στη κληση με πατημα απλο και οχι ξεχυλωμα το κυκλακι ...ολα καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,θερμοκρασια ελαχιστα τσιμπαει σε "βαρια" παιχνιδια,και η καμεριτσα σε χαμηλο φωτισμο λιγο τα χανει στο focus..μπαταρια σπεσιαλ...:D και οπως ειπε πιο πανω ο φιλος αμα φλασαρεις οπως πρεπει εχεις αψογο αποτελεσμα...
Jason the Greek

Εμενα μερικες φορες βγαζει μια πινακιδα και λεει η επαφες διακοπηκαν.Το εχει κανεις αυτο το προβλημα?Απο την Αρχη που εβαλα λολιποπ μου το βγαζει αλλα δεν διωρθοθηκε με την καινουργια ενημερωση.

πηρα αλλη συσκευη καινουρια απο Kaizer και δεν μπορω να θυμηθω πως βγαινει το " περιοδικο μου" .

καποια βοηθεια ;

Επισης δωστε κανα site για ελεγχο του IMEI για να δω αν ειναι Γερμανικο κλπ.

My Name Is George V.

πηρα αλλη συσκευη καινουρια απο Kaizer και δεν μπορω να θυμηθω πως βγαινει το " περιοδικο μου" .

καποια βοηθεια ;

Για το από που είναι το κινητό κατέβασε Phone info Samsung. Για το περιοδικό βάλε nova launcher να είσαι ήσυχος

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα μερικες φορες βγαζει μια πινακιδα και λεει η επαφες διακοπηκαν.Το εχει κανεις αυτο το προβλημα?Απο την Αρχη που εβαλα λολιποπ μου το βγαζει αλλα δεν διωρθοθηκε με την καινουργια ενημερωση.

Η στοκ εφαρμογή για επαφές γενικά δεν την παλεύει πολύ. Κατέβασε ex-dialer που έχει και επιλογή για swipe right/left Για μηνύματα και τηλέφωνα αντίστοιχα

καποια βοηθεια ;

Πατάς παρατεταμένα την αρχική οθόνη και κάτω δεξιά λέει ρύθμισης αρχικής... Πατάς εκεί και το βγάζεις.. :)

Πατάς παρατεταμένα την αρχική οθόνη και κάτω δεξιά λέει ρύθμισης αρχικής... Πατάς εκεί και το βγάζεις.. :)

δεν το καταλαβα...Αν πατησω παρατεταμενα μου βγαζει το google now κλπ.

Edit: Ενταξει το εκανα,thanks .

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Τελικα ειναι απο Αυστρια ,λετε να εχω καποιο θεμα με τις αναβαθμισεις ; εννοω θα ειμαι καπως πισω σε σχεση με Γερμανικα η πολωνικα ;
My Name Is George V.

Τελικα ειναι απο Αυστρια ,λετε να εχω καποιο θεμα με τις αναβαθμισεις ; εννοω θα ειμαι καπως πισω σε σχεση με Γερμανικα η πολωνικα ;

Φλασαρε την αγγλικη boc7 που ειναι η τελευταια για να σαι κομπλε ;)

Εμένα μου έβγαζε συνέχεια υπηρεσίες google play διακόπηκε. Όταν είχα κάνει αναβάθμιση χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων. Εσύ έκανες επαναφορά?

Εμένα μου έβγαζε συνέχεια υπηρεσίες google play διακόπηκε. Όταν είχα κάνει αναβάθμιση χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων. Εσύ έκανες επαναφορά?

εμενα με ΒΟΒ7 μου εβγαζε και τα 2 τωρα με ΒΟC7 ολα πανε ρολοι εδω και 10 μερες

Φλασαρε την αγγλικη boc7 που ειναι η τελευταια για να σαι κομπλε ;)

Τι διαφορα θα δω δηλαδη; Δεν κολλαει πουθενα φιλε

46000 Antutu + quadrant 29850 και μαλιστα την πρωτη φορα( ως γνωστον αν το ξανατρεξεις βγαζει πιο πολυ).

Νομιζω εχει καλη Rom απανω απλα δεν ξερω αν θα παιρνει αναβαθμισεις γενικα στο μελλον επειδη ειναι απο Austria.

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Τι διαφορα θα δω δηλαδη; Δεν κολλαει πουθενα φιλε

46000 Antutu + quadrant 29850 και μαλιστα την πρωτη φορα( ως γνωστον αν το ξανατρεξεις βγαζει πιο πολυ).

Νομιζω εχει καλη Rom απανω απλα δεν ξερω αν θα παιρνει αναβαθμισεις γενικα στο μελλον επειδη ειναι απο Austria.

Η αγγλική έχει το τελευταίο firmware και είναι η πιο σταθερή. Παίρνει και γρήγορα αναβαθμίσεις. Διαφορά στην απόδοση δεν θα δεις παρόμοια είναι απλά είναι η τελευταία έκδοση

Δεν άντεξα και την φλάσαρα και εγώ! Θυμήθηκα τα χρόνια με το s2 που κάθε τρεις και λίγο αλλάζα ρομ...

Έχω να πω πως μετά από 10 μέρες όντως είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ήρθε και σταμάτησε αυτό το ενοχλητικό bug με τον αισθητήρα που καθυστερούσε να ανάψει την οθόνη μετά από κλήση,και η μπαταρία τα πάει πολύ καλύτερα . Γενικά φαίνεται να δουλεύει απροβλημάτιστα.

Μία ερώτηση...

Σε περίπτωση που πρέπει να πάει στο σέρβις θα πρέπει να φλασάρω την τελευταία της χώρας που ήρθε;

Ευχαριστώ!

με βάλατε και μένα στην πρίζα να φλασαρω την αγγλική αν και δεν το χω ξανακάνει είμαι αρχάριος. διαβάζω το αντίστοιχο νήμα Τι πρέπει να γνωρίζω πριν φλασάρω τη Samsung συσκευή μου. αν χρειαστεί να ξαναβάλω την παλιά ρομ που είχε πάνω μπορώ να την πάρω back up με το odin?

Η στοκ εφαρμογή για επαφές γενικά δεν την παλεύει πολύ. Κατέβασε ex-dialer που έχει και επιλογή για swipe right/left Για μηνύματα και τηλέφωνα αντίστοιχα

Μια χαρα ειναι οι επαφες,αλλες τριτες εφαρμογες φταινε για τα "μυνηματα'..και επισης swipe right/left εχει και η στοκ..;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με βάλατε και μένα στην πρίζα να φλασαρω την αγγλική αν και δεν το χω ξανακάνει είμαι αρχάριος. διαβάζω το αντίστοιχο νήμα Τι πρέπει να γνωρίζω πριν φλασάρω τη Samsung συσκευή μου. αν χρειαστεί να ξαναβάλω την παλιά ρομ που είχε πάνω μπορώ να την πάρω back up με το odin?

Οχι το Odin μονο φλασαρει...δεν εχεις κανενα προβλημα οτι rom και να φλασαρεις αρκει να ειναι επισημη...

Jason the Greek

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)