manan69t Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδιά το θέμα με τη Ram είναι πολύ βασικό και πιο παλιά ήταν κόκκινη γραμμή για αγορά κινητού. Ενώ αντιθέτως άλλα αναδείχθηκαν ΚΑΙ μέσα απ τη περίσσια Ram που είχαν για την εποχή τους, κλασσικό παράδειγμα το S2. Το S5 λοιπόν που είναι το θέμα μας ΔΕΝ έχει προβληματα με τη Ram πάρα μόνο αν είσαι πολύ πολύ απαιτητικός ή ψείρας ή έρχεσαι από 3 άρια όπως το note 3. Να εξηγούμε, το λειτουργικό κάνει τη δουλειά του καλά πλέον , αλλά πιο καλά κάνει τη δουλειά της η rom του S5 που δε σε κρεμάει σχεδόν ότι και να κάνεις. Η δε cpu είναι τόσο δυνατή που και να έχει πετάξει το λειτουργικό 1 εφαρμογή εκτός λόγω Ram,αυτή ανοίγει πάλι ταχύτατα που σχεδόν δε το καταλαβαίνεις, ειδικά αν έρχεσαι από μικρότερες κατηγορίες δε θα πάρεις χαμπάρι τίποτα. Θα το καταλάβεις μόνο αν έχεις φορτώσει όπως κάνω εγώ πχ στο tapatalk ή στο browser να διαβάσω κάτι πχ εδώ στο myphone που γύρω στις 5 το πρωί είναι εκτός και έχω προ φορτώσει κάποια άρθρα και απλα όταν πάω να τα διαβάσω την ώρα που είναι εκτός το myphone(ή όταν δεν έχεις ίντερνετ) τότε αν έχεις ανοίξει πριν ένα σωρό εφαρμογές(με κορυφαία τη κάμερα )θα σε έχει πετάξει έξω κ δε θα μπορείς να διαβάσεις το άρθρο. Αν όμως έχεις κανονικά ίντερνετ τα φορτώνει πάλι αστραπιαία και ούτε καταλαβαίνεις τίποτα. Γενικά η rom του S5 κάνει καλύτερη διαχείριση της (λιγότερης Ram )απ ότι το note 3 (είχα 3 συσκευές σε διάστημα 8 μηνών ). Με το Update δε που έγινε έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η διαχείριση αν και ονομαστικά φαίνεται να μειώθηκε. Πάντως κρατάει και πιο λίγο αν πας απ το κουμπί με τα recent apps θα το δεις. Όπως και βεβαίως αν μπεις και μέσα απ το μενού. Γενικά απ το S5 είμαι σούπερ ευχαριστημένος, είναι αρκούντως γρήγορο και smooth(καλύτερο από note 3,χειρότερο από Μ8)και με nova prime (πάντα) είμαι 1 χαρά. Ακόμα και η κάμερα του όταν την ανοίγεις κάνει(ή προσπαθεί τουλάχιστον)να κάνει 1 fade out καθώς ανοίγει κλείνει και ελπίζω και πιστεύω τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Σίγουρα θα το βοηθήσει και η ανάλυση της οθόνης που έμεινε στα 1080p . Πάντως εμένα μου έχει λύσει τα χέρια για καλοκαίρι, σχεδόν άψογη για κινητό κάμερα, γρήγορο, ελαφρύ, οθόνη κορυφή (που βλέπεις τα πάντα άνετα στον ήλιο)καλή αυτονομία και(βασικό πλέον για μένα)αδιάβροχο! Μέχρι να βγει το note 4(& να πέσει λίγο η τιμή του)εγώ είμαι καλυμμένος :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ευχαριστω για την απάντηση.προφανως θα πρέπει με κάποιο τροπο να ανοίξει η οθονη και μετα να συρεις το δάκτυλο; Σωστός. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εντάξει, εγώ παραδεινομαι! Για άλλη μια φορά θα αρχησουμε με την μνήμη. Αν και είναι ευχάριστο αυτό, φαίνεται ότι δεν έχουμε κάτι άλλο σοβαρο ν' ασχοληθούμε στο νήμα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι, στο πίσω καπάκι έχει στο δικό σας, επαφές? Έχει κάποιο κύκλωμά ή κεραία ή κάτι τέλος πάντων ενσωματομενο στο πίσω καπάκι? Ή είναι ένα απλό κομμάτι σκέτο πλαστικό? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αν και είναι ευχάριστο αυτό, φαίνεται ότι δεν έχουμε κάτι άλλο σοβαρο ν' ασχοληθούμε στο νήμα. Το εχω παρατηρησει και γω αυτο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εντάξει, εγώ παραδεινομαι! Για άλλη μια φορά θα αρχησουμε με την μνήμη. Αν και είναι ευχάριστο αυτό, φαίνεται ότι δεν έχουμε κάτι άλλο σοβαρο ν' ασχοληθούμε στο νήμα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι, στο πίσω καπάκι έχει στο δικό σας, επαφές? Έχει κάποιο κύκλωμά ή κεραία ή κάτι τέλος πάντων ενσωματομενο στο πίσω καπάκι? Ή είναι ένα απλό κομμάτι σκέτο πλαστικό? Απλο κομματι πλαστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το εχω παρατηρησει και γω αυτο! :p Όντως είναι πολύ θετικό που δεν έχει γενικά βγάλει προβλήματα η συσκευή. Και προσωπικά μιας και είδα να γράφονται από καιρού εις καιρόν διάφορα για τη Ram του, είπα να πω και εγώ τη γνώμη μου βάση χρήσης αλλά και προτερης εμπειρίας. Συμπέρασμα,απολαύστε τη συσκευή σας και μη το φοβάστε το S5 σε θέμα Ram, είναι αξιοπρεπέστατο :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μου θυμιζει το νημα του Note 8, που δεν ειχαμε θεματα και συζητουσαμε περι ανεμων και υδάτων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Όντως το άτιμο είναι πολύ αγχολυτική συσκευή! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κι εγω με το S5 ειμαι μεχρι την ελευση του Note 4. Πολυ ευχαριστη στη χρηση συσκευη, πραγματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κι εγω με το S5 ειμαι μεχρι την ελευση του Note 4. Πολυ ευχαριστη στη χρηση συσκευη, πραγματι... Βαγγέλη, τι έκπληξη, και εσύ εδώ? ??? :) Μπήκες φαίνεται στο club του : 8 μήνες το θηρίο (note) και 4 καλοκαίρι το πιο μικρό. Εμένα πάντως επειδή είναι και πιο φρέσκο το S5 σχεδόν δε μου λείπει κάτι απ το μεγάλο τώρα που είναι καλοκαίρι και χρειάζομαι και τη φορητότητα,άσε που μου έχει λύση τα χέρια το αδιάβροχο(ξενοιασιά και μόνο που υπάρχει). Και είπαμε bonus η απροβλημάτιστη λειτουργία κάτι πολύ πολύ σημαντικό για μένα! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Βαγγέλη, τι έκπληξη, και εσύ εδώ? ??? :) Μπήκες φαίνεται στο club του : 8 μήνες το θηρίο (note) και 4 καλοκαίρι το πιο μικρό. Εμένα πάντως επειδή είναι και πιο φρέσκο το S5 σχεδόν δε μου λείπει κάτι απ το μεγάλο τώρα που είναι καλοκαίρι και χρειάζομαι και τη φορητότητα,άσε που μου έχει λύση τα χέρια το αδιάβροχο(ξενοιασιά και μόνο που υπάρχει). Και είπαμε bonus η απροβλημάτιστη λειτουργία κάτι πολύ πολύ σημαντικό για μένα! :) Ακριβως φιλε Μανο. Καλοκαιρι πιο φορητο εργαλειο και χειμωνα παντα το εκαστοτε note. Καλως η κακως η samsung με εχει "δεσει" για τα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Γεια σας. εχω στα χέρια μου ένα G900H ενός φίλου μου που το πηρε από το aliexpress. το τηλεφωνο ενώ δουλευε ξαφνικα ενώ εχει sim δεν μπορει να δεχθεί και να κανει κλησεις. με το phone info ειδα ότι είναι refurbished. και δεν εχει χωρα προελευσης, ουτε csc ουτε imei. πως μπορω να το φτιαξω? μπορω να το περασω με καποιο τροπο παλι το λειτουργικο? μπορειτε να με βοηθήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μόλις έλαβα αναβάθμιση. Έχω Σλοβακίας λογισμικό. ORX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Γεια σας. εχω στα χέρια μου ένα G900H ενός φίλου μου που το πηρε από το aliexpress. το τηλεφωνο ενώ δουλευε ξαφνικα ενώ εχει sim δεν μπορει να δεχθεί και να κανει κλησεις. με το phone info ειδα ότι είναι refurbished. και δεν εχει χωρα προελευσης, ουτε csc ουτε imei. πως μπορω να το φτιαξω? μπορω να το περασω με καποιο τροπο παλι το λειτουργικο? μπορειτε να με βοηθήσετε? εχω το ιδιο κινητο (G900H),απο τον απριλιο..δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα.. κανε ενα factory reset,αλλιως ξαναπερνα μεσω odin την stock fw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) εχω το ιδιο κινητο (G900H),απο τον απριλιο..δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα.. κανε ενα factory reset,αλλιως ξαναπερνα μεσω odin την stock fw ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. που θα βρω την stock fw και πως θα το κανω? καποιες οδηγιες? εστω με pm. να'σαι καλα!!! παταω Volume Down + Home button+ power button και μου βγαζει κατι κινεζικα σε λιστα. 7 γραμμες συνολο. στην 5η γραφει eMMC. με το volume up/down πηγαίνεις πανω κατω. τι κανω τωρα για να το βαλω σε download mode? ποιο να επιλεξω? το βρηκα, δειτε την εικονα. τωρα πως το βαζω σε download mode? Edited August 12, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 το βρηκα, δειτε την εικονα. τωρα πως το βαζω σε download mode? Πολύ κακό το ότι τα βγάζει κινέζικα. Πρέπει να είναι μαϊμού το τηλέφωνο. Έχω δει παρόμοιες περιπτώσεις στο xda. Και αν όντως είναι φωτογραφία του κινητού αυτή που εστειλες δεν μοιάζει με s5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πολύ κακό το ότι τα βγάζει κινέζικα. Πρέπει να είναι μαϊμού το τηλέφωνο. Έχω δει παρόμοιες περιπτώσεις στο xda. Και αν όντως είναι φωτογραφία του κινητού αυτή που εστειλες δεν μοιάζει με s5 την φωτο την βρηκα στο google. σε μενα φαινονται μονο τα κινεζικα. πηγα να κανω μια προσπαθεια να βαλω cyamogenmod και μου το εβλεπε σαν Samsung galaxy note 2. τι μπορω να κανω τωρα για να το φτιαξω του φιλου μου? καμια ιδεα? όταν το ανοιγω παντως γραφει Samsung galaxy s5 και στις πληροφοριες γραφει SM-G900H. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 το βρηκα, δειτε την εικονα. τωρα πως το βαζω σε download mode? Φιλε εισαι σίγουρος οτι δεν ειναι κλώνος η συσκευή;;; Το κατάστημα που ανεφερες( aliexpress) ειναι γεματο κλώνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 την φωτο την βρηκα στο google. σε μενα φαινονται μονο τα κινεζικα. πηγα να κανω μια προσπαθεια να βαλω cyamogenmod και μου το εβλεπε σαν Samsung galaxy note 2. τι μπορω να κανω τωρα για να το φτιαξω του φιλου μου? καμια ιδεα? Μαϊμού είναι τότε 100% το τηλέφωνο. Ίσως βρεις κάτι στο xda αν ψάξεις με κανένα serial κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μαϊμού είναι τότε 100% το τηλέφωνο. Ίσως βρεις κάτι στο xda αν ψάξεις με κανένα serial κλπ όταν βγαζω την μπαταρια βλεπω το imei αλλα γραφει την συσκευη σαν SM-G9006V. στο sam mobile firmwares το βρισκω, λεει ότι είναι S5 αλλα από china. με εχει τρελανει γιατι δουλευουν όλα εκτος από το να παρεις και να σε παρουν τηλεφωνο. ένα blocking mode που εχει το εχω απενεργοποιημενο. τι άλλο να κανω? να εχει region lock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εννοείτε οτι είναι "μαϊμού " η συσκευή ,να την στείλει πίσω και να του το φτιάξουν /αντικαταστήσουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εννοείτε οτι είναι "μαϊμού " η συσκευή ,να την στείλει πίσω και να του το φτιάξουν /αντικαταστήσουν . μαλλον αυτό θα του πω να κανει. με εσκασε. ευτυχως το δικο μου είναι original και δεν εχω τετοια προβλήματα. φυσικα το πληρωσα αρκετα παραπανω από kaizershop αλλα το αξιζει. σας ευχαριστω πολύ ολους. να'στε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 μαλλον αυτό θα του πω να κανει. με εσκασε. ευτυχως το δικο μου είναι original και δεν εχω τετοια προβλήματα. φυσικα το πληρωσα αρκετα παραπανω από kaizershop αλλα το αξιζει. σας ευχαριστω πολύ ολους. να'στε καλα. Sorry αλλα εχεις S5 και δεν μπορεις να διακρίνεις την απομίμηση;;; Μονο την οθονη εαν κοιταξεις, θα καταλάβεις εαν ειναι κλωνος ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπερα παιδια.Το download booster δουλευει με Wind?Κατεβαζω ενα αρχειο απο ftp και δεν το βλεπω να δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπερα παιδια.Το download booster δουλευει με Wind?Κατεβαζω ενα αρχειο απο ftp και δεν το βλεπω να δουλευει. Οχι δεν δουλεύει αφου η wind δεν εχει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts