Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το είχες διευκρινίσει τόσο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Με τη Lollipop το κινητό είναι χάλια !! σήμερα η μπαταρία μου κράτησε μόνο 6 ώρες με μια ώρα και κάτι οθόνη .. σχεδόν συνέχεια το τηλέφωνο είχε θερμοκρασία μπαταρίας 35-40 βαθμούς .. (οχι δεν είχα το bug του camera daemon )

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Δεν το είχες διευκρινίσει τόσο.

Σωστα... εσυ τι κινητο εχεις ; Γιατι βλεπω G 2 .

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τη Lollipop το κινητό είναι χάλια !! σήμερα η μπαταρία μου κράτησε μόνο 6 ώρες με μια ώρα και κάτι οθόνη .. σχεδόν συνέχεια το τηλέφωνο είχε θερμοκρασία μπαταρίας 35-40 βαθμούς .. (οχι δεν είχα το bug του camera daemon )

6 ωρες ;;;; Με την φωτεινοτητα στο ποσο φιλε ; Η θερμοκρασια οντος ειναι τσιμπημενη ...

My Name Is George V.

Σωστα... εσυ τι κινητο εχεις ; Γιατι βλεπω G 2 .

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

6 ωρες ;;;; Με την φωτεινοτητα στο ποσο φιλε ; Η θερμοκρασια οντος ειναι τσιμπημενη ...

Φωτεινότητα στη μέση περίπου ... αμα θέλετε βάζω και στατιστικά .. πριν κλείσει τελείως πρόλαβα και έβγαλα screnshot

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Έχω το κινητό ένα περίπου μήνα,πρόλαβα το κιτ-κατ και ομολογώ ότι το λολλιποπ είναι χάλι.Το θέτικό είναι πως διαβάζω παντού για την 5.1 που ήδη δουλεΰει στα nexus και βλέπω πως γνωρίζουν τα προβλήματα και θα τα λΰσουν.(απ'όσο φαίνεται).οπότε υπομονή!!!!!

Κρίμα διότι χαλάνε τη συσκευή που δεν κοστίζει ουκ ολίγα....

Στις γυναίκας μου που πήρε την αναβάθμιση ota σε lollipop όλα δουλεύουν ρολόι, και η μπαταρία στα ίδια περίπου.

Κάνε ένα factory reset μήπως δεν έκατσε καλά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στις γυναίκας μου που πήρε την αναβάθμιση ota σε lollipop όλα δουλεύουν ρολόι, και η μπαταρία στα ίδια περίπου.

και στο δικο μου ολα καλα φαινονται...σε συγκριση με το 9506 που ειχα και εκανε λαλακιες...( το εδωσα την ιδια ημερα και πηρα s 5) .

Δεν προλαβα την 4 στο s5 για να ξερω διαφορες ομως!

My Name Is George V.

Εδώ και μέρες κρασάρει η εφαρμογή contacts και δεν λειτουργεί το single sign on στο facebook.

Καμιά ιδέα?

p.s. Μας έχουν καταστρέψει τα τηλέφωνα με το Lolipop...

Factory reset έκανα από τις ρυθμίσεις>δημιουργία αντιγράφων>επαναφορά δεδομενων.Μια από τα ίδια θα έλεγα,αλλά δεν ξέρω το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι έχω την αίσθηση ότι η μπαταρΐα τελειώνει γρηγορότερα,κατά τα άλλα όλα καλά....

Αυτος ο Launcher -L Launcher PRO - Lollipop Launcher v1.8 αξιζει παιδια ;
Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ που είναι το κατάλληλο θέμα για τους launchers.

Factory reset έκανα από τις ρυθμίσεις>δημιουργία αντιγράφων>επαναφορά δεδομενων.Μια από τα ίδια θα έλεγα,αλλά δεν ξέρω το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι έχω την αίσθηση ότι η μπαταρΐα τελειώνει γρηγορότερα,κατά τα άλλα όλα καλά....
Μπορεί να έχεις κάποια εφαρμογή ασύμβατη ακόμη με τη lollipop και να τραβάει περισσότερο ρεύμα ή να μην έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις σε λογαριασμούς κλπ ή μπορεί να το σκαλίζεις περισσότερο ψάχνοντας τις λειτουργίες της νέας ρομ(πράγμα συνηθισμένο που το κάνουμε όλοι μας στην αρχή).Σε κάθε περίπτωση,αφού δεν έχεις προβλήματα λειτουργίας δεν βλέπω τον λόγο να ανησυχείς. Edited by truckman

Οταν λες γρηγορα ; Ποσες ωρες οθονη σου βγαζει ; ΚΑι συνολο ποσες ωρες σε λειτουργια ;

My Name Is George V.

Καλημέρα εγώ πάντως έχω φοβερό πρόβλημα με το WiFi σε σημείο που σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή...... Στα 3 WiFi που το συνδέω στο 1 δουλεύει σωστά.

Νέο update για το αγγλικό s5 που έχω. Bob7. 330 mb και το μόνο που λέει είναι improved performance. Για να δούμε.

Επαναφέρει το mute επίσης.

Αναμενουμε εντυπώσεις!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Νέο update για το αγγλικό s5 που έχω. Bob7. 330 mb και το μόνο που λέει είναι improved performance. Για να δούμε.

Η εκδοση παραμένει ίδια να φανταστώ. Ούτε λόγος για την 5.0.1

Και στο δικό μου είδη κατεβαίνει.

OTA θα την περασω χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων κτλ.

Για να δούμε..

Έχει προσθέσει το "πλήρες" αθόρυβο.

Όπως παλιά.. Περισσότερα αργότερα η αύριο.

Το είπε και ο φίλος πριν αλλά από την βιασύνη δεν το πρόσεξα.. :)

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman
kountouraN

Πολωνικο μηχανακι παιρνει το update που λετε ; Ειναι μεσω ΟΤΑ η θελει καλωδιο ;
My Name Is George V.

[ATTACH]57299[/ATTACH] Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μετά από Hard reset δεν κάνει συγχρονισμό με άλλες εφαρμογές το fb ούτε το Twitter. Βασικά ήθελα να περάσω στο s calendar τα γενέθλια από fb όπως και πριν

Το πρόβλημα με το WiFi λύνεται αν κλείσουμε τα δεδομένα του κινητού...... Αν κλείσουμε τα δεδομένα του κινητού το WiFi δουλεύει κανονικά! Μετά από πολύ προσπάθεια το βρήκα!

Πρώτη μέρα με Bob7 και η μπαταρία είναι σαφώς χειρότερη σε standby. Ελπίζω να φτιάξει μετά από λίγες μέρες.

για να δουμε και τον Bob... κατεβάζω το Update τώρα. κάπου είδα στο xda ότι δεν έχει όλες τις γλώσσες. μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς?

edit: άκυρο αυτό για τις γλώσσες. έχει κανονικά ελληνικά. το αθόρυβο είναι διαθέσιμο και πλέον υπάρχει και το καρφίτσωμα εφαρμογής αν και δεν κατάφερα να ξεκαρφιτσώσω την εφαρμογή που το δοκίμασα αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά. από θέμα ταχύτητας φαίνεται το ίδιο. για την μπαταρία θα ξέρω αύριο μετά από μία φόρτηση

Edited by eimai

Εγω την πηρα ota σε boa αγγλικο. Αλλη μια διαφορα που βρηκα ειναι οτι πλεον στα στατιστικά της μπαταρίας λεει την ωρα απο τοτε που το εβγαλες απο την φόρτιση

Έκανα factory reset και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να βάλω λογαριασμό google. http://5.t.imgbox.com/VUOZKWk3.jpg' alt='VUOZKWk3.jpg'>

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)