marios_ch Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ναι είμαι σίγουρος φίλε. Το έχω κάνει ήδη 2 φορές (και μία πριν από κανα 1,5 μηνα) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-neatrom-v1-t2828562 Θενκς φιλε Πως παει με τη ρομ αυτη; Εχει κολληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) καλη η λολιποπ αλλα πολύ βαριά και δεν τρέχουν ακομα πολλές εφαρμογές Edited December 12, 2014 by raikonnen Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evilsnap Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θενκς φιλε Πως παει με τη ρομ αυτη; Εχει κολληματα; Όλα δουλεύουν μία χαρά δεν έχω συναντήσει κάποιο bug. Με Nova Launcher που χρησιμοποιώ είναι πολύ γρήγορο για τις δικές μου απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Όλα δουλεύουν μία χαρά δεν έχω συναντήσει κάποιο bug. Με Nova Launcher που χρησιμοποιώ είναι πολύ γρήγορο για τις δικές μου απαιτήσεις. Σε ευχαριστω θα το δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά το s5 plus θα έρθει κάποια στιγμή Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Νομίζω οτι εχω θεμα τυπου battery drain! Ξαφνικα το Media server εχει ξεπερασει και την οθονη σε κατανάλωση μπαταρίας! Δεν έχω το υποπτο camera daemon που λενε. Έψαξα στο ίντερνετ αλλα δεν βρήκα καμια σίγουρη λυση. Δεν είμαι ροοτ. Ουτε θελω να τα σβησω ολα για να δω τι τρέχει :Ρ Αν ξέρετε καποια λυση θα με βοηθουσατε πολυ! Ευχαριστω :) Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Νομίζω οτι εχω θεμα τυπου battery drain! Ξαφνικα το Media server εχει ξεπερασει και την οθονη σε κατανάλωση μπαταρίας! Δεν έχω το υποπτο camera daemon που λενε. Έψαξα στο ίντερνετ αλλα δεν βρήκα καμια σίγουρη λυση. Δεν είμαι ροοτ. Ουτε θελω να τα σβησω ολα για να δω τι τρέχει :Ρ Αν ξέρετε καποια λυση θα με βοηθουσατε πολυ! Ευχαριστω :) Εκανες restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εκανες restart? Ε ναι :Ρ Αυτα εννοουνται σε τεχνολογικο φορουμ Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ε ναι :Ρ Αυτα εννοουνται σε τεχνολογικο φορουμ Δεν το λεω με στυλ απλα καμια φορα ειναι ατομα που δεν το γνωριζουν! Δοκιμασε wipe cache partition και αν δεν αναγκαστικα πας σε επαναφ εργοστ ρυθμισεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δεν το λεω με στυλ απλα καμια φορα ειναι ατομα που δεν το γνωριζουν! Δοκιμασε wipe cache partition και αν δεν αναγκαστικα πας σε επαναφ εργοστ ρυθμισεων! Λύθηκε προς το παρόν το πρόβλημα. Δεν έκανα (ακόμα) αυτο που είπες. Απλα εσβησα κανα 2 απο τις τελευταίες εφαρμογές κ εσβησα διάφορα junk αρχεία μεσω μιας εφαρμογής. Ευχαριστω για την βοήθεια πάντως! Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μαριε τι εκανες με το facebook τελικα?Δεν ανοιγει με τιποτα σε 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μαριε τι εκανες με το facebook τελικα?Δεν ανοιγει με τιποτα σε 5.0 Κατεβασα την πιο παλια εκδοση και ολα καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κατεβασα την πιο παλια εκδοση και ολα καλα!! εχεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 εχεις link? Κανε αναζητηση facebook apk οχι το τελευταιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyr Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εχει γινει πολυ κουραστικο το θεμα με τη μπαταρια . Μετα απο restart εφυγε το camera daemon και τωρα εμφανισε : διακομιστης μεσων 32% , οθονη 27% . Με ανοιχτο το κινητο. Εχει κανεις ιδεα απο που προερχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ίσως κάτι προσπαθεί να διαβάσει από την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tradenik Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα , αναβάθμισα σε lollipop και όταν συνδεθει το bT χάνει το κλείδωμα,γυρίζει απο μόνο του σε swipe απο Pattern lock Η αναβαθμιση εγινε απο pc και μετα απο φορματ του S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα , αναβάθμισα σε lollipop και όταν συνδεθει το bT χάνει το κλείδωμα,γυρίζει απο μόνο του σε swipe απο Pattern lock Η αναβαθμιση εγινε απο pc και μετα απο φορματ του S5 Όταν βρίσκει το Bluetooth θεωρεί ότι είναι σε trusted place και το απενεργοποιεί μόνο του για ευκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Βλέπω ότι τα Πολωνικά έχουν πάρει και δεύτερη αναβάθμιση 5.0. Μήπως να πάω προς τα εκεί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Βλέπω ότι τα Πολωνικά έχουν πάρει και δεύτερη αναβάθμιση 5.0. Μήπως να πάω προς τα εκεί?? Καλημέρα σε όλους, εγώ την περνάω σε λίγο και σας ενημερώνω αν παίζει τελικά και το facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλημέρα σε όλους, εγώ την περνάω σε λίγο και σας ενημερώνω αν παίζει τελικά και το facebook. Ωραια ναι και πως την περασες πες μας OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 καλημέρα παιδιά. να κανω μια ερώτηση ως υποψήφιος αγοραστής και παθών. πια η διαφορά ανάμεσα στα i9600 και το smg900f για να μην πέσω θύμα παρεισαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ωραια ναι και πως την περασες πες μας OTA? Δεν την πέρασα ΟΤΑ me odin, αλλά πάει σφαίρα τώρα και παίζουν όλα κανονικά και το gear που έχω και facebook και όλα, τώρα θα το κάνω και ένα formarisma αλλά είναι εμφανή ποιο smooth σε σχέση με την παλιά Πολονέζικη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Για όσους κατέβασαν την πολωνική έκδοση του L για το S5, βγήκε update για αντιμετώπιση των θεμάτων που παρουσιάστηκαν: http://www.gsmarena.com/galaxy_s5_in_poland_getting_a_refined_lollipop_update-news-10496.php Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν την πέρασα ΟΤΑ me odin, αλλά πάει σφαίρα τώρα και παίζουν όλα κανονικά και το gear που έχω και facebook και όλα, τώρα θα το κάνω και ένα formarisma αλλά είναι εμφανή ποιο smooth σε σχέση με την παλιά Πολονέζικη rom. Πολυ καλα νεα θενκς Αν θες πες μας και για μπαταρια πως παει για να δω αν θα προχωρησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts