Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει παρατηρήσει κανείς το led κατά την φόρτωση του κινητού που είναι ότι να ναι;

μια είναι έντονο, μια αχνοφαίνεται και μια είναι και σβηστό. πάντως φορτίζει κανονικά :)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

έχει παρατηρήσει κανείς το led κατά την φόρτωση του κινητού που είναι ότι να ναι;

μια είναι έντονο, μια αχνοφαίνεται και μια είναι και σβηστό. πάντως φορτίζει κανονικά :)

Ναι ετσι ειναι και σε μενα

Καλημερα στην παρεα ...τελικα ειμαι χαρουμενος :p:rolleyes:

κατεβηκα σε 4.4.2 απο 5.0 και ο knox δεν εγραψε και η διαδικασια οπως

εγραψε ο φιλος ο συμφουτιτηςμας πιο πισω στην δευτερη επανεκινηση

που θα παει να κανει του βγαζεις τη μπαταρια και κανεις wipe σε ολα

δεν δοκιμασα κατι διαφορετικο μονο οπως τα αναφερε.

μονο ενα ερωτιματικο μου εμεινε γιατι το kies βλεπει οτι εχω rom ΒΤU

και στο recovery.

ενω περασα την G900FXXU1ANG2_G900FEUR1ANG2_G900FXXU1ANG2

αυτην δηλαδη που ειχε αρχικα το κινητο οταν το αγορασα.

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Καλημερα...διαβαζω συνεχεια προβληματα με τη lolipop...τελικα μονο εγω πρεπει να ειμαι ο μονος ευχαριστημενος χωρις κανενα προβλημα..:lol: και ναι οσοι θελετε μπορειτε να "πατε" σε 4.4.2 και να μη σπατε τα νευρα σας αφου με τα επισημα firmware ειστε στην εγγυηση...αλλα δεν ειδα και κανενα να δειχνει τα "phone info" οπως ειχα δειξει σε παλιοτερο post για να δουμε πως εχει "κατσει" το update ;)
Jason the Greek

[ATTACH]56919[/ATTACH][ATTACH]56920[/ATTACH][ATTACH]56921[/ATTACH][ATTACH]56922[/ATTACH][ATTACH]56923[/ATTACH]

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Η εφαρμογή email της lollipop δε μου στέλνει push ειδοποιήσεις με λογαριασμό hotmail. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση ;

Καλημερα...διαβαζω συνεχεια προβληματα με τη lolipop...τελικα μονο εγω πρεπει να ειμαι ο μονος ευχαριστημενος χωρις κανενα προβλημα..:lol: και ναι οσοι θελετε μπορειτε να "πατε" σε 4.4.2 και να μη σπατε τα νευρα σας αφου με τα επισημα firmware ειστε στην εγγυηση...αλλα δεν ειδα και κανενα να δειχνει τα "phone info" οπως ειχα δειξει σε παλιοτερο post για να δουμε πως εχει "κατσει" το update ;)

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη lolipop έκδοση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Έκανα ΟΤΑ αναβάθμιση την περασμένη εβδομάδα χωρίς reset ή wipe cache.

Το τηλέφωνο ανταποκρίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με την kitkat και η μπαταρία έχει την ίδια απόδοση.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το S5 ως εργαλείο δουλειάς και μ' ενδιαφέρει να είναι άψογα λειτουργικό ό,τι έχει σχέση με email & calendar, οπότε το βελτιωμένο look του s-planner ήταν μια ευχάριστη έκπληξη του αναβαθμισμένου λειτουργικού.

Όσο για το άσπρο φόντο, γούστα του καθενός είναι, και μπορώ να πω ότι μ' αρέσει πιο πολύ σε σχέση με το μαύρο της kitkat έκδοσης.

[ATTACH]56919[/ATTACH][ATTACH]56920[/ATTACH][ATTACH]56921[/ATTACH][ATTACH]56922[/ATTACH][ATTACH]56923[/ATTACH]

Eισαι ενταξει στην κιτ κατ που επεστρεψες...οταν ειχες περασει lolipop ειχες δει το phone info αν ηταν ετσι σωστα?

Jason the Greek

καλημερα

ναι ολα μια χαρα ηταν και το baseband και csc

και knox :rolleyes::)

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Μολις το πηρα απο δευτερο χερι αψογο,πολωνικο !

Πως θα καταλαβω αν κολλαει στην 5 ; Το S4 παραδειγμα κολλαει ακομα και οταν παιρνεις τηλεφωνο-στο 5 τα κανει αυτα τα χαζα ;

Επισης την οθονη τερμα αριστερα MAgazine κλπ πως την σβηνω ;

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Κατσε γιατί με μπέρδεψες! Φοραει ήδη την 5 ή θελεις να την περάσεις?

Αν την φοραει ήδη μπορεις να δεις εαν και που κολλάει!

Αν δεν την έχεις περάσει, διάβασε τα προηγούμενα ποστ. Θα σε διαφωτίσουν αρκετά στο τι συμβαίνει με την 5.

Προσωπικα, θα σου έλεγα αν δεν την έχεις περάσει, να κάτσεις στ' αυγά σου. Το τηλέφωνο ηταν αστέρι με την 4.4.2. Δεν εχεις κανένα, μα κανένα λογο, να μπεις σε περιπέτειες!

Περίμενε την 5.1 (ή οτι τελος πάντων βγαλει η Σαμμυ) για να διορθώσει και να μαζέψει τα αμαζευτα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κατσε γιατί με μπέρδεψες! Φοραει ήδη την 5 ή θελεις να την περάσεις?

Αν την φοραει ήδη μπορεις να δεις εαν και που κολλάει!

Αν δεν την έχεις περάσει, διάβασε τα προηγούμενα ποστ. Θα σε διαφωτίσουν αρκετά στο τι συμβαίνει με την 5.

Προσωπικα, θα σου έλεγα αν δεν την έχεις περάσει, να κάτσεις στ' αυγά σου. Το τηλέφωνο ηταν αστέρι με την 4.4.2. Δεν εχεις κανένα, μα κανένα λογο, να μπεις σε περιπέτειες!

Περίμενε την 5.1 (ή οτι τελος πάντων βγαλει η Σαμμυ) για να διορθώσει και να μαζέψει τα αμαζευτα.

Φοραει την 5 αλλα δεν θα κατσω να διαβασω ολο το νημα...Το 9506 που εχω και αυτο κολλαει !

ΤΕλικα δεν κολλαει το S 5 που πηρα αλλα τραβαει πολυ η μπαταρια ...10% μιση ωρα! Δηλαδη δυσκολα .

Ρε παιδια για να βλεπεις ποση ωρα εισαι με την μπαταρια ποιο προγραμμα να κατεβασω ; Το μανισιο δεν γραφει ποση ωρα ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο .

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Δεν σου είπα να διαβασεις ολο το νήμα αλλά τα προηγούμενα ποστ.

Οπως θελεις όμως!

Αν εχει ορεξη κάποιος ας σου τα ξαναγράψει ένα- ένα.

PS: 10% σε μιση ώρα ειναι πάρα πολύ!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν σου είπα να διαβασεις ολο το νήμα αλλά τα προηγούμενα ποστ.

Οπως θελεις όμως!

Αν εχει ορεξη κάποιος ας σου τα ξαναγράψει ένα- ένα.

ναι βρε δεν παρεξηγηθηκα....Ειναι ενταξει τελικα η L στο s 5 μου τρεχει νερακι και η μπαταρια πεφτει αποτομα εως στο 85% μετα παει πολυ αργα...

Ναι στην αρχη την τρωει αποτομα δεν ξερω γιατι ...μετα εστρωσε..τωρα εχω 80% σε 2μιση ωρες με οθονη 42 λεπτα !!! ( το ελιωσα).

Οποτε δεν ξερω καλα φαινεται , τι λες και εσυ ;

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Ναι, μια χαρά φαίνεται. Αν δεν εχεις και τίποτα περίεργα στην λειτουργια του, μια χαρά εισαι.

Ναι, μια χαρά φαίνεται. Αν δεν εχεις και τίποτα περίεργα στην λειτουργια του, μια χαρά εισαι.

Οχι φιλε μου παει μια χαρα ! Στο 9506 ειχα πολλα προβληματα,επρεπε μερικες φορες να κανω restart την συσκευη ( μπορει και 4 φορες στο 12ωρο). Εδω απο το πρωι δεν το εκλεισα ουτε μια φορα..ολα καλα !

P.S : Καλα το S 5 δεν εχει αισθητηρα υγρασιας ;; ΤΟ 9506 εχει.

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Καλησπέρα !! Πέρασε ένας φίλος το lollipop και όταν εχει αναπάντητη η κάποιο sms μη αναγνωσμενο του γράφει στην οθόνη έγινε απόκρυψη περιεχομένου αντί να γράφει ποιος τον εχει καλέσει η του εχει στείλει μήνυμα ; Εχει κάπου καποια ρύθμιση ;

Edit: το βρήκαμε !

Μια ερώτηση οταν μας στέλνει κάποιος μήνυμα εχει κάπου ρύθμιση να μας δείχνει στην οθόνη το όνομα του αποστολέα αλλα χωρις το κείμενο ;

Edited by mmaria_82

Μεχρι ποσο σας ανεβαζει θερμοκρασια οταν το ζοριζεται ; Μεχρι που αντεχει το Cpu ;
My Name Is George V.

Μεχρι ποσο σας ανεβαζει θερμοκρασια οταν το ζοριζεται ; Μεχρι που αντεχει το Cpu ;

Η μπαταρία μου έχει φτάσει 44 βαθμούς ... Δεν παρατηρω την θερμοκρασία της CPU...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Μολις το πηρα απο δευτερο χερι αψογο,πολωνικο !

Πως θα καταλαβω αν κολλαει στην 5 ; Το S4 παραδειγμα κολλαει ακομα και οταν παιρνεις τηλεφωνο-στο 5 τα κανει αυτα τα χαζα ;

Επισης την οθονη τερμα αριστερα MAgazine κλπ πως την σβηνω ;

Πατας παρατεταμενα την αρχικη οθονη σου η μια επομενη και κατω δεξια σου βγαζει "ρυθμισεις αρχικης" μπαινεις και ξετικαρεις το "περιοδικο" μου...

Jason the Greek

Αν μπορείς τσέκαρε το και πες μου. Εμένα φτάνει γύρω στους 70

Με λίγο ζόρισμα στο multitasking έφτασε στους 67 ... άρα με κάποιο παιχνίδι θα φτάνει και θα ξεπερνάει τους 70 !

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλημέρα σας!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες για το πώς θα αλλάξω το csc?

Είχα BTU και έκανα αναβάθμιση σε lollipop όταν βγήκε η πρώτη Πολωνική, και απο τότε μου έχει κολλήσει σε XEO!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Ρε παιδιά, έχω σοβαρό πρόβλημα. Όποια εφαρμογή mail και να δοκιμάσω, μετά από 1-2 εβδομάδες σταματάει να με ενημερώνει για τη λήψη mail. Δοκίμασα το cloudmagic, αρχικά δούλευε καλά, μετά οι ειδοποιήσεις σταμάτησαν. Έβαλα μετά το myMobileMail το ίδιο, αρχικά δούλευε και μετά και πάλι οι ειδοποιήσεις σταμάτησαν. Όταν ανοίγω την εφαρμογή τα mail έχουν παραληφθεί κανονικά αλλά δε με έχει ειδοποιήσει. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Αντώνης.

Καλημέρα σας!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες για το πώς θα αλλάξω το csc?

Είχα BTU και έκανα αναβάθμιση σε lollipop όταν βγήκε η πρώτη Πολωνική, και απο τότε μου έχει κολλήσει σε XEO!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Εκτός από root η μόνη λυση που μπορεί να δουλέψει είναι πέρασμα του firmware και factory reset .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)